Cum să fii o fată atractivă

Vreodată doresc oamenii sau cel puțin zdrobirea voastră v-ar observa? Bine aici vei învăța cum să te îmbraci ca o prințesă și să fii și unul. Stil pentru totdeauna!

Pași

Metoda 1 din 2:
Apariția atractivă
  1. Imagine intitulată Androgynos Teen Domaining.jpg
1
Au o bună igienă. Curățenia contează. Duș și spala-te pe fata în fiecare zi pentru un ten luminos și Păr curat. Spala-te pe dinti În fiecare noapte înainte de culcare pentru un zâmbet frumos. De asemenea, nu uitați să utilizați deodorant, și să ia în considerare păstrarea unora în rucsac dacă aveți tendința de a transpira.
  • Aplicați protecția solară facială (SPF 30 sau mai mult) În fiecare zi după spălarea feței, astfel încât să vă puteți proteja pielea. Un protecție solară facială nu va înfunda porii.
  • Unele fete găsesc asta sudoare și Mirosul corpului sunt mai ușor de gestionat dacă acestea își rade armpiturile. Acest lucru nu este necesar pentru a fi atractiv și puteți decide ce este mai bine pentru dvs.
  • Încercați lumina parfum Pentru o atingere de finisare.
  • Imagine intitulată Femeie excentrică veselă.jpg
    2. Ia în considerare purtarea inventa. Unele fete le place să poarte un machiaj mic și alții preferă aspectul natural. E alegerea ta. S-ar putea sa vrei Concealer pentru acnee, Blush, Luciu de buze, și / sau unii Machiajul ochilor pentru distractie. Simțiți-vă liber să experimentați și să aflați ce vă place. Nu există nici un drept sau în neregulă cu machiajul.
  • Încercați trucuri care nu implică machiajul, cum ar fi picurarea apei pe genele tale pentru a le face să se aglomereze frumos, sau să-ți spele buzele cu o periuță de dinți, astfel încât să pară mai plini.
  • Imagine intitulată Girl Legături păr înapoi 1.jpg
    3
    Jucați cu părul. Experimentați cu diferite coafura și accesorii. Îți plac ponei, pigtails, panglici, clipuri de păr, panglici, flori etc.? Unele fete le place îndreptați-vă sau răsuci părul lor, în timp ce alții își păstrează textura naturală. Figurați ce funcționează pentru tine sau în jos, fantezie sau simplă. Găsiți ceva care vă face fericiți și lăsați-vă părul minunat să strălucească.
  • Imagine intitulată Fata preppy 1.jpg
    4. Fii creativ și distractiv cu hainele tale. Dacă vedeți ceva pe care îl iubiți, apoi purtați-l, indiferent de ce spun revistele de modă. Purtați culori și stiluri care vă fac să vă simțiți fericiți, iar creșterea în starea de spirit vă va face și mai atractivă.
  • Încercați să întrebați un membru al familiei sau unui prieten să vă ajute Alegeți culorile care vă completează tonul pielii când faceți cumpărături.
  • Este posibil să vă ajute să aflați ce dvs Tipul corpului este, astfel încât să puteți alege costumele care arată cel mai bine de pe figura dvs.
  • Imagine intitulată Cute Reading Reading 1.jpg
    5. Sa nu uiti asta modestie nu determină frumusețea. Puteți să arătați minunat în costumele modeste sau în cele mai dezvăluite. Voi decideți ce stiluri funcționează cel mai bine pentru dvs. Amintiți-vă că hainele nu au haine morale de valoare-modest nu te fac a "mironosiţă," și dezvăluirea hainelor nu vă fac neplăceri sau responsabile pentru emoțiile oamenilor. Rochie în modul în care te face să te simți mai confortabil și nu-ți face griji.
  • Uneori fetele se hărțuiesc (urmate, solicitate, apucate, remarcat, amenințate) de băieți sau bărbați. Acest lucru nu este cauzat de echipamente, ci de băieții care refuză să se controleze și să depășească limitele decenței umane. Meriți un mediu fără hărțuire, deci dacă se întâmplă acest lucru, spuneți unui adult responsabil. Indiferent de costumul tău, comportamentul îngrozitor al altor oameni este nu este vina ta. Hărțuirea este gravă și merită să fie tratată ca atare.
  • Imagine intitulată Young Woman joacă Soccer.jpg
    6
    Aveți grijă de corpul vostru. Obțineți cel puțin 8 ore de somn de frumusețe în fiecare noapte (9 sau 10 este chiar mai bună), umpleți cel puțin 1/3 din placa dvs. cu fructe și legume și rămâneți activi. Încercați să vă alăturați echipelor sportive, mergând pe o plimbare cu sora dvs. în fiecare seară sau mergeți la plajă cu prietenii. O fată sănătoasă este o fată frumoasă.
  • Imagine intitulată trei studenți Talk.jpg
    7. Păstrați a poziție dreaptă și arata oamenii in ochi. Postura contează nu doar pentru că arăți grozav, dar pentru că va ajuta la evitarea spatelui și a altor probleme. Când umbliți, țineți-vă capul înalt, umblați cu un scop și lăsați lumea să vadă că sunteți minunat. Practicați o plimbare încrezătoare la domiciliu și veți începe să o simțiți cu adevărat, chiar dacă nu vă considerați o persoană încrezătoare.
  • Dacă sunteți dezactivat, este bine. Dacă nu puteți face contact vizual, încercați să vă uitați la nas, gura, colierul, sprâncenele... Orice este confortabil pentru tine. Dacă utilizați un scaun cu rotile sau faceți o plimbare diferit (cârje, toe-mers, etc.), folosiți cea mai bună poziție pe care o puteți și practica rânjelul dvs. încrezător. Fetele cu handicap sunt, de asemenea, capabile să caute minunate.
  • Metoda 2 din 2:
    Atitudine atractivă
    1. Imagine intitulată fată puternică posing.jpg
    1. Invata sa fii încrezător. Încrederea va atrage pe alții și va face ca oamenii să aprecieze ceea ce trebuie să spui. Practicați mersul cu încredere și "Puterea posterioară" acasă. Faceți o listă a celor mai puternice trăsături. Înconjurați-vă cu imagini de femei minunate ca tine.
    • Aruncați revistele de frumusețe. Aceste nesiguranță hrană și nu aveți nevoie de asta în viața voastră.
    • Recunoașteți că opiniile și sentimentele dvs. sunt la fel de importante ca și oricine altcineva. Este bine să fii drăguț, dar nu este bine să amâne în mod constant altora și să nu-ți exprimi niciodată dorințele.
  • Imagine intitulată zâmbind fetița asexuală cu Cornrows.jpg
    2. Cultivați o atitudine de bucurie și apreciere. Sentimentul de recunoștință joacă un rol important în fericire, așa că păstrați un jurnal al lucrurilor pe care le-ați recunoscător. În fiecare noapte, scrieți 2 lucruri pe care sunteți recunoscători astăzi (e.G. "Sunt recunoscător pentru că sora mea mă ajută cu temele mele" sau "Sunt recunoscător pentru vremea însorită"). Practicați oamenii atunci când fac lucruri frumoase pentru dvs. sau pentru comunitatea dvs.
  • Imagine intitulată frați rulați în orașul Town.jpg
    3
    Construiți relații puternice cu alții. Stai cu prietenii tăi, fii acolo pentru ei când au nevoie de tine, și Practicați abilități bune de ascultare. Starea bine conectată vă va îmbunătăți sănătatea mintală, făcându-vă cu atât mai încrezător și mai frumos. Luați în considerare prietenii, membrii familiei și mentorii.
  • Dacă dorești Faceți prieteni, încercați să vă alăturați cluburilor sau voluntar Oportunități în care puteți întâlni oameni ca tine. Sau, ajungeți la un coleg de clasă sau o cunoștință.
  • Nu vă fie frică să ajungeți când aveți nevoie de ceva! Amintiți-vă, oamenii preferă să fie de ajutor, și fiind vulnerabili le permite să-și arate culorile adevărate și să fie un mare prieten pentru dvs.
  • Imagine intitulată adolescenți la evenimentul de acceptare a autismului.jpg
    4. Încerca voluntar muncă. Voluntariatul este o modalitate excelentă de a da comunității și de a vă lăsa bunătatea. Încercați să vă alăturați pentru a ajuta o cauză în care credeți, cum ar fi feminismul, grupurile de anti-petrecere, drepturile de handicap, ecologismul, et cetera. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți ca un cetățean productiv și vă puteți întâlni cu alți oameni drăguți ca dvs!
  • Imagine intitulată Hijabi Girl la Computer.jpg
    5
    Lucrați din greu în școală. Inteligență și munca grea sunt trăsături foarte atractive. Fie că sunteți Nerdy sau nu, educația este un aspect important al viitorului dvs. și potențialii alții semnificativi vor fi atrași de o fată care are cunoștințele necesare pentru a se asigura.
  • Amintiți-vă că fetele pot fi mari la zonele supuse tulpinilor. Există mulți oameni de știință incredibili femei, matematicieni etc. care sunt lăsați în afara cărților de istorie. (Căutați Internetul pentru "Femei în _____" și vezi-te singur!) Există tone de locuri de muncă în aceste domenii, astfel încât să fiți super atractivi pentru angajatori.
  • Este în regulă dacă sunteți scăzut pe capacitatea naturală. Munca grea este mai importantă decât inteligența Inborn pe termen lung. Faceți tot ce este mai bun, încercați din greu și veți fi minunați!
  • Imagine intitulată Diverse grup de tineri.jpg
    6. Realizați că este bine să fii puțin diferit. Toată lumea se evidențiază într-un mod puțin - indiferent dacă este de dimensiunea nasului sau accentul lor evident de invaliditate. Oamenii au tendința de a nu-și pasa cât de mult ați crezut. (Poate fi prea ocupat cu problemele lor!) Nu permiteți ca oamenii să vă facă să vă simțiți urâți. Nasul tău mare este elegant, culoarea pielii este maiestuoasă, curbele tale sunt îndrăgite, corpul tău este puternic, râsul tău este infecțios, și merită să știi.
  • Imagine intitulată Fata Silly Posing cu postere.jpg
    7. Nu vă faceți griji prea mult despre ceea ce vă gândesc alții despre dvs. Atractivitatea este subiectivă și nimeni nu are aceeași definiție. Concentrați-vă cel mai mult pe propria sănătate și fericire, Lăsați frumusețea să vină în mod natural, și nu vă faceți griji dacă se întâmplă să vă loviți în Naysayers de-a lungul drumului. Fi cel mai bun pe care îl puteți fi și lăsați ca restul să cadă în poziție.
  • Ce pot face pentru a mă face să arăt mai atractiv? (Femei)

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Shelley GoldenShelley Goldenpersonal Branding Consultant imagine și stilist personal

    sfaturi

    Avertizări

    Aveți grijă atunci când aplicați parfumul, deoarece prea mult ar putea fi neplăcut pentru oamenii din jurul dvs. (în special oamenii cu autism și oamenii cu astm). Când aveți îndoieli, mai puțin este mai mult.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar