Cum se îmbracă pentru grădina zoologică

O zi la grădina zoologică este garantată a fi o zi de descoperire. Veți obține ocazia de a vedea, auzi, miros și a afla despre multe creaturi fascinante. Dacă alegeți încălțăminte confortabilă, verificați vremea în avans și lipiți cu țesături care sunt potrivite pentru temperatură, veți fi pregătiți indiferent de ce natură materială vă aruncă drumul!

Pași

Partea 1 din 3:
Dressing pentru confort
  1. Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 1
1. Verificați vremea și rochia în consecință. Cele mai multe zoologice sunt în afara, cu câteva exponate de interior și un magazin de cadouri. Indiferent de ceea ce spune prognoza, fiți pregătiți pentru schimbarea temperaturilor pe măsură ce intrați și ieșiți din exponate și diferite părți ale parcului.
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 2
    2. Purtați o jachetă impermeabilă dacă va ploua. Nu lăsați ploaia să vă împiedice să vă bucurați de aventura voastră! O jachetă de ploaie ușoară, impermeabilă sau un poncho cu glugă vă va păstra uscat. Adăugați o pălărie cu o brimă pentru a păstra ploaia din față și pentru a împacheta o pereche suplimentară de șosete în cazul în care picioarele dvs. se udă.
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 3
    3. Purtați culori ușoare și îmbrăcămintea liberă dacă va fi fierbinte. Bumbacul și lenjeria sunt țesături respirabile care vă vor ajuta să vă răcoriți. Încercați o pereche de pantaloni de capri Khaki sau pantaloni scurți de Bermuda și un tricou de bumbac cu mâneci scurte.
  • Shorts și pantaloni de marfă vor servi dublu-datorie, deoarece au buzunare pe care le puteți folosi pentru gustări, protecție solară etc.
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 4
    4. Purtați straturi dacă va fi rece. Începeți cu un strat de bază (jambiere sau lenjerie lungă și un tricou termic cu mâneci lungi) sub haine cu țesătură realizată dintr-un amestec de poliester. Nu uitați o pereche de șosete frumoase. Strat hainele tale peste asta - blugi groși și un pulover de lână sunt opțiuni minunate. Pe partea de sus, purtați un strat și o eșarfă.
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 5
    5. Evitați hainele strânse, sau hainele ofensive. Amintiți-vă că veți fi crouching, alpinism, îndoiți și mutați mult pentru a vedea animalele, așa că veți dori să evitați pantalonii strâmți care ar putea să se desprindă și pe fuste scurte, rochii și pantaloni scurți care ar putea merge în sus. De când veți fi înconjurați de familiile cu copii mici, este probabil cel mai bine să evitați orice să se vadă, să dezvăluie prea mult sau cu o limbă ofensivă.
  • Dacă vă aflați la o întâlnire sau aveți planuri înainte sau după ce găsiți că îmbrăcămintea confortabil nu este la fel de la fel de la modă cum doriți, luați în considerare aducerea unei schimbări de haine și lăsându-l în mașină.
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 6
    6. Aduceți o schimbare de haine pentru copii. Deoarece copiii sunt puțin mai susceptibili de a se acoperi cu noroi sau înmuiați în timpul unei expoziții interactive, aduceți o schimbare de haine și unele șervețele umede pentru a le curăța. Urmați aceiași pași pentru ei, în special protecția solară!
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea accesoriilor
    1. Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 7
    1. Protejați-vă capul cu o pălărie. În căldură, purtați o pălărie de culoare mare într-o culoare ușoară (gândiți-vă de pălărie de safari!) pentru a vă proteja scalpul și fața de la soare. Dacă este rece, purtați o pălărie sau o pălărie de lână - vă va ajuta să vă păstrați calzi și vă protejează de soare, ceea ce vă poate arde în continuare scalpul!
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 8
    2. Purtați pantofi de susținere închise. Unele exponate vor cere să fiți în pantofi închisi și unele zoologice le recomandă pentru siguranță și confort. Cel mai bine este să purtați pantofi impermeabil cu suport arc și respirabilitate, și pentru a evita pantofii care sunt prea strânși sau prea liberi, astfel încât să nu primiți blistere. Adidatorii dvs. de încredere sunt o alegere excelentă!
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 9
    3. Purtați ochelari de soare pentru a vă proteja ochii. Chiar dacă nu credeți că veți avea nevoie de ele, ochelarii de soare vă ajută să vă protejați ochii de soare în tot felul de vreme. Până la 80% din razele UV dăunătoare de la soare penetrează prin nori.
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 10
    4. Aplicați protecție solară pentru a vă proteja pielea. Indiferent de vreme, aplicați protecția solară înainte și în timpul aventurii. Soarele este încă în vigoare, indiferent dacă îl puteți vedea sau nu, deci aveți grijă să vă protejați pielea și să vă ajutați grupul să facă același lucru. SPF 30 sau mai mare este recomandată pentru timpul extins în aer liber, iar o formulă rezistentă la apă și sudoare vă va proteja în caz de ploaie, sudoare sau o expoziție deosebit de umedă. Reaplicați la fiecare două ore.
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 11
    5. Purtați camera în jurul gâtului. Veți dori cu siguranță să faceți fotografii cu lucrurile uimitoare pe care le vedeți, așa că aduceți o cameră pe o curea de gât pe care o puteți purta mai degrabă decât să țineți apăsată. În acest fel, mâinile tale vor fi libere pentru alte lucruri și vă va ajuta să vă împiedicați să o scăpați.
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 12
    6. Purtați un pachet de fanny sau un rucsac mic. Puneți telefonul mobil, cheile, portofelul, gustările, apa, protecția solară sau aproape ceva mic, vă puteți gândi înăuntru și păstrați-vă mâinile libere!
  • Partea 3 din 3:
    Evitând greșelile Rookie
    1. Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 13
    1. Aduceți extras de tot. Indiferent de prognoza meteo, s-ar putea să fie greșit. Sau s-ar putea să vă îmbibați sau să vă distrugeți de un critter necinstit, să vă pierdeți ochelarii de soare sau să uitați protecția solară. Aduceți o pungă mică cu o schimbare de haine, protecție solară și accesorii suplimentare, cum ar fi ochelarii de soare și pălării. Apoi, veți avea și un loc pentru a păstra suvenirurile!
    • Dacă nu doriți să purtați o pungă, luați în considerare aducerea unuia și lăsându-l în mașină. Puteți merge întotdeauna la apucați-l dacă este necesar.
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 14
    2. Uită-te la site-ul zoo pentru sfaturi utile. Începeți cu harta Park și FAQ-urile. Veți afla despre zonele care au umbră sau protecție împotriva vremii, cât de mare este parcul și cât de departe veți ajunge probabil la mers pe jos și dacă au alimente disponibile pentru cumpărare. Scanați lista elementelor interzise pentru a vă asigura că nu aduceți prea mult o pungă sau mai rece.
  • Imagine intitulată rochie pentru grădina zoologică Pasul 15
    3. Evitați să purtați majoritatea bijuteriilor. Există o șansă ca să te ridici cât mai aproape de o varietate de animale, iar coliere lungi sau cercei încurcate ar putea fi interzise în anumite exponate interactive pentru siguranța dvs. Există întotdeauna riscul de a pierde obiecte valoroase, deci este mai bine să evitați să le aduceți.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar