Cum să vă curățați sprâncenele

De când sprâncenele își cad ochii, mulți oameni le place să-i modeleze pentru a-și îmbunătăți aspectul. Ca rezultat, sprâncenele pot acumula mătreață, ulei, murdărie și machiaj. Curățarea ușoară a sprâncenelor vă va asigura că rămâne proaspătă. Puteți curăța sprâncenele folosind spălarea feței sau alte produse, cum ar fi uleiul de arbore de ceai sau un ser de frunte. Vă puteți menține apoi sprâncenele, astfel încât acestea să arate cele mai bune.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind spălarea feței
1. Aplicați spălarea obișnuită a feței la sprâncenele dvs. Este ușor să vă curățați sprâncenele cu clema obișnuită facială în timp ce vă spălați fața. Orice curățare facială care este suficient de blândă pentru pielea dvs. ar trebui să fie bine pe sprâncenele voastre. Umpleți sprancenele și aplicați o cantitate mică de spălare a feței la sprâncene.
  • De asemenea, puteți spăla sprancenele dvs. dacă preferați.
  • 2. Curățați sprancenele cu presiune fermă. Deoarece sprâncenele pot fi groase, obținerea lor complet curată poate fi dificilă. Utilizați vârfurile degetelor pentru a lucra la curățarea în sprâncene. Faceți acest lucru în mișcări mici, circulare.
  • 3. Clătiți fața spălătoarele de pe frunte. Utilizați apă călduță pentru a clăti fața spălați-vă bine de sprâncene. Asigurați-vă că veți obține toată fața spălați-vă sprâncenele.
  • 4. Uscați sprâncenele. Pat sprâncenele uscate cu un prosop curat. Nu frecați cu greu sprancenele pentru a le usca, deoarece acest lucru le poate deteriora.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicarea uleiurilor naturale și a serului
    1. Faceți o curățare profundă cu ulei de arbore de ceai. Sprâncenele dvs. de obicei nu au nevoie de mai mult decât o spălare de bază în fiecare moment și apoi. Dar dacă observați că sprâncenele se simt murdare sau uleioase la atingere, puteți face o curățare profundă a acestora cu ulei de arbore de ceai. Aplicați o mică picătură de ulei de arbore de ceai pe o baghetă de mascara de unică folosință sau o perie de sprâncene. Apoi, executați bagheta prin sprâncenele în cercuri mici.
    • Spălați uleiul cu apă caldă și faceți sprâncenele uscate.
    • Nu aveți nevoie să vă curățați adânc sprancenele în fiecare zi, deoarece acest lucru poate provoca uscarea sau iritarea. Adânc curățați-le o dată pe săptămână sau când apar murdare.
  • 2. Utilizați ulei de cocos dacă aveți pielea uscată. Uleiul de nucă de cocos este un ulei natural natural pentru curățarea sprâncenelor și încurajarea creșterii părului bun a sprâncenei. Aplicați pur și simplu un mic dab de ulei de nucă de cocos pe un tampon de bumbac. Apoi, o conduceți printr-o sprânceană. Utilizați un tampon curat cu un dispozitiv de ulei de nucă de cocos pentru cealaltă sprânceană.
  • Evitați utilizarea uleiului de nucă de cocos dacă aveți piele grasă, deoarece se poate bloca porii și duce la breakouts.
  • Dacă aveți tendința de a utiliza un creion sprâncene sau alte produse pe sprâncene, uleiul de nucă de cocos este, de asemenea, o modalitate excelentă de a curăța orice machiaj pe sprâncene.
  • 3. Încearcă un seric de sprâncene. Serrele de sprâncene profesionale sunt formulate pentru a îndepărta petrolul și pentru a încuraja creșterea părului. Le puteți găsi online sau la drogurile locale. Urmați instrucțiunile de aplicare de pe etichetă.
  • Asigurați-vă că faceți un test spot al serului de sprâncene pe un patch de piele, cum ar fi urechea sau în interiorul încheieturii mâinii. Făcând un test la fața locului înainte de a aplica produsul la sprâncene, vă veți asigura că nu reacționați prost la produs.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea sprâncenelor
    1. Curățați zilnic sprancenele când vă spălați fața. Includeți spălarea sprâncenelor în rutina zilnică. Este mai ușor să le spălați când vă spălați fața. După ce aplicați curățarea, curățați ușor sprâncenele. Clătiți bine pentru a vă asigura că eliminați întregul produs.
  • 2. Evitați să puneți prea mult produs pe sprâncenele voastre. Când vă curățați sprâncenele, încercați să nu încărcați pe prea mult produs. Acest lucru poate ajunge la înfundarea părului de păr și duce la patchiness pe sprâncene. Puneți doar cantități mici de produs pe sprâncenele dvs. la un moment dat.
  • Imagine intitulată Curățați sprancenele Pasul 10
    3. A se vedea un dermatolog sau un estetician. Dacă sunteți nervos să vă curățați sprâncenele sau să le mențineți pe cont propriu, consultați un dermatolog sau estetician. Ei vă pot sfătui cu privire la modul de păstrare a sprâncenelor curate. Ei pot sugera, de asemenea, alte opțiuni de întreținere a sprancenei, cum ar fi ceara sau răsturnarea sprâncenelor pentru a le menține să se uite sănătoase și curate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar