Cum să faci o facială cu aburi

Nu este nimic destul de relaxant ca o facială DIY după o zi lungă, stresantă, și folosirea aburului vă poate lua facialurile la un nivel complet nou. Steam vă ajută să vă deschideți porii, astfel încât este mai ușor să extrageți impuritățile și să vă livrați mai adânc produsele de îngrijire a pielii în piele. Pașii de mai jos vă vor merge prin modul de a face propriul dvs. facial de abur la domiciliu.

Pași

Metoda 1 din 2:
A face o facială completă
  1. Imaginea intitulată face un etapă facială de abur 1
1. Aduceți o oală mică de apă la fierbere. Aveți nevoie doar de câteva cești de apă pentru a face un abur adecvat. Se fierbe apa de pe sobă sau în cuptorul cu microunde.
  • Imaginea intitulată face un etapă feței de abur 2
    2. Spala-te pe fata. În timp ce apa este încălzită, spălați-vă fața pentru a îndepărta machiajul și murdăria. Utilizați o curățare ușoară a feței și apă caldă. Eliminarea machiajului și a murdăriei este o necesitate înainte de abur, deoarece aburarea se deschide porii și orice pe fața dvs. va fi capabilă să intre în interior și să provoace iritații sau cosuri. Dacă aveți o piele deosebit de sensibilă sau uscată, ar putea fi prudentă pentru a reduce șansa de a experimenta iritații prin exfolierea exfoliere și optarea pentru o tehnică Gentler.
  • După spălarea feței, se usucă cu un prosop.
  • Bacsis: Ușor exfoliere Pielea dvs. înainte de abur poate ajuta la îndepărtarea excesului de ulei și murdar.

  • Imaginea intitulată face un etapă facială cu abur 3
    3. Turnați apa într-un castron. Se toarnă-l într-un vas de sticlă sau ceramic care se odihnește pe un prosop pliat sau două. O parte din experiența facială este de a adăuga o frumusețe în ziua ta, deci dacă aveți un castron destul de la îndemână, folosiți-o pe una! Dacă vă grăbiți, puteți folosi, de asemenea, potul pe care l-ați fiert în apă.
  • Imaginea intitulată face un etapă facială de abur 4
    4. Adăugați ierburi sau uleiuri esențiale. Nu trebuie să adăugați nimic la aburul dvs., ci să îl faceți cu adevărat special, puteți adăuga niște ierburi proaspete sau uscate sau uleiuri esențiale care vor elibera aromă benefică. Un teabag de plante va face, de asemenea, truc! Încercați următoarele ierburi și uleiuri pentru a vă îmbunătăți aburul:
  • Utilizare lemongrass sau mentă Pentru un abur energizant.
  • Utilizare mușețel sau lavandă Pentru un abur relaxant.
  • Utilizare menta sau eucalipt pentru o abur cucerire la rece.
  • Utilizare lemn de santal sau bergamot Pentru un abur de ameliorare a stresului.
  • Imaginea intitulată face un etapă facială de abur 5
    5. Țineți fața asupra apei de aburire. Trageți un prosop peste cap, astfel încât să creeze un fel de cort peste fața ta și să-ți ții fața peste apă. Ține-ți fața peste abur timp de aproximativ 10 minute. Închideți ochii și respirați adânc, permițând căldurii să vă trezească fața și să vă deschidă porii.
  • Nu vă aburați fața prea lungă sau ajungeți prea aproape de apa caldă. Căldura poate provoca inflamație dacă expunerea este prea mare.
  • Imaginea intitulată face un etapă facială de abur 6
    6. Netezi o mască peste fața ta. Următorul pas este să folosiți o mască pentru a trage impuritățile din porții dvs. acum deschisi. O mască de lut funcționează bine dacă aveți unul la îndemână. Amestecați argila cu puțină apă și o ușurați-o peste față. Lăsați-o să stea pe față timp de aproximativ 15 minute înainte de a clăti ușor cu apă călduță.
  • Dacă nu doriți să faceți o mască, clătiți-vă fața în apă proaspătă după ce ați terminat abur.
  • Bacsis: În loc de o mască de argilă, puteți folosi miere simplă pentru a obține același efect.

  • Imaginea intitulată face un etapă facială de abur 7
    7. Utilizați un toner pentru a vă închide porii. Timp pentru a vă închide din nou porii! Faceți acest lucru, astfel încât după facială, murdăria nu intră în porii voștri.Folosind un toner după abur, vă va ajuta fața să arate tonificată și proaspătă. Utilizați o minge de bumbac pentru a aplica tonerul de alegere la nas, frunte, obraji și bărbie.
  • De asemenea, puteți utiliza suc de lămâie ca un toner. Încercați acest lucru într-o zonă mică de piele înainte de a utiliza pe întreaga ta față, unii indivizi pot fi mai sensibili la acest lucru decât alții.
  • Bacsis: Oțetul de cidru de mere face un toner natural mare - încercați-l!

  • Imaginea intitulată face un etapă facială de abur 8
    8. Misturați-vă fața. Pasul final din facialul dvs. este de a aplica un hidratant pentru a vă menține fața hidratată. Abordarea pe care o poate usca, deci este un pas important. Netezi pe hidratantul dvs. preferat sau încercați un ulei de înmuiere față ca ulei de nucă de cocos, ulei de jojoba sau ulei de argan. Acordați atenție ingredientelor pe uleiuri pentru a verifica dacă acestea sunt naturale și nu au aditivi chimici dur.
  • Metoda 2 din 2:
    A face un abur rapid
    1. Imaginea intitulată face o etapă facială de abur 9
    1. Porniți apa de apă din duș. Lăsați-o să funcționeze până când este foarte caldă și vedeți și simțiți aburi. Această metodă va abur mai mult decât fața dvs. - veți obține un tratament cu abur complet.
  • Imaginea intitulată face un etapă fermă de abur 10
    2. Clătiți-vă fața în timp ce se încălzește. La fel ca și cum ați fi pentru un abur facial complet, este o idee bună să vă curățați fața de murdărie și machiaj înainte de a începe să o abatezi.
  • Imaginea intitulată face un etapă facială de abur 11
    3. Stați cu fața în sau aproape de abur timp de aproximativ 5 minute. Nu este nevoie să folosiți un prosop pentru a direcționa aburul pe față, deoarece veți afla o coloană de abur prinsă de părțile laterale ale dușului. Lăsați-vă aburul de față timp de aproximativ cinci minute, apoi rotiți căldura până la o temperatură mai ușoară pentru a vă termina dușul.
  • Imaginea intitulată face un etapă facială de abur 12
    4. Puneți o mască în timp ce vă terminați dușul. Pentru a îmbunătăți rezultatele, puteți utiliza o mască de față a farmaciei sau o scoică de miere brută pentru a vă curăța porii în timp ce vă terminați dușul. Puneți-o după ce ați terminat cu aburirea feței, apoi clătiți-o la capătul dușului.
  • Imaginea intitulată face un etapă facială de abur 13
    5. Aplicați toner și hidratant. Când vă terminați dușul, Pătați-vă pielea uscată și aplicați toner, apoi hidratant pe față. S-ar putea să doriți să aplicați un hidratant la restul corpului, deoarece aburul fierbinte poate provoca uscarea pielii.
  • sfaturi

    Utilizați o curățare a feței imediat după aceea pentru a elimina impuritățile în timp ce porii dvs. sunt încă deschise. Clătiți cu apă rece pentru a vă închide porii și sigilați-le.
  • Asigurați-vă că fața dvs. nu are urme de machiaj vizibil, murdărie sau ulei. S-ar putea să fie recomandabil să faceți o scurtă perioadă de timp cu o spălare sau să utilizați un ștergător de removersiune.
  • Adăugați 2-3 picături de ulei de ceai în apă caldă pentru acnee.
  • Adăugați ceai verde pentru apă fiartă pentru cele mai bune rezultate.
  • Utilizați ceai de orz ca o facială cu aburi. Rezultă în piele netedă, moale.
  • Avertizări

    În timpul / după abur, toate bacteriile subterane vor fi aduse pe suprafața pielii, așa că nu vă panică dacă pare mai rău. Pete ar putea fi mai vizibile timp de până la o oră după uscarea uscată. Doar aplicați un tratament spot pentru moment.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar