Cum să vă îmbunătățiți frumusețea

Există multe modalități de a vă îmbunătăți frumusețea naturală fără a recurge la măsuri drastice. Unele dintre aceste moduri sunt simple, cum ar fi corectarea poziției dvs., iar rezultatele sunt imediate. Alte metode, cum ar fi îmbunătățirea dietei, exercitând în mod regulat și fiind mai diligentă despre rutina dvs. de îngrijire a pielii, luați puțin mai mult timp. Îmbunătățirea unor obiceiuri și abordarea sănătății dvs. generale, vă puteți îmbunătăți foarte mult frumusețea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea aspectului general
  1. Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă frumusețea pasul 1
1. Subliniați cele mai bune caracteristici. Majoritatea oamenilor pot numi una sau două caracteristici fizice despre ei înșiși că le place foarte mult. Poate că aveți ochi albaștri și piele excelentă. Poate că ai tonificat, brațe sau un zâmbet grozav. Oricare ar fi cele mai bune caracteristici, faceți lucruri pentru a le accentua. Dacă nu v-ați gândit niciodată la cele mai bune caracteristici, stați jos și faceți o listă pentru dvs.
  • De exemplu, o persoană cu ochi albastri izbitoare îi poate accentua prin purtarea unei cămăși de aceeași culoare sau prin utilizarea Mascara / Eyeliner pentru a le defini.
  • Cineva cu brațe tonifiate le-ar putea arăta prin purtarea de vârfuri fără mâneci.
  • O persoană cu un zâmbet mare ar putea să-și alunece dinții sau să poarte ruj întunecat pentru a atrage atenția asupra acestuia.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți frumusețea dvs. Pasul 2
    2. Urmăriți-vă postură. În picioare drept, poate schimba imediat aspectul dvs. pentru mai bine. Îndreptați-vă spatele, țineți capul în sus și puneți-vă umerii înapoi. Practicați ca asta. Când stați, nu uitați să mențineți o poziție bună. Dacă vă petreceți multă zi așezată la un birou, luați în considerare investiția într-un scaun care vă va sprijini spatele și vă va încuraja să vă așezați drept.
  • Să vă reamintească în mod constant să vă ridicați drept. Lăsați o notă lipicioasă pe birou sau pe monitorul computerului pentru a vă reaminti că nu vă slăbiți.
  • Poziția bună comunică încrederea, sănătatea bună și natura pozitivă - toate aceste calități vă vor face să arătați mai atractiv pentru alții.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți frumusețea dvs. Pasul 3
    3. Au o atitudine pozitivă. Când vă simțiți pozitivi, se arată în exterior. Oamenii se vor atrage în mod natural. Veți fi percepuți ca mai vibranți, sănătoși și atractivi. O atitudine optimistă va face și o mai bună impresie mai bună. Zâmbiți adesea și râdeți și mai mult! Fi mai conștienți de expresiile dvs. faciale și încercați să evitați o mulțime de încruntări.
  • Având o atitudine pozitivă nu înseamnă că trebuie să vă revizuiți întreaga personalitate. De asemenea, nu înseamnă că ar trebui să mergeți cu un zâmbet permanent.
  • În schimb, lucrați la împingerea gândurilor negative și înlocuiți-le cu gânduri pozitive.
  • Imagine intitulată Îmbunătățiți frumusețea dvs. Pasul 4
    4. Rochie în îmbrăcăminte care te potrivește bine. Nu vă faceți griji cu privire la următoarele îmbrăcăminte, mai ales dacă nu se gel cu tipul corpului. În schimb, optați pentru articole de îmbrăcăminte care se potrivesc bine și flatter-ului. Când găsiți tăieturi care lucrează pentru tine, lipiți-le. S-ar putea să vă ajute să cumpărați câteva piese de capse, cum ar fi o pereche bine adaptată de pantaloni negri și construirea unor haine deasupra lor.
  • Nu vă fie frică să experimentați! Lucrați la crearea stilului propriu.
  • Imagine intitulată Îmbunătățiți-vă frumusețea pasul 5
    5. Miroase bine. Parfumurile vor fi întotdeauna legate de frumusețe. Când miroși frumos, poate spori modul în care sunteți perceput de ceilalți - veți apărea mai atractivă pentru ei. Evitați să vă dați seama cu tone de parfum, deoarece probabil că va avea efectul opus. În schimb, fiți subtil când utilizați un miros.
  • Spălați-vă hainele cu detergent frumos mirositor. Utilizați săpunuri parfumate în duș. Alegeți loțiuni și deodorante care sunt parfumate.
  • Dacă doriți, purtați parfum sau colonie. Să fie moderat cu aplicația dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Îngrijirea și igiena
    1. Imagine intitulată Îmbunătățiți frumusețea dvs. Pasul 6
    1. Ia mândrie în apariția ta. Asigurați-vă că hainele dvs. sunt îngrijite și curate. Duș în fiecare zi. Perie și stil părul tău. Purtați întotdeauna deodorant / antiperspirant, mai ales în timpul verii sau ori de câte ori intenționați să faceți niște transpirații. Utilizați loțiunea de corp pentru a vă menține pielea hidratată.
    • Concentrați-vă pe capacele genunchiului și pe spatele coatelor, care tind să se usuce deosebit de uscate.
    • Luați timp pentru a alege îmbrăcămintea care vă potrivește bine și vă arată activele.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți frumusețea dvs. Pasul 7
    2. Utilizați hidratantul pe față. Hidratant va păstra pielea hidratată. Acest lucru vă poate ajuta să vă aduceți pe tenul proaspăt și dewy. Va diminua aspectul ridurilor și, de asemenea, să-i împiedice. Dacă purtați machiaj, este mult mai ușor să aplicați pielea hidratată, iar rezultatul final arată, de obicei, mai bine.
  • Utilizați un hidratant cu SPF pentru a vă proteja pielea de la deteriorarea soarelui. Deteriorarea soarelui poate provoca riduri și pot crea pete întunecate pe față.
  • Păstrați balul de balsam sau Chapstick la îndemână și aplicați-l de multe ori pentru a vă menține buzele hidratate.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă frumusețea pasul 8
    3. Gestionați părul facial. Păstrați sprâncenele cu grijă de tweezing orice păr de păr vedeți, în special între ele. Dacă aveți o barbă sau o goatae, păstrați-l tăiat și îngrijit. Dacă vă radeți fața, asigurați-vă că utilizați întotdeauna o cremă de bărbierit sau un gel pentru a vă proteja și hidrata pielea. Bărbieri foarte atent cu o rasare ascuțită pentru a evita nick-urile și tăieturile.
  • Dacă nu vă radeți fața, verificați orice păr nedorit deasupra buza superioară.
  • Gestionați părul nedorit prin înălbirea acesteia. De asemenea, îl puteți elimina complet prin ceară sau folosind un depilator.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți frumusețea dvs. Pasul 9
    4. Periați și atașați dinții de două ori pe zi. Dinții bine întreținuți sunt considerați atractivi de majoritatea oamenilor. Periați și atașați dinții de două ori pe zi pentru a le menține sănătoși. Face acest lucru în mod regulat vă va păstra și mai proaspătă respirația. Dacă aveți pete sau dacă doriți ca dinții să fie mai albi, utilizați o pastă de dinți de albire pentru a le lumina. Au un dentist curățați-le pentru dvs. la fiecare șase luni.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți frumusețea dvs. Pasul 10
    5. Îndepărtați unghiile. Spălați-vă mâinile ori de câte ori este necesar pentru a le menține curat. Îndepărtați în mod regulat unghiile și toenailurile. Evitați mușcarea unghiilor. Utilizați cleme de unghii pentru a le menține scurt, curat și curat. Dacă observați murdăria sub unghiile dvs., curățați-vă dedesubt pentru a scăpa de ea.
  • Puteți elimina murdăria încăpățânată sub unghii cu spălarea lor cu o periuță veche de dinți, săpun și apă.
  • Uimurizați-vă mâinile în fiecare zi pentru a le păstra în căutarea celor mai bune.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă frumusețea Pasul 11
    6. Utilizați machiaj. Dacă doriți să utilizați machiaj pentru a vă îmbunătăți frumusețea, păstrați-o simplă. Purtați rimelul pentru a vă deschide ochii. Utilizați Fundația, Concealer și Creme care vă vor ajuta chiar și la tonul pielii și să vă dați pielea un aspect strălucitor. Contur și evidențiați cele mai bune unghiuri ale feței tale pentru a le sublinia.
  • Întotdeauna spălați machiajul înainte de a vă culca în fiecare noapte. În caz contrar, veți ajunge cu pielea plictisitoare și, eventual, o izbucnire.
  • Luați în considerare utilizarea machiajului mineral, deoarece nu se blochează porii.
  • Metoda 3 din 3:
    A fi sanatos
    1. Imaginea intitulată Îmbunătățiți frumusețea dvs. Pasul 12
    1. Obțineți o mulțime de somn. Încercați să dormiți cel puțin șapte ore în fiecare noapte. Dacă puteți lucra în opt sau chiar nouă ore, faceți-o. Deoarece organismul se repară în timpul somnului, aspectul dvs. - și în special pielea dvs. - sunt direct legate de suma pe care o obțineți. Lipsa somnului poate provoca pielea să arate plictisitoare. Poate provoca, de asemenea, cercuri întunecate și pungi pufoase pentru a se forma sub ochi. Deprivarea somnului ar putea face și ele condiții cum ar fi acnee și eczeme mai rău.
    • Dormiți pe spate pentru a preveni pungile de ochi și puffiness. Folosind un umidificator pe timp de noapte, poate ajuta și cu acest lucru.
    • Cantitatea recomandată de somn pentru adulții sănătoși este de șapte până la nouă ore pe noapte. Încercați să încătați în această gamă în fiecare noapte.
  • Imagine intitulată Îmbunătățiți-vă frumusețea pasul 13
    2. Stai hidratat. Deshidratarea vă poate face să arătați obosiți. De asemenea, poate face părul și pielea să pară fără viață și contribuie la apariția pungilor de ochi și puffiness. Aportul recomandat de fluide pentru bărbați este de aproximativ 13 cani (3 litri) zilnic. Femeile ar trebui să obțină aproximativ 9 cești (2.2 litri) pentru a rămâne bine hidratat.
  • În zilele în care vă exercitați, încercați să luați încă o dată.5 la 2.5 cani (400 până la 600 de mililitri) de fluide.
  • Apa este importantă, dar există alte fluide care vă pot menține hidratate. Sucurile de fructe, băuturile de ceai și sport pot ajuta, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți frumusețea dvs. Pasul 14
    3. Fă sport regulat. Încercați să obțineți în cel puțin 30 de minute de activitate fizică în fiecare zi pentru a vă menține sănătoși. Exercițiul aerobic suplimentar și formarea forței este, de asemenea, benefică. Ia în considerare dând yoga o încercare, de asemenea. Acest tip de întindere vă poate prelungi mușchii, vă păstrați flexibil și chiar promovați relaxarea.
  • Imagine intitulată Îmbunătățiți frumusețea dvs. Pasul 15
    4. Mănâncă o dietă sănătoasă. Scopul este de a obține un aport echilibrat de substanțe nutritive. Acest lucru vă va îmbunătăți frumusețea generală și va avea efecte deosebit de pozitive asupra pielii dvs. Pentru a obține substanțele nutritive de care aveți nevoie, includeți o gamă de alimente în dieta zilnică.
  • Alegeți opțiuni sănătoase din toate grupurile principale de alimente - fructe, legume, cereale integrale, produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi și proteine ​​slabe, inclusiv fasole și alte leguminoase, nuci și semințe și alte grăsimi sănătoase.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar