Cum să curbați părul

Chiar dacă nu v-ați născut cu Bouncy, bucle lucioase, puteți să vă convingeți întotdeauna părul pentru a vă izbata pentru o zi sau două. Utilizați unelte fierbinți ca un fier curling sau Fier de fier Pentru bucle sau valuri bine definite. De asemenea, puteți crea bucle fără căldură prin utilizarea rolelor, scrunching părul, împușcându-l sau răsuciți-l.

Pași

Metoda 1 din 6:
Folosind un fier curling
  1. Imagine intitulată Pasul părului 1
1. Încălzi fier curling. Cele mai multe fiare de curling vor avea nevoie de aproximativ 1-5 minute pentru a încălzi înainte de a le putea folosi. Dacă încercați să vă curățați părul cu fierul înainte de a ajunge la temperatura corectă, buclele nu vor fi deținute.
  • Unele ironi curling vor avea setări diferite pe care le puteți juca până când veți obține cel mai bun rezultat. Încercați să o păstrați la cea mai mică temperatură posibilă, totuși, pentru a provoca mai puține deteriorări părului. Căutați fiare de curling care spun "Fără daune" pe cutie.
  • Un ghid bun este de 320ºF (160ºC) pentru părul fin și 430ºF (220ºC) pentru părul mai gros.
Expert răspuns
Q

Un cititor wikihow a întrebat: "Cum pot face curlurile mele de păr?"

Laura Martin

Laura Martin

Cosmetologia licențiată MARTIN este un cosmetolog licențiat în Georgia. Ea a fost un stilist de păr din 2007 și un profesor de cosmetologie din 2013.
Laura Martin
CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE

Laura Martin, un cosmetolog licențiat, recomandă: "Aplicați un produs de protecție termică la părul dvs. înainte de styling. Apoi, secțiunile de curl nu mai mare decât fierul și folosiți o setare de căldură adecvată pentru tipul de păr. Când ați terminat să vă curățați părul, să-l încurcați cu hairpray."

  • Imagine intitulată Pasul de păr 2
    2. Asigurați-vă că părul dvs. este complet uscat. Punerea unui fier fierbinte pe părul umed poate să-l deterioreze serios - nu pentru că fierul este prea fierbinte, dar pentru că apa se va întoarce la abur cu scalding. Părul umed este, de asemenea, mai fragil decât părul uscat, ceea ce îl face mai predispus la deteriorarea căldurii. Redați-vă în siguranță și vă uscați complet părul. Rulați un blowdder peste orice pete umede. (Deși încercați să așteptați. În funcție de grosimea părului, acest lucru poate dura ceva timp. Dar, dacă doriți să reduceți căldura pe părul dvs., puteți aștepta. Cu toate acestea, dacă utilizarea unei mașini de uscare este cea mai bună opțiune pentru dvs., păstrați-o pe o setare rece.)
  • Dacă nu sunteți sigur dacă părul dvs. este sau nu complet uscat, setați uscătorul pe setarea "Cold Shot" și treceți peste tot capul cu el. Aerul rece va face ca orice pete umede să se simtă rece la atingere.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 3
    3. Puneți toate tangurile în timp ce fierul se încălzește. Începeți la capătul părului și periați partea inferioară cu câțiva centimetri sau centimetri, apoi lucrați până când puteți perie cu ușurință lungimea părului. Acest lucru reduce deteriorarea părului ca și capetele divizate, căderea, etc.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 4
    4. Aplicați un spray de protecție împotriva căldurii. Dacă folosiți în mod regulat căldură pentru a vă modela părul, este foarte important să utilizați un spray de protecție împotriva căldurii. Acesta vă va proteja părul de daunele cauzate de expunerea la temperaturi ridicate și să o împiedice să devină uscată și înfricoșătoare. Doar pulverizați-l liber peste tot pe părul tău înainte de curling.
  • Spațiile de protecție împotriva căldurii pot fi găsite la majoritatea magazinelor de droguri și saloane de păr.
  • Imagine intitulată Curl Pasul 5
    5. Împărțiți părul în secțiuni. Chiar dacă aveți păr subțire, veți obține rezultate mai bune dacă lucrați cu mici secțiuni de păr. În acest fel, vă puteți asigura că ați curling totul și curlați într-un stil mai uniform. Creați secțiuni care sunt puțin mai mici în diametru decât fier curling.
  • PIN sau Clip în partea superioară a părului. Folosind degetele de degete, apucați tot ce este deasupra vârfului urechilor și o clipiți deasupra capului.
  • Eliberați secțiunile superioare pe măsură ce lucrați. Când partea inferioară a părului este terminată, închideți-vă părul și lăsați-l puțin mai mult, tăiați din nou excesul. Continuați să lucrați în acest fel până când tot părul este curbat.
  • Amintiți-vă că utilizarea unor secțiuni mai mari de păr va avea ca rezultat bucle mai mari, mai slabe, în timp ce folosiți secțiuni mai mici de păr vă va oferi inerte mai mici, mai stricte.
  • Imagine cu titlul părului curl Pasul 6
    6. Începeți curlingul. Acum că toate lucrările de pregătire sunt în afara drumului, sunteți gata să începeți curlingul. Începeți prin a lua o mică parte a părului și înfășurați-o în jurul fierului curling, începând cu partea superioară sau inferioară, în funcție de tipul de clești:
  • Unele fiare de călcat vor avea o clemă lângă mâner. Dacă acesta este tipul de clești curling pe care le utilizați, deschideți clema și poziționați capătul părului la capătul inferior al cilindrului, lângă mâner, apoi închideți clema pentru a vă asigura. Apoi, puteți înfășura întreaga secțiune a părului în jurul fierului, prin rularea fierului în sus spre rădăcinile dvs. Opriți rularea când veți obține aproximativ un centimetru de rădăcini, pentru a preveni arderea scalpului.
  • Alte fiare de curling, adesea denumite Wands, nu au o clemă. Cu acest tip de fier, ar trebui să începeți lângă partea de sus a părului dvs. și să utilizați mâna pentru a înfășura o bucată de păr în jurul fierului. Va trebui să țineți capătul părului în timp ce acea secțiune a curlurilor de păr. Unele baghete curling oferă o mănușă de siguranță pe care o puteți purta în timp ce faceți acest lucru, pentru a preveni arderea mâinii.
  • Sfat de experți
    Yan Kandkhorov

    Yan Kandkhorov

    Părul Stylistyan Kandkhorov este un stilist de păr și proprietar al salonului K & S, un salon de păr cu sediul în cartierul Meatpacking din New York City. Yan are peste 20 de ani de experiență în industria părului, este cel mai bine cunoscut pentru a pavaja calea pentru tendințele de păr iconice în industrie și și-a operat salonul din 2017. Salonul său de păr a fost votat unul dintre cele mai bune saloane de păr din New York City în 2019 de expertiză. Yan și K & S Salon a colaborat cu reviste de modă și celebrități precum Marie Clair USA, Magazine Lucy și Revista Rezident.
    Yan Kandkhorov
    Yan Kandkhorov
    Coafeza

    Modul în care înfășurați părul va determina aspectul buclelor dvs. Pentru o curl mai puternică, înfășurați părul în jurul fierăriei pornind de jos în sus. Pentru undele Looser, începeți curling de la mijloc, apoi lăsați capetele să rămână drepte. Oricum, stilul de obicei arată cel mai bine dacă vă înclinați părul departe de fața voastră, mai degrabă decât spre el. De asemenea, încercați să vă păstrați încheietura mâinii, pe măsură ce țineți fierul curling, astfel încât să nu faceți cremuri în părul vostru.

  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 7
    7. Țineți fierul în poziție. Va trebui să țineți fierul curling cu părul înfășurat în jurul lui timp de câteva secunde, în timp ce părul se încălzește și se înclină. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 secunde, dar timpul va varia în funcție de fier de curling individual și de temperatura este încălzită.
  • Joacă-te pentru a găsi un timp care creează o curl perfect cu fierul tău, dar nu uitați să începeți cu un moment mai mic pentru a preveni arderea părului.
  • După 10 secunde, lăsați-vă părul să elibereze curl. Dacă părul tău este încă puțin plat, încercați să-l fixați în timp ce este încă curbat. Odată ce părul dvs. este complet cool, luați toți pinii din fiecare curl.
  • Imagine intitulată Curl Pasul 8
    8. Treceți la următorul curl. Odată ce sunteți mulțumit de modul în care sa dovedit prima curvă, treceți la următoarea bucată de păr și faceți aceiași pași ca înainte.
  • Pentru a obține un aspect uniform, împachetați toate buclele din jurul fierului în aceeași direcție.
  • Alternând direcția foliei creează un efect mai natural.
  • Imagine intitulată Pasul de păr Curl 9
    9. Slăbiți buclele (opțional). Dacă doriți ca părul să arate mai moale și mai slăbit, rulați degetele prin bucle de câteva ori. Buclele vor trage în jos și se vor slăbi în timp ce faceți acest lucru. De asemenea, puteți să vă întoarceți capul cu susul în jos și să utilizați degetele pentru a puf și a separa buclele.
  • Odată ce ți-ai curățat părul, nu-l spălați cu o percepție de păr. Se va slăbi buclele prea mult și vor cădea.
  • Dacă vă spălați buclele cu o periculoasă, părul dvs. va arăta mai degrabă ondulat, care poate fi un stil frumos în sine.
  • Imagine cu titlul părului curl Pasul 10
    10. Setați buclele cu hairspray (opțional). Dacă aveți tendința de a avea părul drept, sau sunteți îngrijorat de buclele dvs. de întoarcere în frizamă sau căzând pe tot parcursul zilei, o ceață niște spray de păr peste buclele voastre. Dacă doriți bucle strânse, puteți să pulverizați fiecare curl individual, de îndată ce ați terminat cu el, dar dacă doriți un stil mai slăbit, așteptați până când buclele s-au relaxat puțin și doar să le pulverizați când ați terminat curlarea întregii dvs. cap.
  • Alegeți un spray de așteptare liber, astfel încât buclele dvs. nu sunt prea rigide și părul nu se simte prea "crocant". Țineți canalul de aproximativ 12-14 în (30.5 cm - 35.5 cm) departe de cap și spray uniform în jurul capului tău. Aveți grijă să nu aplicați prea mult.
  • Nu aplicați niciodată hairpray la bucle în timp ce acestea sunt încă înfășurate în jurul fierului. Combinația de căldură de la fier și alcoolul din hairpray vă va prăji părul.
  • Cu toate acestea, dacă părul dvs. este bine sau limpezi, puteți crea o curl mai durabilă prin pulverizarea fiecărei secțiuni înainte de ambalare. Pulverizarea înainte de împachetare în loc de după ce va duce la bucle care sunt mai moi și mai puțin "crocante."
  • Metoda 2 din 6:
    Folosind un fier plat
    1. Imagine intitulată Pasul Hair 11
    1. Încălziți fierul plat. Cele mai multe foi de călcat vor avea nevoie de puțin timp pentru a încălzi înainte de a le putea folosi. Dacă încercați să vă curățați părul cu fierul înainte de a ajunge la temperatura corectă, buclele nu vor fi deținute.
    • Unele iroane plate vor avea setări diferite pe care le puteți juca până când veți obține cel mai bun rezultat. Încercați să o păstrați la cea mai mică temperatură posibilă, totuși, pentru a provoca mai puține deteriorări părului.
    • Un ghid bun este de 320ºF (160ºC) pentru părul fin și 430ºF (220ºC) pentru părul mai gros.
    • Lățimea fierului plat este, de asemenea, importantă atunci când vine vorba de curățarea părului. Trebuie să utilizați un fier plat care este îngust (aproximativ 1-2 inci sau 2.5-5 cm, în lățime), cu margini rotunjite. Un fier plat, plat, în stil plat, nu va funcționa pentru bucle.
  • Imagine intitulată Pasul Hair 12
    2. Asigurați-vă că părul dvs. este complet uscat. Punerea unui fier fierbinte pe părul umed poate să-l deterioreze serios - nu pentru că fierul este prea fierbinte, dar pentru că apa se va întoarce la abur cu scalding. Redați-vă în siguranță și vă uscați complet părul. Rulați un blowdder peste orice pete umede.
  • Puteți adăuga o mică mousse volumizantă în părul dvs. înainte de uscare, care vă va ajuta să vă bucurați și să vă împiedicați părul să se uite la plat.
  • Puneți toate tangurile în timp ce fierul se încălzește. Începeți la capătul părului dvs. și periați puțini centimetri, apoi lucrați până când puteți perie cu ușurință lungimea părului.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 13
    3. Aplicați un spray de protecție împotriva căldurii. Dacă folosiți în mod regulat căldură pentru a vă modela părul, este foarte important să utilizați un spray de protecție împotriva căldurii. Acesta vă va proteja părul de daunele cauzate de expunerea la temperaturi ridicate și să o împiedice să devină uscată și înfricoșătoare. Doar pulverizați-l liber peste tot pe părul tău înainte de curling.
  • Spațiile de protecție împotriva căldurii pot fi găsite la majoritatea magazinelor de droguri și saloane de păr.
  • Imagine intitulată Pasul Hair 14
    4. Împărțiți părul în secțiuni. Chiar dacă aveți păr subțire, veți obține rezultate mai bune dacă lucrați cu mici secțiuni de păr. În acest fel, vă puteți asigura că ați curling totul și curlați într-un stil mai uniform.
  • PIN sau Clip în partea superioară a părului. Folosind degetele de degete, apucați tot ce este deasupra vârfului urechilor și o clipiți deasupra capului.
  • Eliberați straturile pe măsură ce lucrați. Când stratul inferior de păr este terminat, dezactivați părul și lăsați-l puțin mai mult, tăiați excesul din nou. Continuați să lucrați în acest fel până când tot părul este curbat.
  • Imagine intitulată Pasul Hair 15
    5. Începeți curlingul. Acum că toate lucrările de pregătire sunt în afara drumului, sunteți gata să începeți curlingul. Luați bucata de păr pe care doriți să o curbați și să-i dați o perie rapidă pentru a elimina orice încurcături rămase. Fixați fierul plat în jurul părului și dați-i o jumătate de rând, astfel încât părul dvs. să fie într-o formă U. Țineți fier plat în această poziție pe măsură ce îl mutați în jos pe arborele de păr, spre capete.
  • Poziția fierului plat va determina ce fel de bucle cu care ajungeți. Dacă doriți ca părul să se înrăutățească de la rădăcină la vârf, poziționați fierul plat cât mai aproape de scalpul dvs., fără să-l arzi.
  • Dacă doriți doar să vă încurcați doar capetele părului, poziționați fierul plat la jumătatea părului pentru a începe. Acest lucru se numește o mișcare.
  • Cu cât mișcați mai încet fierul, cu atât vor fi buclele mai stricte. Dacă mutați fierul în jos părul prea repede, buclele vor fi moi și vor pierde.
  • Amintiți-vă că utilizarea unor secțiuni mai mari de păr (mai mult de două centimetri lățime) va avea ca rezultat niște bucle mai mari, în timp ce folosiți secțiuni mai mici de păr (mai puțin de două centimetri) vă vor oferi inerte mai mici, mai stricte.
  • Imagine intitulată Curl Pasul 16
    6. Slăbiți buclele (opțional). Dacă doriți ca părul să arate mai moale și mai slăbit, rulați degetele prin bucle de câteva ori. Buclele vor trage în jos și se vor slăbi în timp ce faceți acest lucru. De asemenea, puteți să vă întoarceți capul cu susul în jos și să utilizați degetele pentru a puf și a separa buclele.
  • Așteptați până când părul dvs. sa răcit complet înainte de a încerca să slăbească buclele.
  • Odată ce ți-ai curățat părul, nu-l spălați cu o percepție de păr. Se va slăbi buclele prea mult și vor cădea.
  • Dacă vă spălați buclele cu o periculoasă, părul dvs. va arăta mai degrabă ondulat, care poate fi un stil frumos în sine.
  • Imagine intitulată curl Pasul 17
    7. Setați buclele cu hairspray (opțional). Dacă aveți tendința de a avea părul drept, sau sunteți îngrijorat de buclele dvs. de întoarcere în frizamă sau căzând pe tot parcursul zilei, o ceață niște spray de păr peste buclele voastre. Dacă doriți bucle strânse, puteți să pulverizați fiecare curl individual, de îndată ce ați terminat cu el, dar dacă doriți un stil mai slăbit, așteptați până când buclele s-au relaxat puțin și doar să le pulverizați când ați terminat curlarea întregii dvs. cap.
  • Alegeți un spray de așteptare liber, astfel încât buclele dvs. nu sunt prea rigide și părul nu se simte prea "crocant". Țineți canalul de aproximativ 12-14 în (30.5 cm - 35.5 cm) departe de cap și spray uniform în jurul capului tău. Aveți grijă să nu aplicați prea mult.
  • Nu aplicați niciodată Hairspray în păr inainte de Îl curbați, așa cum recomandă niște ghiduri de stil. Combinația de căldură de la fier și alcoolul din hairpray vă va prăji părul.
  • Metoda 3 din 6:
    Folosind rolele de păr
    1. Imagine intitulată CURL Pasul 18
    1. Alegeți rolele de păr. Cilindrii de păr vin în multe tipuri diferite, forme și dimensiuni. Încercați să alegeți un set de role care funcționează cel mai bine pentru tipul de păr și, de asemenea, pentru tipul de bucle pe care încercați să le realizați.
    • Rolele fierbinți sunt foarte eficiente și vor curge părul mai repede, dar sunt mai dăunătoare părului tău. Velcro rolele și rolele de spumă sunt foarte ușor de utilizat, dar buclele dvs. vor dura ceva mai mult pentru a seta.
    • Rolele Velcro sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru părul care este în mod natural neted, deoarece sunt mai puțin probabil să se încurce în părul tău.
    • Curzorii mici vă vor oferi o mulțime de bucle strânse, în timp ce cilindrii mari vă vor oferi valuri mari libere și sunt minunate pentru adăugarea volumului.
  • Imagine intitulată Curl Pasul 19
    2. Aflați dacă părul trebuie să fie umed sau uscat. În funcție de tipul de role, părul dvs. poate fi necesar să fie umed sau uscat atunci când le puneți în. Rolele fierbinți trebuie să fie întotdeauna aplicate la părul uscat, deoarece ar provoca prea multe daune altfel. Velcro rolele sunt de obicei aplicate la părul uscat, în timp ce role speciale de setare umedă sunt folosite dacă doriți să le puneți în timp ce sunt umede.
  • Dacă aplicați rolele la părul uscat, încercați să vă spălați părul cu o zi înainte de a vă curba. Părul de o zi va curge mult mai bine decât părul proaspăt spălat.
  • Dacă părul dvs. este deosebit de rezistent la curling, încercați să săriți balsamul după șamponare. Acest lucru vă va asigura că părul dvs. nu este prea moale pentru cilindru pentru a obține o aderență bună pe păr.
  • Dacă faceți un set umed, fiți conștient de faptul că va trebui să așteptați ca părul să fie complet uscat înainte de a scoate rolele, ceea ce poate dura mult timp. Luați în considerare punerea rolelor în părul umed înainte de culcare și dormind cu ei peste noapte.
  • Imagine intitulată Curl Pasul 20
    3. Aplicați produsul. Folosirea unui produs mic poate merge mult când se utilizează rolele de păr. Din nou, care tip de produs pe care îl utilizați va depinde de tipul de role pe care le utilizați și dacă părul este umed sau uscat.
  • Dacă utilizați rolele fierbinți, ar trebui să utilizați un produs de protecție la căldură ca o ceață sau ulei uscat, pentru a împiedica deteriorarea părului. Un produs de setare va ajuta, de asemenea, bucle pentru a-și menține forma.
  • Dacă utilizați rolele Velcro sau de spumă, ar trebui să utilizați un produs de setare împreună cu unele spray de volum de volum pentru a preveni căderea buclelor.
  • Dacă faceți un set umed, o cremă sau o smântână poate ajuta cu adevărat să minimalizați Frizj.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 21
    4. Părul tău. Ar trebui să vă împărțiți părul în secțiuni separate, folosind legături de păr sau cleme de gheare. Dimensiunile acestor secțiuni vor varia în funcție de dimensiunea rolelor dvs. Fiecare secțiune ar trebui să fie de aproximativ aceeași lățime, deoarece rolele pe care intenționați să le utilizați.
  • Creați o secțiune centrală "Mohawk" de-a lungul vârfului și din spatele capului.
  • Secțiunea Opriți 3-4 rânduri verticale de-a lungul părților laterale ale capului.
  • Eliberați secțiunile pe măsură ce lucrați. Când partea inferioară a părului este terminată, văduați părul și lăsați următoarea secțiune. Continuați să lucrați în acest fel până când toate rolele sunt în.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 22
    5. Utilizați cantitatea potrivită de păr pentru fiecare rolă. Rezista nevoii de a apuca sectiunile care sunt prea mari pentru casatori - vei ajunge cu nimic altceva decat o curl mic in partea de jos. O secțiune unu sau două inci (2.5 până la 5 cm) pe roller este un standard bun de urmat. Secțiunea de păr nu trebuie să fie mai largă decât cilindrul, altfel părul nu va curge corect.
  • Dacă rolele dvs. au dimensiuni variabile, utilizați cele mai mari din partea de sus a capului. Utilizați rolele mai mici pe măsură ce vă apropiați de linia de păr.
  • Dacă aveți păr lung, amintiți-vă că nu numai partea de jos a secțiunii va atinge, de fapt, rolele - restul va fi stratificat peste păr. Utilizați secțiuni mai mici pentru mai multe curl.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 23
    6. Înfășurați părul în jurul rolei. Începând cu partea de jos, țineți vârful părului ferm pe rolă cu un deget, apoi rotiți cilindrul de-a lungul părului, fără probleme și strâns. Tensiunea este cheia pentru a crea o curl bun, deci asigurați-vă că părul este înfășurat în siguranță în jurul rolei.
  • De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu există bulgări sau umflături în părul dvs. în timp ce îl înfășurați în jurul Curler, pentru a crea bucle netede și consistente.
  • Dacă utilizați rolele fierbinți, aveți grijă să nu vă ardeți degetele pe capetele rolei. Încercați să găsiți un loc răcoros în care puteți prinde în mod constant rolele pe măsură ce îl puneți în păr.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 24
    7. Asigurați rolele. În timp ce rolele Velcro se vor atașa la părul dvs. fără a fi nevoie de clipuri, alte role vor trebui să fie fixate în poziție. Unele seturi cu role vor veni cu pini furnizați. Acești pini arată probabil ca niște forme lungi, cu o parte dreaptă și o parte grâată. Puneți cilindrul astfel încât partea dreaptă să fie împotriva scalpului, iar curba U este stralucirea rolei în partea laterală a capului.
  • Fiți conștienți de faptul că acești pini nu sunt foarte siguri. Dacă vă mutați capul prea repede sau brusc, s-ar putea să scadă.
  • Dacă nu există pini cu setul dvs., pinii similari pot fi achiziționați la o farmacie. Alternativ, clipurile fluturelor vor funcționa, de asemenea, pentru a ține părul în poziție.
  • Dacă doriți să evitați o indentare din clipul de pe părul dvs., încercați să plasați un țesut între știft și păr.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 25
    8. Lăsați părul pentru a seta. Odată ce toate rolele au fost introduse - în secțiuni de una până la două inci de la baza scalpului la coroana capului - va trebui să lăsați rolele să se stabilească. Cât timp durează acest lucru depinde din nou de tipul de role și dacă părul dvs. este umed sau uscat.
  • Cilindrii fierbinți pot fi îndepărtați odată ce s-au răcit complet - ceea ce durează de obicei 10 până la 15 minute. Acest lucru este suficient timp pentru că căldura să pătrundă pe toți părul înfășurat în jurul fiecărei cilindri individuali, precum și pentru părul să se răcească într-o formă curbată.
  • Velcro sau role de spumă trebuie să fie blastate cu o anumită căldură de la un uscător de păr, apoi se lipeste să se răcească și se fixează timp de aproximativ 15-20 de minute. Cu cât le lăsați mai mult, cu cât vor fi buclele mai stricte.
  • Rolele de setare umede vor trebui lăsate să fie lăsate până când toate părul este complet uscat, ceea ce poate dura câteva ore sau peste noapte. Cele mai atente părți ale părului sunt capetele care sunt ascunse în interiorul buclelor, astfel încât încercarea de a accelera procesul cu un uscător de păr este puțin probabil să funcționeze.
  • Imagine intitulată curl Pasul 26
    9. Scoateți rolele. Odată ce sunteți sigur că părul dvs. a setat, puteți scoate rolele de jos în sus. Scoateți mai întâi rolele în apropierea gâtului și urechilor, apoi se deplasează incremental la cele din partea de sus a capului.
  • Odată ce rolele sunt în afara, puteți să vă spălați buclele pentru a le slăbi. Doar nu exagerați-o, buclele dvs. ar trebui să-și păstreze forma pentru două sau trei lovituri, dar suprasolicita le-ar putea determina să cadă.
  • Alternativ, vă puteți rula degetele prin buclele pentru a le separa și a adăuga un anumit volum.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 27
    10. Setați buclele cu hairspray (opțional). Mist Hairspray peste părul tău pentru a vă asigura că curva își ține forma pe tot parcursul zilei. Pentru a evita buclele să se uite rigid, asigurați-vă că țineți cu capul de 12-14 inchi departe de păr.
  • Pentru un aspect mai slăbit, trageți o secțiune de păr și o înșeală cu coarenul de păr, deoarece cade înapoi.
  • De asemenea, puteți lucra o cantitate mică de ser în părul dvs. pentru a adăuga strălucirea și reduceți frizzul.
  • Metoda 4 din 6:
    Folosind metoda Scrunching de păr
    1. Imagine intitulată Pasul părului 28
    1. Spălați-vă și condiționați părul. Scrunching funcționează corect pe părul umed, deci pentru a utiliza această metodă, va trebui să vă spălați părul. În timp ce luați un duș cald, lucrați părul într-o spumă groasă, folosind un șampon volumizant sau curl. Apoi lucrați o cantitate mică de balsam în capete și lungimi medii ale părului.
    • După ce aplicați balsam, periați părul cu un pieptene cu undă larg și încercați să ieșiți din toate nodurile majore. Balsamul va face ca tananele să fie mult mai ușor de abordat și vă va împiedica să vă provocați părul.
    • Asigurați-vă că vă clătiți bine părul ulterior, deoarece excesul de produs poate cântări părul și îl împiedică de la curling.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 29
    2. Prosopul usca parul. Odată ce ieșiți din duș, utilizați un prosop absorbant pentru a vă usca părul și stoarceți capetele pentru a depăși excesul de apă. Dacă părul dvs. este prea umed, orice produs pe care îl aplicați va cădea împreună cu apa și părul dvs. nu se va încurca.
  • Nu frecați părul cu prosopul, deoarece acest lucru vă va deteriora părul și va face ca acesta să se uite frizzy.
  • De asemenea, trebuie să evitați utilizarea unui uscător de păr pentru a scăpa de umiditate excesivă, deoarece uscătorul de păr va sufla și îndrepta părul, făcând curling mai dificilă.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 30
    3. Piaptănă-ți părul. Folosiți un pieptene dințate la nivel larg pentru a scoate nodurile mai mici din păr. Asigurați-vă că nodurile nu sunt lăsate în părul dvs. sau altfel vor arăta odată ce părul este uscat! Dacă ți-ai periat părul în duș, nu ar trebui să rămână noduri majore, așa că doar periați cele mici.
  • Utilizați o ceață sau spray de detaliere dacă aveți noduri deosebit de încăpățânate.
  • Întotdeauna periați sau pieptenei de la capetele părului în sus, deoarece acest lucru cauzează mai puține daune părului umed.
  • Imagine cu titlul părului curl 31
    4. Aplicați produsul. Există multe produse diferite de curling disponibile pe care le puteți utiliza pentru a sculpta părul, cum ar fi spray-uri de curling, geluri și creme. Cu toate acestea, cel mai popular produs care oferă probabil buclele cele mai definite și de lungă durată, este curling mousse. Alegeți o mousse volumizantă sau puternică, în special dacă părul nu este în mod natural ondulat, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă oferiți bucle de lungă durată, voluminoase.
  • Pentru a folosi mousse, agitați-vă înainte de a împrăștia o cantitate de dimensiune a mingelor de golf în mână. Întoarceți-vă capul cu susul în jos, astfel încât părul dvs. este în fața feței dvs., apoi lucrați în mod egal în păr cu ambele mâini.
  • Doar lucrează la mousse în capete și lungimi medii ale părului tău - evitați să-l puneți în rădăcini, deoarece acest lucru vă poate cântări părul în jos sau pentru ao face să arate gras.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 32
    5. Scrunch părul tău. Ținându-ți capul cu susul în jos, scrunch părul prin apucarea unei mici secțiuni în mână și lovind-o spre scalpul tău, folosind aceeași mișcare ca și cum ai folosi pentru a crumple o bucată de hârtie.
  • Utilizați această mișcare pentru a sculpta secțiuni de păr peste tot capul. Continuați să o faceți pentru un minut sau două, apoi întoarceți-vă capul în sus și scrunni din nou până când sunteți mulțumit de stil.
  • Aceeași tehnică poate fi utilizată indiferent de ce fel de produs curling pe care îl utilizați, ajustați doar cantitatea de produs conform instrucțiunilor de pe sticlă și lungimea părului - mai mult pentru părul mai lung, mai puțin pentru părul mai scurt.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 33
    6. Păr uscat. În acest moment aveți două opțiuni. Puteți lăsa părul să se usuce în mod natural, folosind mișcarea scrunching la fiecare cinci minute până când este uscată. Sau, puteți utiliza un atașament difuzor pe uscătorul de păr pentru a usca ușor părul, fără a sufla sau îndrepta buclele.
  • Dacă utilizați atașamentul difuzorului (un difuzor cu degetul lung funcționează cel mai bine pentru bucle), asigurați-vă că setați uscătorul de păr la cea mai mică setare de căldură și viteză. Utilizați metoda Scrunching pe măsură ce vă uscați pentru a ajuta la formarea buclelor.
  • Dacă părul dvs. este în mod natural curbat sau ondulat, metoda uscată a aerului va funcționa de obicei bine. Cu toate acestea, dacă părul dvs. este în mod natural drept sau plat, folosind difuzorul vă va ajuta să vă dați părului un pic suplimentar "Oomph!"
  • Metoda 5 din 6:
    Folosind panglică
    1. Imagine intitulată Pasul de păr curl 34
    1. Spălați-vă și condiționați părul. Această metodă funcționează cel mai bine dacă vă împușcați părul în timp ce este umed sau umed, apoi lăsați părul să se usuce. Utilizați un șampon și balsam de îmbunătățire a volumizatorului sau curbelor și asigurați-vă că vă clătiți bine părul după aceea.
    • Puneți-vă părul în duș în timp ce încă mai aveți balsamul, folosind un pieptene dințate. Acest lucru va facilita elaborarea oricăror tanguri și va provoca mai puține daune părului.
    • Prosopul uscați părul odată ce ieșiți din duș. Încercați să scoateți orice umiditate excesivă. Dacă părul tău are deja un pic de curl natural, probabil că ești bine să lucrezi cu părul umed - dacă e totuși drept, este mai bine să-l împletească umed.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 35
    2. Aplicați gel sau mousse la părul dvs. Aplicarea unui produs de îmbunătățire a curlului la părul dvs. îl va ajuta să păstreze forma panourilor chiar și după ce ați dezvăluit-o. De asemenea, va da părului dvs. un luciu glosier și un finisaj mai controlat. Doar lucrați o cantitate mică de produsul ales în capete și lungimi medii ale părului, evitând rădăcinile.
  • Gelurile de creștere a curbelor sau volumizante, mouss, spray-uri sau seruri vor funcționa bine. Utilizați un produs cu o textura și un miros care vă atrage.
  • Dacă doriți să vă bucurați mai puțin, puteți sări peste acest pas.
  • Imagine intitulată Pasul părului 36
    3. Decideți câte legături pe care le veți face. Numărul de panglici pe care l-ai pus în părul tău va determina cum arată buclele tale:
  • Mai multe panouri înseamnă bucle mai stricte. De exemplu, veți avea mai multe crimbești în părul tău de a face două panglici decât vei fi de la unul și mai mult de la patru decât doi.
  • Cu toate acestea, mai multe branduri înseamnă mai multă muncă. Dacă nu sunteți complet confortabil sau sunteți scurt la timp, rămâneți la cel mai mic număr posibil care vă oferă buclele pe care le doriți.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 37
    4. Parte parul în secțiuni. Dacă faci mai mult de o panglică, despărțirea părului în secțiuni va face să împlecă mai ușor și buclele tale terminate Neater. Ei nu trebuie să fie perfecți, totuși!
  • Utilizați un pieptene pentru a parsa o linie dreaptă de pe frunte înapoi la gât.Apoi împărțiți fiecare jumătate în multe secțiuni care vă plac, folosind pieptenele pentru a vă asigura că acestea sunt o dimensiune destul de uniformă.
  • Imagine intitulată Pasul de păr 38
    5. Utilizați o panglică normală sau a Panoul francez pe fiecare secțiune.Făcând o panglică franceză, în loc de o panglică obișnuită, va curăța părul în jurul scalpului tău, de asemenea.
  • Vedea Cum de îmbrăcăminte franceză Pentru ajutor mai detaliat.
  • Cereți altcineva să vă ajute.Este aproape întotdeauna mai ușor să împletească părul altcuiva decât este de a face propria ta, deci luați în considerare cererea de asistență.
  • Imagine intitulată Pasul de păr 39
    6. Asigurați panglicele. Legați fiecare panglică cu un elastic de păr non-cauciuc.Încercați să puneți cravată cât mai aproape de capătul părului posibil, altfel sfaturile părului tău vor arăta drept și va ruina efectul buclelor.
  • Cauciucul poate deteriora arborele de păr și este în mod special amenințător pe părul umed.Evitați toate costurile!
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 40
    7. Lăsați panglicele în câteva ore sau peste noapte. După ce părul tău a avut șase până la opt ore să se usuce, să-ți deschidă ușor panourile. Cel mai ușor lucru de făcut este să le lași peste noapte. Rulați degetele prin părul dvs. de câteva ori pentru a scoate oricăror noduri, dar evitați să-l spălați, deoarece acest lucru va face să se uite prea pufos.
  • Terminați cu niște spray de păr. Dacă sunteți îngrijorat de buclele dvs. care cad în timpul zilei, setați stilul cu spritz de Hairpray.
  • Metoda 6 din 6:
    Răsucirea părului
    1. Imagine intitulată Pasul de păr curl 41
    1. Răsuciți părul în noduri Bantu. Nodurile Bantu sunt niște chifoane mici care au fost utilizate inițial în Africa. Puteți crea, mari, moi "bucle de plajă" fără căldură sau role, prin răsucirea părului și punerea în aceste chifle. Pentru această metodă, veți avea nevoie de legături de păr, spray de păr și știfturi Bobby.
    • Începe cu părul umed. Puteți fie să vă sprintați părul cu o sticlă de pulverizare, fie lăsați-o parțial să se usuce după ce o spălați.
    • Utilizați legăturile de păr pentru a vă împărți părul în patru secțiuni aproximativ egale: două ponei mici la spate și două pigtails mai sus pe părțile laterale ale capului tău.
    • Răsuciți strâns fiecare secțiune în oricare direcție pe care o preferați. Răsucirea secțiunilor în diferite direcții unul de celălalt va crea un efect mai natural.
    • Bobină fiecare secțiune răsucite într-un bun strans și puneți-l în poziție cu Bobby Pins. Dacă aveți păr texturat afro, ați putea găsi că puteți să vă așezați capetele sub nodul Bantu fără a fi nevoie de știfturi. Care este de asemenea bine.
    • Sufla uscat fiecare bun până când se usucă complet sau permite părului să se usuce complet complet.
    • Eliberați fiecare secțiune și slăbiți ușor buclele cu degetele odată ce părul este complet cool.
    • Utilizați un spray puțin de păr pentru a bloca stilul.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 42
    2. Răsuciți părul în jurul unei benzi de cap. Puteți crea infursuri sau valuri prin răsucirea părului în jurul unei benzi moi, de cârpă. Pentru această tehnică, veți avea nevoie de unul sau două benzi de cap, o sticlă de pulverizare pentru apă, spray de păr și un texturaj de păr.
  • Partea părului în două secțiuni de pe ambele părți ale capului, apoi puneți ușor banda de susținere în partea de sus a capului. Glisați-o în jos, astfel încât să se odihnească chiar deasupra urechilor.
  • Îndepărtați ușor fiecare secțiune de păr cu o sticlă de pulverizare, începând cu vârfurile urechilor.
  • Începeți răsucirea părului pe o parte. Odată ce ați răsucite un pic de păr, înfășurați porțiunea răsucite în jurul bandă de cap. Faceți prima înfășurare chiar în spatele urechii. Răsuciți un pic mai mult, apoi creați o altă folie lângă primul.
  • Continuați până când ați înfășurat întreaga secțiune în jurul capului. Apoi repetați cu cealaltă secțiune. Cu cât faceți mai puțin înfășurați fiecare învelitoare, cu atât vor fi buclele dvs. mai stricte.
  • Pulverizați-vă părul cu hairpray în timp ce este încă înfășurat în jurul capului.
  • Permiteți părului să se usuce la aer pentru câteva ore sau se usucă cu un uscător de suflare.
  • Odată ce părul este uscat, eliberați secțiunile răsucite de la banda de fixare. Slăbiți-vă buclele cu degetele și scrunch cu o cantitate mică de texturizator de păr.
  • Imagine intitulată Pasul de păr curl 43
    3. Răsuciți părul în secțiuni pentru a crea valuri. Cea mai simplă abordare a creării buclelor de răsucire implică realizarea unor secțiuni răsucite și leagă împreună cu legăturile elastice de păr.
  • Aplicați un mic spray de păr sau alt produs de styling la părul ușor umed.
  • Partea părului în mijloc și împărțiți-l în patru secțiuni: două în spatele urechilor și două în fața urechilor.
  • Luați capetele celor două secțiuni din spate și le răsuciți unul spre celălalt până când întreaga lungime a ambelor secțiuni este răsucite. Apoi fixați secțiunile răsucite împreună cu un elastic de păr.
  • Repetați cu cele două secțiuni frontale. Fixați secțiunile împreună în spatele capului cu elasticul părului odată ce ați terminat răsucirea lor.
  • Odată ce părul dvs. este complet uscat, eliberați secțiunile și deschideți ușor valurile, scutându-le sau pieptănând prin degetele.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți valuri, puneți părul în panglici, utilizați un îndrepitor și faceți-l în jos pe panglicile încet. Apoi, scoateți-vă panouri. Floare la ureche!
  • Dacă aveți nevoie de pieptene prin părul dvs., nu utilizați un pieptene obișnuite. Ea ruinează buclele și le face să se îngroape. Utilizați un pieptene de dinți largi. Îți păstrează buclele intacte și le permite să fie pierate foarte frumos.
  • Dacă dormi cu panglici peste noapte, nu-i face prea strâns, deoarece vă poate deteriora părul.
  • Nu adăugați prea multăpray de păr, deoarece vă poate întări părul în loc să îl curbați.
  • Dacă doriți părul curbat într-o coadă de cal, puneți mai întâi la coadă de cal. Apoi curl de acolo. Este foarte greu să tragi părul curbat într-o coadă de cal.
  • Pentru buclele mai definite, utilizați 4 secțiuni sau mai mult.
  • Dacă doriți niște bucle mai stricte, faceți panglice mai mici și apoi îmbrățișați-le împreună până când veți ieși din panglici la panglică împreună.
  • Fixați-vă buclele după ce le-ați curățat. Acest lucru le permite să se răcească și să dureze mai mult. Rulați-vă degetele prin după aceea.
  • Încercați să vă curățați părul cu cârpe sau bastoane de spumă. Acest lucru este, de asemenea, util pentru a obține bucle de bouncy.
  • Rotiți fier curling departe de fața când ajungeți la secțiunile din jurul feței, deoarece secțiunile vor cădea de obicei în fața dvs. dacă sunt curbate de față.
  • Părul umed este mai ușor de curățat și de aranjat.
  • O altă idee curling este să vă asigurați că părul dvs. este complet uscat, apoi adăugați o protecție împotriva căldurii. Luați o mică parte din părul dvs., înfășurați-o în jurul unui creion, apoi așezați creionul și părul în interiorul unui fier plat timp de aproximativ 10 secunde și veți avea bucle naturale.
  • Încercați să vă răsuciți părul înainte de a se împrăștia - atunci vă veți trezi cu bucle spirale în loc de curlurile "Zigzag".
  • Voi face două panglici de pigtail înainte de a merge la culcare pentru a obține bucle și valuri de lumină. Dacă doriți o mulțime de bucle, umeziți părul, puneți-l în Pigtails și mergeți la culcare, atunci a doua zi a pus-o într-un bun și veți obține aceste bucle minunate.
  • De asemenea, puteți utiliza gel pentru a-l curba.
  • Puteți să vă curățați părul cu degetele. Dar este nevoie de timp și nu stau în loc de mult timp.
  • Împărțiți-vă părul, apoi puneți pe un roller. Dormi cu cilindrul peste noapte, și când te trezești, vei avea bucle delicioase. Dimensiunea panglicii și dimensiunea rolei vor determina dimensiunea buclelor dvs.
  • Utilizați spray-uri de volum ca VO5 să-l prindă pentru rezultate mai bune.
  • Pentru o altă opțiune pentru părul texturate afro-texturat sau în mod natural, încercați bobine de degete.
  • Avertizări

    Nu utilizați prea mult spray de păr. Acesta vă va usca părul și va fi prea greu de combinat. De asemenea, va face buclele foarte greu și crocante.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar