Busting mituri populare de îngrijire a pielii

În zilele noastre se simte ca o listă nesfârșită de produse de îngrijire a pielii și de rutine de 12 pași acolo și poate fi greu de știut ce este cu adevărat necesar pentru pielea ta. Adevărul este că o mulțime de informații despre îngrijirea pielii sunt pline greșite. Pentru a vă ajuta să vă separați de ficțiune, am pus împreună o listă a unora dintre cele mai frecvente mituri de îngrijire a pielii care nu vor părea să plece și le-au debutat pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 7:
Mit: Consumul de alimente uleioase provoacă pielea grasă.
  1. Imagine intitulată Busting Miturile populare de îngrijire a pielii Pasul 1
1. Fapt: Dacă dieta influențează pielea, nu este uleiul din alimente să o facă. Acneea este de obicei cauzată de Sebum, o substanță uleioasă produsă de glandele și excretată prin piele. Nu există dovezi că mâncarea uleioasă are ceva de-a face cu cât de mult se produce corpul tău. De fapt, nu este chiar clar dacă dieta dvs. afectează deloc pielea, dar chiar dacă o face (și ar putea!), nu vor fi uleiurile din alimentele care cauzează pielea grasă.
  • Când corpul tău produce prea mult sebum, primești acnee. Când corpul tău nu produce suficient sebum, ai pielea uscată. Pot exista modalități de a schimba cantitatea de sebum pe care corpul dumneavoastră o produce, dar o mulțime de aceste fierbe până la vârstă și genetică.
Metoda 2 din 7:
Mit: Persoanele cu pielea grasă nu ar trebui să se hidrateze.
  1. Imagine intitulată Busting popular Myths de îngrijire a pielii Pasul 2
1. Fapt: Păstrarea pielii hidratantă reduce efectiv excesul de ulei. Când pielea devine deshidratată, ea depășește prin producerea mai multor uleiuri. De aceea este foarte important să mă hidratezi, chiar dacă ai pielea grasă - dacă nu, pielea ta va fi de fapt petrumă.
  • Dacă aveți pielea grasă, utilizați un hidratant fără ulei, fără comedogenă (nu vă blocați pororii).
Metoda 3 din 7:
Mi-ai putea micșora porii tăi.
  1. Imagine intitulată Busting Miturile populare de îngrijire a pielii Pasul 3
1. Fapt: Nu puteți face porii dvs. mai mici. Când porii tăi sunt înfundați, ele pot să apară mai mari, iar păstrarea clară a pielii va minimiza aspectul lor. Cu toate acestea, nu vă puteți micșora dimensiunea porilor. Dimensiunea și forma porilor dvs. se bazează pe genetica, etnia și vârsta.
  • Este important să rețineți că temperatura nu are nimic de-a face cu porii tăi. Este un miros care vă spălă fața cu apă caldă vă va deschide mai mult. Folosind apa rece nu vă va închide nici pororii.
Metoda 4 din 7:
Mit: Cremele anti-îmbătrânire sunt cel mai bun mod de a preveni ridurile.
  1. Imagine intitulată Busting Miturile populare de îngrijire a pielii Pasul 4
1. Fapt: Folosind protecția solară și nu fumatul sunt mai importante. Dacă doriți să vă păstrați pielea în căutarea sănătății și fără riduri, nu trebuie să vă bazați pe produsele anti-îmbătrânire ca principala linie de apărare. Deși există dovezi că produsele care conțin acid retinoic pot ajuta la prevenirea și reducerea ridurilor, cele mai bune lucruri pe care le puteți face sunt purtați protecție solară când ieșiți afară și ieșiți la fumat. Nimic nu va face mai mult deteriorarea pielii decât starea la soare fără protecție sau fumatul.
  • Purtarea de protecție solară și renunțarea la fumat sunt, de asemenea, bune pentru sănătatea dvs. generală. Protecția solară este dovedită pentru a minimiza riscul de cancer de piele, evitând în același timp fumatul este o modalitate excelentă de a minimiza riscul de cancer pulmonar.
Metoda 5 din 7:
Mit: Aveți nevoie doar de protecție solară când este însorită.
  1. Imagine intitulată Busting Miturile populare de îngrijire a pielii Pasul 5
1. Fapt: Razele UV există indiferent de vreme sau de temperatură. Sunscreenul este dovedit a fi una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja pielea de daune. Din păcate, o mulțime de oameni au pus doar protecție solară pentru călătorii de plajă fierbinte, de vară. Razele UV pot pătrunde în nori și sunt încă prezente în timpul iernii și pot cădea. Purtarea de protecție solară (sau cel puțin îmbrăcăminte de protecție care acoperă pielea dvs.) este o idee bună, indiferent de vreme, sezon sau temperatură.
  • Asigurați-vă că puneți protecția solară pe față, de asemenea! O mulțime de oameni uită să-l aplice în fața lor.
  • Profesioniștii din domeniul medical vă sfătuiesc, în general, că purtați protecție solară cu un SPF de cel puțin 30 de ani, dar de obicei este inutil să mergeți dincolo de asta. Pot exista unele beneficii ușoare pentru SPF-urile mai mari, dar majoritatea oamenilor au pierdut doar bani atunci când cumpără lucrurile grele.
Metoda 6 din 7:
Mitul: Cu cât mai mult vă exfoliați, cu atât va fi mai bine pielea.
  1. Imagine intitulată Busting Miturile populare de îngrijire a pielii Pasul 6
1. Fapt: O mică exfoliere este bine, dar supraîncărcarea nu este bună. Exfolierea fizică și chimică vă ajută să vă curățați pielea și să eliminați celulele moarte ale pielii. Oameni cum ar fi exfoliații, deoarece rezultatele sunt imediat vizibile, dar poate lua o taxă pe pielea dvs. dacă vă exfoliați prea des. Exfoliarea de 1-3 ori pe săptămână este în general suficientă.
  • Exfolierea fizică probabil va fi mai dificilă pe pielea dvs. decât exfolierea chimică.
Metoda 7 din 7:
Mit: Produsele naturale sunt întotdeauna mai bune pentru pielea ta.
  1. Imagine intitulată Busting Miturile populare de îngrijire a pielii Pasul 7
1. Fapt: "Natural" nu înseamnă automat "în siguranță." Produsele naturale nu vor fi întotdeauna mai eficiente sau mai blând pe pielea dvs. și ar trebui să vă concentrați asupra eficacității și siguranței ingredientelor individuale. De exemplu, sucul de lamaie este 100% organic și natural, dar poate să vă deterioreze rău pielea. Retinoizii sunt substanțe chimice sintetice și sunt minunate pentru îngrijirea pielii!
  • Produsele naturale de îngrijire a pielii sunt adesea nereglementate de guvern, ceea ce poate însemna că acestea sunt potențial mai periculoase dacă nu este o companie de renume și responsabilă.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar