Cum să fii seducător

Dacă doriți să obțineți atenția sexuală sau romantică a cuiva, fiind seducătoare poate ajuta. În timp ce poate părea complicat, o atenție la detalii și schimbările în limba corpului poate ajuta. Fiind seducătoare necesită limbajul și personalitatea corpului drept. Încercați să faceți contact vizual și să adăugați legătura subtilă la situații. Ascultați ce spune cealaltă persoană și le face să se simtă speciali. În ceea ce privește costumul dvs., optați pentru îmbrăcăminte care vă plătește corpul și atrage atenția.

Pași

Partea 1 din 3:
Folosind limba corpului
  1. Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 1
1. A stabili un contact vizual. Cea mai bună modalitate de a introduce tehnici seducătoare într-o situație este contactul cu ochii. Pentru a începe să încercați să fiți seducătoare, să blocați ochii cu persoana pe care încercați să o atrageți. Țineți privirea pentru a-și atrage atenția.
  • Dacă persoana pleacă pentru a începe o conversație, mențineți contactul cu ochii în timp ce vorbiți. Oamenii sunt atrași de cei care îi acordă atenție. Ținând privirea cuiva poate ajuta să se simtă special, făcându-vă să ieșiți ca fiind seducători.
  • Nu țineți contact vizual pentru mai mult de câteva secunde dacă cineva nu este în conversație cu tine. Nu vrei să arăți ca și cum te uiți.
  • Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 2
    2. Fiți atenți la expresia dvs. facială. Anumite expresii faciale sunt citite ca mai seducătoare decât altele. Când încercați să atrageți pe cineva, subtilitatea este esențială în expresia dvs. facială. În loc să fascinezi la cealaltă persoană, adăugați un zâmbet mic și sălbatic. Ținând privirea unei persoane, oferind un zâmbet apropiat, va apărea ca fiind extrem de seducătoare.
  • Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 3
    3. Mențineți poziția corectă. Postura poate transmite interes, care este o calitate seducătoare. Închiderea corpului tău prin traversarea brațelor sau a privi departe, poate transmite o lipsă de interes. În schimb, lucrați la menținerea unei poziții deschise pentru a arăta persoana care vă interesează.
  • Se confruntă cu persoana când vorbesc.
  • Țineți-vă brațele departe de piept. Nu puneți nimic, ca o pungă sau o pungă, în poala ta.
  • Înclinați ușor înainte. Acest lucru transmite un interes real față de cealaltă persoană, care poate fi o calitate seducătoare.
  • Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 4
    4. Adăugați atingerea subtilă. Dacă persoana pare a fi deschisă pentru flirtul dvs., introduceți atingerea ușoară. Atingeți poate declanșa interesul sexual. Nu exagera. Stick la lumină, atingeri subtile.
  • De exemplu, periați ușor brațul sau încheietura mâinii persoanei în timpul unei conversații.
  • Dacă este așezat, încercați să periați genunchii persoanei sub masă.
  • Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 5
    5. Utilizați tonul drept al vocii. Acordați atenție tonului pe care îl utilizați atunci când vorbiți. Vorbiți într-o voce moale și plăcută. Evitați să vă ridicați vocea sau să vorbiți prea tare. Acest lucru poate veni ca furios și poate atenua interesul cuiva în tine.
  • Partea 2 din 3:
    Cultivând personalitatea potrivită
    1. Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 6
    1. Face oamenii să se simtă special. Oamenii sunt interesați de cei care sunt interesați de ei. În general, oamenii sunt cel mai ușor seduși de oameni echipați pentru a le face să se simtă bine și speciali. Dacă doriți să fiți seducători, faceți obiceiul de a complimenta pe alții și de a le face să se simtă bine despre ei înșiși.
    • Ia interesul real în ceea ce fac ceilalți oameni. Puneți întrebări ca, "Asta suna interesant? Ce este ca învățarea?"
    • Plătiți oamenii complimente care îi fac să se simtă unici și speciali. De exemplu, spune ceva, "Se pare că lucrați foarte tare. Pun pariu că puneți mai mult efort decât majoritatea în predare."
    • Pe măsură ce complimentează pe cineva, cuplați acest lucru cu limbă seducătoare a corpului. Acest lucru vă va ajuta să ieșiți ca fiind irezistibil.
  • Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 7
    2. Ascultați și împărțiți. Oamenii sunt atrași de oameni care doresc să creadă o legătură cu ei. Când încercați să fiți seducători, ascultați ce spune cealaltă persoană. La rândul său, împărtășiți lucrurile despre tine, de asemenea. Pur și simplu schimbul de informații cu cineva vă poate face mai atractivă pentru ei.
  • Când altcineva vorbește, dați indicii non-verbale pentru a vă arăta că ascultați. Dog, zâmbiți și râdeți când este cazul. Ocazional, reiterați ceea ce a spus cealaltă persoană pentru a vă asigura că ați înțeles-o.
  • La rândul său, răspundeți la orice întrebare cealaltă persoană poate avea despre dvs. Fii dispus să vorbești despre propria ta slujbă, prieteni, viață și familie. Nu domină conversația, ci creați un sentiment de intimitate prin partajarea deschisă.
  • Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 8
    3. Zâmbește și râde. Un zâmbet bun și râde, cu ocazia, vă poate face să ieșiți ca seducători în conversație. Amintiți-vă să vă mențineți o grămadă oarecum misterioasă oarecum. Cu toate acestea, dacă se face o glumă, oferă un zâmbet mare și o chicot. Oamenii se vor simți flatat de cineva care râde la glumele lor.
  • Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 9
    4. Lăsați persoana care dorește mai mult. Un pic de mister este seducător. Când întâlniți prima întâlnire pe cineva, fiți să puneți capăt conversațiilor telefonice, date și altor întâlniri. Dacă spui la revedere în primul rând, persoana va fi lăsată să vrea puțin mai mult.
  • Cu toate acestea, evitați să jucați jocuri. Doar pleacă dacă are sens să facă acest lucru. De exemplu, dacă ajunge târziu la o întâlnire, este bine să ieșiți. Nu lăsați o dată la jumătatea drumului prin pur și simplu să arătați seducătoare. Acest lucru este mai probabil să înstrăineze persoana.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea unui stil seducător
    1. Imaginea denumită seductive Pasul 10
    1. Purtați haine care vă plac corpul. Nu există niciun costum care este universal seducător. Va face o anumită experimentare pentru a găsi un costum seducător care funcționează pentru dvs. Încercați o varietate de îmbrăcăminte până când găsiți ceva care vă plătește corpul. Diferite tăieturi de cămăși, costume, rochii și blugi vor lucra pentru oameni diferiți.
    • Vrei ceva care arată cele mai bune calități. De exemplu, dacă aveți brațe foarte musculare, mergeți la un tricou cu maneci scurte sau butoane.
    Sfat de experți
    Joshua Pompey

    Joshua Pompey

    Dating Coachjoshua Pompey este un expert în relații cu peste 10 ani de a ajuta oamenii să navigheze lumea online dating. Joshua și-a desfășurat propria afacere de consultanță din 2009, la o rată de succes de peste 99%. Lucrarea sa a fost prezentată în CNBC, America de dimineață bună, cu fir și rafinărie29 și a fost numit cel mai bun drojdie online din lume.
    Joshua Pompey
    Joshua Pompey
    Dating antrenor

    Încercați să vă pregătiți pentru data într-un mod seducător. Vrei ca cealaltă persoană să se ridice și să ia în considerare când te văd. De exemplu, s-ar putea să purtați costumul cel mai ascuțit. Luați timp pentru a vă forma în mod corespunzător părul și puneți puțin efort în machiajul dvs. dacă îl purtați.

  • Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 11
    2. Du-te pentru rujuri mai moi. Dacă purtați rujul, rujul dramatic poate fi o remiză atunci când vine vorba de seducție. Rujul poate fi atractiv, dar păstrează-l subtil. Optați pentru o umbră roz moale peste ceva luminos sau vibrant.
  • Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 12
    3. Optați pentru mirosuri seducătoare. Mirosul frumos poate fi extrem de seducător. Alegeți niște parfumuri plăcute de parfum și colonie. Înainte de a ieși, da-le pe încheieturi sau în spatele urechilor tale. Un miros frumos și proaspăt poate fi foarte seducător.
  • Asigurați-vă că evitați orice depășire. Stick la mirosuri subtile, cum ar fi vanilie, peste mirosuri florale dramatice. Unii oameni pot fi deranjați de mirosuri puternice.
  • Imaginea intitulată BE Seductive Pasul 13
    4. Purtați roșu. Oamenii tind să fie atrași de culoarea roșie. Dacă doriți să fiți seducătoare, optați pentru a adăuga unii roșu în costum. Purtați o rochie roșie sau un costum cu un substrat roșu. Încercați o bluză roșie măgulitoare, tricou sau cămașă în jos. Chiar și o pereche de pantaloni roșii vă poate ajuta să fiți seducători.
  • Amintiți-vă, în timp ce roșu este mare în îmbrăcăminte, roșii luminoase pentru ruj pot fi copleșitoare.
  • Imaginea denumită seductive Pasul 14
    5. Păstrați părul curat și strălucitor. Nu există o singură coafură care este seducătoare. Cu toate acestea, a face un efort cu aspectul dvs. este atractiv. Cu toate acestea, stilul tău, păstrează-l curat și strălucitor. Spălați-vă părul înainte de a ieși și de a folosi o cantitate mică de produs, cum ar fi mousse sau gel, pentru a da o strălucire suplimentară.
  • Șampoanele dulce mirositoare vă pot ajuta, de asemenea, să vă dea un miros seducător.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar