Cum să aplicați spray-ul de protecție solară pentru a vă proteja pielea și pentru a evita arsurile

Dragoste de petrecere a timpului în afara, dar urăsc aplicarea loției de soare? Sprayul de protecție solară este o modalitate rapidă, ușoară și convenabilă de a vă proteja pielea de razele UV dăunătoare ale soarelui. Doar asigurați-vă că utilizați suficient pentru a acoperi pe deplin pielea și pentru a vă redacta la fiecare 2 ore, astfel încât să nu vă ardeți.

Pași

Metoda 1 din 2:
Aplicație
  1. Imagine intitulată Aplicați sprayul de protecție solară Pasul 1
1. Alegeți un pulverizator de protecție solară cu spectru larg cu cel puțin 30 SPF. Există o mulțime de substanțe de protecție solară diferite pe piață - pentru a îngusta lucrurile în jos, căutați cuvintele "spectru larg" și "30 SPF."Spectrul larg înseamnă că pulverizarea vă ajută să vă protejați pielea de mai multe tipuri de raze UV, care sunt vinovații obișnuiți din spatele oricărei arsuri solare urâte. "SPF" înseamnă factorul de protecție solară și vă permite să știți cât de multă protecție veți obține de la protecția solară.
  • Orice protecție solară între 30 și 50 SPF va face treaba. Produsele SPF cu adevărat ridicate nu vă oferă prea multă protecție și nu vă protejează pe piele mult mai mult timp.
  • Dacă sunteți predispus să obțineți acnee pe fața dvs., utilizați un protector de protecție solară fără parfumuri conceput pentru pielea de acnee.
  • Există două tipuri de protecție solară-fizică și chimică. Protecția solară fizică utilizează dioxid de titan sau oxid de zinc. Sunt foarte eficiente, dar se pot simți calcan sau uscare. Majoritatea produselor de protecție solară sunt substanțe solare chimice.
  • Imagine intitulată Aplicați pulverizarea solară Pasul 2
    2. Pulverizați protecția solară aproape de piele într-o mișcare din spate și înapoi. Țineți duza de pulverizare de aproximativ 1 la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) deasupra pielii, astfel încât să obțineți cel mai mult produs. Concentrați-vă pe o zonă la un moment dat, așa cum doriți, dacă ați folosi o loțiune sau stick-ul de soare. Apăsați în jos pe duză și ghidați protecția solară înainte și înapoi de-a lungul aceleiași secțiuni de piele.
  • Unele cutii de pulverizare vor veni cu o încuietoare, care împiedică scurgerea de protecție solară. Pur și simplu răsuciți duza pentru a debloca pulverizarea poate.
  • Imagine intitulată Aplicați sprayul de protecție solară Pasul 3
    3. Treceți peste fiecare zonă de piele de 4 ori cu protecția solară. Continuați să mutați cana de protecție solară înainte și înapoi. Experții sunt de acord că 4 "treceri" de protecție solară sunt suficienți pentru a vă proteja pielea de soare.
  • Din păcate, un singur spray nu te va face prea departe. Pulverizarea timp de 2-3 secunde EVENS Out la aproximativ 10-12 SPF, în loc de protecția completă a SPF.
  • Imagine intitulată Aplicați sprayul de protecție solară Pasul 4
    4. Frecați-vă în protecția solară cu mâinile timp de 10 secunde. Sprayul de protecție solară nu oferă protecție instantanee - va trebui să o frecați mai întâi. Masați ecranul de protecție solară în ecran timp de cel puțin 10 secunde pentru a vă menține pielea într-adevăr protejată.
  • Imagine intitulată Aplicați Surcreen Spray Pasul 5
    5. Masați protecția solară pe fața dvs. în loc să o pulverizați. Nu vă pulverizați fața cu protecție solară sau altfel posibil să respirați un accident de protecție solară. În schimb, pulverizați-vă mâinile cu spray-ul de protecție solară și mângâiați-vă blocul de soare pe obraji, frunte și nas.
  • Păstrați-vă ochii și gura închisă în timp ce faceți acest lucru.
  • Metoda 2 din 2:
    Măsuri de siguranță
    1. Imagine intitulată Aplicați sprayul de protecție solară Pasul 6
    1. Reaplicați protecția solară o dată la 2 ore. Urmăriți cât timp petreceți în afara. Dacă vă agățați în afara timp de cel puțin 2 ore, apucați-vă spray-ul de protecție solară și reaplicați-l pe tot parcursul zilei, astfel încât pielea să rămână protejată.
    • Din păcate, un rating SPF mai mare nu va da pielea dvs. nici o protecție suplimentară.
  • Imagine intitulată Aplicați Surcreen Spray Pasul 7
    2. Optați pentru loțiune sau lipiți protecția solară dacă este vânt. Windy Weather și Spray Sunscreen Nu se amestecă bine-doar 1 rafală proastă de vânt vă poate lăsa cu o gură de substanțe chimice. În schimb, rămâneți protejat cu o protecție solidă sau loțiune de protecție solidă.
  • Imagine intitulată Aplicați sprayul de protecție solară Pasul 8
    3. Evitați să utilizați spray-ul de protecție solară dacă veți fi aproape de un foc deschis. Credeți sau nu, sprayul de protecție solară este făcută cu alcool, care rămâne pe piele. Cu toate acestea, alcoolul și focul nu se amestecă, deci săriți spray dacă veți fi lângă un foc de foc sau un alt tip de flacără deschisă. Rămâi în siguranță, folosind loțiune sau un stick de soare pentru ziua!
  • Orice fel de flacără deschisă este o veste proastă când vine vorba de pulverizarea protectorului solar. Țigări, grătare și lumânări sunt toți infractorii posibile.
  • sfaturi

    Încercați să utilizați aproximativ 1fl Oz (30 ml) de protecție solară de pulverizare de fiecare dată. În mod ideal, o sticlă de 6fl oz (180 ml) de spray de protecție solară ar trebui să vă ducă doar aproximativ 6 aplicații.
  • Sunscreenul este un mare ajutor atunci când sunteți afară, dar nu este singura modalitate prin care vă puteți proteja. Rămâneți la umbra, purtați ochelari de soare și alunecați pe o pălărie largă, când intenționați să petreceți ceva timp în soare.
  • Avertizări

    Nu pulverizați nici un produs de protecție solară în apropierea sau în jurul feței dvs. sau altfel ați putea să o respirați accidental.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar