Cum să comemorezi absolvirea de la liceu

Tocmai a absolvit liceu? Plecând la colegiu în câteva săptămâni pentru a vă pregăti pentru dvs Prima carieră? Absolventa de la liceu este o piatră de hotar extraordinară care vă completează finalizarea a treisprezece ani de muncă grea și prosperitate. Această realizare merită o mulțime de sărbătoare!

Pași

  1. Imaginea intitulată comemorați absolvirea dvs. din partea de liceu Pasul 1
1
Planificați o vacanță. O vacanță poate fi o modalitate minunată de a comemora realizările dvs. și poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a se odihni după un an mai lung și plictisitor senior. Încercați să explorați un nou oraș sau chiar o țară nouă dacă doriți o lungă schimbare în viața voastră! Indiferent dacă călătoria dvs. este scurtă sau lungă, luați a Călătoria rutieră, Du-te cu avionul sau folosiți trenul, o vacanță poate fi o activitate excelentă pentru a vă conecta cu lumea exterioară și pentru a observa o realizare onorabilă.
  • Imaginea intitulată Comemorarea absolvirii dvs. din partea de liceu Pasul 2
    2
    A da o petrecere! O petrecere poate fi o modalitate excelentă de a sărbători absolvirea dvs. Puteți invita prietenii, familia și rudele, Planificați o găleată, și faceți tot ce vă simțiți este o modalitate utilă de a sărbători absolvirea liceului.
  • Imaginea intitulată comemorați absolvirea dvs. din partea de liceu 3
    3. Cumpărați-vă ceva ce ați vrut mereu. Absolvirea poate fi un stimulent minunat pentru a achiziționa un cadou. Simțiți-vă liber să obțineți ceva scump, cum ar fi un iPad 2 sau un televizor nou, deoarece finisarea anului tău senior este o piatră de hotar!
  • Imaginea intitulată comemorați absolvirea dvs. de la punctul 4
    4. Ia o "mulțumesc" cină și invită-ți părinții. Părinții dvs. v-au susținut pe toți prin liceu și v-au ajutat să îndepliniți cerințele de absolvire ale statului dvs., deci este important să fiți reciproci și să faceți și ceva pentru ei. Este recomandabil să le lăsați să aleagă restaurantul.
  • Imaginea intitulată comemorați absolvirea dvs. din partea de liceu Pasul 5
    5. Construi A "Cartea de memorie" pentru liceu. Aceasta este o modalitate excelentă de a evidenția unele dintre cele mai bune amintiri din toți cei patru ani de liceu. Dacă aveți imagini, se recomandă să le includeți și ele.
  • Imaginea intitulată comemorați absolvirea dvs. de la punctul 6
    6. Arătați-vă aprecierea față de profesorii dvs. de liceu. În plus față de sprijinul părinților dvs., profesorii dvs. vă învățau ceea ce este necesar să învățați în liceu și v-au ajutat să îndepliniți cerințele de absolvire. Încercați să creați o poezie plină de umor, oferind un card cadou sau producând cântece originale pentru profesori.
  • Metoda 1 din 1:
    Sărbătorirea absolvirii în timpul pandemiei COVID-19
    1. Imaginea intitulată comemorați absolvirea dvs. de la punctul 7
    1. Mergi înapoi în timp. Puteți simți nostalgia pentru copilăria voastră, deoarece vă dați seama că creșteți și intrați în lumea adultă. În timp ce aveți mult timp acasă, puteți face lucruri pe care le-ați făcut pentru a vă simți prea vechi pentru, și / sau pe care ați avut anterior timp să faceți în timpul carantinei. Nu sunteți niciodată prea bătrâni pentru a face acele lucruri - ați putea încerca să vizionați un spectacol vechi din copilărie, jucând pretind, citiți o carte a unui copil sau ceva de genul ăsta.
    • De exemplu, dacă ați jucat cu Barbies sau Legos când ați fost tineri, ați putea avea o petrecere cu jucăriile dvs. și să vă prefaceți că vă sărbătoresc și absolvirea. S-ar putea să sune corny și ciudat, dar jocul cu jucării poate fi reconfortant. Și meritați să aveți puțin distracție și să vă bucurați de ceea ce a mai rămas din copilărie înainte de a intra în "lumea reala!"
    • Citiți o carte dintr-o serie de copii mici pe care ați iubit-o când ați fost tineri, cum ar fi Junie B. Jones sau Nate mare. Păstrarea unui spirit copiilor prin cărți (și pierderea într-o lume nouă!) vă va ajuta să vă bucurați de ultimele momente ale "Fiind un copil."
    • Invitați familia și prietenii să vă amintiți cu dvs. Vorbind despre amintirile vechi, în special cele pe care le-ați trăit împreună, vă pot întări legătura cu ei și vă pot face absolvirea cu atât mai specială. Poate că pot juca și cu jucăriile tale și fac lucruri cu tine pe care le obișnuiau când erai copil.
    • Uită-te înapoi la vechile amintiri și imagini din copilărie. Reminiscarea este o modalitate foarte bună de a vă simți fericit și viu când viitorul este atât de incert. Afișați imagini vechi și videoclipuri oamenilor importanți care au venit în viața voastră mai târziu, astfel încât să poată vedea cu adevărat ceea ce a fost copilăria voastră.
  • Imaginea intitulată comemorați absolvirea dvs. din partea de liceu Pasul 8
    2. Obțineți ceva ce vă place foarte mult. Probabil că nu ați primit celebrarea pe care ați așteptat-o ​​cu nerăbdare în timpul pandemiei, dar puteți obține un cadou pe care îl iubiți în timp ce sărbătoarea dvs. de vis este în așteptare. Încercați să cumpărați haine noi, un nou kit cosmetics, o carte pe care ați dorit întotdeauna să o citiți sau chiar o valiză nouă pentru că oportunitățile de călătorie încep să vină din nou. Puteți comanda chiar online.
  • Adresați-vă părinților, fratele, bunicii sau oricine trăiți pentru a vă cumpăra un cadou - sau pentru bani. Meritați să aveți cel mai bun cadou vreodată, în special dat timp în care trăiți prin.
  • Imaginea intitulată comemorați absolvirea dvs. de la punctul 9 de liceu 9
    3. Face o călătorie virtuală. S-ar putea să fi planificat o călătorie pentru absolvire care este în așteptare și / sau poate doriți doar să vedeți ceva nou! Puteți face acest lucru luând practic excursia de vis - sau vizitați mai multe locuri fără a vă îngrijora de răspândirea sau prinderea virusului. Puteți afla despre cultura Japoniei, urcați pe Marele Zid China, turneu o plajă sau un parc național și multe altele. Apoi, dacă vă place oricare dintre locurile pe care le vizitați practic, puteți face planuri reale de a călători și să le vedeți fizic odată ce este în siguranță.
  • De asemenea, puteți fi recunoscător că sunteți "călător" fără care emite mai mult C02 în mediu.
  • Imaginea intitulată comemorați absolvirea dvs. din partea de liceu Pasul 10
    4
    Faceți lucrurile preferate. Puteți sărbători absolvirea dvs. făcând tot ce vă place, mai ales dacă este ceva pe care nu l-ați avut timp de ani de zile. În acest fel, puteți rămâne în continuare îndeplinită și fericită pentru că știți că vă puteți efectua în continuare hobby-urile de la domiciliu. Puteți chiar să vă gândiți să vă invitați familia și prietenii să faceți aceste lucruri cu dvs. dacă le place să le facă sau dacă sunt doar obosiți de "Același vechi, același vechi."
  • Deoarece absolvirea este un eveniment mare și este un moment în care știți că vine nouitatea, este posibil să vă bucurați de o abilitate de știri pe care ați dorit întotdeauna să o învățați pentru a sărbători. Încercați ceva productiv și distractiv. Puteți învăța o limba straina sau o nouă abilitate matematică sau cum să tricot sau să gătești. Când ești mai în vârstă, poți spune oamenilor că ai folosit de data asta acasă pentru a-ți construi abilitățile.
  • De asemenea, puteți viziona un film pe care l-ați dorit întotdeauna să vizionați sau să învățați să jucați un joc pe care l-ați dorit întotdeauna să jucați. Face orice lucru preferat te face sa te bucuri de data asta mai mult.
  • Imaginea intitulată comemorați absolvirea dvs. din partea de liceu Pasul 11
    5. Au o petrecere virtuală. Este o rușine că absolvirea dvs. în persoană a fost anulată, dar puteți utiliza în continuare o platformă online pentru a sărbători cu familia și prietenii dvs. Google Hangouts, Zoom și Skype sunt opțiuni bune, dar verificați pentru a vedea prețul platformei dvs. individuale (dacă există) și limitele de timp pentru utilizatorii neplătiți și plătiți. Poate chiar puteți crea o temă sau un cod de îmbrăcăminte pentru a face lucrurile mai distractive!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar