Cum să-i convingeți pe soțul dvs. Să aibă un copil

Decizia de a avea copii este un lucru minunat și interesant pentru un cuplu. Cu toate acestea, dacă sunteți gata, dar soțul dvs. nu este, poate provoca probleme într-o căsătorie altfel bună. Înainte de a începe să vă vinovați sau să vă forțați soțul să aibă un copil, să învețe cum să-l convingă să aibă un copil într-un mod care să reducă conflictul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Negocierea cu soțul dvs
  1. Imaginea intitulată Convinge soțul tău să aibă un copil Pasul 1
1. Gândiți-vă la orice discuții anterioare pe care le-ați avut despre copii. Un lucru pe care ar putea dori să vă gândiți înainte de a vorbi cu soțul dvs. despre faptul că aveți un copil este orice conversații anterioare pe care le-ați avut despre ele. Aceasta poate fi informații pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta să vă ajutați.
  • A spus că dorește ca copiii să te căsătorească? A spus că nu a vrut niciodată copii? Dacă a spus că dorește copii, puteți discuta despre această cunoaștere cu el. Dacă el a spus că nu a vrut niciodată să aibă copii, ar trebui să discutați cum credeți că își va schimba mintea după ce a fost căsătorit pentru o vreme.
  • Imaginea intitulată Convingeți soțul dvs. pentru a avea un copil Pasul 2
    2. Puneți deoparte un timp de discuție săptămânal. În timpul procesului de a convinge soțul dvs. să aibă un copil, programați un bloc de timp în fiecare săptămână pentru a discuta despre perspectiva unui copil. Acest lucru realizează câteva lucruri diferite pentru amândoi.
  • Amândoi aveți timp să vă retrageți și să vă colectați gândurile înainte de a vorbi din nou. Puteți chiar să scrieți puncte pentru a face, contrapoinții sau noi motive pentru a încerca să-l convingă.
  • Trecerea vă oferă atât șansa de a vă controla emoțiile și furia. Acest lucru vă ajută să vă gândiți logic și să-l convingeți calm și rațional în loc să-l îmbogățiți emoțional și supărat și împingeți-l departe de idee.
  • Vorbind despre el în timpul unui timp stabili vă ajută să vă abțineți de la lărgiți. Dacă îl împiedic pe toată ziua în fiecare zi, îl puteți convinge să nu aibă un copil în schimb.
  • Imaginea intitulată Convinge soțul tău să aibă un copil Pasul 3
    3. Discutați despre temerile soțului dvs. Dacă soțul tău ezită să aibă un alt copil, întreabă-l despre rezervările sale. Dau seama de ce e ezitant. Temerile sale pot fi valabile, cum ar fi dacă nu sunteți într-un loc stabil din punct de vedere financiar. Vorbește cu soțul tău și afli ce e speriat.
  • Asigurați-vă că ascultați ce spune soțul dvs. Deși este posibil să doriți să aveți un copil, sentimentele sale sunt la fel de valabile ca ale dvs. Nu-i respinge gândurile doar pentru că vrei un copil.
  • Dacă credeți că puteți avea un copil în ciuda temerilor sale, discutați despre asta cu el. Veniți cu modalități de a face să funcționeze pentru situația dvs. actuală.
  • Imaginea intitulată Convingeți soțul dvs. pentru a avea un copil Pasul 4
    4. Ascultați motivele pentru că nu dorești un copil. În timpul discuției despre a avea un copil, ar trebui să ascultați soțul dvs. Deși poate fi greu să asculți când este atât de împotriva ceva ce doriți, sunteți ambii parteneri unul pentru celălalt. El este o jumătate din căsătorie și merită să fie auzită.
  • Întreabă-l de ce nu vrea copii. Nu argumentați, dar ascultați motivele fără întrerupere.
  • Fi politicos unul altuia atunci când vă ascultați dorințele și sentimentele celuilalt. Fi respectuos și nu fi judecător cu privire la opiniile soțului dvs.
  • Poate fi dificil să rămâi calm când ești emoțional despre a avea un copil. Dacă te superi prea supărat și începi să plângi, e bine. Luați câteva respirații adânci înainte de a vorbi. Dacă este necesar, ridicați-vă și faceți o scurtă plimbare în jurul casei pentru a vă difuza mânia.
  • Imaginea intitulată Convinge soțul tău să aibă un copil Pasul 5
    5. Împărtășește-ți temerile despre faptul că ai un copil. Lăsați soțul dvs. să știe că aveți îngrijorări cu privire la faptul că aveți un copil. Chiar dacă doriți un copil, există încă îngrijorări cu privire la aducerea unui alt membru în familie. Împărtășirea temerilor dvs. vă poate ajuta să vă liniștească pe soțul dvs. și să nu-l facă să se simtă atât de singur.
  • Spuneți-i soțului dvs. dacă sunteți îngrijorat de modul în care va schimba dinamica familiei, vă va afecta pe ceilalți copii sau cum vă va afecta finanțele.
  • Aduceți toate celelalte schimbări care se pot întâmpla în căsătoria dvs., cum ar fi schimbările din relația dvs.
  • Imaginea intitulată Convinge soțul tău să aibă un copil Pasul 6
    6. Aduceți detaliile soțului dvs. a finanțelor dvs. Trebuie să-ți arăți soțului că voi doi puteți avea cu succes un copil. Un lucru care poate deține oamenii înapoi de la extinderea unei familii este finanțe. Când vă aflați subiectul cu soțul dvs., arătați-i dovezi că sunteți solid financiar.
  • Arătați-vă soțului că ați analizat economiile și veniturile anuale și cheltuielile ajustate pentru a găzdui noua adăugare.
  • Adu-ți cariera. Discutați despre modul în care ambele sunt în poziții bune la locul de muncă. Explicați-i soțului că un copil nu va interfera cu locurile de muncă.
  • Imaginea intitulată Convingeți soțul dvs. pentru a avea un copil pasul 7
    7. Menționați ceasul dvs. biologic. Spre deosebire de bărbați, femeile au o perioadă limitată de timp pentru a avea copii. Pentru unele femei, este mai lungă decât alții. Explicați-vă soțului dvs. că timpul este un factor în care copiii sunt îngrijorați.
  • Spuneți soțului dvs. ceea ce vă simțiți despre vârsta dvs. și ceasul biologic. Crezi că ești prea bătrân? Credeți că există un număr limitat de ani lăsați pentru a rămâne însărcinată?
  • Discutați despre dificultățile pe care le puteți fi însărcinate sau durata de timp pentru care ați putea să încercați.
  • Metoda 2 din 3:
    Încălzirea soțului tău la ideea de copii
    1. Imaginea intitulată Convinge soțul tău să aibă un copil Pasul 8
    1. Menționați copilul dvs. viitor în timpul activităților pe care le iubește. Majoritatea bărbaților au vise de a-și învăța copiii cum să joace sporturile preferate. Alții pot visa să-și ia copiii de vânătoare și pescuit sau să lucreze la mașini împreună. Indiferent de interesele soțului dvs., îl folosiți în avantajul dvs. Menționați-i copiii viitori la el în timp ce participă la activitatea sa preferată pentru a-l gândi la trecerea la copiii săi.
    • De exemplu, dacă soțul dvs. este în baseball, urmăriți un joc de baseball cu el. În timpul jocului, menționați cât de mare ar fi să vă învățați copiii cum să jucați baseball, să le îmbrăcați într-o singură dată cu logo-ul echipei sale preferate, sau să le ducă la jocuri.
  • Imaginea intitulată Convingeți soțul dvs. pentru a avea un copil Pasul 9
    2. Discutați cu soțul dvs. despre posibilitățile viitoare. Dacă doriți un copil, începeți să discutați cu soțul dvs. posibilitățile interesante, viitorul dvs. deține. Vorbește cu el despre ceea ce așteaptă cu nerăbdare să ai un copil. Vino cu povești și idei despre ceea ce credeți că va fi ca familia dvs. și ceea ce credeți că va fi copilul dvs.
  • Întreabă-l cum ar putea simți învățând copilul să conducă sau să-și urmărească copilul să înceapă mersul.
  • Vorbește cu el despre ceea ce s-ar putea simți să-i auzi copilul spun "Da-da" pentru prima dată. Întreabă-l despre cum se va simți ca o fată a tatălui sau un fiu să-și poarte numele.
  • Imaginea intitulată Convingeți soțul dvs. pentru a avea un copil Pasul 10
    3. Fii răbdător. Dați-vă soțului dvs. timp să vă adapteze la ideea de a avea un copil dacă este reticent. Având un copil este o decizie uriașă, chiar dacă aveți deja copii. Oamenii vin la decizii mari de viață la viteze diferite. S-ar putea să fiți gata și el poate fi în viitor. Să fie de susținere și să înțelegeți când continuați să vorbiți despre a avea un copil.
  • Dacă îți iubești soțul, indiferent de decizia lui despre copii, spune-i asta.
  • Dacă vrei să-i dai un ultimatum pentru că nu vrei să fii cu el dacă nu ai un copil, ar trebui să te gândești la consultarea unui consilier de căsătorie.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând împingerea soțului tău să aibă un copil
    1. Imaginea intitulată Convinge soțul tău să aibă un copil Pasul 11
    1. Evitați să săriți în mod deliberat controlul nașterii. Deși ați putea dori să aveți un copil în ciuda dorințelor soțului dvs., nu ar trebui să renunțați niciodată la controlul nașterii, astfel încât să rămâneți gravidă accidentală. Acest tip de comportament poate duce la o mulțime de probleme în relația dvs. și să-i convingeți pe soțul dvs. să nu aibă un copil.
    • Minciuna despre controlul la naștere sau manipularea soțului tău poate duce la probleme de încredere. Riscul de a rămâne gravidă nu este în valoare de probleme potențial grave în căsătoria dvs.
  • Imaginea intitulată Convinge soțul tău să aibă un copil Pasul 12
    2. Abțineți de la a vorbi despre bebeluși tot timpul. Dacă doriți să aveți un copil, trebuie să discutați cu soțul dvs. Cu toate acestea, încercați să nu o aduceți în fiecare secundă din fiecare zi. Nagging soțul tău despre copilul va realiza nimic, dar împingându-l mai departe de idee.
  • Dacă soțul dvs. este rezistent, lăsați-l singur pentru un pic, apoi reveniți la ea mai târziu.
  • Imaginea intitulată Convinge soțul tău să aibă un pas de copil 13
    3. Bucurați-vă de familia pe care o aveți în acest moment. Presiunea soțului pentru un copil nu va face pe nimeni fericit. Obsessing despre dorința unui copil atunci când soțul dvs. nu poate duce la resentimente sau sentimente de presiune care să-l determine să nu vrea niciodată un copil. În schimb, concentrați-vă asupra familiei pe care o aveți în acest moment.
  • Având o familie bună, puternică, acum vă poate convinge soțul că dorește să-l extindă în viitor.
  • Dacă aveți deja un copil, bucurați-vă de copilul pe care îl aveți. Lăsați soțul dvs. să se bucure de acel copil. El poate decide în cele din urmă că dorește să adauge familiei.
  • Dacă nu aveți încă copii, având o căsătorie puternică și fericiți-l să-l dorească să-și extindă familia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar