Cum să facem față provocărilor

Toată lumea se confruntă cu provocări în viața lor. Chiar și oamenii care par a fi atât de ușor de ei. Deci, cum faceti toata lumea? Cum păstrați doar de la renunțarea la Antigua? Vă vom ajuta să vă schimbați perspectivele cu câteva abilități și strategii de coping și vă vom trece prin pașii pe care trebuie să le luați pentru a aborda această provocare ca un campion.

Pași

Partea 1 din 2:
Abordând problema
  1. Imagine intitulată Provocări față Pasul 1
1. Acceptați că această provocare se întâmplă. O mulțime de oameni vor respinge provocările care vin înaintea lor. Se vor convinge că problema este mai mică decât este într-adevăr sau că nu există în primul rând. Trebuie să recunoașteți când începeți să vă gândiți în acest fel, deoarece este adevărat ceea ce spun: primul pas în depășirea unei probleme este admiterea că aveți unul.
  • Aceasta nu este o parte distractivă a ecuației. Acceptarea faptului că această provocare este reală și că va trebui să vă ocupați de ea poate fi cu adevărat înfricoșătoare. Dacă vă temeți de ceea ce poate însemna această provocare pentru dvs., amintiți-vă: până acum în viață, ați întâlnit fiecare provocare care vine înaintea voastră și ați făcut-o bine. Nu există niciun motiv să credeți că acest lucru este diferit.
  • Imagine denumită provocările feței Pasul 2
    2. Ia măsuri. Este important, cu orice provocare pe care o faceți cu fața în sus, pentru a începe să faceți ceva despre această problemă cât mai curând posibil. Fiecare moment de inacțiune devine o acțiune în sine. Făcând nimic, încă mai faci ceva. Și că probabil ceva nu ajută situația. Problemele se înmulțesc de obicei când sunt lăsate la ei înșiși, cum ar fi iepurii. Cu cât începeți mai repede cu privire la provocare, cu atât va fi mai ușor să depășiți.
  • Imagine denumită provocări față Pasul 3
    3. Evaluați faptele. Deci, sunteți gata să începeți să abordați această provocare? Grozav! Cel mai bun loc pentru a începe este evaluând faptele. Ce știi cu adevărat despre ce se întâmplă? Sunteți sigur că înțelegeți situația? Nu vă ocupați doar de ceea ce credeți că problema este - problema reală ar putea fi ceva ce nici măcar nu ați realizat a fost o problemă. Ia ceva timp pentru a vă asigura că înțelegeți cât mai mult posibil situația.
  • Aceasta înseamnă, de obicei, că va trebui să vorbiți cu oamenii, deși care va depinde de situația dvs. Aveți probleme cu școala? Vorbește cu profesorul tău. Probleme la locul de muncă? Discutați cu șeful dvs. sau cu un coleg. Probleme în relația dvs? Discutați cu partenerul dvs. Probleme cu sănătatea ta? Discutați cu medicul dumneavoastră. Ai idee.
  • Poate ajuta la realizarea unei liste. O provocare este rareori o singură sarcină sau o problemă, dar este alcătuită din o mulțime de părți diferite. Faceți o listă vorbind despre ceea ce sunt sub-provocările mai mici și despre ceea ce va trebui să faceți pentru a le combate.
  • Imagine denumită provocări față Pasul 4
    4. Ține cont de ceea ce aveți. Acum că știți cu ce aveți de-a face, veți dori să vă gândiți la ce instrumente și resurse pe care le aveți la dispoziție pentru a vă ajuta să vă confruntați cu această provocare. Ce resurse sunt cele mai importante vor depinde de problema dvs., dar există o mulțime de lucruri pe care le puteți lua în considerare. Gândiți-vă la punctele forte, oamenii care vă pot ajuta și orice resurse fizice pe care le-ați putea avea (cum ar fi bani). De asemenea, ar trebui să vă gândiți la zonele în care sunteți slabi. Acest lucru vă va permite să planificați înainte, astfel încât să puteți compensa sau cel puțin să fiți pregătiți în zone în care ceva ar putea merge prost. Fii realist despre lucrurile bune și rele pe care trebuie să le oferiți această situație: Optimism fantastic nu este prietenul tău aici.
  • De exemplu, să spunem că vă confruntați cu o provocare în căsnicia voastră. Ce aveți care vă poate ajuta să vă confruntați cu acest lucru? Ei bine, ești bun la comunicarea cum te simți. Care este important pentru înțelegerea în problemele interpersonale. De asemenea, aveți părinții dvs. la dispoziția dvs., deoarece au reușit să rămână împreună prin unele lupte destul de grave. Ar putea avea unele sfaturi. De asemenea, știți că nu sunteți bine să vă schimbați obiceiurile, așa că veți ști că va trebui să fiți pregătiți să acordați o atenție deosebită acestui fapt.
  • Imagine denumită provocările feței Pasul 5
    5. Găsiți mai multe informații. Acum că știți despre ceea ce vă aflați despre situația și despre ceea ce aveți la dispoziție, puteți începe să găsiți informații care vă pot ajuta. Aflați mai multe despre provocarea cu care vă confruntați. Discutați cu oamenii care s-au confruntat cu aceeași provocare. Cu cât știi mai mult despre fapte, situații similare și despre experiențele altora, cu atât mai ușor veți lua decizii inteligente cu privire la confruntarea cu propria provocare. Va ajuta, de asemenea, să vă împiedicați singuri.
  • Puteți găsi o mulțime de informații accesând online și utilizând Google pentru a găsi site-uri care se ocupă de problema dvs. specifică.
  • De exemplu, să spunem că vă confruntați cu o provocare la locul de muncă - sunteți în curs de revizuire și sunteți îngrijorat de faptul că performanța dvs. a fost slabă. Acum, mergeți la Google și căutați recenzii de performanță. Veți afla despre proces și veți auzi cum au plecat lucrurile pentru alte persoane. De asemenea, puteți afla despre ceea ce puteți face pentru a vă îmbunătăți șansele de a vă menține locul de muncă dacă recenzia dvs. merge prost.
  • Imagine intitulată Provocări față Pasul 6
    6. Uită-te la toate posibilitățile. Când suntem îngrijorați, avem tendința de a vedea doar câteva căi dintr-o provocare. S-ar putea să vă vedeți situația ca "fie că fac asta sau fac asta". Cu toate acestea, aceasta este rareori o viziune exactă a situației și gândirea acestuia în acest mod poate fi adesea dăunătoare procesului de luare a deciziilor. Provocați-vă ideile despre ceea ce este cu adevărat necesar pentru situație sau care sunt opțiunile dvs. cu adevărat. Găsiți căile dintre cele care sunt atât de clar marcate în mintea voastră. Puteți găsi că un drum de mijloc sau un ocol total este mai bun pentru dvs. pe termen lung, chiar dacă nu se potrivește cu ceea ce credeai că ar fi situația.
  • Dacă vă gândiți greu la o situație și găsiți un traseu alternativ, una dintre cele mai ușoare căi de a obține idei este să discutați cu cineva în care aveți încredere. A primi sfat. Dacă sunteți în propriul dvs., uitați-vă la punctul principal de obiectiv (lucrul pe care încercați să îl atingeți). Are o problemă în cale, ținându-vă să ajungeți acolo, bine? Acum, uitați-vă la funcția reală a scopului. Există o altă modalitate de a obține același lucru de făcut? Acest lucru poate deschide o altă cale pentru a lua.
  • Imagine denumită provocări față Pasul 7
    7. Să comunice, să comunice, să comunice. Dacă provocarea vă confruntă în orice mod implică alți oameni, atunci o mare parte din provocarea dvs. poate fi tratată vorbind cu alte persoane. Cele mai multe dintre problemele noastre vin în primul rând pentru că nu reușim să comunicăm în modul în care ar trebui.
  • De exemplu, să spunem că aveți probleme în relația dvs. Cea mai bună modalitate de a rezolva problemele de relații este de a vorbi cu altele semnificative. Fi cinstit cu privire la modul în care vă simțiți și ceea ce doriți și încurajați-i să facă același lucru. Dacă nu vor vorbi cu dvs., bine că acest lucru răspunde la întrebare, nu-i așa?
  • Un alt exemplu ar fi dacă aveți probleme la școală. Discutați cu profesorul dvs. sau cu consilierul școlii. Indiferent de problema, unul dintre ei ar trebui să aibă unele idei care vă pot ajuta. S-ar putea să credeți că ar putea fi supărați de tine, să vă judece sau să faceți lucrurile mai rău, dar acest lucru nu este foarte probabil adevărat. Ești foarte puțin probabil să le spui ceva care să-i surprindă și vor avea mult mai multă experiență în manipularea problemei și probabil că vor avea câteva idei bune pentru dvs.
  • Imagine intitulată Provocări față Pasul 8
    8. Căutați un mentor. Când vă confruntați cu o provocare, un lucru pe care îl puteți face pentru a vă transforma cu adevărat experiența situației este de a găsi un mentor. Aceasta poate fi o persoană, un site web, o carte: orice vă poate oferi sfaturi cu privire la situația dvs. specifică și vă puteți inspira să o luați ca un campion. Având un mentor vă poate face experiența mai pozitivă și vă poate ajuta să schimbați modul în care vă întâmpinați ce se întâmplă cu dvs.
  • De exemplu, dacă aveți probleme cu un prieten, discutați cu sora ta mai mare. Probabil că va avea probleme similare la un moment dat în viața ei, așa că va putea să vă dea sfaturi. Ea va fi, de asemenea, capabilă să vă sprijine și să vă ajute.
  • Comunitățile online pot, de asemenea, să completeze acest rol, așa că nu vă faceți griji dacă nu sunteți atât de grozav în a vorbi cu oamenii sau solicitați ajutor față-în-față.
  • Imagine denumită provocări față Pasul 9
    9. Continuați să încercați până când găsiți o soluție. Cheia finală pentru a face față provocărilor din viața ta este să continuați să încercați. Trebuie să fii persistent. Fără a fi persistentă, veți găsi frecvent fără succes în lucrurile pe care le încercați. Nu vom recomanda să încercați aceeași abordare din nou și din nou, dar nu ar trebui să renunțați la găsirea unei soluții. Fiecare provocare poate fi îndeplinită și fiecare situație a fost mai bună, atâta timp cât vă păstrați mintea deschisă.
  • Acum, uneori, soluția la o provocare acceptă inevitabilul. Să presupunem că provocarea dvs. este că ați fost diagnosticat cu o boală cronică. Acum, nu trebuie să continuați să vă luptați pentru a scăpa de boală. Realitatea este probabil că sunteți blocați de ea. Cu toate acestea, soluția din această situație ar fi că ar trebui să găsiți un sentiment de comunitate și de identitate cu ceilalți care vă împărtășesc situația și să învețe să îmbrățișezi mai bine și să apreciezi lucrurile bune pe care le aveți în viața voastră.
  • Partea 2 din 2:
    Schimbarea percepțiilor
    1. Imagine intitulată provocări față Pasul 10
    1. Recunoașteți că și acest lucru va trece. Deci, aveți această provocare incredibilă înaintea dvs.: acum trebuie să vă confruntați cu adevărat. Cum te descurci, cum te descurci, când se întâmplă acest lucru foarte supărător cu tine? Este foarte important să ne amintim că timpul trece și lucrurile se schimbă. Mereu. Singura constantă este că soarele se va ridica în fiecare dimineață. Indiferent ce aveți de-a face cu, oricât de teribil și permanent se simte, este important să vă amintiți că nu veți simți întotdeauna așa. Provocarea dvs. nu va fi acolo pentru totdeauna. O nouă realitate se va forma și veți găsi o modalitate de a continua viața. Doar păstrați-vă să vă spuneți: Și acest lucru va trece.
    • De exemplu, prietenul tău cu care ai fost de când erai tineri ar fi vrut tocmai tu. Se va simți oribil, ca niciodată să nu mai fiți fericiți și nu veți găsi niciodată pe altcineva pe care îl iubiți atât de mult. S-ar putea simți ca niciodată să găsești nimeni. Dar timpul va trece, veți ieși la petrecere și apoi brusc...Prințul dvs. fermecător va intra în cameră. Va fi amuzant și fermecător și că va crede că ești cel mai incredibil lucru de a hariza acest pământ. Se va întâmpla. Trebuie doar să fii răbdător și să-i dai timp.
  • Imagine denumită provocări față Pasul 11
    2. Amintiți-vă de lucrurile bune din viața voastră. Când lucrurile rele se întâmplă cu noi sau când suntem stresați, avem tendința de a uita de toate lucrurile minunate care există în viața noastră. Indiferent cât de rău se pare că lumea este într-adevăr un loc minunat. Luați în considerare lucrurile bune din viața voastră. Petreceți timp bucurându-le și spuneți oamenilor care vă iubesc cât de mult le iubiți în schimb. Nu numai că vă va păstra sănătatea în timpul acestui timp provocator, ar putea să vă ajute, de asemenea, să găsiți o modalitate de a vă face provocarea.
  • Oamenii au uneori greu să văd lucrurile bune din viața lor. Nu vă lăsați să vă întâmpinați acest lucru. Nu aveți altele semnificative? Tu ai încă prieteni și familie. Nu prea mult în calea prietenilor și a familiei? Ești în viață și ai ocazia minunată de a ieși în lume și de a face prieteni și de a avea experiențe. Există întotdeauna o experiență incredibilă care vă așteaptă să vă ridicați și să o luați.
  • Imagine denumită provocările feței Pasul 12
    3. Fii flexibil, întotdeauna. Indiferent de ceea ce vă confruntați, fiind flexibil va face o mare diferență în a vă ajuta să vă confruntați cu ea. Vezi-te ca un copac care a căzut într-un râu. Puteți încerca să mergeți împotriva fluxului, dar veți ajunge să vă luptați și veți lovi împotriva fiecărei stânci pe drum. În schimb, mergeți cu fluxul, schimbați-vă cu fiecare direcție pe care râul vrea să vă ia, veți aluneca fără probleme până când vă duce într-un loc de odihnă.
  • Imagine denumită provocările feței Pasul 13
    4. Găsiți înțeles în viața voastră. Când aveți un scop sau găsiți un fel de semnificație mai mare în viața voastră, veți găsi că confruntarea cu orice provocare este mai ușoară. Acest lucru se datorează faptului că vă oferă ceva de a lucra, speranța sau vă va inspira și vă va face fericiți. Există o mulțime de modalități de a merge la acest lucru. Puteți seta un obiectiv, așa cum doriți să cumpărați o casă în cinci ani. Unii oameni devin mai religioși și găsesc confort în comunitatea lor religioasă. Unii oameni voluntari și găsesc forța în a ajuta pe alții. Găsiți ceva care funcționează pentru dvs.
  • Găsirea semnificației Dacă nu aveți înțeles poate fi dificilă. Cea mai bună modalitate de a merge la el, ca și în cazul majorității lucrurilor din viață, este să încercați. Când găsiți binele pentru tine, o veți ști. Doar păstrați-vă deschise cât mai multe posibilități și nu vă păstrați să ieșiți acolo și să încercați lucrurile.
  • Imagine intitulată Provocări față Pasul 14
    5. Lasă-te să fii provocat. Stresul de manipulare are practică. Veți găsi că aveți o perioadă mai ușoară de a face față provocărilor dacă vă confruntați cu mai multe dintre ele. Când vă păstrați adăpostiți și luați întotdeauna traseul ușor în viață pentru a evita provocările, nu vă veți arăta niciodată că vă puteți confrunta cu o provocare. Să se întâmple provocări. Luați riscuri care au recompense promițătoare. Veți găsi că puteți face mai mult decât vă dați credit.
  • Este un pic ca să învățați să călătoriți cu bicicleta: trebuie să vă ridicați pe bicicletă și ați putea obține câteva zgârieturi și vânătăi în timp ce învățați să vă păstrați echilibrul, dar fiecare Wobble vă va învăța ceva despre șederea în poziție verticală. Dacă de fiecare dată când vă răsturnați să coborâți de bicicletă și să vă odihniți de câțiva ani, nu veți învăța niciodată.
  • Imagine intitulată Provocări față Pasul 15
    6. Fii recunoscător pentru provocările pe care le aveți. Când vă confruntați cu provocări în viața voastră, fiți recunoscători pentru ei. Fiecare provocare cu care vă confruntați vă va învăța mai multe despre dvs. Va deveni o parte din cine sunteți...și acea persoană este o persoană incredibilă. Sunteți unic și minunat și este provocările voastre care v-au făcut așa. S-ar putea să vă luptați chiar acum, dar amintiți-vă, chiar dacă vă îngrijorați și supărați, că această provocare vă va face o persoană mai bună.
  • Imagine denumită provocări față Pasul 16
    7. Crede în tine. Cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a face față oricărei provocări este să credeți în voi înșivă. Când te îndoiești de tine, vei falsifica. Veți lua decizii slabe. Doriți să luați decizii bune! Nu credincioși în tine poate, de asemenea, să transforme cu putere ceea ce iei departe de această experiență. Fie tu crezi în tine și ce iei tu ești în cele din urmă bun și învățați de la ea...sau nu credeți în tine și această experiență este negativă pentru că o vedeți ca un eșec din partea dvs. Ce experiență ați prefera să aveți?
  • Uneori, viața a fost atât de necuvenită încât într-adevăr nu vrem să credem în noi înșine. Vă rugăm să nu lăsați experiențele dvs. să diminueze spiritul dvs. minunat. Esti atat de puternic. Uită-te la toate lucrurile pe care le-ai reușit până acum! Știm că vă puteți confrunta cu această provocare și faceți acest lucru cu Grace. Noi credem în tine și suntem atât de mândri de persoana pe care o aveți. Doar continuați să încercați și să nu uitați să fiți minunat.
  • sfaturi

    Realizați că nu sunteți cel mai probabil nu cauza unei anumite situații. (cum ar fi o moarte sau pierdere de locuri de muncă)
  • Realizați că nu toate situațiile negative sunt îndreptate spre dvs! (sau numai tu!) Unii se întâmplă din mai multe motive, și sunt doar acolo pentru a vă biciui cel puțin. Nu gândiți de ce sau cum au apărut situațiile.
  • Avertizări

    Dacă aveți nevoie de îndrumări cu privire la pașii de mai sus, contactați un consilier sau un prieten / coleg de încredere. Asigurați-vă că vă îmbunătățiți și coborâți pe calea cea bună.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar