Cum să se comporte profesional

Chiar în centrul de a avea o carieră de succes se comportă profesional.Poate că sunteți proaspăt din colegiu în căutarea de a învăța cablurile sau poate că doriți doar să deveniți un angajat mai bun în general.Indiferent de raționamentul vostru, vă puteți comporta profesional, ajungând la muncă pregătită, având morală bună și văzându-vă abilitățile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind lustruit și pregătit
  1. Imaginea intitulată se comportă în mod profesional pasul 1
1. Ajungeți la cinci minute la începutul fiecărei zile.Nu fi acel angajat care abia îl face în ușă la ora 8:00 sau cel care vine în mod regulat cu întârziere de cincisprezece minute.Ridicați-vă devreme dimineața, astfel încât să puteți ajunge să lucrați mai devreme - acest lucru va arăta că sunteți dedicat slujbei dvs.
  • Nu vă grăbiți la ora 17:00, fie.Rămâneți la câteva minute după aceea pentru a verifica e-mailurile sau pentru a finaliza sarcinile.
  • Imaginea intitulată se comportă în mod profesional pasul 2
    2. Îmbrăcați bine și mențineți o bună igienă.În plus față de punctualitate, rochia profesională este foarte importantă.Investiți în câteva costume bune pentru muncă.Ierimați-vă hainele cu o noapte înainte, astfel încât să nu vă grăbiți și să vă încrețiți dimineața. Duș zilnic și păstrați părul minunat și din fața ta.
  • Rochia profesională poate include cămăși butoane cu mâneci lungi, pantaloni sau fuste, blazere, cardigane și loafers.Găsiți haine care se potrivesc bine, așa că arăți bine - stai departe de hainele care sunt prea strânse sau baggii.
  • Acordați atenție modului în care îmbrăcămintea dvs. de colaborare. Fiecare companie are propria definiție a rochiei profesionale. De exemplu, dacă toată lumea poartă cămăși Khakis și butoane, nu apar într-un costum de zi cu zi. Amestecați în cultura de îmbrăcăminte a companiei.
  • Imaginea intitulată se comportă în mod profesionist Pasul 3
    3. Păstrați-vă organizați.Păstrați biroul, cabina sau spațiul de birou curat și curățați.Puneți documentele în sertare sau cabinete de depunere și organizați-le pe baza tipului de proiect și a anului. Păstrați un calendar pentru a urmări întâlnirile, întâlnirile și proiectele dvs.
  • Imaginea intitulată se comportă Pasul 4
    4. Rămâneți actualizat pe e-mailurile și mesajele vocale.Fii angajatul care răspunde la e-mailuri în timp util, cu nu mai mult de două zile între un răspuns.Răspundeți la e-mailurile de la șeful sau superiorii dvs. cât mai curând posibil.Recitiți toate e-mailurile înainte de a trimite pentru a verifica pentru greșeli.
  • Răspundeți la e-mailuri într-o manieră profesională, chiar dacă expeditorul vă scrie ocazional.
  • Efectuați și mesajul dvs. de mesaje vocale, de asemenea. Dacă promiteți să răspundeți la apeluri într-o anumită fereastră, asigurați-vă că urmați prin promisiunea. În plus, asigurați-vă că vă verificați în mod regulat mesageria vocală.
  • Imaginea intitulată se comportă Pasul 5
    5. Fi un comunicator excelent.Rămâneți pe subiect atunci când furnizați informații și păstrați actualizările cât mai succint posibil, evitând informațiile inutile.Când aveți îndoieli cu privire la informații sau instrucțiuni, cereți întrebări deschise.Puteți spune ceva de genul "doar pentru a vă asigura că înțeleg, puteți să-mi dați un exemplu?"
  • Mențineți contactul cu ochii și stați sau stați drept.Având o poziție bună portrete încredere.
  • Nu utilizați slang.
  • Limita cât de des spui "cum ar fi," "Um," "Uh," și sunete conexe.
  • Nu participați la bârfe de birou.
  • Păstrați discuțiile despre viața dvs. personală la un nivel minim în timp ce la locul de muncă.
  • Imaginea intitulată se comportă Pasul 6 profesional
    6. Prezentați prezentările în avans.Dacă trebuie să vă prezentați munca colegilor sau altor public, fiți gata.Creați o slideshow și aveți note la îndemână pentru a reîmprospăta memoria.Practică de mai multe ori în avans pentru a pregăti o prezentare lustruită, calmați-vă nervii și asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru întrebări.
  • Imaginea intitulată se comportă Pasul 7
    7. Veniți la întâlniri cu notele pregătite.Dacă aveți o întâlnire de personal sau altă întâlnire, veniți cu notele pregătite.Este posibil să trebuiască să împărtășiți actualizările despre proiectele dvs. - să scrieți aceste actualizări, astfel încât să le puteți partaja cu precizie.
  • Au întrebări la îndemână, de asemenea.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind etic la locul de muncă
    1. Imaginea intitulată se comportă în mod profesionist Pasul 8
    1. Urmăriți politicile companiei.Ia ceva timp pentru a citi manualul companiei dvs. pentru a vă asigura că urmăriți toate regulile.Dacă credeți că sunteți încălcând oricare dintre aceste reguli, consultați-vă șeful dvs.
    • De exemplu, poate că vă aflați într-o relație cu un coleg.Dacă aceasta este împotriva politicii companiei, trebuie să vă informați supraveghetorul dvs. și să încheiați relația sau altfel găsiți un alt loc de muncă.
  • Imaginea intitulată se comportă în mod profesionist Pasul 9
    2. Păstrați viața privată privată.La locul de muncă, evitați discutarea detaliilor intime despre viața dvs. cu colegii dvs.Păstrați discuția despre sex și lupte cu partenerul dvs. de pe masă complet.
  • Creați prietenii la locul de muncă, dar păstrați-vă discuțiile în timp ce vă aflați în birou.Conectați-vă cu colegii dvs. în mod regulat, ieșiți la prânz împreună și discutați despre lucruri precum vacanțele, emisiunile TV, copiii dvs. sau orașul dvs. natal.
  • Imaginea intitulată se comportă Pasul 10
    3. Să fie un angajat de încredere și fiabil. Dacă îi spui șefului tău că vei merge la o întâlnire în locul ei, du-te.Acest lucru va ajuta la stabilirea încrederii între dvs. și alții.Păstrați toate întâlnirile și întâlnirile dvs., cu excepția cazului în care este ceva serios, ca o boală, vine să le schimbe.Completați toate proiectele înainte de a fi datorate și celor mai bune abilități.
  • Nu vă depășiți prea multe sarcini sau voluntari pentru a face sarcini pe care nu sunteți calificat să faceți.
  • Admite când nu știți ceva sau dacă nu vă simțiți că vă puteți descurca.
  • Imaginea intitulată se comportă Pasul 11
    4. Ne cerem scuze când faceți o greșeală.Chiar dacă sunteți un angajat model, sunteți obligat să alunecați din când în când.Când se întâmplă acest lucru, nu mișcați vina pe ceilalți, ci să vă asumăm întreaga responsabilitate.Vă cereți scuze pentru erorile pe care le-ați făcut și puneți pașii pentru a le evita în viitor.
  • S-ar putea să spuneți "Îmi pare rău că am pierdut această întâlnire cu compania farmaceutică.M-am dublat accidental în acea zi.Am reprogramat întâlnirea de mâine.Mă voi asigura că acest lucru nu se întâmplă din nou."
  • Imaginea intitulată se comportă în mod profesionist Pasul 12
    5. Țineți din bârfe.Chiar și atunci când alții din birou sunt oameni de rău, țineți-vă din ea.Nu vă implicați în mintea oamenilor sau altfel ați putea să vă aflați în necazuri.Când se afișează bârfe, încercați să schimbați subiectul sau să mergeți departe.
  • Imaginea intitulată se comportă Pasul 13
    6. Fii sincer cu colegii și șefii tăi.Cinstea este un element foarte important al profesionalismului. Spuneți întotdeauna oamenilor pe care lucrați cu adevărul despre proiectele dvs. și fiți confortabil spunând că "nu știu", dar nu cu finalitatea / demisia. Fiți pregătiți să găsiți ceea ce este necesar.Lăsați alții să știe când aveți nevoie de ajutor, cum ar fi o sursă, instrucțiuni, instruire sau ajutor imediat de la cineva care are o abilitate sau experiența necesară.
  • De exemplu, dacă șeful dvs. întreabă modul în care un proiect pe care îl luptați este mergeți, lăsați-vă nevoile dvs. să fie cunoscute.Nu aprofundeți problema spunând că lucrurile sunt bine atunci când ați putea folosi cu adevărat un pic de ajutor.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea abilităților legate de carieră
    1. Imaginea intitulată se comportă în mod profesional Pasul 14
    1. Citiți articole legate de locul de muncă pentru a rămâne la curent.În fiecare zi, încercați să găsiți cel puțin un articol legat de linia dvs. de lucru pentru a citi.Acest lucru vă va asigura că stați actualizat.Veți avea, de asemenea, materiale noi pentru a discuta cu colegii dvs. în întâlniri de personal.
    • De exemplu, dacă lucrați la o universitate, abonați la jurnalele online, cum ar fi Cronica învățământului superior sau în interiorul ED pentru e-mailurile zilnice.
  • Imaginea intitulată se comportă în mod profesional pasul 15
    2. Participați la cursuri în domeniul dvs.Multe birouri vor plăti pentru angajații lor să meargă la cursuri sau conferințe legate de munca lor.Uită-te la unele dintre acestea și a pus o propunere cu șeful dvs. pentru a obține finanțare pentru a participa.Acestea sunt experiențe minunate pentru a vă extinde cunoștințele.
  • Imaginea intitulată se comportă Pasul 16
    3. Ia notă în întâlniri departamentale.Când în întâlniri, evitați să vă aflați pe telefon sau să vă îndepărtați.În schimb, rămâneți concentrat, ascultați și luați note.Deși ar putea fi plictisitoare, probabil că sunt discutate câteva informații foarte importante pe care le puteți folosi pentru a deveni un profesionist mai bun.
  • Imaginea intitulată se comportă Pasul 17
    4. Ia în considerare întoarcerea la școală.Poate că sunteți în căutarea de a vă extinde cunoștințele dincolo de o notă sau o formare.Dacă este cazul, luați în considerare revenirea la școală pentru a obține un alt grad în domeniul dvs.
  • De exemplu, dacă sunteți o asistentă medicală licențiată (LPN), ați putea lua în considerare promovarea cunoștințelor despre îngrijirea asistenței medicale și devenind o asistentă medicală înregistrată (RN).O creștere a cunoștințelor vine adesea cu o creștere a salariului, de asemenea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar