Cum să fii pe pământ

Vrei să fii mai jos pe Pământ. Oamenii care sunt luați în considerare "cu picioarele pe pământ" tind să acționeze umil, practic și de unassum. Aceasta este o modalitate de a fi, și cu siguranță este ceva pe care îl puteți cultiva. Începeți prin confruntarea cu ego-ul dvs. și căutați dincolo de tine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lucrul la obiceiurile dvs
  1. Imaginea intitulată Fii calm Pasul 21
1. Ia în considerare de ce vrei să fii pe Pământ. Poate doriți să vă schimbați comportamentul, deoarece comportamentul dvs. îi deranjează pe alți oameni. Puteți încerca să vă reformați obiceiurile de dragul păcii sau fericirii sau pentru a vă aduce viața în mai mare echilibru. Poate că simțiți că trăiți dincolo de mijloacele voastre sau că nu vă puteți controla sentimentele sau că vă petreceți prea mult din viața voastră cu capul în nori.
  • Imaginea intitulată are cunoștință de Pasul 10
    2. Începeți mici. Nu există nici o cale de a fi "cu picioarele pe pământ," și nu există nici o schimbare mare pe care o puteți face pentru a deveni imediat "cu picioarele pe pământ." Este un stil de viață, un comportament și o etichetă. Este o colecție de obiceiuri. Astfel: Dacă doriți să fiți mai mult pe pământ, va trebui să începeți prin schimbarea obiceiurilor. Încercați să identificați comportamente specifice care nu simt "cu picioarele pe pământ," și începe prin schimbarea treptată a acestor comportamente.
  • Există multe modalități de a fi "cu picioarele pe pământ." În cele din urmă, aceasta este o calitate pe care doriți să o vedeți în dvs. și o calitate pe care ați putea să o găsiți în modul dvs. actual de a fi. Începeți de unde vă aflați.
  • Imaginea intitulată BE MATURE PASUL 16
    3. Țineți-vă răspunzător. Poate fi greu să rămâi conștienți de sine, mai ales când evaluați modul în care acționați în fiecare zi. Căutați pe cineva în care aveți încredere să vă țineți răspunzător - un prieten, un membru al familiei, un profesor, un consilier. Vorbește sincer cu această persoană despre dorința ta de a fi mai mult pe pământ. Împreună, identificați obiceiurile și comportamentele specifice pe care le puteți schimba pentru a vă atinge obiectivul. Cereți persoanei să păstreze un ochi pe modul în care acționați și să vă verificați periodic pentru a vă revizui progresul.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind în jos pe pământ în comportamentul tău
    1. Imagine intitulată comunica eficient Pasul 25
    1
    Fii umil. Nu vă umflați propria valoare de sine. Nu lăsați identitatea dvs. să devină înfășurată în bogăție sau în stare sau lucruri materiale. Amintiți-vă că nevoile și perspectivele celorlalți sunt la fel de importante ca ale dvs. S-ar putea să fiți mai bine la anumite lucruri decât majoritatea oamenilor, dar este posibil să nu fiți atât de buni la alte lucruri. Lăsați ego-ul și păstrați perspectiva.
  • Imagine intitulată comunică Eficient Pasul 24
    2. Gândiți-vă înainte de a vorbi. Încetini și spune exact ce vrei să spui. Prindeți-vă când nu sunteți atenți la oamenii din jurul vostru. Bestraightforward și fără pretențios. Încercați să nu faceți ipoteze despre oameni sau situații și încercați să nu răniți inutil pe nimeni cu cuvintele dvs.
  • Învață să exprimi ceea ce vrei fără a face cereri. Explicați-vă, când este posibil și întrebați mai degrabă decât să comandați. În loc să spui, "Du gunoiul," Spune "Vă deranjează să scoateți gunoiul astfel încât să pot păstra cina de gătit?"
  • Imaginea intitulată Ajutați pasul fără adăpost 7
    3. Uită-te dincolo de tine. Mențineți igiena personală, dar considerați serios cât de mult timp petreceți în căutarea în oglindă. Gândiți-vă cât de des vă verificați fără minte telefonul sau contul dvs. Facebook. Încercați să cheltuiți mai puțină energie asupra aspectului dvs. social și fizic și petreceți mai multă energie asupra lucrurilor dincolo de tine. Voluntariați timpul dvs. și ieșiți din calea dvs. pentru a ajuta pe alții. Faceți acest lucru până când este a doua natură.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 4
    4. Acceptați oamenii pentru cine sunt. În loc să încerce să le schimbe sau să le criticați: încercați să învățați de la ei. Concentrați mai puțin despre modul în care oamenii sunt diferiți și mai mult despre modul în care oamenii sunt similari. Încercați să vedeți căptușeala de argint în fiecare situație.
  • Se confruntă cu ură în viața ta. Dacă există o persoană pe care o disprețuiți cu tărie, încercați să luați în considerare obiectivul de ce nu vă placeți. Gândiți-vă dacă fac ceva greșit.
  • Tratați pe toată lumea ca ființă umană. Nu există niciun motiv să se simtă inferior sau superior. Încercați să tratați oameni pe baza caracterului, nu personalitatea.
  • Imagine intitulată face față cu Stigma Pasul 8
    5. Ascultați oamenii. Să fie prezent și atenți, și nu așteptați doar șansa de a vorbi. Valuează dreptul cuiva de a vorbi, chiar dacă nu sunteți de acord cu ceea ce spun ei. Nu vă întoarceți niciodată spatele pe oameni sau să le întrerupeți în timp ce vorbesc. Respectați oamenii așa cum doriți să fiți respectați.
  • Metoda 3 din 3:
    Conducând un stil de viață al pământului
    1. Imagine intitulată face față cu Stigma Pasul 4
    1. Păstrați imaginea de mare importanță. Încercați să nu fiți prea încurcați în detalii. Amintiți-vă că lucrurile vor lucra într-un fel sau altul, și că chiar și cele mai grave situații vor trece în cele din urmă. Nu renunța la lucrurile importante, dar încercați să recunoașteți detaliile care vă distrag atenția.
  • Imagine intitulată Ajutați la salvarea mediului Pasul 50
    2
    Duce o viață simplă. Separați-vă nevoile de la dorințele voastre și încercați să vă concentrați asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante. Consumă doar ceea ce aveți nevoie și fiți atenți la cât de mult pierdeți deșeuri pe care le produceți. Trăiți în interiorul dvs., indiferent de ceea ce înseamnă pentru dvs.
  • Evitați suprasolicitarea. Cumpărați lucruri pentru funcția lor practică, nu pentru modul în care arată sau cum vă vor face să vă arătați.
  • Simplifica. Treceți prin posesiunile dvs. și vindeți sau donați lucrurile pe care nu le utilizați sau aveți nevoie. Nu mai țineți lucrurile doar pentru că sunt "a ta."
  • Imagine intitulată Ajutați la salvarea mediului Pasul 58
    3. Trăiesc în conformitate cu valorile dvs. Conectează-te cu oamenii, locurile și cauzele care sunt importante pentru dvs. Grija de planeta, viitorul si oamenii din viata ta. Invata sa trăiți un stil de viață mai prietenos din punct de vedere ecologic, și gândiți-vă serios despre impactul dvs.
  • Imaginea intitulată BE MATURE PASUL 26
    4. Fii recunoscător pentru ce ai. Apreciați cât de minunat norocul trebuie să fiți în viață, respirați și creșteți în acest moment. Arătați-vă recunoștința pentru oamenii care vă fac viața în valoare de viață: prieteni, familie, iubiți, cunoștințe.
  • Acceptați-vă viața pentru ceea ce este. Nu renunta la visele si aspiratii - dar nu incercati sa faci o fantezie o realitate.
  • Cultivați o practică de recunoștință. Faceți obiceiul de a mulțumi oamenilor și de a complimenta oamenii. În fiecare dimineață, scrieți cinci lucruri pentru care sunteți recunoscător.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un designer grafic Pasul 6
    5. Fii răbdător și grijuliu. Acceptați lucrurile pe care nu le puteți schimba și lucrați pentru a schimba cu grijă lucrurile pe care nu le puteți accepta. Fiți conștienți de împrejurimile dvs., în special felul în care comportamentul dvs. afectează modul în care alte persoane simt. Nu vă fie frică să așteptați sau să mergeți cu fluxul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Stați și ascultați muzică pentru o vreme. Te va calma jos.
  • Obținerea unui terapeut bun vă poate ajuta să deveniți mai mult pe pământ.
  • Aflați cum să jucați un instrument muzical. Acest lucru vă poate ajuta să vă exprimați în moduri frumoase.
  • Avertizări

    Nu deveniți prea detașați atunci când încercați să fiți pe pământ. Încă ar trebui să poți menține conexiuni cu alții.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar