Cum să fii ecologic

Dacă v-ar plăcea să fiți mai ecologici, dar nu știți de unde să începeți, să începeți cu câteva schimbări mici. Pentru a economisi bani la domiciliu și a reduce utilizarea energiei, învățați cum să încălziți, răciți și să vă aprindeți casa mai eficient. Reduceți înapoi pe cantitatea de deșeuri pe care le produceți prin limitarea plasticului în casa dvs. Alegeți opțiunile durabile și planificați înainte când achiziționați lucruri care sunt în mod normal ambalate în plastic. Puteți reduce cu ușurință amprenta dvs. de carbon numai prin cumpărarea de lucruri de care aveți nevoie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Reducerea consumului de energie și a apei
  1. Imagine denumită ECO Friendly Pasul 1
1. Reglați termostatul pentru a economisi costurile de încălzire și răcire. Utilizați mai puțină energie în timpul lunilor de vară calde și sezonul rece de iarnă prin controlul facturilor de încălzire și răcire. În timpul verii, setați termostatul la 78 ° F (26 ° C) când sunteți acasă și ridicați temperatura când sunteți departe. În timpul iernii, rotiți termostatul la 68 ° F (20 ° C) și coborâți-l cu 5 ° până la 10 ° când dormiți sau ieșiți din casă.
  • Utilizați fanii pentru a vă răci casa sau pentru a circula aerul cald din încălzitoarele spațiale.
  • Pentru a rămâne cald în timpul iernii, puneți pe un pulover sau un alt strat în loc să întoarceți termostatul.
  • Imagine denumită ECO Friendly Pasul 2
    2. Înlocuiți becurile arse cu becuri fluorescente compacte. Pentru a evita deșeurile inutile, așteptați să înlocuiți becurile dvs. până când au ars. Când înlocuiți becurile, alegeți becurile de energie electrică cu aceeași putere ca și bulbii pe care îl înlocuiți. Acestea folosesc 75% mai puțină energie decât becurile incandescente și au scos 75% mai puțină căldură.
  • Acest lucru vă poate salva la costurile de răcire în timpul verii.
  • Imagine intitulată Fii ecologic Pasul 3
    3. Opriți luminile și deconectați benzi de alimentare pe care nu le utilizați. Aceasta este o modalitate ușoară de a reduce utilizarea energiei. Deoarece unele dispozitive pot utiliza în continuare energie, chiar și atunci când sunt oprite, conectați încărcătoarele, televizoarele și dispozitivele electronice în benzi de alimentare. Opriți aceste benzi de alimentare pe timp de noapte pentru a tăia complet utilizarea energiei.
  • Dacă aveți nevoie să părăsiți computerul, televizorul sau consola de joc, încercați să îl setați în modul de repaus în loc să îl lăsați pur și simplu.
  • Imaginea intitulată BE ECO Friendly Pasul 4
    4. Faceți robinetele și toaletele cu flux scăzut. Tăiați înapoi pe deșeurile de apă Instalarea aeratoarelor de restricționare a debitului în interiorul robinetelor și instalarea unui cap de duș cu debit scăzut în baie. Acest lucru poate salva 3 până la 4 galoane (11 până la 15 litri) de apă pentru fiecare minut că apa funcționează. Dacă înlocuiți o toaletă, căutați o toaletă cu apă redusă sau cu debit scăzut pentru a salva mii de galoane de apă pe an.
  • Amintiți-vă să fixați robinetele sau toaletele scurgeri de îndată ce observați scurgerea apei.
  • Pentru a reduce utilizarea de apă și a facturii de încălzire, limitați dușurile la 5 minute. Dacă preferați să faceți o baie, umpleți doar jumătatea la jumătate până la trei sferturi.
  • Image denumită ECO Friendly Pasul 5
    5. Spălați-vă hainele cu apă rece și linia uscată. Reglați mașina de spălat pentru a utiliza apă rece sau caldă în loc de fierbinte. Deoarece mai multă energie este petrecută uscarea hainelor, săriți mașina și vă atârnă hainele spălate pe o linie de îmbrăcăminte. Dacă nu aveți spațiu pentru o linie de îmbrăcăminte sau nu puteți să închideți hainele în afara, configurați un suport de uscare a hainei pe care îl puteți utiliza înăuntru.
  • Încercați să rulați hainele printr-un ciclu de rotire suplimentar pentru a elimina și mai multă apă din haine. Acest lucru le va face să se usuce mai repede.
  • Imagine intitulată BE ECO Friendly Pasul 6
    6. Utilizați transportul public. Reduceți consumul de gaze și emisiile de carbon prin mersul pe jos, ciclismul sau luarea autobuzului. Menținerea autoturismelor în afara orașelor congestionate pot, de asemenea, să îmbunătățească calitatea aerului. Dacă aveți nevoie să conduceți undeva, să întrebați prietenii dacă ar dori să facă carpool, atât de puține mașini sunt pe drum.
  • Metoda 2 din 3:
    Tăierea înapoi pe materiale plastice și deșeuri
    1. Imagine denumită Eco Friendly Pasul 7
    1. Utilizați sticle de apă reutilizabile și cani de cafea. Sticle de apă din plastic și cești de cafea creează o mulțime de deșeuri. Una dintre cele mai simple căi de a Tăiați înapoi pe deșeurile de plastic este de a aduce un container pe care îl puteți umple la fântână sau la mână la barista ta. Multe magazine de cafea oferă chiar și reduceri dacă îți aduci propria ceașcă.
    • Încercați să alegeți un material durabil pentru sticla dvs. reutilizabilă. Le puteți cumpăra în sticlă, bambus și ceramică.
  • Imagine denumită ECO Friendly Pasul 8
    2. Spune că nu la paiele din plastic inutile, capacele și pungile. Dacă știți că veți cumpăra ceva care poate veni cu o paie de plastic, spuneți-i când comandați că nu aveți nevoie de unul. Cereți întreprinderilor să nu împacheteze articolele în saci de plastic. În schimb, aduceți propriile saci de cumpărături reutilizabile, mai ales când magazinul de bacanie.
  • Dacă comandați frecvent, spuneți restaurantului sau carului de hrană pe care doriți să le ambalate alimentele în recipientele proprii. În acest fel, nu veți obține vasa de plastic, stirofoam sau recipiente din plastic, șervețele de hârtie și pungi de plastic.
  • Imagine denumită ECO Friendly Pasul 9
    3. Cumpărați articole ambalate cu produse din hârtie în loc de carton. Alegeți elemente care conțin ambalaje minime care pot fi ușor reciclate. De exemplu, cumpărați detergent de rufe pudră într-o cutie de carton în loc de detergent lichid care vine într-o cadă de plastic mare. Sau cumpărați elementul fără ambalare, dacă este posibil.
  • De exemplu, plasați mai multe mere în coșul dvs. în loc să cumpărați o pungă de mere învelite în plastic cu o cravată din plastic.
  • Imagine intitulată Fii ecologic Pasul 10
    4. Alegeți articole de toaletă reutilizabile. În loc să se răzvrătească cu razori de unică folosință, investiți într-o mașină de ras că puteți achiziționa noi lame pentru. Pentru a reduce deșeuri, începeți să utilizați plăcuțe reutilizabile pe care le puteți purta și de spălat în timpul ciclului menstrual. De asemenea, puteți utiliza cupe menstruale pentru o perioadă fără deșeuri.
  • De asemenea, puteți reduce deșeurile de baie prin evitarea articolelor de dimensiuni mari. Acestea conțin, de obicei, o mulțime de ambalaje și materiale plastice care sunt greu de reciclat.
  • Imaginea intitulată BE ECO Friendly Pasul 11
    5. Opriți utilizarea recipientelor din plastic și a recipientelor din plastic pentru depozitarea alimentelor. Cumpărați o cutie Bento, tiffin sau cutia de prânz pe care o puteți utiliza pentru a vă păstra prânzul. Stocați resturile în recipiente din sticlă în loc de pungi de plastic și acoperiți alimentele cu albine în loc de folie de plastic.
  • Amintiți-vă să luați borcane cu dvs. când magazinul de bacanie. Le puteți completa în recipientele în vrac pentru a reduce ambalajul.
  • Metoda 3 din 3:
    Reducerea, reproșarea și reciclarea
    1. Image denumită ECO Friendly Pasul 12
    1. Utilizați elemente de mai multe ori. Pentru a reduce pe deșeuri, nu aruncați ceva util după o singură utilizare. În schimb, utilizați-l din nou sau găsiți o nouă modalitate de ao folosi. De exemplu, în loc să arunce o pungă de prânz maro, salvați-o și folosiți-o de câteva ori. Sau tăiați sacul și puneți-l plat, astfel încât să puteți folosi hârtia maro pentru a înfășura ceva. Odată ce a depășit utilitatea, reciclați-o.
    • De exemplu, în loc să aruncați hârtia de ambalare și panglici, utilizați-le ca materiale pentru un scrapbook.
  • Image denumită ECO Friendly Pas 13
    2. Da lucruri pe care nu mai aveți nevoie. Adresați-vă prietenilor și familiei dacă sunt interesați de articole pe care nu doriți să le păstrați. Este o idee bună să păstrați o pungă deoparte că puteți adăuga elemente nedorite. Când sacul devine plin, au prieteni și familii să ia ceea ce doresc sau să ia sacul unei caritate.
  • Multe magazine de mișcare sau de mâna a doua vă vor oferi o reducere pentru următoarea achiziție dacă donați articole.
  • Imagine intitulată Fii ecologic Pasul 14
    3. Salvați și reutilizați ambalajul. Utilizați recipiente pentru alimente din plastic pentru a stoca resturile sau pentru a păstra pungile de pâine vechi pentru a stoca bunuri de coacere. Păstrați pungile de ceară în interiorul cutiilor de biscuiți sau cereale și le folosiți pentru a preveni lipirea alimentelor. De exemplu, puneți o pungă cerată între straturile de hamburgeri pregătiți.
  • Păstrați scutecele goale Ștergeți cutiile și depozitați țesuturi, jucării sau creioane în ele.
  • Plante mici mici în cutii vechi și sticle. Face o grădină!
  • Imagine intitulată BE ECO Friendly Pasul 15
    4. Cumpărați lucrurile second-hand. Dacă aveți nevoie să cumpărați lucruri cum ar fi îmbrăcăminte, gospodăriile, cărțile sau aparatele, cumpărați-le pe mâna a doua în loc să le ordonați noi. Acest lucru va economisi resurse și ambalaje. Pentru a cumpăra lucruri utilizate, verificați:
  • Thrift sau magazine de antic
  • Vânzare de vechituri
  • Lista de ziare locale
  • Schimburile de vecinătate
  • Imagine denumită ECO Friendly Pasul 16
    5. Materialele de reciclare pe care nu le puteți reutiliza. Verificați cu compania dvs. de salubritate despre ce acceptă reciclabile. Unele companii vă vor permite să amestecați reciclabile într-un singur bin, în timp ce alte companii doresc să le sortați. De exemplu, puteți amesteca hârtie, carton și reciclabile metalice, dar păstrați sticla separată.
  • De obicei, puteți recicla cutii, hârtie, carton, recipiente din plastic, metale și sticlă.
  • Imagine intitulată BE ECO Friendly Pasul 17
    6
    Compost deșeuri alimentare în loc să o trimită la un depozit de deșeuri sau un incinerator. V-ați oferi înapoi la mediul înconjurător și că aveți o grămadă de compost va îmbunătăți solul pentru grădini. Evitați compostarea cărnii, citrice, pungi de ceai și pește. Puteți composta:
  • Butași și frunze de iarbă
  • Resturi de legume
  • Coaja de fructe și resturi
  • Cochilii de ouă
  • Zaț de cafea
  • sfaturi

    Încurajați-vă prietenii și familia să fie prietenos ecologic! Post modificări ecologice pe care le-ați făcut pe social media și provocați-vă prietenii să-și schimbe obiceiurile.
  • Plantați copacii în jurul casei dvs. pentru a îmbunătăți calitatea aerului și a oferi o casă pentru creaturi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar