Cum să vă spargeți sternul

Uneori, dacă vă întindeți un anumit mod, puteți auzi un sunet de popping care vine de la sternul tău. Acest lucru poate fi uneori însoțit de un sentiment de relief, mai ales dacă te-ai luptat cu durerea musculară în piept. Există chiar și întinderi pe care le puteți face dacă doriți să încercați să vă spargeți sternul. În timp ce nu este mai periculos decât să apariți orice altă îmbinare în corpul dvs., ar trebui să vedeți un medic dacă aveți dureri toracice persistente sau dacă poppingul este însoțit de furnicături sau dureri severe, deoarece aceasta ar putea să indice o problemă mai gravă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Întinzându-vă pentru a vă sparge sternul
  1. Imagine intitulată crack Sternul Pasul 2
1. Împingeți coatele înapoi pentru o simplă întindere care ar putea sparge sternul. Începeți prin picioare cu picioarele dvs. cu lățimea umărului în afară. Îndoiți-vă brațele la coate și împingeți pieptul înainte, astfel încât să înceapă să vă întinde zona cu coastei. Pe măsură ce vă mutați pieptul înainte, mutați coatele și umerii înapoi în același timp. Această mișcare vă va întinde pieptul chiar mai mult, ceea ce poate duce la crăparea sternului.
  • Imaginați-vă că încercați să vă atingeți coatele în spatele dvs. Aceasta este mișcarea pe care ar trebui să o vizați!
  • Imagine intitulată crack sternul tău pas 3
    2. Răsuciți trunchiul dvs. în partea laterală dacă sternul dvs. nu a fost spart. Adu-ți brațele în sus, așa că sunt aproape cu umerii tăi, apoi îndoiți coatele. Răsuciți trunchiul la stânga, în măsura în care puteți să vă îndreptați, păstrați-vă picioarele, genunchii și șoldurile în poziție. Apoi, răsuciți tot drumul spre dreapta. Repetați acest proces de aproximativ 4 sau 5 ori, sau până când sternul pops.
  • Această mișcare vă va ajuta să vă deschideți pieptul, ceea ce vă poate ajuta Sternul Pop. Cu toate acestea, chiar dacă nu auziți un pop, probabil veți obține o ușurare a durerii doar de la întindere.
  • Puteți face acest exercițiu în timp ce stați, sau puteți încerca să stați jos dacă preferați.
  • Imagine intitulată crack sternul tău pas 3
    3. Încercați o ușă întinde pentru o variație ușoară pe o răsucire. Țineți unul din coatele dvs. la un unghi de 90 ° din corpul vostru, cu antebrațul apăsat pe o ușă. Iergeți-vă picioarele, apoi rotiți trunchiul departe de ușă, apăsând cu antebrațul pentru a crește rezistența. Țineți întinderea timp de 10-15 secunde sau până când auziți un pop în piept.
  • Nu mai faceți această întindere dacă simțiți orice furnicături în piept, umeri sau înapoi.
  • Imagine intitulată crack sternul tău pas 4
    4. Practicați Cat-Vow Pose pentru a vă sparge sternul cu yoga. Îngenunchează pe toate patru, cu palmele direct sub umeri și genunchii se aliniază cu șoldurile voastre. Aruncați-vă spatele în sus și uitați-vă la podeaua de lângă picioare, astfel încât hitchen-urile din spate, similare cu modul în care arată pisica. Întindeți în această poziție timp de câteva secunde, apoi aruncați-vă spatele în timp ce vă uitați la tavan, așa că spatele dvs. are o influență de vacă. Țineți această întindere timp de câteva secunde, apoi relaxați-vă. Repetați exercițiul de aproximativ 3 ori.
  • Sternul tău se poate sparge când te miști în poziția de vacă.
  • Imagine intitulată crack sternul tău pasul 5
    5. Încercați a Podul Stretch Să-ți pui sternul în timp ce te culci. Stați pe spate pe un covor de exerciții fizice sau covor, apoi îndoiți genunchii, astfel încât picioarele să fie plate pe podea. Împingeți șoldurile în aer, stoarceți mușchii AB și glutele pe măsură ce vă ridicați. Țineți apăsat pentru câteva secunde, apoi relaxați-vă și coborâți-vă la sol.
  • Din moment ce umerii tăi rămân pe teren, acest exercițiu se poate prelungi și vă poate întinde sternul, ceea ce poate cauza să se spargă.
  • Imagine intitulată crack Sternul dvs. Pasul 6
    6. Nu încercați să vă spargeți sternul mai mult decât o dată pe zi. În timp ce întinderea zilnic este o idee bună, limitați crăparea sternului dvs. la o dată pe zi la cel mai mult. La fel ca și cu orice altă articulație, crăparea prea des poate duce la hipermobilitate, ceea ce înseamnă că articulația va dura peste tot în cazul în care ar trebui să fie în mod natural. Acest lucru poate duce la probleme de durere în curs și vă poate face, de asemenea, mai vulnerabile la vătămarea în acea zonă.

    Avertizare: Evitați exercițiile care provoacă pieptul dvs. de fiecare dată când le faceți, cum ar fi dips. De-a lungul timpului, aceste mișcări pot afecta cartilajul dvs. și pot duce la durere.

  • Metoda 2 din 3:
    Respirarea profundă pentru a vă sparge sternul
    1. Imagine intitulată crack sternul tău pas 4
    1. Respirați adânc prin nas. Uneori, o respirație profundă vă poate extinde suficient de trunchiul pentru a vă sparge sternul. Începeți să așezați sau să vă culcați, apoi inhalați adânc prin nas. Pe măsură ce respirați, trageți încet și în mod constant în cât mai mult aer cum puteți. Încercați să numărați la 4 sau chiar 8 în capul dvs. în timp ce vă inhalați.
    • Dacă nu puteți respira prin nas, este bine să respirați prin gură.
  • Imagine intitulată crack sternul tău pasul 5
    2. Plasați-vă mâna pe stomac pentru a vă simți utilizarea diafragmei. Când respirați prin diafragmă, burta se va mișca, mai degrabă decât pieptul tău. Prin odihnirea mâinii pe stomac, veți putea vedea vizual dacă respirați profund suficient.
  • Această mișcare extinsă este ceea ce vă poate pop sternum pentru dvs.
  • Imagine intitulată crack Sternul dvs. Pasul 6
    3. Respirați prin gură. Expirați aerul pe care l-ați tras. Luați cel puțin de două ori mai mult timp să vă expirați respirația așa cum ați făcut pentru a inspira. Numărați în capul dvs. dacă aveți nevoie.
  • Imagine intitulată crack Sternul Pasul 7
    4. Repetați procesul pentru câteva minute. Respirație adâncă este o modalitate excelentă de a vă relaxa, deci chiar dacă nu vă prezentați sternul, încă mai are beneficii. Încercați să respirați și să ieșiți în acest fel timp de 1-2 minute, până când vă simțiți relaxați, sau până la crăpările dvs. de sternum.
  • Pe măsură ce respirați, concentrați-vă pe relaxarea gâtului și umeri. Încercați să respirați tensiunea pe care o țineți acolo.
  • Metoda 3 din 3:
    Văzând un medic
    1. Imagine intitulată crack Sternul Pasul 7
    1. Luați în considerare vederea unui medic sau a unui chiropracticator pentru durerea musculară în curs de desfășurare. Dacă vă confruntați cu umflarea, sensibilitatea sau disconfortul pe termen lung, este o idee bună să intrați pentru o evaluare medicală. Șansele sunt bune că este ceva minor, dar este mai bine să fii în siguranță.
    • Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să determinați dacă poziția dvs., poziția de dormit sau obiceiurile de exerciții ar putea contribui la disconfortul dvs.
  • Imagine intitulată crack sternul tău pas 8
    2. Vizitați imediat un medic dacă aveți senzație de strângere în centrul pieptului. Uneori, problemele cardiovasculare pot părea ca durerea musculară. Dacă vă simțiți presiune, plinătate sau strângere în piept, faceți o întâlnire cu medicul dumneavoastră cât mai curând posibil sau intrați în îngrijirea medicală de urgență dacă durerea este severă sau este însoțită de scurtarea respirației.
  • Alte semne de probleme cardiovasculare pe care trebuie să le cunoașteți includ un sentiment de ardere sau zdrobire în piept.
  • Imagine intitulată fisură Sternul tău Pasul 9
    3. Apel pentru ajutor medical de urgență dacă popul este însoțit de durere. Dacă simțiți durerea intensă, amorțeală sau furnicături după ce ați auzit un pop, ar putea fi un semn al unui prejudiciu. De asemenea, puteți întâmpina unele umflături localizate în zona toracică. Dacă se întâmplă acest lucru, obțineți o îngrijire medicală de urgență cât mai repede posibil.
  • Dacă nu căutați ajutor medical, ați putea face rănirea mai rău.
  • Întinderea rutinei și cauzele unui stern de pop

    Întinderea rutinei pentru a vă sparge sternul

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Cauze ale unui stern de pop

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu încercați să vă spargeți sternul mai mult decât o dată pe zi.
  • Evitați exercițiile care provoacă sternul să se spargă în mod repetat.
  • Adăugați-vă medicul dacă aveți o strângere persistentă sau durere în piept.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar