Cum de a dansa reggaeton

Reggaeton este un tip de dans la sfârșitul anilor 1990, care a început în Puerto Rico. Este puternic influențată de muzica americană din America Latină, Caraibe și Hip Hop, iar acest stil distractiv, sexy, plin de dans este popular în cluburile de noapte. Pentru a începe dansul ReggaEton, învățați mișcări ca umărul umărului, undele corpului și izolațiile inferioare ale corpului. Purtați îmbrăcăminte de stradă și alegeți melodii de la Genul ReggaEton pentru a vă lăsa să pierdeți dancefloor!

Pași

Metoda 1 din 3:
Învățarea mișcărilor solo
  1. Imagine intitulată Dance ReggaEton Pasul 1
1. Pas în față pentru a face o atingere pas. Un pas cu pas este un începător popular Reggaeton Dance Move. Ieșiți la marginea laterală cu doar 1 picior și apoi aduceți al doilea picior pentru a atinge terenul de lângă primul tău picior. Încercați să săriți puțin pe loc ca și pasul. Apoi pasi spre cealaltă parte și repetați mișcarea.
  • Puteți folosi brațele în timp ce faceți și o pas cu pas! Îndoiți coatele și rotiți antebrațele în jurul cercurilor mici în fața pieptului.
  • Alternativ, puteți lua pași care sunt în afară, astfel încât să vă ghemuiți ușor.
  • Imagine intitulată Dance ReggaEton Pasul 2
    2. Săriți și săriți umerii pentru a face un umăr pop. Începeți cu picioarele împreună și mâinile pe șolduri. Apoi săriți astfel încât picioarele dvs. să fie mai largi decât umerii voștri. Îndoiți genunchii și coatele, apoi schimbați greutatea de la picior la picior. Pe măsură ce vă schimbați greutatea la fiecare picior, aduceți-l pe braț și îndoiți ușor brațul în jos. Deplasați fiecare umăr în sus și în jos pe măsură ce vă transferați greutatea de la picior la picior.
  • Pe măsură ce faceți umăr Pops, vă puteți aduce și mâinile în fața pieptului și le puteți roti în cercuri pentru a face această mișcare mai plină de viață.
  • Imagine intitulată Dance Reggaeton Pasul 3
    3. Faceți călcâiul alternativ pentru a efectua un robinet de călcâi. Stați cu mâinile pe șolduri și picioarele împreună. Extindeți 1 picior direct în fața dvs. și păstrați-vă doar călcâiul pe pământ. Apoi aduceți piciorul înapoi la poziția de pornire și swap la celălalt picior. Faceți o altă săpătură cu primul picior din nou și apoi trageți rapid genunchiul până la șolduri și înapoi în jos. Repetați această secvență pentru a efectua un robinet de călcâi!
  • Puteți folosi brațele în timp ce faceți un călcâi. Împingeți-vă brațul în fața dvs., care este opus piciorului pe care l-ați extins și apoi întoarceți-vă brațul înapoi pe partea dvs. pe măsură ce vă aduceți din nou picioarele. De asemenea, puteți folosi brațele pentru a pretinde că trageți genunchiul pe care îl trageți spre corpul vostru.
  • Faceți această mișcare rapidă și încercați să vă răsuciți corpul în timp cu săparea călcâiului.
  • Imagine intitulată Dance Reggaeton Pasul 4
    4. Rulați în jos prin piept, coaste și șolduri pentru a face un val de corp. Stați cu picioarele dvs. cât mai mult de umeri și unghi-vă ușor corpul superior într-o parte din șolduri. Începeți prin împingerea lentă a pieptului spre exterior și apoi sternul într-un mod neted, rulant. Treptat, aduceți-vă pieptul și sternul înapoi în timp ce vă împingeți coastele și șoldurile într-o formație de laminare, valori.
  • Un val de corp este o mișcare ușoară și flirty reggaeton pentru începători!
  • Când ți-ai împins șoldurile în fața dvs., porniți din nou din nou la piept și continuați să vă rotiți trunchiul ca un val.
  • Imagine intitulată Dance Reggaeton Pasul 5
    5. Îndoiți ușor și dați genunchii la bate pentru a obține scăzut. Stați cu picioarele ușor mai departe decât umerii și îndoiți genunchii. Unghi-ți genunchiul drept în centru și apoi înapoi în poziția inițială. Repetați această mișcare cu piciorul stâng. Apoi faceți acest lucru de două ori cu fiecare picior din nou, la dublu viteza. Încercați să vă rotiți șoldurile în timp ce vă mutați picioarele astfel încât mișcările de șold să fie exagerate.
  • De asemenea, puteți folosi brațele pentru a face această mișcare și mai flirtatioasă! Fetele pot să-și facă clic pe degetele și își pot schimba brațele ușor deasupra capului până la bataia muzicii. Băieții își pot bate mâinile și își pot bate umerii în timp ce se mișcă.
  • Aceasta nu este doar o mișcare mare de dans pentru un club, dar este, de asemenea, un bun antrenament pentru picioare!
  • Imagine intitulată Dance ReggaEton Pasul 6
    6. Leagăn șoldurile într-o mișcare circulară pentru a face o izolare inferioară a corpului. Stați cu picioarele dvs. doar mai mult decât umerii dvs. și asigurați-vă că vă îndoiți genunchii. Leagăn șoldurile înapoi și apoi spre 1 din picioarele tale. Pe măsură ce vă mișcați șoldurile, îndoiți coatele și vă rotiți brațele înainte și înapoi din corpul dvs., alternând cu mișcările de șold. Apoi, trageți șoldurile într-o mișcare circulară în spatele dvs., începând din partea pe care ați băgat-vă șoldurile spre cealaltă parte.
  • Încercați să faceți clic pe degetele dvs. la bataia muzicii în timp ce faceți izolații ale corpului inferior.
  • Alternativ, vă puteți mișca șoldurile în fața dvs. într-o mișcare circulară, mai degrabă decât în ​​spatele dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    A face mișcări partenere
    1. Imagine intitulată Dance ReggaEton Pasul 7
    1. Pas cu partea laterală și dați partenerul dvs. pentru a face o mișcare de păr. Flick-urile de păr sunt, de asemenea, ușor de făcut cu un partener! Țineți mâinile partenerului cu un braț și înfășurați celălalt braț în jurul umerilor și spatelui superior. Pasul de la o parte la alta cu partenerul dvs. în timp cu muzica și când vă simțiți gata, faceți partenerul dvs. scăzut, astfel încât să se înclece înapoi de la talie. Apoi, ajutați-ți partenerul să mă scape într-o poziție verticală, în timp ce își mișcă părul înainte.
    • Asigurați-vă că sprijiniți spatele partenerului dvs. în timp ce îi înmuiați!
  • Imagine intitulată Dance ReggaEton Pasul 8
    2. Țineți partenerul și continuați să ieșiți și să faceți o mișcare rapidă, dublă. Stați în spatele partenerului cu dvs. ambele cu care se confruntă în aceeași direcție. Persoana care stă în picioare trebuie să-și înfășoare brațul în jurul taliei persoanei care stă în față. Păstrați-vă picioarele drepte, dar extindeți picioarele stângi în lateral și apoi repede înapoi în bataia muzicii. Repetați acest lucru de-a lungul cântecului și asigurați-vă că ambele vă mișcați în același timp picioarele.
  • Această mișcare se face cel mai bine rapid la o viteză dublă la muzică.
  • Tipul se află, de obicei, în spatele fetei din față.
  • În timp ce efectuați această mișcare, persoana din față poate să-și răsucească mâinile deasupra capului sau să-și conducă degetele prin părul lor pentru ao face și mai senzual.
  • Imagine intitulată Dance ReggaEton Pasul 9
    3. Faceți izolații inferioare ale corpului cu altcineva pentru o mișcare ușoară a partenerului. Stați în fața partenerului dvs. cu partea dreaptă a corpului dvs. apropiați împreună. Utilizați 1 braț pentru a plasa în jurul umerilor celuilalt și celălalt braț pentru a ține mâinile. Împingeți șoldurile înainte și înapoi în aceeași direcție, deplasându-vă împreună în timp la bate. Apoi, mișcați-vă șoldurile împreună într-un cerc, la fel ca o izolare regulată a corpului, asigurându-vă că șoldurile dvs. se află aproape împreună în orice moment.
  • Apoi repetați mișcarea, dar împingeți șoldurile înainte și înapoi în cealaltă direcție.
  • Această mișcare este cea mai ușoară de a face dacă vă păstrați șoldurile apropiate împreună, dar cadavrele dvs. superioare intitulată ușor, astfel încât fiecare persoană să aibă loc să se miște.
  • Poate fi utilă pentru ambii parteneri să-și facă clic pe degetele pe măsură ce dansează pentru a face mai ușor să stați în timp.
  • Metoda 3 din 3:
    Încorporând îmbrăcăminte, muzică și practică
    1. Imagine intitulată Dance ReggaEton Pasul 10
    1. Purtați îmbrăcăminte de stradă când dansați în stil ReggaEton. Alegeți îmbrăcămintea pentru Dancing Reggaeton, care este sexy, casual și vă permite să dansați liber. Pentru bărbați, blugi, pantofi de baschet și tricouri sunt toate populare. Pentru femei, căutați blugi mai scumpe sau strânse, pantaloni scurți denim, fuste denim și topuri de cultură. În cele din urmă, alegeți ceva care vă simțiți confortabil și încrezător în!
    • Atât bărbații, cât și femeile care dansează reggaeton tind să poarte adidași.
  • Imagine intitulată Dance ReggaEton Pasul 11
    2. Alegeți melodii Puerto Rican pentru muzica tradițională Regizaeton. Muzica Regizaeton este un gen specific care are influențe America Latină, Caraibe și Hip Hop. Adesea include cântând spaniol și rapping. Căutați Muzica ReggaEton Online sau ascultați lista de redare ReggaEton printr-o aplicație muzicală. Există, de asemenea, multe videoclipuri muzicale online, care oferă muzică reggaeton și dans.
  • Cele mai populare melodii reggaeton includ Shaky Shaky de tata Yankee, Si Ella Quisiera de Justin Qiles, și Dansul Kizomba de Alex Veliz.
  • Imagine intitulată Dance ReggaEton Pasul 12
    3. Luați cursuri sau vizionați videoclipuri pentru a afla mai multe despre Dancing Reggaeton. Cel mai bun mod de a se face mai bine la dansul Reggaeton și de a vă îmbunătăți abilitățile este să practice. Utilizați un motor de căutare pentru a găsi clase locale de dans ReggaEton în zona dvs. De asemenea, puteți să vă întrebați la studioul dvs. de dans local dacă oferă clase Regizaeton sau dacă nu pot recomanda un studio care face. Există, de asemenea, o mulțime de videoclipuri gratuite pe care le puteți viziona pentru a învăța Mișcări de bază ReggaEton și pentru a vă inspira să păstreze dansul!
  • Cu cât practici mai mult dansul Reggaeton, cu atât mai mult vă veți îmbunătăți și cu atât mai încrezător veți deveni.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar