Cum să realizați obiectivele de afaceri

Dacă sunteți proprietar de afaceri, știți că obiectivele de realizare este uneori mai ușor de spus decât făcut. Indiferent dacă obiectivele dvs. sunt legate de operațiunile de bază sau de creșterea pe termen lung, cheia este de a identifica rezultate clare, concrete dorite. Stabiliți obiective care sunt specifice, măsurabile și acționabile în loc de obiective care sunt vagi sau prea ambițioase. Dezvoltați un plan de acțiune și rămâneți la țintă prin urmărirea progresului dvs. și recompensarea dvs. de-a lungul drumului.

Pași

Partea 1 din 3:
Stabilind obiective actionabile
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 14
1. Evaluați finanțele afacerii dvs. și identificați nevoile dvs. Revedeți-vă profit și pierdere și fluxul de numerar declarații pentru a obține un instantaneu al sănătății generale a afacerii dvs. Identificați punctele forte, punctele slabe, oportunitățile și amenințările și adaptați obiectivele dvs. la nevoile afacerii dvs.
  • Să presupunem că obiectivul dvs. este să vă extindeți magazinul de flori și doriți inițial să deschideți oa doua locație de vânzare cu amănuntul. Cu toate acestea, veți afla că vânzările dvs. de livrare cresc de două ori mai repede decât vânzările dvs. de mers pe jos.
  • În loc să deschideți un spațiu complet de vânzare cu amănuntul, ar putea fi mai profitabil dacă a doua locație servește ca un hub pentru a vă extinde intervalul de livrare. Peste-ul dvs. ar fi mai mic, veți crește baza de clienți și ați extinde cea mai puternică zonă a afacerii dvs.
  • Imaginea intitulată Scrieți un discurs Introducerea pasului 9
    2. Conduce Cercetarea pieței să urmărească cele mai relevante obiective. Cercetați-vă piața, astfel încât să puteți prioritiza obiectivele pe baza nevoilor clienților dvs. și a tendințelor industriei dvs. Verificați studiile guvernamentale și universitare, publicațiile comerciale și resursele de asociere profesionale legate de industria dvs. Căutați informații despre creșterea industriei dvs., noile tehnologii și modificările preferințelor clienților.
  • De exemplu, atunci când cercetați industria florală în general, veți găsi că florarii, în general, nu ajung la generații mai tinere, nu au adoptat strategii de marketing digital și pierd traficul piciorului.
  • Pe baza acestei cercetări, decideți un mic centru de livrare este cu siguranță mai bun decât un spațiu de vânzare mai scump. Puteți utiliza banii pe care îi veți salva pe deasupra pentru a crea o aplicație de livrare, simplificați formularul de comandă pe site-ul dvs. și extindeți-vă marketingul digital.
  • Imagine intitulată face alegeri de carieră prietenoasă cu ADHD Pasul 20
    3. Stabiliți obiective clare, acționabile în loc de obiective vagi și auditoare. Aveți mai multe șanse să obțineți obiective care sunt specifice, măsurabile, realizabile, relevante și în timp util (inteligente). Creați obiective clare și justificate, identificați sarcini specifice pentru a le realiza și stabili o cronologie de când puteți completa fiecare sarcină.
  • Un obiectiv inteligent ar fi, "Extindeți serviciul de livrare în termen de 6 luni prin stabilirea unui hub pentru a crește gama de livrare, stocarea inventarului și a comenzilor de proces."
  • Obiectivele vagi, prea ambițioase ar fi, "dublele mele vânzări" sau "export produse la nivel internațional."Aceste obiective nu oferă nicio informație despre cum sau când le puteți atinge.
  • Sfat de experți
    Elizabeth Douglas

    Elizabeth Douglas

    CEO-ul elizabeth Douglas este CEO-ul WikiHow. Elizabeth are peste 15 ani de experiență care lucrează în industria tehnică, inclusiv roluri în ingineria calculatoarelor, experiența utilizatorilor și gestionarea produselor. A primit BS în informatică și Master of Business Administration (MBA) de la Universitatea Stanford.
    Elizabeth Douglas
    Elizabeth Douglas
    CEO-ul

    Elizabeth Douglas, CEO al WikiHow, sfătuiește: "Când vă stabiliți obiectivele, aveți grijă să le definiți într-un mod concret, astfel încât să știți cum să le măsurați în cele din urmă. Vrei ca scopul să fie astfel încât să puteți ști cu ușurință dacă ați obținut obiectivul sau nu odată ce timpul trece."

  • Imagine intitulată set obiective semnificative Pasul 11
    4. Descompune obiectivele pe termen lung în pași mai mici. Obiectivele mari, pe termen lung se pot simți copleșitoare și vă pot lăsa să întrebați: "Unde încep să încep?"Break trimestrial, anual și multi-an în sus în pași săptămâni și zilnici mai ușor de gestionat. Au răbdare, împărțiți și cuceriți și verificați progresul săptămânal pentru a rămâne pe drumul cel bun.
  • De exemplu, deschiderea unei a doua locații în termen de 6 luni poate părea descurajantă la început. Începeți prin revizuirea finanțelor dvs. și stabilirea bugetului dvs. Dacă este necesar, aplicați pentru un împrumut de afaceri pentru a vă finanța expansiunea.
  • Următoare, site-uri potențiale Cercetării statisticilor demografice și căutarea proprietăților disponibile. Găsirea punctului potrivit ar putea susține procesul, dar urmărește să semneze un contract de închiriere (sau o ipotecă) în decurs de 2 sau 3 luni.
  • După semnarea unui contract de închiriere, permiteți aproximativ 6 până la 8 săptămâni pentru a finaliza renovări, achiziționați inventarul și angajați noi angajați. Întrerupeți aceste sarcini în pași mai mici, cum ar fi "Săptămâna 1: Angrosisti de cercetare sanitare si electrica. Săptămâna 2: Pictura și decorarea deschiderilor de locuri de muncă."
  • Image denumită Obținerea unei hotărâri judecătorești Pasul 6
    5. Informați-vă personalul cu privire la obiectivele dvs. de afaceri. Angajații dvs. trebuie să fie actualizați cu privire la obiectivele dvs. de afaceri pentru a le atinge. Când stabiliți obiective, comunicați-le în mod clar personalului dvs. și identificați modalități specifice în care echipa dvs. poate atinge rezultatele dorite.
  • Să presupunem că conduceți o echipă de vânzări și doriți să creșteți rata de reținere a clientului. Dacă vânzătorul dvs. nu sunt conștienți de acest obiectiv, aceștia ar putea să-și petreacă cea mai mare parte a timpului încercând să obțină noi clienți în loc să se concentreze asupra reținerii clienților.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea unui plan de acțiune
    1. Imagine intitulată atinge obiectivele pe termen scurt Pasul 4
    1. Faceți o cronologie rezonabilă cu sarcini specifice. După stabilirea unui obiectiv clar de afaceri, identificați acțiunile specifice necesare pentru a vă atinge rezultatul dorit. Introduceți un plan pas cu pas cu sarcini detaliate zilnice și săptămânale. Setați așteptările realiste atunci când estimați cât timp va dura pentru a finaliza fiecare acțiune.
    • Dacă vă extindeți afacerea, ar putea fi o sarcină specifică, "comparați datele recensământului, veniturile medii, valorile proprietății și scorurile de lux pentru posibilele locații."
    • Când urmăriți obiectivele de dezvoltare, cum ar fi deschiderea unei noi locații, amintiți-vă că trebuie să vă conduceți afacerea dvs. Dacă setați cadre de timp nerealiste, fie veți reuși să obțineți obiective de dezvoltare sau să renunțați la mingea pe sarcinile dvs. operaționale curente
  • Imagine intitulată set obiective semnificative Pasul 3
    2. Identificați resursele pe care fiecare obiectiv le cere. Toate obiectivele solicită resurse, cum ar fi timpul și banii. După identificarea pașilor specifici, obiectivul dvs. necesită, stabiliți cât de mult va costa fiecare sarcină, ceea ce veți avea nevoie și cum să utilizați personalul dvs.
  • De exemplu, dacă doriți să vă extindeți marketingul digital, revizuiți-vă finanțele și aflați cât de mult puteți plăti un nou specialist de marketing. Factorul în costul de postare a anunțurilor de locuri de muncă și timpul pe care îl veți petrece candidații la intervievarea. Alternativ, calculați costul de angajare a unui recrutor.
  • Imagine intitulată Cumpărați o asigurare de afaceri mici Pasul 12
    3. Delegați sarcini pentru membrii echipei corespunzătoare. Dacă aveți angajați, identificați sarcinile pe care nu trebuie să le completați. Atribuiți aceste sarcini membrilor personalului dvs. cu vechimea și abilitățile potrivite. Când atribuiți sarcini, explicați în detaliu responsabilitățile angajatului.
  • De exemplu, dacă vă extindeți afacerea, este posibil să trebuiască să negociați un nou contract de leasing, dar un angajat ar putea cerceta locațiile și cercetarea demografiei locale.
  • Dacă sunteți proprietar-operator și angajați un manager general, ei au vechimea de a vă revizui rapoartele financiare, se stabilesc bugete și de a intervieva angajați noi. Cu toate acestea, nu ați dori un angajat la nivel inferior să îndeplinească aceste sarcini.
  • Imagine intitulată set obiective semnificative Pasul 10
    4. Stabiliți modalități de măsurare a succesului. Pentru sarcini simple, succesul de măsurare ar putea impune doar o casetă sau traversând lista. Pentru scopuri complexe și obiective operaționale, vă puteți urmări progresul prin revizuirea datelor financiare, analizarea traficului web sau urmărirea clienților returnați.
  • De exemplu, puteți verifica doar o casetă pentru sarcini, cum ar fi efectuarea de cercetare de piață și publicitatea unei deschideri de locuri de muncă.
  • Dacă ați deschis o nouă locație pentru a vă dezvolta serviciul de livrare, urmăriți performanța acestuia prin revizuirea vânzărilor dvs. de livrare.
  • Dacă ați investit în anunțuri online, reproiectați site-ul dvs. și măriți prezența dvs. socială, căutați un trafic web și comenzi online.
  • Partea 3 din 3:
    Lipiți de planul dvs
    1. Image denumită un pas antreprenor de succes
    1. Păstrați planul și rezultatele dorite pe afișaj. Postați-vă obiectivul și planul de acțiune în biroul dvs. sau scrieți-le pe o tablă albă, astfel încât acestea să fie întotdeauna vizibile. Planul dvs. va fi în afara vederii și din minte dacă îl puneți într-un sertar și veți fi mai probabil să eliminați sarcini importante.
    • Puneți un calendar sau o cronologie pentru a menține o vizualizare a ochilor de păsări, post agende cu sarcini zilnice sau săptămânale și afișează diagrame și grafice care urmăresc progresul.
    • A Consiliul de vedere al viziunii Cu imagini legate de obiectivul dvs. ar putea, de asemenea, să vă ajute să vă concentrați.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 3
    2. Evaluați-vă progresul și actualizați-vă calendarul în fiecare săptămână. Examinați planul de acțiune, verificați sarcinile finalizate și identificați sarcinile care nu au fost finalizate în acea săptămână. Sarcinile din săptămâna anterioară ar trebui să devină apoi prioritățile săptămânii următoare. Dacă este necesar, ajustați periodic așteptările pe termen lung pentru a ține cont de aceste întârzieri.
  • De exemplu, dacă nu ați primit o șansă săptămâna trecută pentru a angaja un antreprenor pentru renovările celei de-a doua locații, această sarcină devine prioritatea din această săptămână.
  • Dacă lucrurile se împinse înapoi, nu vă pierdeți focalizarea sau nu vă frustrați. Obstacolele și întârzierile sunt obligate să se întâmple, așa că încercați să fiți flexibili.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 14
    3. Sărbătoriți când atingeți obiective mici. Deoarece poate dura luni sau ani pentru a profita de obiectivele pe termen lung, starea motivată este dificilă. Recompensarea dvs. și a personalului dvs. când ajungeți la repere mai mici vă puteți ajuta să rămâneți pe țintă.
  • Dacă obiectivul dvs. este creșterea veniturilor zilnice cu 30% pe parcursul unui an, ați putea recompensa personalul dvs. la intervale de 5 sau 10%. Stimulentele ar putea fi cărți de cadou, spa sau zile de golf sau gadget-uri.
  • Pentru sarcini zilnice simple, ceva la fel de mic ca o stea de aur pe un calendar poate fi eficient.
  • Imaginea intitulată trăiește o viață fericită Pasul 9
    4. Includeți timpul în jos în programul dvs. Dacă te arzi, nu vei rămâne pe drumul cel bun. În loc să te ruleze zdrențuite, dă-ți permisiunea de a lua zile libere. Programați o zi în fiecare săptămână pentru a face lucrurile pe care le bucurați și vă mențineți mintea de lucru.
  • Dacă nu puteți lua o zi întreagă, lăsați-o deoparte de cel puțin câteva ore pentru timp. Când sunteți reîmprospătați, sunteți mai eficient și mai probabil să finalizați sarcinile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar