Cum să obțineți tot ce doriți în viață

Ce vrei în viață? Aveți un obiectiv sau o ambiție prețuită? O treabă bună, o mașină fantezie, o casă frumoasă? În timp ce nu puteți obține literalmente totul în viață, este cu siguranță posibil să vizați un vis înalt, vis și să obțineți multe. Va trebui să formați un plan clar, să acționați și să arătați angajamentul, disciplina și un sentiment de scop, totuși. Visele tale nu se vor împlini prin gândirea dorinței..

Pași

Partea 1 din 3:
Crafting un plan
  1. Imagine intitulată Rezolvarea problemelor de încredere într-o relație Pasul 6
1. Evaluați-vă dorințele și dorințele. Primul pas este să știi ce vrei în viață. Nu vorbim doar despre obiecte materiale, ci obiective, realizări și sentimente. Priviți înăuntru și întrebați-vă ce este cel mai dorință.
  • Întrebați ce doriți în viață și ceea ce este cel mai important pentru dvs. Încercați să scrieți răspunsurile dvs. așa cum vin, fără a le evalua.
  • Fi cât mai specific posibil în afirmarea a ceea ce doriți. "Vreau o mulțime de bani" este un început, dar "Vreau să fiu sigur financiar și să se retragă la vârsta de 50 de ani" este mai specific și mai bun.
  • Sunt dorințele dvs. realizabile? Sunt realiști? Sunt despre tine? Ei vor trebui să fie. S-ar putea să aveți o treabă bună, dar puteți reuși să vă retrageți mai devreme? Cum ați face acest lucru?
  • Imaginea intitulată Schimbă viața în jurul tău într-o chestiune de ore Pasul 4
    2. Concentrați-vă pe ceea ce este cel mai important și realizabil. Să fim reali: probabil că nu puteți atinge tot ceea ce doriți în viață. Mașini, haine, bogății fabuloase, luxuri - ar fi pur și simplu prea mult efort și împărțiți energiile dvs. Concentrați-vă asupra a ceea ce este cel mai important pentru dvs., oferind efortul dvs. complet.
  • Uită-te din nou la lista dvs. de dorințe și dorințe și reevaluați-o. Ce este în partea de sus? Este dorința dvs. de securitate financiară și să pensionați devreme cu adevărat ceea ce doriți cel mai mult din viață?
  • Întrebați-vă din nou dacă este posibil. Sunteți sigur că puteți gestiona acest obiectiv sau pur și simplu vă stabiliți pentru eșec?
  • Încearcă să fii realist și deschis. Nu vă îmbarcați pe un vis prea ambițios dacă vă îndoiți că se poate face.
  • Imaginea intitulată Realizează un obiectiv Pasul 14
    3. Pune un obiectiv pe termen lung. Având un obiectiv pe termen lung, vă va concentra ambițiile, vă oferă un sentiment de scop și să vă faceți conștienți de posibilele obstacole. De exemplu, unde și cum să vă imaginați viața în viitor? Ce stil de viață vă așteptați? Ce lucruri de făcut să facă?
  • Identificați un obiectiv pe termen lung. Încercați din nou, scriind-o și a fi cât mai specifică posibil. "Vreau să mă retrag la 50" nu este la fel de specific și realizabil ca scop: "Vreau să fiu fără datorie, să-mi dețin propria casă și să fiu capabil să se pensioneze la 50 de venituri anuale de cel puțin 50.000 de dolari."Acesta din urmă stabilește criteriile de referință concrete pentru succes.
  • Începeți să creați căi la succes. Cum se poate ajunge acolo? Ce fel de loc de muncă aveți nevoie? Cât de mult va trebui să salvați în fiecare an?
  • Imagine intitulată Setare obiective pentru viața Pasul 10
    4. Formulați un plan. Un obiectiv pe termen lung are nevoie de viziune pe termen lung. Va trebui să aveți o idee clară despre modul în care doriți să obțineți de la punctul A în viața voastră la punctul B, ținând cont de faptul că este posibil să fiți neașteptați prin puncte C și D. De asemenea, veți avea nevoie de un calendar și de repere.
  • Luați în considerare ruperea ambiției în părți mai mici. Acest lucru va face planul mai puțin descurajator și va ajuta să vă mențineți motivați, lucrând spre obiective mai mici, incrementale.
  • Să fie specifice din nou despre termenele și ceea ce doriți să realizați într-un anumit moment. De exemplu, mai degrabă decât doar spunând că "pensionați la 50 de ani," Gândiți-vă în termeni de "până la vârsta de 30 de ani, vreau să am 200.000 de dolari în investiții stabile și în creștere. Până la vârsta de 40 de ani, vreau să fiu de 75% din calea spre obiectivul meu financiar."Ambițios? Da, dar concrete.
  • Puteți chiar să întrerupeți pașii în substes, fiecare cu propriul plan. De exemplu, cum intenționați să investiți 200.000 de dolari înainte de vârsta de 30 de ani? Va trebui să renunți la suficienți bani, să discutați cu un consilier financiar și să dezvoltați un plan de investiții.
  • Partea 2 din 3:
    Realizarea planului dvs
    1. Imaginea intitulată atinge un obiectiv mare prin ruperea acestuia în cele mai mici Pasul 4
    1. Puneți planul în acțiune. Acum este momentul să luați primul pas. Pune planul în acțiune. Consultați-vă cu persoanele care vă pot ajuta, găsiți resurse și începeți să lucrați spre obiectivul dvs. pe termen lung. Totul este de până acum.
    • Căutați ajutor de specialitate. De exemplu, dacă sunteți interesat să obțineți în formă, discutați cu un antrenor personal. Dacă obiectivul dvs. este financiar, discutați cu un consilier financiar.
    • Informați-vă și utilizați resurse. Vă puteți învăța multe despre investiție, de exemplu, prin cercetarea personală sau prin efectuarea unui curs de planificare financiară.
    • Cel mai important, să fie proactiv. Obiectivele dvs. nu se vor împlini prin gândirea dorinței.
  • Imaginea intitulată atinge un obiectiv mare, spargându-l în cele mai mici Pasul 6
    2. Dezvoltați Willpower. Rămâneți concentrat pe viziunea dvs. pe termen lung. Este posibil să trebuiască să faceți niște sacrificii pe drum și, pentru aceasta, va trebui să disciplină - Willpower. Willpower este abilitatea de a rezista ispitelor pe termen scurt pentru a atinge obiective mai mari. O practicați mergând la sala de sport când vă simțiți ca să dormiți în sau făcând o oră suplimentară de lucru în timp ce spectacolul preferat este pornit.
  • Cultivați disciplina. Studiile arată că studenții, de exemplu, care prezintă mai multă voință performante, în general, mai bine.Evitați amânarea, precum și prioritizarea satisfacției pe termen scurt.
  • Intrați într-o rutină care vă ajută să faceți progresul spre dorințele voastre. De exemplu, va fi mai ușor să fii fizic sănătos dacă rămâneți la un program de exerciții. Dacă obiectivele dvs. sunt financiare, lipirea unui buget poate face același lucru.
  • Dezvoltați obiceiurile care vă mențin pe cale, evitând în același timp cele care derasează progresul. De exemplu, evitați să mergeți la mall dacă aveți tendința de a efectua achiziții impulsive. Faceți obiceiul de a depune imediat o parte din fiecare salariu, astfel încât să vă puteți întâlni obiectivele de economii.
  • Imaginea intitulată atinge un obiectiv mare prin ruperea acestuia în cele mai mici Pasul 10
    3. Ține departe de progres. Pe măsură ce lucrați spre visele și aspirațiile voastre, păstrați un ochi asupra modului în care lucrurile merg. Ați întâlnit criterii de referință? Încă mai urmăriți cronologia? Ce obiective pe termen scurt ați întâlnit? Recunoscând cât de departe ați venit este important să vă îndepliniți planul și să rămâneți motivați.
  • Pentru un singur lucru, deplasarea progresului vă va permite să efectuați ajustări necesare. Dacă nu ați reușit să întâlniți una dintre criteriile dvs. de referință? Ați încercat din greu, dar numai a salvat 100.000 de dolari pe vârsta de 30 de ani. Este posibil să aveți nevoie să vă modificați obiectivul pe termen lung, fie prin mișcarea vârstei de pensionare înapoi, fie prin comiterea de a salva mai mult.
  • Puteți constata că planul dvs. trebuie schimbat. Poate obiectivul dvs. original a fost prea ambițios. O casă, o asigurare și o familie costă mai mult decât ați planificat vreodată și ar putea însemna că o pensionare anticipată este impracticabilă.
  • Progresul este, de asemenea, un motivator foarte puternic. Văzând cât de departe te-ai mutat spre un obiectiv pe termen scurt sau pe termen lung, veți obține în mod normal un impuls mental.
  • Imaginea intitulată atinge un obiectiv mare prin ruperea acestuia în cele mai mici pasul 1
    4. Sărbători puțin victorii. Drumul spre visul vostru va fi lung. Pe măsură ce vă urmăriți progresul, luați mândria în trecerea tuturor etapelor. Sărbătoriți când respectați obiective pe termen scurt sau pe termen lung și ar trebui să vă reîntâlniți și re-energizați.
  • Recunoașteți ceea ce ați realizat prin întreruperea, reflectarea și tratarea dvs. Ați executat în cele din urmă un maraton complet? Acest lucru solicită un toast! Sau poate că aveți o promoție dorită? Ieșiți la o cină specială în celebrare.
  • Aceste victorii mici arată progresul. Vă arată că vă mișcați încet, dar în mod constant față de dorința voastră, ceea ce vă va ajuta să vă concentrați pe termen lung.
  • Partea 3 din 3:
    Depășirea obstacolelor
    1. Imaginea intitulată atinge un obiectiv mare prin ruperea acestuia în mai mici Pasul 7
    1. Identificați obstacolele pe care le apar. Revizuirea progresului dvs. ar trebui să vă facă conștienți de orice obstacole minore sau majore în calea îndeplinirii obiectivelor pe termen lung. Ceea ce este important să realizăm ce este cauza de bază și să o abordeze. Inacțiunea va pune înapoi eforturile.
    • Încercați să ajungeți la fundul oricăror probleme. Care este cauza? Fi onest cu tine insuti. Spuneți că nu ați salvat suficient. Este o problemă de venit - nu faceți destui bani? Sau cheltuiți prea mult? Poate că este o problemă de timp și trebuie să puneți mai multe ore.
    • Hotărăște să facă ceea ce este nevoie pentru a vă atinge obiectivele. Dacă vă confruntați cu un obstacol major, reevaluați planul dvs. și încercați să ajustați.
    • Unele lucruri sunt dincolo de controlul nostru. S-ar putea să vă confruntați cu boli, probleme de muncă sau probleme familiale care împiedică viziunea dvs. pe termen lung. Concentrați-vă în schimb asupra a ceea ce puteți controla.
  • Imaginea intitulată Scapă de obiective nerealiste Pasul 4
    2. Fi adaptabil. Există o șansă bună că veți avea obstacole pe drumul spre visele voastre. În timp ce descurajați, nu trebuie să vă lăsați să vă deraieze. Este important să fii flexibil și să se ajusteze. Oamenii adaptabili sunt capabili să preia controlul, să găsească alternative și să se deplaseze din trecut.
  • În primul rând, nu panică. Eșecul poate fi dificil, dar nu este sfârșitul lumii. Nu uitați să aveți așteptări rezonabile și să încercați să căutați oportunitățile care apar dintr-un obstacol.
  • Ajustați în mod corespunzător. Spuneți că visul dvs. original nu a ieșit. Nu aveți destui bani pentru a vă retrage la începutul anului 50. Dar poți compromite? Poți să lucrezi cu fracțiune de normă timp de zece sau cincisprezece ani, economisind mai mulți bani? Până atunci veți fi în continuare foarte bine și la o vârstă normală de pensionare.
  • Păstrarea unui plan de rezervă este o idee bună. Sperăm că veți fi rezolvat diferite scenarii și ați încercat să anticipează eșecurile. Având un plan clar B în poziție este inteligent. Puteți continua să lucrați? O schimbare de carieră va ajuta să vă îndepliniți obiectivul?
  • Imaginea intitulată Schimbă-ți viața în jurul tău în câteva ore Pasul 15
    3. Aflați din eșecuri. Luați în considerare un rezultat o modalitate de a învăța. Oamenii foarte motivați sunt capabili să utilizeze eșecuri de învățat, să se adapteze, să crească și să avanseze. Încercați să faceți și să faceți cele mai multe din eșecurile dvs.
  • Evaluați ce a mers prost. Uită-te mai întâi la planificarea ta. Nu ați anticipat un obstacol? Nu ți-ai dat suficient timp? A fost un eșec din partea dvs. sau ceva în afara controlului dvs?
  • Uită-te la pregătirea ta. Spuneți că ați pierdut terenul asupra planificării dvs. financiare, deoarece a trebuit să vă dați investițiile din cauza unei situații de urgență. A fost acest setback inevitabil? Sau nu ai avut suficientă fondul de urgență rezervat?
  • Evaluați-vă execuția. Încercați să vă judecați sincer efortul. A fost consistentă? Ați luat greșeli sau ați făcut-o cu factorii externi?
  • După ce v-ați evaluat efortul, încercați să utilizați ceea ce ați învățat de la ea. Mergând înainte, asigurați-vă că nu repetați aceleași erori sau pentru a anticipa probleme similare.
  • sfaturi

    Avertizări

    Realizați că nu toate lucrurile se întâmplă peste noapte. Poate dura ceva timp, dar nimic nu este în afara înțelegerii tale dacă ești hotărât să o faci.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar