Cum să câștigi bani ca antrenor de afaceri

Pentru a câștiga bani ca antrenor de afaceri, sunt necesare o combinație de calități personale, experiențe profesionale și abilități legate de afaceri. Antrenorii de afaceri sunt angajați de către persoane fizice pentru a le ajuta să-și maximizeze potențialul în cariera lor aleasă. Acest lucru nu ar trebui să fie confundat cu un consultant de afaceri, care de obicei lucrează cu companii, organizații guvernamentale, organizații non-profit și universități. Rolul unui antrenor de afaceri include asistarea indivizilor și echipelor de afaceri cu identificarea obiectivelor pe termen lung, îmbunătățirea proceselor de afaceri, rezolvând conflictele interpersonale și dezvoltarea planurilor de dezvoltare a competențelor. Iată câteva strategii pentru câștigarea banilor ca antrenor de afaceri.

Pași

Partea 1 din 4:
Învățați să fiți un antrenor de afaceri
  1. Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri pas 1
1. Evaluați-vă capacitatea de a vă ajuta pe alții. Antrenorii de afaceri trebuie să asculte clienți, să păstreze obiectivitatea cu privire la probleme și să ofere sfaturi. O abilitate de a vedea viziunea mai mare este importantă pentru îndrumarea pe alții. Un talent pentru organizație, gândire strategică, abilități interpersonale și dezvoltare planifică este, de asemenea, important pentru a ajuta clienții să-și dezvolte abilitățile și planurile de afaceri. Reflectă asupra propriilor tale forte, deficiențe și abilități. Încercați să vă întrebați următoarele întrebări:
  • De ce vreau să introduc această linie de lucru?
  • Ce aspecte ale afacerii sunt calificate pentru a învăța?
  • Sunt un profesor bun?
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 2
    2. Obțineți experiență în lumea afacerilor. Lucrați în lumea afacerilor fie ca antreprenor, fie ca o companie stabilită. Aflați cât mai mult posibil despre toate aspectele operațiunilor de afaceri și ale managementului. Cu cât mai multe informații câștigați despre fiecare fațetă a mediului de afaceri, cu atât mai multe cunoștințe și expertize pe care le puteți oferi clienților dvs. Clienții le place să vadă că un antrenor de afaceri are experiență în industria lor sau ca proprietar de afaceri.
  • Trage pentru cel puțin cinci ani de experiență în afaceri. Realizați totuși că având mai multă experiență vă va crește credibilitatea. Cele mai multe roluri pe care le-ați avut personal sau deservite, cu atât mai credibil vă uitați la clienții dvs.
  • Imagine intitulată Câștigați bani ca antrenor de afaceri Pasul 3
    3. Participați la un universitar sau un institut de coaching. Antrenorii de afaceri, cunoscuți și ca antrenori executivi, vin la profesie cu diverse medii educaționale. Programele universitare care oferă grade în coaching-ul executiv sunt o opțiune. Institutele private care oferă certificate de coaching sunt o altă opțiune. O diplomă sau un program de coaching formal nu este o cerință pentru a lucra în acest domeniu. De asemenea, puteți studia tehnicile de coaching cu un mentor sau dezvoltați strategii de coaching pe cont propriu, în plus față de un grad de afaceri colegiu.
  • Federația Internațională a Antrenorilor (ICF) oferă certificări în domeniul coaching-ului de afaceri. În timp ce aceste certificări nu sunt necesare pentru a lucra ca antrenor de afaceri, care ar putea crește recursul la clienți.
  • Valoarea acreditărilor dvs. depinde de înțelegerea unui client despre valoarea lui. Programul mai bine stabilit, binecunoscut și riguros este, cu atât mai bine reflectă asupra dvs.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 4
    4. Identificați-vă nișă. Determinați ce industriile preferați. Gândiți-vă la clientul dvs. ideal. Vă puteți bucura de ajutorul antreprenorilor să definească și să-și dezvolte viziunile. Sau preferința dvs. ar putea fi de a lucra cu directorii companiilor mari. Asistența persoanelor de a gestiona solicitările de la locul de muncă poate fi o zonă de interes. Sau preferința dvs. poate ajuta un manager cu implementarea și raționalizarea proceselor de afaceri.
  • Antrenorii de întreprinderi se pot concentra, de asemenea, pe zone care necesită calificări specifice, cum ar fi juridic sau consiliere de asigurare. Asigurați-vă că obțineți licențele sau certificările necesare dacă intenționați să lucrați în aceste zone.
  • Partea 2 din 4:
    Găsirea muncii ca antrenor de afaceri
    1. Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 5
    1. Stabiliți credibilitatea ca antrenor de afaceri. Aplicați la firmele de consultanță care angajează antrenori de afaceri. Aceste firme se comercializează serviciile dvs. pentru dvs., permițându-vă să vă concentrați exclusiv pe activitățile de coaching. Firmele înființate reprezintă un punct de intrare eficient pentru obținerea experienței de coaching. Încercați să lucrați pentru o firmă clasată sau bine stabilită. Acest lucru vă va oferi reluării unei măsuri de legitimitate care vă va pune peste ceilalți care pretind că sunt antrenori de afaceri.
    • Odată ce câștigați experiență și o rețea profesională solidă, puteți lăsa întotdeauna munca ca antrenor independent.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 8
    2. Construiți mai multă credibilitate prin vânzarea de cărți și videoclipuri. Odată ce reputația dvs. de antrenor de afaceri este înființată, puteți câștiga bani suplimentari prin scrierea și vânzarea de cărți care evidențiază strategiile de coaching. Alternativ, puteți crea videoclipuri motivaționale care pot fi vândute pe site-ul dvs. Web. Oricare ar fi formularul de mass-media pe care îl alegeți, faceți ca conținutul dvs. să evidențieze, accentuând stilul sau strategia dvs. unică de coaching. Spuneți cititorilor potențiali sau spectatorilor de ce ar trebui să asculte ceea ce aveți de spus asupra altor antrenori de afaceri și difuzoare motivaționale.
  • Identificați partea esențială a strategiei de coaching care ți-a permis să reușești. Apoi, învață acea strategie cititorilor sau telespectatorilor într-un format pas cu pas. Acesta va fi nucleul conținutului dvs.
  • Dacă nu sunteți calificat în producția video sau scris, angajați un profesionist pentru a vă produce munca pentru dvs. Un videoclip sau o carte slab făcută nu va vinde, indiferent de cât de util este conținutul însuși.
  • Concentrați-vă pe crearea de videoclipuri de coaching aplicabile în general, mai degrabă decât să se concentreze pe coaching-ul unu-la-unu. Acest lucru vă va permite să construiți mai ușor o bază de utilizatori și nu vă va costa cât mai mult timp.
  • Imagine intitulată Câștigă bani ca antrenor de afaceri Pasul 6
    3. Deveniți un antrenor de afaceri independent. Construiți-vă propria afacere și marca prin dezvoltarea propriului dvs. serviciu de consultanță sau firmă. Locurile de muncă vor fi foarte greu pentru a obține la început, deci așteptați o mulțime de apeluri și mesaje ignorate. În timp, veți obține clienți și veți construi experiență, ceea ce vă va permite abilitățile de coaching și succesele să vorbească de la sine.
  • A fi angajat pe cont propriu poate veni cu unele provocări. Serviciile dvs. nu sunt comercializate pentru dvs. și trebuie să vă concentrați asupra operațiunilor proprii ale afacerii dvs., în loc să vă puneți toate eforturile în relațiile dvs. de client.
  • Pentru a vă păstra securitatea financiară, încercați să începeți cariera de coaching de afaceri ca un loc de muncă cu fracțiune de normă, păstrând în același timp munca curentă.
  • 4. Piața serviciilor de coaching. Creați un plan pentru marketingul serviciilor dvs. Dezvoltați un site web pentru afacerea dvs. de coaching care descrie expertiza și specialitatea. Publicați-vă serviciile prin intermediul site-urilor online și a revistelor de afaceri. Rețea cu contacte de afaceri, prieteni și membri ai familiei care pot cunoaște oamenii care au nevoie de coaching.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 7
    5. Contactați direct pe firme. Dezvoltați un pas de ascensor pentru serviciile dvs. pe care le puteți utiliza când sunteți în contact cu companiile. Rafinați-l până când vă împiedică cât mai succint posibil. Ori de câte ori obțineți o șansă, întrebați un contact dacă sunt conștienți de directorii de resurse umane din industria dvs. aleasă, care au nevoie de un antrenor de afaceri. De asemenea, le puteți cerceta indirect, întrebându-vă dacă directorii HR au un buget pentru dezvoltarea executivă. Apoi, ajungeți la directorii de resurse umane și vă faceți griji serviciile dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Demonstrându-vă valoarea
    1. Imagine intitulată Câștigă bani ca antrenor de afaceri Pasul 9
    1. Creați un proces de coaching. În timp ce toți clienții vor necesita un proces diferit, trebuie să căutați să creați o strategie globală pentru a lucra prin fiecare proiect. Procesul tipic de coaching va trece prin mai multe etape destinate evaluării problemei clientului și apoi le-a învățat să lucreze. De exemplu, ar putea exista o primă etapă, în care antrenorul de afaceri oferă clientului răspunsurile pe care trebuie să le îmbunătățească. Apoi, antrenorul de afaceri se va întoarce, permițând clientului să folosească ceea ce au învățat în timp ce antrenorul observă.
    • Altul, etapa finală ar putea consta din antrenorul de afaceri, ajutând clientul să deschidă o direcție pentru scopurile lor de afaceri sau viitoare.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 10
    2. Explicați conceptele cheie clientului. Un antrenor de afaceri bun va lucra cu clientul pentru a le învăța și apoi îi va sprijini pe măsură ce aplică ceea ce au învățat la munca lor. Începeți prin clarificarea și explicarea abilităților pe care clientul trebuie să le învețe. Explicați de ce aceste abilități sunt importante pentru buna funcționare a afacerii lor. Treceți prin fiecare proces esențial pas cu pas și întrerupeți pentru a răspunde la orice întrebare pe care ar putea avea. Abilitățile predate ar putea fi în management, finanțe, organizare, logistică sau orice alt aspect al afacerii clientului.
  • Simțiți-vă liber să provocați clientul cu obiective specifice, solicitări și chiar misiuni de acasă.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 11
    3. Lucrați cu clientul pentru a aplica conceptele pe care le-au învățat la organizația lor. Urmăriți și evaluați munca lor, oferind contribuția și sprijinul de-a lungul drumului. Nu țineți nici un comentariu pe care îl aveți, indiferent dacă sunt bune sau rele. Orice client poate fi folosit pentru a se îmbunătăți. Asigurați-vă că puteți fi ușor contactat de către client pentru a le sprijini prin orice dificultăți pe care le au.
  • Ajutați-i să găsească și să evalueze oportunitățile de afaceri, folosind propria rețea profesională ca punct de plecare.
  • Munca dvs. se extinde, de asemenea, în afara ajutorului de ajutorare a afacerii clientului. De asemenea, ar trebui să le ajutați să-și echilibreze viața profesională și personală.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 12
    4. Motivați și sprijiniți clientul. Rolul antrenorului de afaceri este mai mult decât furnizarea directorilor cu sfaturile și instrumentele necesare pentru a-și îmbunătăți afacerea. Va trebui, de asemenea, să le sprijiniți de-a lungul căii lor spre succes. Lucrați la construirea unei relații de lucru puternice cu clientul, făcând încredere și respectul reciproc prioritățile. Inspirați clientul pentru a face cea mai bună lucrare și a stabilit așteptări de performanță ridicate, dar realizabile pentru ei.
  • Așezați așteptările dvs. pentru client și creați un plan pentru dezvoltarea lor. Țineți clientul dvs. la aceste așteptări și evaluați progresul lor către ei.
  • Clarificați că sunteți investit în succesul clientului dvs. Oferă orice resurse sau conexiuni pe care le aveți pentru ei.
  • Păstrați clientul responsabil pentru succesele și eșecurile lor de-a lungul drumului. Oferiți-le feedback cu privire la orice obiective sau solicitări pe care le-ați stabilit pentru ele.
  • Asigurați-vă că ați lăsat deoparte suficient timp pentru a vă întâlni cu clientul de mai multe ori pe săptămână sau mai mult, în special la început.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 13
    5. Includeți feedback pentru a vă îmbunătăți procesul. Pe măsură ce vă terminați munca cu clienții, le completați un sondaj care evaluează performanța. Scopul este de a identifica ceea ce faci cel mai bine sau, cu alte cuvinte, avantajul dvs. unic față de alți antrenori de afaceri. Puteți utiliza aceste informații pentru a vă comercializa și a-ți schimba serviciile. Dacă începeți doar, puteți obține feedback de la persoane cu care ați lucrat în trecut, nu neapărat doar persoane pe care le-ați antrenat. Încercați să le întrebați:
  • Mi-ai recomanda altora? Dacă da, de ce?
  • Ce am făcut pentru a vă ajuta să aveți succes?
  • Ce, în mintea voastră, mă separă de alți antrenori de afaceri?
  • Partea 4 din 4:
    Ridicându-ți câștigurile
    1. Analizați eforturile de marketing și vânzări din trecut. Aruncați o privire la eforturile dvs. trecute pentru a vă determina punctele forte și punctele slabe atunci când vine vorba de recrutarea clienților. Evaluați factori, cum ar fi sursele de plumb și câte persoane convertesc în vânzări. Apoi, luați în considerare ceea ce a avut succes în ceea ce privește generarea și convertirea dvs. de plumb în trecut și cum puteți folosi acest lucru pentru a construi o afacere nouă.
    • Ați putea dori, de asemenea, să vă uitați la rafinarea bazei dvs. de clienți și să vă concentrați mai mult timp și atenție asupra clienților dvs. cei mai profitabili.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 14
    2. Studiați alți câștigători de top. Căutați antrenori de afaceri care sunt cei mai recunoscuți și pot cere cele mai înalte taxe pentru serviciile lor. Studiați strategia și calea spre partea de sus. Uită-te la baza de clienți și demografia lor, precum și ce spun clienții despre ei, cum îmbunătățesc afacerile cu care lucrează și cum se comercializează ei înșiși. Să lucreze pentru a le emula prin aplicarea metodelor lor la propria dvs. activitate.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 15
    3. Creșteți prețurile. Cea mai ușoară modalitate de a vă crește salariul ca antrenor de afaceri este de a vă ridica prețurile. Cu toate acestea, acest lucru necesită două lucruri. În primul rând, va trebui să aveți reputația de a încărca un preț mai mare decât alți antrenori de afaceri comparabili. Ce te face mai bine (mai valoros) decât oricine altcineva? În al doilea rând, va trebui să dovediți clientului că beneficiul pentru afacerea lor va fi în continuare mai mare decât comisioanele dvs.
  • Arătați-le cât de mult ați crescut veniturile sau ați salvat bani pentru clienții din trecut pentru a vă dovedi valoarea.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 16
    4. Negocierea comisioanelor de succes. De asemenea, vă puteți ridica prețurile prin includerea unei prevederi pentru comisioanele de succes în contractul dvs. Acestea sunt taxe percepute când și dacă afacerea clientului atinge un anumit etape de performanță în timpul sau după ce lucrați cu ei. Acest lucru vă oferă motivația de a lucra pentru a atinge obiectivele și de a reasigura clientul că banii lor vor fi salvați dacă nu reușiți să efectuați.
  • Imagine intitulată Câștiga bani ca antrenor de afaceri Pasul 17
    5. Puneți în succesul clienților dvs. O altă modalitate de a crește câștigurile dvs. este de a vă face plățile dependente de succesul clientului. De exemplu, ați putea stabili plata dvs. ca procent din creșterea veniturilor experimentate de un client ca urmare a coaching-ului dvs. Modul în care acest lucru este configurat în contractul dvs. este negociabil și până la dvs. și clientului dvs., dar potențialul de câștig de acest tip de aranjament poate fi destul de mare.
  • În acest caz, dvs. și clientul dvs. va trebui să fiți de acord cu privire la o definiție a succesului care este clară, tangibilă și obiectivă. Dacă nu, ar putea fi apăsat înapoi peste valoarea sfaturilor dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar