Cum să solicitați o subvenție antreprenorială

Există multe opțiuni de finanțare disponibile ca antreprenor. Aplicarea pentru o subvenție este doar una dintre ele, dar este o opțiune foarte favorabilă pentru cei care doresc să evite să intre în datorie imediată pentru a finanța o afacere. Există mai mulți pași pe care îi puteți lua pentru a vă îmbunătăți șansele de a asigura un grant care vă poate ajuta să reușească afacerea dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cercetarea granturilorObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 1
1. Luați în considerare nevoile afacerii dvs. Principalul motiv pentru care căutați un grant este de a ajuta afacerea dvs. să crească. Este important să luați în considerare exact modul în care o subvenție vă poate ajuta să faceți acest lucru. Pe măsură ce începeți să aflați despre diferite granturi, faceți o listă cu privire la modul în care fiecare ar aduce beneficii pozitive afacerii dvs.
  • De exemplu, poate aveți nevoie de un flux de capital pentru a începe afacerea dvs. Căutați subvenții care fac o plată inițială mare în loc de mai multe tranșe mici.
  • Poate că afacerea dvs. are nevoie de un cuvânt pozitiv de gură. Când primiți o subvenție, puteți utiliza acest lucru ca parte a strategiei dvs. de marketing. Căutați granturi care au o bună reputație pentru sprijinirea afacerilor de succes.
  • Amintiți-vă că diferite granturi se finanțează diferite tipuri de proiecte. Luați în considerare acest lucru atunci când căutați granturi. De exemplu, dacă intenționați să angajați mai mulți oameni, căutați subvenții care se concentrează pe creșterea locurilor de muncă locale.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 2
    2. Adună informații. Primul pas spre asigurarea unei subvenții este de a începe să învățați despre toate oportunitățile diferite disponibile pentru dvs. Tipurile de granturi pe care le veți califica depinde de mulți factori, cum ar fi dacă sunteți un start-up, pentru profit sau organizație non-profit. Începeți prin căutarea unor subvenții diferite pentru a obține un bun simț al ceea ce este acolo.
  • Există multe subvenții finanțate federal. Verificați site-ul guvernului pentru a vedea dacă afacerea dvs. se califică pentru oricare dintre programele federale, cum ar fi cele care implică agricultură sau cercetare științifică.
  • Există, de asemenea, organizații private care oferă granturi antreprenoriale. Faceți o căutare pe Internet pentru a începe colectarea de informații. De exemplu, puteți căuta "Granturi pentru noua afacere de comunicare în California".
  • Vizitați biblioteca locală. Bibliotecarul de cercetare va fi bucuros să vă ajute să găsiți informații suplimentare despre subvenții.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 3
    3. Aflați cerințele. Granturile au norme foarte specifice despre care organizațiile pot fi finanțate. Când faceți cercetarea dvs., asigurați-vă că acordați o atenție deosebită tuturor reglementărilor și calificărilor. De exemplu, multe subvenții se aplică numai anumitor zone geografice.
  • Alte subvenții sunt puse la dispoziție numai persoanelor fizice, în timp ce altele sunt puse la dispoziția organizațiilor mai mari. Căutați subvenții care sunt aplicabile afacerii dvs.
  • Dacă aveți întrebări cu privire la cerințe, asigurați-vă că cereți. Este mai bine să petreceți câteva minute trimițând un e-mail care solicită, în loc să cheltuiți mult timp pentru a solicita o subvenție pentru care nu sunteți eligibil.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 4
    4. Utilizați rețeaua dvs. Când studiați granturi, ar trebui să aduni cât mai multe informații posibil. Este o idee bună să cereți idei din rețeaua dvs. personală și profesională. Adresați-vă prietenilor și membrilor familiei dacă știu de orice subvenții care ar putea fi aplicabile afacerii dvs.
  • Ajungeți la cei curenți și la foștii colegi. Oamenii care se află în același domeniu (sau similar) ar putea avea câteva idei bune despre sursele de finanțare potențiale.
  • Adresați-vă unei afaceri locale pentru informații. De exemplu, dacă sunteți interesat de fermă de deschidere la restaurant de masă, contactați un restaurant local. Vorbiți cu bucătarul sau proprietarul unității și întrebați dacă îl puteți lua pentru cafea.
  • Întrebați-i întrebările despre cum și-a început propria afacere. Poate că va avea idei despre finanțare care nu v-au avut loc.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 5
    5. Face o cronologie. Este important să realizăm că aplicarea pentru o subvenție poate fi un proces lung. Să fie realist despre cât timp vă va duce să găsiți granturi și să completați aplicațiile. Să ia în considerare cerințele și să facă o cronologie realistă.
  • Organizați toate informațiile pe care le găsiți. Faceți liste de subvenții cu care veți aplica cu siguranță, precum și cele care ar putea fi o posibilitate pentru organizația dvs.
  • Planificați cât timp veți cheltui Granturi pentru a solicita. De exemplu, ați putea stabili un termen limită de o lună, deoarece timpul pe care îl veți petrece căutarea pentru posibile surse de finanțare.
  • Aflați cât timp va trebui să cheltuiți pe fiecare aplicație. În calendarul zilnic, programați timp pentru a lucra la cererea dvs. de grant în fiecare zi sau câteva zile pe săptămână.
  • Stick la cronologia ta. Nu doriți să vă grăbiți cererea și să vă întoarceți într-o propunere neglijentă. Dar, în același timp, doriți să vă asigurați că lucrați eficient la aplicație.
  • Metoda 2 din 3:
    Organizarea aplicației dvsObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 6
    1. Definiți-vă obiectivele. Odată ce ați selectat granturile pe care doriți să le solicitați, este timpul să începeți să organizați informațiile pe care le veți include în aplicație. Unul dintre cei mai importanți pași este de a vă asigura că aveți obiective clar definite. Definirea obiectivelor dvs. va face mult mai ușor să descrieți modul în care veți merge la realizarea acestora.
    • Dacă aveți o declarație de misiune, puteți folosi acest lucru pentru a vă ajuta să reflectați asupra obiectivelor dvs. Dacă nu aveți o declarație de misiune, luați în considerare scrierea unuia. Acesta va fi un exercițiu util pentru a vă ajuta să vă îmbrăcați planurile.
    • O declarație de misiune este o explicație scrisă a obiectivelor, valorilor și motivului organizației dvs. Poate fi un paragraf sau câteva pagini. Este o modalitate utilă de a defini prioritățile companiei.
    • Includeți obiectivele financiare. Amintiți-vă, aceasta este o afacere. Includeți obiective specifice și tangibile pentru cât de repede doriți ca această afacere să devină profitabilă.
    • Dacă aveți un partener de afaceri sau un personal, cereți informații. Luați un sondaj informal despre modul în care alte persoane vizează obiectivele organizației.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 7
    2. Face un plan de afaceri. Aproape toate subvențiile antreprenoriale vor necesita un plan de afaceri detaliat ca parte a cererii. Aceasta este probabil o parte a aplicației pe care ar trebui să o petreceți cel mai mult timp. Un plan de afaceri este un document scris care descrie ce fel de afacere pe care intenționați să o utilizați, cum îl veți opera și ce sperați să realizați.
  • Planul dvs. de afaceri ar trebui să includă o pagină de titlu, un cuprins și un rezumat executiv. Un rezumat executiv ar trebui să includă obiectivele, viziunea și un scurt rezumat al planului dvs. financiar. Ar trebui să precizați în mod clar suma banilor de finanțare pe care o solicitați.
  • După rezumatul executiv, includeți o descriere a organizației dvs. Includeți toate informațiile relevante, cum ar fi locul în care se află compania dvs., pe care o folosește și ce face.
  • Acesta este un loc bun pentru a explica de ce afacerea dvs. este diferită de concurenții săi. Explicați ce se deosebește de organizații similare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 8
    3. Elaborarea unei declarații de gestionare. Dacă sunteți persoana care solicită un grant, este posibil ca proprietarul afacerii, fie într-o poziție de conducere. Planul dvs. de afaceri ar trebui să includă informații despre abilitățile dvs. particulare și de ce sunteți calificat pentru a conduce această afacere. Aceasta este cunoscută ca o declarație de management și este, în esență, o reluare narativă.
  • Această secțiune ar trebui să fie de aproximativ 1-2 paragrafe. Discutați despre fundalul afacerii dvs. și evidențiați-vă punctele forte ca lider de afaceri.
  • De exemplu, dacă excelează la strategiile de comunicare, luați câteva propoziții pentru a explica un succes anterior. Ai putea spune, "Unul dintre motivele pentru care sunt un manager de succes este că subliniez în mod clar toate strategiile pentru succesul angajaților și veniturile crescute."
  • Discutați de fundalul dvs. educațional. Acesta este, de asemenea, locul ideal pentru a menționa orice experiență profesională anterioară legată de afacerea dvs. actuală de afaceri.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 9
    4. Includeți detalii specifice. Planul dvs. de afaceri ar trebui să includă mai multe secțiuni care oferă cititorului informații detaliate despre organizația dvs. Furnizați informații despre produsul sau serviciul dvs. De exemplu, dacă veți avea un studio de fitness, dați o descriere detaliată despre clasele pe care le veți oferi, echipamentul care va fi utilizat etc.
  • Dacă veți produce un produs fizic, încercați să includeți imagini ale prototipului sau modelului. Acest lucru vă va ajuta pe cititorul dvs. să înțeleagă mai bine ceea ce produceți de fapt.
  • Oferiți informații despre piața dvs. Planul dvs. de afaceri ar trebui să demonstreze că înțelegeți cine este clientul, unde se află și cum se află companii similare pe piață.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 10
    5. Furnizați informații financiare. Un bun plan de afaceri va explica în mod clar cât de mulți bani aveți nevoie, cât de mult veți face și cum îl veți cheltui. Aceasta este o secțiune care necesită o mulțime de detalii. Doriți să ilustrați în mod clar modul în care afacerea dvs. va reuși financiar.
  • Includeți informații despre cât de mult veți cheltui pe muncă, materiale și imobiliare. Furnizați un buget detaliat pentru primele șase luni sau primul an în afaceri.
  • Includ vânzări proiectate, susținute de informații istorice care ilustrează înțelegerea dvs. a pieței. Graficele sunt foarte utile pentru a vă explica planurile financiare.
  • Stați cât de mult aveți bani pe care aveți la dispoziție și orice alte active pe care le aveți. Explicați de ce aveți nevoie de flux suplimentar de numerar și cum îl veți folosi.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 11
    6. Cereți feedback. Când aveți un proiect de lucru al planului dvs. de afaceri, cereți-i pe cineva să o privească. Este o idee bună să obțineți feedback de la colegi. Adresați-vă un coleg actual sau fostului coleg să vă uitați la planul dvs. și să ofere idei pentru îmbunătățire.
  • Nu luați critici personal. Amintiți-vă că altcineva ar putea avea o idee bună despre cum să vă îmbunătățiți planul. Luați în considerare toate feedback-ul cu o minte deschisă.
  • Obțineți feedback de la mai mult de o persoană. Puteți combina comentariile pentru a vă ajuta să decideți unde planul dvs. poate utiliza cel mai mult îmbunătățirea.
  • Metoda 3 din 3:
    Trimiterea cererii dumneavoastrăObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 12
    1. Adaptați mesajul dvs. Dacă solicitați subvenții multiple, este bine să aveți un plan general de afaceri pe care îl veți trimite la fiecare organizație de finanțare. Cu toate acestea, înainte de a trimite fiecare aplicație, doriți să vă asigurați că includeți câteva informații specifice acestei finanțări. De exemplu, puteți menționa obiectivele organizației de finanțare.
    • În rezumatul dvs. executiv, puteți discuta anumite modalități specifice în care afacerea dvs. poate ajuta organizația de finanțare să-și îndeplinească obiectivele. Adăugați câteva fraze diferite despre acest lucru pentru fiecare aplicație pe care o trimiteți.
    • De exemplu, ai putea spune, "Compania noastra, ABC Communications, va lucra pentru a intalni unele dintre aceleași obiective ca și finanțarea de finanțare XYZ. De exemplu, ambele organizații valoarea adăugând locuri de muncă în comunitate."
    • De asemenea, puteți scrie ceva cum ar fi, "Finanțarea de finanțare XYZ are o istorie îndelungată de a ajuta organizațiile reușesc să facă inovații agricole. La fermele ABC, vom continua să căutăm inovații în acest domeniu."
    • De asemenea, puteți ajusta celelalte componente ale aplicației dvs. pentru a se potrivi criteriilor pentru fiecare subvenție.
    • Încercați să evitați frazele precum "Pentru cei interesati". În schimb, faceți unele cercetări și aflați numele persoanei care va citi probabil grantul și îl va adresa ei.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 13
    2. Pregătiți componentele necesare. Fiecare subvenție pe care o aplicați va avea o listă specifică a cerințelor. Cu toate acestea, există mai multe documente pe care trebuie să le includeți în majoritatea aplicațiilor de grant. Este o idee bună să păstrați mai multe copii ale acestor versiuni electronice la îndemână, precum și ușor accesibile.
  • Cele mai multe granturi vă vor cere să trimiteți informații financiare. Acest lucru ar putea include dovada veniturilor, declarațiile fiscale din trecut și alte documente financiare, cum ar fi declarațiile bancare.
  • Dacă afacerea dvs. funcționează deja, este posibil să trebuiască să trimiteți un raport de credit de afaceri. Acest lucru este similar cu un raport de credit personal și va ajuta la demonstrarea creditului afacerii dvs.
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să trimiteți documente juridice. Fiți pregătiți să trimiteți copii ale oricăror leasinguri comerciale sau orice permis de afaceri necesare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 14
    3. Polonez prezentarea ta. Înainte de a vă trimite cererea, este important să vă asigurați că materialele dvs. sunt toate profesionale. Petreceți ceva timp lucrul la aspectul planului dvs. de afaceri. Asigurați-vă că fiecare componentă este etichetată în mod clar și prezentată atractiv.
  • Utilizați titluri și subtitrări pentru a vă asigura că cititorul poate găsi cu ușurință toate informațiile incluse în aplicația dvs. Alegeți un font ușor de citit.
  • Priviți-vă graficele și mesele. Asigurați-vă că sunt ușor de citit și să transmită în mod clar informațiile pe care le prezentați.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 15
    4. Urmați instrucțiunile precis. Înainte de a vă trimite cererea, revizuiți din nou liniile directoare. Dacă nu trimiteți aplicația în mod corespunzător, ar putea fi descalificată. Faceți o listă de verificare a tuturor cerințelor și asigurați-vă că le-ați îndeplinit.
  • Să respecte liniile directoare de livrare. Multe subvenții de astăzi necesită trimitere electronică, asigurându-vă că trimiteți materialele așa cum au fost solicitate.
  • Dacă aveți întrebări despre orientări, asigurați-vă că cereți. Este mai bine să clarificați decât să trimiteți ceva incorect.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 16
    5. Continuați să vă construiți afacerea. Amintiți-vă că cele mai multe granturi necesită un proces extins de aplicare. În timp ce completați cererea dvs., continuați să lucrați la alte aspecte ale afacerii dvs. Chiar dacă aveți succes în asigurarea subvenției, ar putea dura o perioadă de timp pentru ca fondurile să fie livrate.
  • Granturile nu sunt garantate, deci continuați să căutați surse alternative de venituri în timp ce lucrați la aplicații.
  • sfaturi

    Există multe opțiuni disponibile atât la nivel local, cât și la nivel național, finanțate sau private. Investigați toate opțiunile.
  • Luați în considerare participarea la un atelier de scriere a granturilor.
  • Editați cu atenție aplicația de grant.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar