Cum să obțineți obiective ca elev de îngrijire medicală

Realizarea obiectivelor ca elev de îngrijire medicală este posibilă cu planificarea, dedicarea și o mulțime de muncă grea. Alinierea obiectivelor dvs. cu cele ale programului dvs., prioritizarea educației dvs. și profitând de oportunitățile de dezvoltare profesională vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele ca elev de îngrijire medicală.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stabilirea obiectivelor ca elev de îngrijire medicală
  1. Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 1
1. Identificați obiectivele individuale ca elev de îngrijire medicală. Acest lucru poate include realizarea anumitor competențe, luând anumite cursuri, finalizând un stagiu într-un anumit domeniu sau câștigând o medie specială. Încercați să faceți o listă a obiectivelor dvs. individuale.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 2
    2. Identificați rezultatele învățării programului dvs. de îngrijire medicală. Fiecare program de îngrijire medicală stabilește rezultatele de învățare pe care elevii trebuie să le obțină. Aceste obiective diferă de la școală la școală. Acestea includ, de obicei, examene de trecere, dezvoltarea abilităților calitative și cantitative, completarea stagiilor și participarea la activități de dezvoltare profesională.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 3
    3. Setați obiectivele. Faceți o listă a obiectivelor individuale ca elev de îngrijire medicală, precum și rezultatele învățării pe care instituția dvs. le cere studenților săi. Utilizați această listă ca un cadru pentru dezvoltarea unei căi pentru realizarea fiecărui scop. Obiectivele comune pentru studenții care alăptează includ:
  • Învățarea curriculumului de îngrijire medicală
  • Realizarea unor scoruri și competențe specifice de testare
  • Practicând îngrijirea centrată și orientată spre pacient
  • Învățarea intervențiilor terapeutice sigure
  • Construirea CV-ului de îngrijire medicală cu experiență, stagii și clinice
  • Stați organizat și eficient
  • Metoda 2 din 3:
    Reușind în școala de îngrijire medicală
    1. Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 4
    1. Prioritizați-vă educația. Este important ca școala de îngrijire medicală să fie o prioritate de vârf în viața ta. Programele de îngrijire medicală sunt intense și va trebui să prioritizați timpul de clasă și de studiu asupra activităților neesențiale.
    • Încercați să faceți o listă de priorități cum ar fi școala, familia, prietenii, exercițiile fizice etc. Dacă școala de îngrijire medicală nu se află în primele câteva priorități din lista dvs., este posibil să fie necesar să faceți unele rearanjare pentru a vă atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 5
    2. Finalizați cursurile de învățământ general. Pentru multe programe de îngrijire medicală, vi se va cere să completați cursuri de învățământ general ca engleza înainte de a intra în program. În alte școli, veți completa aceste cursuri în timp ce sunteți student în program. Prioritizați aceste cursuri, deoarece vă vor ajuta să învățați cum să comunicați eficient, să înțelegeți diverse comportamente și experiențe umane și să gândiți critic.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 6
    3. Știință fundamentală și cursuri de îngrijire. Ca student de îngrijire medicală, veți lua cursuri care sunt fundamentale în domeniul asistenței medicale. Cursuri de anatomie și fiziologie, farmacologie, evaluare și promovare a sănătății și informatică fac parte din cele mai multe programe de îngrijire medicală. Mastering Acest curriculum este crucial pentru succesul dvs. ca asistentă medicală.
  • Încercați să studiați în blocuri de o oră. Studiu pentru primele 50 de minute și apoi luați o pauză de 10 minute înainte de a începe următorul bloc de studiu.
  • Găsiți un prieten de studiu sau un grup de studiu. Colegii dvs. studenți provin probabil dintr-o mare varietate de medii și pot fi o mare sursă de sprijin.
  • Imagine intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 7
    4. Aflați despre îngrijirea centrată pe pacient și a persoanei. Pacientul centrat se învârte în jurul pacientului și centrelor privind evaluarea și tratamentul problemelor pacientului și a proceselor de boală. Îngrijirea concentrată a persoanei se bazează pe cunoașterea acumulată a pacientului, ajutând asistenții medicali și medicii să evalueze nevoile medicale ale pacientului în timp și în contextul altor nevoi pe care pacientul le-ar putea avea.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 8
    5. Profitați de oportunitățile de dezvoltare profesională. Ar trebui să începeți să vă construiți CV-ul de îngrijire medicală cu clinice, stagii și experiență profesională cât mai curând posibil. Aceste experiențe vă vor ajuta să vă aterizați o slujbă odată ce ați terminat școala și vă vor ajuta să vă dezvoltați în continuare înțelegerea îngrijirii și asistenței medicale.
  • De exemplu, dacă doriți să lucrați ca o sală de urgență RN și spitalul local anunță un stagiu, solicitați-o!
  • Dacă stabiliți un scop de a învăța cum să comunicați eficient cu diverse populații de pacienți, participați la o conferință locală pe această temă.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 9
    6. Treceți examinările de licențiere și certificare a asistenților medicale. Odată ce ați trecut toate cerințele clinice și curriculare pentru programul dvs. și absolviți cu gradul dvs. de îngrijire medicală, va trebui să începeți să studiați pentru examenele viitoare. Asistenții medicali trebuie să treacă examene de licențiere, care variază în funcție de nivelul de educație de îngrijire medicală. Aceste examene includ NCLEX-RN și NCLEX-PN.
  • Discutați cu profesorii dvs. de îngrijire medicală despre modul în care puteți utiliza curriculumul de îngrijire medicală din programul dvs. pentru a studia pentru examene de licențiere și certificare.
  • Luați în considerare luarea unui curs de pregătire NCLEX pentru a vă ajuta să atingeți standardul de trecere pentru examen.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea echilibrului în timp ce vă atingeți obiectivele
    1. Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 10
    1. Faceți-vă sănătatea o prioritate. Este important să vă asigurați că obțineți suficient exercițiu, mâncați în mod corespunzător și tinzând la orice condiții medicale preexistente în timp ce vă aflați în școala de îngrijire medicală. Menținerea sănătății dvs. vă va ajuta să vă măriți performanța în școală și să evitați Burnout, făcându-l mai ușor Ieșiți înainte.
    • Începând deoparte timpul în weekend pentru a pregăti gustări sănătoase și / sau mese pentru săptămâna viitoare.
    • Puneți timpul de pe o plimbare de mai multe ori pe săptămână.
    • Configurați o întâlnire cu un profesionist de sănătate mintală dacă vă simțiți copleșiți. Ele vă pot ajuta să gestionați stresul și anxietatea care adesea vine cu a fi un student de îngrijire medicală.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca un student de îngrijire medicală Pasul 11
    2. Ia timp pentru auto-îngrijire. Școala de îngrijire medicală este dificilă și este ușor să uitați să aveți grijă de tine în timp ce sunteți supraîncărcat cu temele și responsabilitățile vieții. Începând deoparte timpul în fiecare săptămână pentru o activitate care vă reîncarcă o practică care vă ajută să vă relaxați sau de obiceiurile care vă ajută să vă mențineți sănătatea și nivelul de energie.
  • Înmuiată într-o baie lungă, fierbinte după o zi lungă la școală.
  • Faceți-vă sâmbătă dimineața clasa de yoga o prioritate.
  • Investiți în pantofi de susținere și confortabil. Ca student care alăptează, veți fi în picioare pentru multe ore la un moment dat.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 12
    3. Rămâi conectat. Este important să mențineți legăturile cu familia și prietenii în timp ce studiați să deveniți o asistentă medicală. Acestea vor fi o sursă importantă de sprijin. Petrecând timp cu oamenii importanți din viața voastră vă va ajuta să vă concentrați și în cele din urmă să vă atingeți obiectivele ca elev de îngrijire medicală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar