Cum să vă jucați viața

Dacă vă luptați să vă atingeți obiectivele și să faceți sarcini de zi cu zi, încercați să vă jucați viața. Cu gamificare, puteți atribui puncte la fiecare sarcină pe care o faceți și vă recompensați pentru a rămâne pe drumul cel bun. Productivitatea nu trebuie să fie plictisitoare. Cu sistematizare și imaginație, puteți să vă ridicați de la Mundane la motivat!

Pași

Metoda 1 din 3:
Realizarea obiectivelor dvs
  1. Imaginea intitulată acceptă Schimbarea pasului 10
1. Definiți obiectivele dvs. și stabiliți un număr de puncte pentru fiecare. Scopul dvs. ar trebui să fie specific și extern, astfel încât să știți când ați ajuns la el. Apoi, atașați un număr de puncte la fiecare scop, în funcție de cât de important este pentru dvs.
  • In loc de "slăbi," De exemplu, ai putea spune, "pierde 12 kilograme până în ianuarie." Ați putea să alocați apoi "pierde 12 kilograme până în ianuarie" 500 de puncte dacă este un obiectiv deosebit de important.
  • Imagine intitulată acceptă Schimbarea pasului 3
    2. Atașați misiuni mici la obiectivele dvs. mai mari. Aceste obiective mici vă vor ajuta să lucrați pentru cei mari. Dacă doriți să scrieți o carte de două sute de pagini, de exemplu, ar putea fi o misiune zilnică "Scrieți 1000 de cuvinte." Împărțiți-vă punctele de vedere mai largi în creșteri pentru fiecare misiune mică realizată.
  • Misiunile mai mici pentru scrierea unei cărți într-o săptămână ar putea fi "Scrieți 1000 de cuvinte," "Finalizați al treilea capitol până la marți următoare," și "Editați primele două capitole duminică."
  • Imagine intitulată atinge obiectivele pe termen scurt Pasul 9
    3. Configurați o listă de sarcini cu diverse zilnice "provocări." Programați-vă obiectivele zilnice în avans, astfel încât să le puteți verifica și să vă atingă rezultatele punctelor zilnice. Dacă nu vă întâlniți toate obiectivele într-o singură zi, nu vă bateți: Doar nu vă dați punctele pentru această provocare.
  • Un exemplu de provocare zilnică ar putea fi "alerga la trei mile seara" sau "Mănâncă o masă vegetariană pentru cină," pe care l-ați putea atribui câte douăzeci de puncte.
  • Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 30
    4. Urmăriți și înregistrați progresul. Măsurați cât de aproape sunteți la obiectivul dvs. Scrieți realizările zilnice într-un jurnal sau înregistrați-vă progresul într-un planificator online. Programați-vă o dată în fiecare noapte pentru a urmări și a compara progresul dvs. în timp, astfel încât nu trebuie să vă prindeți imediat munca dvs.
  • Imagine intitulată Heal Family Rănile Pasul 11
    5. Configurați punctele de control pentru a măsura progresul. S-ar putea să folosiți a Sesiunea săptămânală de consiliere Pentru a verifica obiectivele dvs. sau puteți seta ceva timp deoparte pentru dvs. în fiecare săptămână. Comparați unde sunteți acum la locul în care doriți în cele din urmă să fiți și să decideți cât de confortabil sunteți cu locul dvs. actual.
  • Brainstorm mai multe misiuni mici pentru a ajunge la obiectivele dvs. mai devreme dacă nu sunteți mulțumit de progresul dvs.
  • Imagine intitulată răsfățați-vă pasul 4
    6. Recompensați-vă odată ce ajungeți la un număr setat de puncte. Dacă fiecare misiune mai mică este de aproximativ 20 de puncte, vă puteți recompensa la 500 de puncte. Sau ați putea aștepta până când veți ajunge la obiectivul dvs. final, totuși multe puncte care vor dura. Înregistrați-vă decizia în avans, astfel încât să știți când să obțineți recompensa.
  • Exemple de recompense pot include: o zi spa, noaptea cu partenerul dvs., tratează de la brutăria preferată, cărțile noi, consumabilele de distracție pentru dvs. Hobby și așa mai departe.
  • Metoda 2 din 3:
    Creșterea productivității
    1. Imagine intitulată Cumpărați tampoane fără a fi jenat Pasul 1
    1. Inventa "Mini-jocuri" În timp ce vă faceți treburile. Sarcini mai mici, care nu vă ajută să realizați obiective majore pot beneficia în continuare de gamificare. Orice poate deveni un joc dacă te crezi.
    • În timp ce faceți spălătorie, de exemplu, ați putea atribui un punct pentru fiecare articol de îmbrăcăminte pe care îl pliați și puneți departe. Sau ați putea să vă simțiți în timp ce faceți cumpărături și încercați să terminați cât mai repede posibil.
  • Imagine intitulată Evitați conversația privind transportul public Pasul 13
    2. Instalați aplicațiile de gamificare pentru a face distracția munnurilor. Aplicațiile făcute special pentru GAMIFICARE vă pot ajuta să vă mențineți obiectivele și să vă organizați în timp ce îndepliniți sarcinile. Unii vă ajută să completați sarcini specifice (cum ar fi jogging-ul, faceți treburi sau jocuri mintale) în timp ce altele sunt pentru gamificarea generală. Încercați mai multe aplicații de gamificare pentru a găsi cea potrivită pentru dvs.
  • Aplicațiile populare de noroc includ: Habitica, Zombies, Run!, MindBloom, Moodsion, Pact și ChoreWars.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu toată lumea Pasul 12
    3. Colaborați cu ceilalți în loc să lucrați împotriva lor. Potrivit misiunii de gamficare, productivitatea încetinește momentul în care începeți să conspirați împotriva colegilor dvs. În schimb, tratați viața ca un joc multiplayer! Felicitați prietenii dvs. atunci când se descurcă bine și îi ajută când se luptă.
  • Dacă sunteți motivați de rivalitate, încercați să concurezi împotriva dvs. sau a perspectivei eșecului.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o plimbare cu autobuzul lung Pasul 3
    4. Adăuga "Încărcarea ecranului" Jocuri pentru viața ta. Amintiți-vă aceste jocuri (cum ar fi șarpele sau tetris) care apar pe ecrane de încărcare în timp ce așteptați jocul real? Implementați cei în rutina dvs. zilnică. Faceți împingeri în timpul reclamei TV sau ascultați un audiobook în timp ce navighează la muncă. Veți realiza mult mai mult cu timpul liber, puțin câte puțin.
  • Metoda 3 din 3:
    Stabilirea răspunderii
    1. Imaginea intitulată permite o relație eșuată Pasul 12
    1. Încurajați-i pe un prieten să-și gmifia viața cu tine. Dacă aveți probleme cu angajamentul, adăugați un jucător doi. Lăsați-i pe prietenul tău să știe despre gamificare și să le întrebe dacă vor stabili goluri cu tine. S-ar putea chiar să setați obiective similare (sau aceleași), astfel încât să puteți lucra împreună.
  • Imagine intitulată Contactați președintele Statelor Unite Pasul 13
    2. Consultați-vă cu prietenul dvs. zilnic. Stabiliți o dată în fiecare zi pentru a vă apela pe prietenul dvs., astfel încât amândoi aveți pe cineva pe care îl raportați. Spuneți-le despre fiecare scop pe care l-ați lăsat deoparte astăzi și dacă le-ați realizat. Discutați despre ce a mers bine și ce nu ați putut să vă puteți îmbunătăți mâine.
  • Imagine intitulată Reconectați cu prietenii vechi Pasul 15
    3. Configurați recompense sau pedepse pe baza obiectivelor setate. S-ar putea să stabiliți împreună cu prietenul dvs. că, dacă oricare persoană nu își completează scopul, celălalt ajunge să-i urmărească zece push-up-uri. Sau puteți spune că, dacă vă atingeți obiectivele, veți ieși la prânz împreună în acea săptămână. Decideți care este o motivație mai bună și discutați despre ce alegeți în timpul verificării zilnice.
  • Recompensează psihologic să motiveze oamenii mai bine decât pedepsele în majoritatea cazurilor.
  • Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 19
    4. Angajați-vă în concurență sănătoasă cu prietenul dvs. Tu și prietenul tău ar putea găsi această armătură pozitivă dacă amândoi aveți un sentiment sănătos de ambiție . Adăugați concurență la rutinele dvs. și vedeți cine poate ajunge mai întâi la obiectivele lor. Atâta timp cât vă puteți construi reciproc și oferiți sprijin în timp ce concurează, acest lucru poate face pentru motivația convingătoare.
  • Dacă sunteți atât de instruire pentru un maraton, de exemplu, ați putea decide că prima persoană să termine un 5K cumpără celălalt pantofi noi de alergare.
  • sfaturi

    Rewww Obiective sau misiuni mai mici care nu vă îmbunătățesc viața. Nu trebuie să rămâneți cu un program care nu vă ajută.
  • Înregistrează-te pentru Cursuri online gratuite Pentru gamificarea cunoștințelor încorporate.
  • Gândiți-vă la obiective (cum ar fi obținerea unei licențe de conducere, Găsirea unui loc de muncă, sau absolvire liceu) ca realizări de joc pentru a face practicarea și în cele din urmă realizarea lor distractivă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar