Cum să calmezi nervii

Știți sentimentul: vă pregătiți să dați un discurs în fața unei clase, mergând la un interviu de angajare sau întâlnirea unei date orbite pentru prima dată. Intrați într-o sudoare și simțiți ca hiperventilarea. Împiedicați-i pe nervii să vă obțină cel mai bine, învățând să rămâneți relaxați și să vă recâștigă răcoarea.

Pași

Metoda 1 din 6:
Calmarea minții tale
  1. Imagine intitulată Nervici calmă Pasul 1
1. Faceți o listă de lucruri care vă determină stresul. Identificați ceea ce provoacă nervii voștri. Acest lucru vă poate ajuta să vă gestionați mai bine stresul prin dezvoltarea strategiilor. Unii dintre acești factori de stres vor fi externi (cum ar fi tratarea unui termen limită de lucru la locul de muncă), în timp ce altele vor proveni din interior (cum ar fi sentimentele de inadecvare).
  • Imagine intitulată Nervii calmi Temp_long_list 01 3
    2. Practicați mintea. Mintea poate fi practicată oriunde, în orice moment. Aceasta implică încetinirea pentru a observa împrejurimile dvs., angajând simțurile și evitarea hotărârilor judecătorești. Este vorba de a experimenta cu adevărat momentul actual, indiferent de cât de obișnuit. Iată câteva exemple de exerciții simple de minte:
  • Alegeți o floare și examinați-o. Uită-te la formele și culorile petalelor. Miroase parfumul florii. Simțiți-vă pământul sub picioarele voastre și vântul din jurul feței.
  • Mănâncă o masă. Miroase aroma mesei. Uită-te la creșterea cu abur și învârtirea. Simțiți textul alimentelor și gustați adâncimile aromei.
  • Duș cu grijă. Simțiți temperatura apei. Ascultați sunetele pe care apa o face așa cum lovește podeaua. Inspirați aburul și simțiți că apa se scurge din spate.
  • Imagine intitulată Nervici calmă Pasul 3
    3. Încercați o meditație. Meditația vă ajută să vă concentrați gândurile în prezent, fără să vă îngrijorați de trecut sau de viitor. Conștientizarea respirației și a poziției de poziție a corpului vă centrează în acest moment. Nu există nici un mod de a medita, dar există câteva practici de bază pe care le puteți încerca.
  • Localizați un loc liniștit, privat pentru a medita. Asigurați-vă că puteți media neîntrerupt timp de cel puțin zece minute. Tăcerea absolută nu este necesară ca zgomote ambientale (trafic, oameni din afară, câini de lătrat) fac parte din momentul prezent.
  • Găsiți o poziție confortabilă pentru a vă odihni. Acest lucru poate fi așezat sau culcat pe podea. Închideți ochii sau lăsați-vă ochii să priviți spre podea.
  • Acordați atenție respirației. Simțiți-vă că respirația vă umple plămânii în timp ce vă inhalați încet. Împingeți-l din diafragmă pe măsură ce expirați. Încercați să numărați respirațiile înapoi de la zece la unu. Când ați ajuns la unul, începeți din nou la zece.
  • Dacă gândurile sau sentimentele vă intră în minte în timp ce meditați, aduceți atenția înapoi la respirație. Concentrându-vă pe respirația dvs. vă va ajuta să vă împiedicați să vă prindeți pe oricare gând.
  • Imagine intitulată Nervii calmi Pasul 4
    4. Încercați un exercițiu de vizualizare ghidat. Vizualizarea într-un loc confortabil și relaxant, ca pe o plajă tropicală, poate ajuta la calm nervi și să vă îmbunătățiți starea de spirit. O tehnică simplă, se poate face oriunde și necesită doar imaginația voastră. Iată câteva pași pentru vizualizarea ghidată:
  • Găsiți o poziție confortabilă într-un loc liniștit, privat. Închiderea ochilor vă ajută să vă blocați împrejurimile și să vă concentrați asupra creării unui alt spațiu.
  • Luați câteva respirații adânci. Începeți să vă imaginați într-un cadru relaxant. Aceasta poate fi o plajă caldă, o pădure tropicală tropicală, sau o luncă ușor de rulare.
  • Începeți să adăugați detalii pe scena dvs. Vizualizați o cale prin luncă sau pădure. Cum arată copacii? Există nori pe cer? Puteți simți briza pe piele? Dacă într-adevăr vă scufundați în scena voastră, veți simți toată tensiunea din corpul vostru - în special umerii, genunchii și gâtului - începe să dispară.
  • Mențineți respirația lentă. Când sunteți gata să ieșiți din vizualizarea dvs., începeți încet să ascultați sunetele camerei și străzii. Deschide-ți ochii încet.
  • Vizualizările ghidate se pot face folosind propria dvs. imaginație, dar vă puteți întoarce și la înregistrări audio, un instructor de vizualizare sau un script.
  • Metoda 2 din 6:
    Calmarea corpului
    1. Imagine intitulată Nervii calm Pasul 5
    1. Ascultați o muzică. Calmarea muzicii clasice sau jazz-ului s-a arătat că a scăzut frecvența cardiacă și tensiunea arterială și scade hormonii de stres. Există dovezi care sugerează că, în situații terapeutice, muzica poate fi mai eficientă la promptarea relaxării decât stimulii verbali (care este distragătoare), deoarece muzica este procesată în primul rând în secțiunile non-verbale ale creierului nostru. .
  • Imagine intitulată Nervii calm Pasul 6
    2. Utilizați aromoterapie pentru a vă ajuta să vă relaxați. Aromaterapia utilizează uleiuri esențiale derivate din diverse ierburi, fructe, coajă și flori. În acest sens, aromoterapia poate afecta pozitiv starea de spirit și emoțiile, făcând o legătură între simțurile dvs. olfactive și sistemul limbic din creier.
  • Lavanda și lămâie sunt două dintre cele mai populare uleiuri folosite pentru relaxare și relief de stres. Verificați online sau discutați cu un specialist de aromoterapie pentru a determina ce ar putea funcționa mirosuri sau amestecuri suplimentare pentru dvs.
  • Într-un masaj aromaterapeutic, uleiul esențial este plasat în "Ulei purtător" - ulei neschimbat sau ușor parfumat - care este sigur pentru aplicarea pielii. Pe măsură ce uleiul de masaj este încălzit prin frecare de masaj, aroma uleiului esențial umple aerul.
  • Aromaterapia arzătoare pot fi achiziționate și plasate în orice cameră din casă. Unii sunt conectați la ieșiri, în timp ce altele se potrivesc în jurul vârfurilor becurilor de lumină lampa. Căldura de la bec eliberează mirosul de ulei esențial calmant în cameră.
  • Imagine intitulată Nervii calm Pasul 7
    3. Încercați yoga. Restituirea yoga de yoga, cum ar fi poza copilului sau cadavrul prezintă, pot ușura stresul, ajutând la a se concentra asupra respirației și promovarea relaxării fizice totale. Pozițiile de putere, cum ar fi Vultle Pose, ajută la ușurința stresului, concentrându-se pe practicianul pe echilibru, în timp ce întinde umeri și spate.
  • Imagine intitulată Nervici calmă Pasul 8
    4. Încercați să dansați de unul singur sau cu un partener. Dans este o altă modalitate excelentă de a elibera acele endorfine și de a vă calma nervii. Dansul are multe beneficii pentru sănătate, inclusiv o mai bună fitness fizică și o memorie sporită (gândiți-vă la toate pozițiile de balet!), dar este, de asemenea, valoroasă ca o activitate socială. Indiferent dacă aflați într-o clasă sau dansând cu un partener, interacționați din punct de vedere social, iar endorfinele și buna dispoziție tind să fie împărtășită între dansatorii sociali.
  • Metoda 3 din 6:
    Redefinind starea ta de spirit
    1. Imagine intitulată Nervii calm Pasul 9
    1. Începe râzi. Luați câteva minute să râdeți fie de unul singur, fie cu alții. Indiferent dacă este vorba despre un videoclip scurt de 2 minute despre o pisică care poartă pantaloni sau o comedie de lungime de caracteristici, râzând are multe beneficii pentru sănătate:
    • Râsul stimulează multe organe. Când râdem, luăm mai mult oxigen decât de obicei și care stimulează inima, plămânii și mușchii.
    • Râsul crește gândurile pozitive, ceea ce duce la eliberarea de stres și neuropeptidele de luptă împotriva bolilor.
    • Râsul în sine mărește starea de spirit și duce la sentimente de conexiune interpersonală îmbunătățită atunci când sunt împărtășite cu alții.
  • Imagine intitulată Nervici calmă Pasul 10
    2. Zâmbiți când vă simțiți nervos. Când aveți sentimente negative sau nervoase, este greu să vă opriți de la Wallowing în ele. Sparge un zâmbet mare. Ar putea fi fals la început, dar gândiți-vă la ceva care vă face cu adevărat să zâmbiți și să continuați să lucrați la el. Un mare zâmbet mare vă va înșela momentan mintea în gândirea mai pozitivă, ajutându-vă să vă scoateți dintr-o rutină.
  • Imagine intitulată Nervici calmă Pasul 11
    3. Încercați să prezentați puterea. Puterea Posing este o modalitate de a vă ține corpul pentru a transmite limbajul corpului încrezător și dominant. La rândul său, acest lucru vă poate ajuta să vă relaxați mai relaxat și încrezător.
  • De exemplu, atunci când vorbești într-o întâlnire, traversează brațele pe piept și stai drept. Dacă închideți o afacere, arătați că sunteți angajat în picioare, înclinați înainte și vă odihniți mâinile pe o masă în timp ce vă uitați la client sau la alt individ.
  • Metoda 4 din 6:
    Relaxându-vă preocupările
    1. Imagine intitulată Nervii calmă Pasul 12
    1. Fi pregătit și organizat. Intrarea într-un interviu de angajare sau un angajament de vorbire publică poate fi un timp stresant. Va fi mai stresantă dacă nu sunteți pregătiți și nu știți exact ce veți spune. Petreceți ceva timp scriind discursul dvs. sau scrierea răspunsurilor la întrebările tipice de interviu.
    • Obțineți organizat înainte de a merge într-un interviu sau dați un discurs. Știți unde ați pus CV-ul dvs. și fiți gata să o predați la managerul de angajare.
  • Imagine intitulată Nervii calm Pasul 13
    2. Vorbește pozitiv pentru tine. Dă-ți un vot de încredere prin afirmarea abilităților tale. Spune-te: "Pot să fac asta."Spune-ți că ești încrezător, interesant și angajat. Acordarea unei armări pozitive pentru tine va ajuta, de asemenea, să blocheze gândurile negative care contribuie la creșterea nervilor.
  • Imagine intitulată Nervii calm Pasul 14
    3. Nu vă grăbiți. Dați-vă suficient timp pentru a ajunge la un interviu sau la o nouă școală vă va ajuta să vă liniștiți nervii. Planificați traseul dvs. și anticipați orice întârziere. Lăsați câteva minute mai devreme decât credeți că aveți nevoie, astfel încât să nu vă grăbiți în ultima clipă cu transpirația de sudoare.
  • Imagine intitulată Nervii calm Pasul 15
    4. Demonstrează încrederea. Când sunteți într-o situație de înaltă stres, puteți cădea cu ușurință a nervilor dvs. și începeți să vă întrebați. Aplicând încrezător, puteți înșela pe alții - și pe voi înșivă - să vă simțiți mai încrezători.
  • Dacă vă simțiți mâinile, încercați să strângeți mușchii coapsei. Acest lucru ajută la redirecționarea energiei departe de mâini.
  • Imagine intitulată Nervii calm Pasul 16
    5. Nu vă fie frică să fiți vulnerabili. În special în vorbirea publică, audiențele doresc să audă partea voastră umană. Relaționați unii din discursul dvs. la propriile vulnerabilități. Acest lucru vă face mai relaxat publicului.
  • Imagine intitulată Nervici calmă Pasul 17
    6. Cunoașteți publicul. Fiind pregătit pentru publicul potrivit este o cheie pentru calmarea nervilor într-un interviu sau discurs de angajare. Când audiența dvs. înțelege despre ce vorbești, ei vor răspunde mai pozitiv, reducând astfel nervozitatea.
  • Faceți niște cercetări despre publicul dvs., astfel încât să știți ce ar dori să audă. De exemplu, aflați cine veți fi intervievați și care sunt pozițiile lor.
  • Imagine intitulată Nervii calmi Pasul 18
    7. Păstrați lucrurile în perspectivă. Da, interviul, vorbirea sau concurența este importantă pentru dvs. Dar nu este probabil singurul interviu de angajare pe care îl veți avea vreodată. Aduceți nivelul de stres prin punerea lucrurilor în perspectivă.
  • Nu vă deranjează prea mult greșelile pe care le faceți. Toată lumea face greșeli, mai ales dacă sunt noi la ceva. Dacă nimic altceva, aceste greșeli vor fi oportunități de învățare pentru dvs.
  • Dacă nu beneficiați de slujbă, luați în considerare interviul o practică și încercați din nou pe un alt interviu.
  • Metoda 5 din 6:
    Calmarea prin conexiune
    1. Imagine intitulată Nervii calmă Pasul 19
    1. Suna un prieten. Vorbind despre ceea ce vă deranjează sau vă provoacă stresul poate ajuta la punerea în perspectivă a problemei. Obținerea feedback de la un prieten sau iubit se poate normaliza, de asemenea, problema, făcându-vă să vă simțiți mai puțin singuri. Asigurați-vă că ați ales persoana potrivită cu care să discutați - dacă stresul dvs. provine dintr-o problemă de familie, probabil vorbiți cu un prieten închis și de încredere în loc.
  • Imagine intitulată Nervici calmă Pasul 20
    2. Îmbrățișați un animal de companie. Pur și simplu jucând cu câinele sau pisica dvs. poate ridica nivelurile de substanțe chimice de serotonină și nervoase, care ridică starea de spirit și creează sentimente de euforie. Doar câteva minute de mâncare animalul dvs. poate reduce tensiunea arterială și ritmul cardiac.
  • Imagine intitulată Nervii calmă Pasul 21
    3. Vizitați un consilier. Dacă nervii și stresul vă provoacă anxietate sau aveți probleme cu gestionarea sentimentelor dvs., încercați să vizitați cu un consilier pentru a vorbi despre ceea ce vă deranjează.
  • Verificați cu asigurarea de sănătate pentru a vedea ce este acoperit de planul dvs. de sănătate.
  • Metoda 6 din 6:
    Schimbarea obiceiurilor de sănătate
    1. Imagine intitulată Nervii calmă Pasul 22
    1. Fă niște exerciții. Mergând pentru o alergare, făcând niște cricuri de sărituri și greutăți de ridicare ajută la ameliorarea stresului prin eliberarea substanțelor chimice endorfine-creier care ridică starea de spirit, carnea de îmbinare a corpului nostru și ușurați sentimentele de durere fizică. Exercitarea ne permite, de asemenea, să simțim că suntem în controlul situației noastre, chiar dacă nu putem fi în control asupra lucrurilor care ne provoacă stres.
  • Imagine intitulată Nervii calmă Pasul 23
    2. Mănâncă alimente bogate în nutrienți. Mâncarea alimentelor potrivite nu numai că ne poate face să ne simțim bine și mulțumiți, dar poate ajuta la ridicarea stărilor noastre de spirit. Când suntem stresați corpul nostru secretă hormoni care afectează starea de spirit. Alimentele care conțin vitamina B și acidul folic ajută la lupta împotriva stresului, deoarece acele minerale sunt necesare pentru producerea de serotonină - chimică fericită a creierului nostru. Încercați să mâncați unele dintre următoarele superfood-uri pentru o amplificare a starea de spirit:
  • Afinele sunt ridicate în vitamina C-un luptător major de stres. Încercați-le într-o smoală, pe partea de sus a unor granola, sau chiar pe cont propriu.
  • GNAWING pe unele migdale crude poate ajuta la o anumită agresiune. Ele sunt, de asemenea, o sursă bogată de vitamina B2 și E, care, cum ar fi vitamina C, sa dovedit a lupta împotriva radicalilor liberi asociați atât cu stres, cât și cu boala.
  • Sparanghelul este ridicat atât în ​​vitamina B, cât și în acidul folic. Acest verde fibră de înaltă fibră este mare în salate și paste, și face un fel de mâncare excelentă pur și simplu aburit cu o strângere de lămâie și de sare de sare.
  • Imagine intitulată Nervii calmă Pasul 24
    3. Bea multa apa. Deshidratarea poate determina organismul dvs. să funcționeze mai puțin productiv și poate crește posibilitatea de anxietate sau chiar atacuri de panică. Consumați 9-13 cani de fluide pe zi. Unele din acest fluid pot fi atinse din fructe și legume cu conținut ridicat de apă.
  • Imagine intitulată Nervii calmă Pasul 25
    4. Obțineți suficientă restul. Corpul tău are nevoie de timp pentru a se restabili și pentru a permite mușchilor să se relaxeze pe deplin. Obținerea unui somn suficient în fiecare noapte, va afecta stresul care duce la nervi jangled. Încercați timp de 7-8 ore de somn în fiecare noapte.
  • Dacă aveți probleme la culcare, încercați să luați o baie caldă înainte de culcare sau să ascultați unele muzică calmă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Cele mai multe uleiuri esențiale necesită ca acestea să fie amestecate cu un ulei purtător înainte de expunerea la piele. Eșecul de a face acest lucru poate duce la o reacție alergică severă.
  • Copiii mici, femeile însărcinate și care alăptează, diabetici, și cei cu hipertensiune arterială sau probleme cardiace ar trebui să consulte cu siguranță un specialist de aromoterapie înainte de expunere, deoarece unele uleiuri pot provoca complicații.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar