Cum să te calmezi înainte de a întâlni pe cineva

Este posibil să aveți o întâlnire importantă, sau un interviu de angajare sau o primă dată. S-ar putea să fiți îngrijorat de modul în care vă ocupați de întâlnirea cu cineva nou și sunteți îngrijorați de ceea ce veți spune. Petreceți ceva timp pregătirea pentru interacțiunea viitoare prin învățarea unor tehnici de relaxare pentru a vă calma nervii sau vizualizând o întâlnire reușită cu persoana pe care urmează să o întâlniți. Când sosește timpul pentru întâlnirea dvs., puteți lua niște pași pentru a transmite încrederea și pregătirea, cum ar fi îmbrăcarea în mod corespunzător și arătând o atitudine pozitivă. Întâlnirea cu oameni noi poate provoca o anumită anxietate, dar dacă sunteți pregătiți, vă puteți simți mai încrezător în interacțiunile dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de nervi
  1. Imaginea denumită să fie observată pasul 4
1. Schimbați limba dvs. S-ar putea să vă simțiți fluturii în stomacul sau strâns în piept. Luați în considerare faptul că, în corpul nostru, energia nervoasă și energia emoționată se simt adesea foarte asemănătoare. Prin urmare, este posibil să nu fie greu să-ți faci și creierul să facă comutatorul. Spune-ți "Sunt atât de încântat să întâlnesc această persoană!"Mai degrabă decât" Sunt atât de nervos!"Și vezi cum se schimbă perspectivele tale.
  • Este mai ușor să vă spuneți că sunteți încântați, mai degrabă decât să vă liniștiți, când sunteți nerăbdători. Aveți deja toate răspunsurile fiziologice ale entuziasmului, deci este mai ușor să vă faceți să credeți că sunteți încântați, mai degrabă decât să vă forțați să vă liniștiți - care se află la capătul opus al spectrului fiziologic.
  • De exemplu, este posibil să aveți o întâlnire importantă cu banca dvs. care vine. În loc să se gândească: "Mă tem de această întâlnire", ai putea să-ți spui: "Sunt atât de încântat să mă întâlnesc cu acest împrumut!"Sună prost, dar dacă râzi de tine, chiar mai bine! Care vă va ajuta să vă relaxați.
  • Spuneți-vă cum vă anticipați întâlnirea mai degrabă decât să vă îngrijorați. De exemplu, "Nu pot să aștept să mă întâlnesc cu noul meu șef de mâine!"
  • Dacă puteți spune și altor persoane, chiar mai bine. Cu cât putem obține creierul să proceseze acest lucru ca un eveniment pozitiv, cu atât mai bine. Apelați un prieten și spuneți-le cât de mult așteaptă cu nerăbdare să întâlnești persoana.
  • Imaginea intitulată Fii calm pas 15
    2
    A respira. Încercați să vă ștergeți mintea de îngrijorare și să vă concentrați asupra respirației. Respirația este una dintre cele mai bune modalități de a reduce stresul. Asigurați-vă că luați respirații profunde (în abdomen, nu în piept) pentru a obține beneficiile reliefului de stres și relaxare.
  • Respirația superficială vă poate face să vă simțiți neliniștiți. O modalitate bună de a vă asigura că respirați în abdomenul dvs. este în mâinile dvs. pe butonul buric și urmăriți-le să se ridice și să cadă. Burta dvs. ar trebui să vă ridice mâinile și pieptul nu ar trebui să se miște.
  • Dacă puteți, încercați să vă culcați și să vă simțiți să vă ridicați și să cădeți cu aer. Nu te concentrezi pe nimic altceva decât respirația ta pentru câteva minute. Dacă nu sunteți în stare să vă culcați, stați cu ochii închiși și practicați respirația, poate folosind un cuvânt sau o imagine care să vă ajute să vă relaxați.
  • Sfat de experți
    Dr. Niall Geoghegan, PSYD

    Dr. Niall Geoghegan, PSYD

    Psiholog clinic. Niall Geoghegan este un psiholog clinic în Berkeley, CA. El este specializat în terapia de coerență și lucrează cu clienți privind anxietatea, depresia, gestionarea furiei și pierderea în greutate printre alte probleme. El a primit doctoratul său în psihologia clinică de la Institutul Wright din Berkeley, CA.
    Dr. Niall Geoghegan, PSYD
    Dr. Niall Geoghegan, PSYD
    Psiholog clinician

    Care se ocupă de anxietate este o provocare. Niall Geoghegan, un psiholog clinic, spune: "Anxietatea este inevitabilă. Toți vom simți nerăbdător la un moment dat, dar unul dintre lucruri cheie de știut este că puteți intra într-o situație producătoare de anxietate, lăsați anxietatea să crească, și lăsați-o să se miște prin tine. Ești încă acolo- Nu te ucide."

  • Imagine intitulată face o relaxare profundă Pasul 5
    3. Relaxați-vă mușchii. Înmuierea și relaxarea mușchilor comunică creierului că nu este nimic de îngrijorat în mediul din jurul tău. Când este nervos, mulți oameni ritm, săriți un picior, alegeți-vă la hainele lor, strângeți fălcile, își strângeau mâinile etc. Acest alarme creierul și inițiază panica. Relaxarea musculară progresivă - Tensing apoi eliberarea musculaturii dvs. Metodic - vă poate ajuta să vă liniștiți.
  • Încercați să faceți o "scanare corporală", pornind de la vârful capului și scanarea până la vârful degetelor de la picioare, relaxând fiecare mușchi de-a lungul drumului.
  • Încercați aceste tehnici în ore sau chiar în zilele înainte de întâlnire, apoi încercați-o chiar înainte de a întâlni persoana. Acest lucru vă permite să intrați în situația fără tensiune în corpul dvs. și fără ticuri nervoase, cum ar fi cele enumerate mai sus.
  • Imaginea intitulată este aventuroasă Pasul 1
    4. Ștergeți-vă capul cu meditaţie. Meditația vă poate ajuta să vă relaxați, să vă stresați și să vă concentrați pentru întâlnirea dvs. Vă va ajuta să vă simțiți mai calme prin scăderea tensiunii arteriale. În timp ce meditația ia o practică, pur și simplu închide ochii, respirați profund și curățându-vă mintea prin concentrarea asupra respirației dvs. poate fi benefică.
  • Dacă sunteți subliniat de o întâlnire viitoare la câteva zile distanță, ați putea să vă lăsați deoparte fiecare timp pentru a vă relaxa meditaţie. Practica suplimentară vă va îmbunătăți abilitățile de meditație, dar vă va oferi și mai mult calm și concentrați-vă.
  • Puteți găsi meditații ghidate online sau descărcați aplicațiile de meditație pentru a vă ajuta.
  • Imaginea intitulată este aventuroasă Pasul 5
    5. Amintiți-vă, sunt o persoană ca tine. Chiar dacă întâlnim Papa sau premierul, amintiți-vă, ele sunt doar o altă ființă umană. Nu le faceți mai mult decât viața mai mare decât acestea. Rămâneți pozitiv și deschis, dar păstrați așteptările practice.
  • De exemplu, este posibil să fiți nervosi despre întâlnirea cu cineva pe care l-ați întâlnit online pentru o primă dată. Pot părea ca domnul. sau doamna. Chiar de la profilul lor, dar rămâneți deschis la posibilitatea ca ei să nu fie foarte bine. Realizați-vă perspectivele de la "prima dată" pentru a cunoaște pe cineva mai bine."
  • Imaginea intitulată Fiți atractivă pasul 13
    6. Du-te ușor pe tine însuți. Nu vă îngrijorați de a face greșeli. Lucrurile se întâmplă și de cele mai multe ori, veți găsi alți oameni milostivi și dispuși să vă ajute. Și dacă nu sunt, întâlnirea voastră nu va dura pentru totdeauna. Odată ce obțineți o anumită distanță de întâlnire, probabil veți găsi o modalitate de a găsi un umor în el (sau cel puțin prietenii tăi vor).
  • Da, este posibil să aveți un moment de picior în momentul în care întâlniți pe cineva pentru prima dată, dar nu obseda peste un astfel de scenariu. Dacă se întâmplă, vă cereți scuze, recunoașteți jena și continuați.
  • Gândiți-vă la o scuză grațioasă dacă faceți o greșeală. De exemplu, dacă ați chemat această persoană cu numele greșit pentru ora trecută, ați putea spune: "Oh bunătatea mea, sunt atât de jenat! Te rog, acceptă-mi scuzele!"
  • Metoda 2 din 3:
    Vizualizând o întâlnire reușită
    1. Imaginea denumită este observată pasul 5
    1. Imaginați-vă conversația. Dacă sunteți nervos cu privire la ceea ce veți spune sau faceți, încercați să o vizualizați în mintea voastră. Imaginați-vă în detaliu scena. Vizualizarea vă permite să vă imaginați rezultatul cu succes al întâlnirii dvs. și să vă ajutați să deveniți mai încrezători pentru că ați "pregătit" pentru el în ochiul minții voastre. Această pregătire vă învață creierul să răspundă în acest mod atunci când apare un alt eveniment similar.
    • Vizualizați toate detaliile întâlnirii dvs. Dacă vizualizați întâlnirea unui potențial angajator la un interviu de angajare, de exemplu, vă recomandăm să vă vizualizați conducerea la locația interviului, mergând până la clădire și găsirea biroului corect. Vizualizați costumul pe care îl veți purta la interviu, tremurând mâinile cu intervievatorul și așezați-vă la o masă. Continuați acest proces și vizualizați întregul interviu.
    • Permiteți-vă să simțiți emoțiile pe care le-ați dori în mod ideal când vă întâlniți cu această persoană. Pentru un interviu de angajare, ați putea dori să vă imaginați că vă simțiți încrezători, pregătiți și încântați să aflați mai multe despre această nouă oportunitate.
    • Includeți toate simțurile dvs. în vizualizarea dvs. Dacă imaginați o primă întâlnire la un restaurant italian, miroși usturoiul și marinara în aer. Gustați Lasagna pe care o veți comanda.
    • Vizualizați rezultatele pozitive. Imaginați-vă un interviu de succes de succes, o întâlnire de distracție sau o întâlnire productivă cu un nou supraveghetor.
    • De asemenea, puteți vizualiza o întâlnire reală din trecutul dvs. care a mers bine. Aceasta poate declanșa memoria strategiilor care au funcționat bine, în timp ce se încadrează, de asemenea, întâlnirea viitoare într-o lumină plină de speranță.
  • Imaginea intitulată are cunoștință de Pasul 14
    2. Practicați vizualizarea regulată. Faceți-i un obicei zilnic, primul lucru dimineața sau ultimul lucru pe care îl faceți înainte de a adormi. Vizualizarea reușită ia practica și angajamentul. Gândiți-vă la acest exercițiu: cu cât faceți mai mult, cu atât veți obține mai puternică și cu atât este mai ușor.
  • Închideți ochii și stați drept în timpul practicii dvs., astfel încât să nu vă dați accidental accidental.
  • Poate doriți să lucrați cu acest lucru împreună cu o practică de meditație.
  • Poate doriți să închideți exercițiul de vizualizare cu o afirmație, cum ar fi "Sunt încrezător și curajos" sau "am asta!"
  • Imagine intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 8
    3. Noteaza. O altă modalitate eficientă de a vizualiza este de a scrie cum ați dori întâlnirea dvs. să meargă. Scrierea vizualizării dvs. vă permite să vă concentrați și mai mult și vă permite să reveniți din nou la aceeași vizualizare și din nou prin redirecționarea cuvintelor.
  • Scrieți-vă vizualizarea într-un loc privat, ca într-un jurnal sau puneți-l într-un document electronic pe care îl puteți trage ușor. Ia în considerare citirea acestuia pe telefonul dvs. în timpul navetei dvs., de exemplu.
  • Metoda 3 din 3:
    Transmiterea încrederii
    1. Imaginea intitulată Fii singur și fericit Pasul 11
    1. Au o atitudine pozitivă. Starea pozitivă vă va ajuta să rămâneți calm și așteaptă cu nerăbdare să întâlnim această nouă persoană. În plus, cealaltă persoană va găsi mult mai ușor să interacționeze cu dvs. atunci când apare pozitiv și receptiv pentru a vorbi cu ei.
    • Dați-vă o discuție mini-Pep cu un cuvânt sau o frază menită să vă ajute să rămâneți centrate și pozitive, cum ar fi "Du-te"!"Sau" Rămâneți puternici!"
    • Gândiți-vă bine. Credeți în abilitatea dvs. de a avea o întâlnire reușită cu această nouă persoană. Pentru inspirație, gândiți-vă la toate modurile în care aveți succes în viața voastră: puteți face toate aceste lucruri și puteți face acest lucru și acest lucru!
  • Imagine intitulată Întrebări de interviu Pasul 14
    2. Rochie pentru a impresiona. Purtați un costum adecvat cu ocazia că vă uitați și vă simțiți bine. Pentru un interviu de angajare, este posibil să doriți să purtați un costum sau altă îmbrăcăminte potrivită pentru un set de birouri. Pentru o primă dată, Poate doriți să purtați blugi și un pulover frumos sau rochia preferată.
  • Pentru setările profesionale, este bine să purtați haine care vă transmit personalitatea (cum ar fi o bluză colorată, bijuterii cu privire la declanșarea ochilor sau o cravată colorată), doar asigurați-vă că nu exagerați! Când se îndoiește, vizează un aspect mai conservator.
  • Imaginea intitulată BE MATURE PASUL 22
    3. Utilizați limba corpului încrezător. Ta limbajul trupului transmite o mulțime de informații despre dvs. către cealaltă persoană. Transmiterea încrederii și a energiei pozitive prin ridicarea drept, făcând contactul vizual, și zâmbind când salutați persoana.
  • Agitați mâinile. Salut persoana cu o strângere de mână încrezătoare și fermă. Asigurați-vă că le arătați în ochi în timp ce agitați mâinile.
  • Imaginea denumită să fie observată pasul 7
    4
    Vorbeste clar. Asigurați-vă că vorbiți suficient de tare, astfel încât alți oameni să vă poată auzi și că vă uitați la cealaltă persoană, nu la picioarele voastre, când le salutați. O voce clară, articulată și caldă vă face să apară calm și încrezător.
  • De asemenea, să aveți grijă că nu vorbiți prea repede, ceea ce apare adesea când oamenii sunt nervoși.
  • Salut cealaltă persoană cu un salut cald, prietenos. Spune numele lor în salutul tău. "Bună, Marisol, e atât de frumos să te cunosc!"
  • Imagine intitulată Fii o fată medie Pasul 2
    5. Stabiliți un raport cu cealaltă persoană. Observați cealaltă persoană în împrejurimile lor și căutați modalități de a începe o conversație. Căutați modalități de conectare cu ele asupra intereselor comune. În timp ce mulți oameni nu le place Convorbire scurtă, Este o modalitate de a găsi un teren comun și de a începe să construiască o relație.
  • Căutați indicații de conversație în împrejurimile dvs. Uită-te la îmbrăcămintea celeilalte persoane: există ceva ce poartă că le poți complimenta? Există o frumoasă piesă de artă pe peretele biroului lor? Găsiți ceva de vorbit timp de câteva minute înainte de a vă stabili în mână. Dacă nu vă puteți gândi la nimic, puteți vorbi întotdeauna despre vreme!
  • De exemplu, puteți fi într-o întâlnire în biroul cuiva. Pe biroul lor este o imagine de familie. Ai putea spune: "Ce imagine frumoasă! Câți ani au copiii tăi?"
  • De exemplu, prima dvs. dată poartă un cod PIN cu numele unui candidat politic pe care îl susțineți. Ai putea să-l îndrepți spre el și să spui: "Alegere plăcută! Cred că va face un mare primar!"
  • Luați notă de numele persoanei și utilizați-l periodic pe tot parcursul conversației. Acest lucru te face să pari personalizați și plăcut. De asemenea, utilizați numele lor când le mulțumiți sau spuneți la revedere la sfârșitul întâlnirii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar