Cum să vă controlați mintea subconștientă

În timp ce mintea conștientă este remarcabilă, mintea subconștientă este și mai mult de inspirație! Pe măsură ce mintea dvs. conștientă procesează o alegere sau acțiune, mintea dvs. subconștientă procesează simultan alegeri și acțiuni inconștiente. Odată activate, opțiunile subconștiente, alegerile și acțiunile persistă până la îndeplinit. Cercetările indică faptul că nu este posibil să vă primiți inconștientul.Cu toate acestea, există activități și exerciții care vă pot permite să accesați și să vă extindeți conștientizarea dvs. subconștientului dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Practicarea pozitivității
  1. Imagine intitulată Controlați mintea dvs. subconștientă Pasul 1
1. Practicați discuțiile de sine pozitive. Înlocuiți discuția dvs. negativă cu afirmații. Schimbarea limbii dvs. va modifica mentalitatea dvs. și va suprascrie acțiunile și gândurile subconștiente negative. Înlocuiți "Nu pot face asta!"Cu" pot face asta!"În loc să spun:" Nu reușesc la tot!"Exclamă" voi reuși!"Dacă vă prindeți alunecând înapoi în auto-vorbe negative, întrerupeți și respirați adânc. Luați în considerare de ce vă spuneți că nu veți reuși. Identificați factorii care ți-au determinat să devii negativi. Rețineți că acești factori sunt declanșați și recommântați să vă afirmați.
  • Această schimbare în limba dvs. nu se va întâmpla peste noapte. Este nevoie de timp și o coerență. Rămân pozitive pe măsură ce lucrați pentru a vă plimba de așteptările și comportamentele subconștiente negative.
  • Imagine intitulată Controlați mintea dvs. subconștientă Pasul 2
    2. Ambarcațiuni o mantra pozitivă. Când apare anxietatea sau stresul, calmați-vă nervii și faceți-vă gânduri negative prin repetarea unei mantre personalizate. Utilizarea consecventă a mantrei va supune gânduri și acțiuni negative care apar din mintea dvs. subconștientă. Identificați gândurile negative și acceptați faptul că judecata dvs. de sine este nefondată. Creați o mantra vindecătoare prin identificarea opusului afirmației dvs. de sine. Ambarcațiuni două mantre suplimentare care exprimă aceeași idee - le folosesc interschimbabil. Selectați un loc în corpul dvs. pentru a teme de pozitivitate. Spotul ar putea fi inima sau stomacul tău. Plasați-vă mâna pe loc când repetați mantra. Concentrați-vă asupra acțiunii și umflați cu încredere.
  • Dacă simțiți că nu sunteți niciodată destul de bun, mantrele voastre ar fi "Sunt destul de bun", "Eu sunt vrednic" și "merită."
  • Imagine intitulată Controlați mintea dvs. subconștientă Pasul 3
    3. Practicați vizualizarea. Vizualizarea sau repetarea mintală, realizarea obiectivelor dvs. este un mod minunat de a vă angaja și de a vă antrena mintea subconștientă. Începeți cu exerciții de vizualizare care necesită doar să utilizați unul la două dintre simțurile dvs. Încercați să vizualizați fiecare detaliu al unei fotografii sau un obiect familiar. Pe măsură ce stăpâniți acest lucru, lucrați spre vizualizarea unor scene întregi de filme sau amintiri. Rețineți sunetele, mirosurile, culorile, textul și gusturile. Când dobândiți capacitatea de a vă concentra și de a descrie cu exactitate detaliile, începeți să vă vizualizați atingerea obiectivelor. Este esențial să vă vizualizați cât mai realist posibil. Nu locuiesc pe negative sau să vă imaginați că nu vă reușiți, dar vizualizați-vă reușind și atingeți obiectivul dvs! De exemplu, dacă vizualizați-vă dați un discurs, imaginați-vă că vă recuperați de la un stutter sau o propoziție ignorată în loc să mutați mulțimea la picioarele lor.
  • Vizualizați obiectivele specifice. Să fie specifice despre ceea ce doriți să obțineți. Identificați locația, timpul și circumstanțele care vă înconjoară succesul. Intrați cât mai multe detalii posibil!
  • Nu vă imaginați ca superhuman - în schimb vă imaginați-vă așa cum sunteți cu adevărat.
  • Metoda 2 din 4:
    Practicând meditație minunată
    1. Imagine intitulată Controlul minții dvs. subconștiente Pasul 4
    1. Pregătiți-vă să meditați. Meditaţie vă va ajuta să vă concentrați și să vă comercializați mintea subconștientă. Înainte de meditație, determinați durata sesiunii. Dacă sunteți începător, încercați să meditați timp de 5 minute. Schimbați în haine confortabile. Apucați un cronometru și treceți la un mediu liniștit, liniștit. Alegeți o locație fără aglomerație sau distragere. Stați afară, pe podea, apartamentul dvs. sau pe veranda din spate. Se întinde înainte de a presupune o poziție confortabilă așezată. Atingeți degetele de la picioare, eliberați tensiunea de la gât și relaxați-vă umerii.
  • Imagine intitulată Controlul minții dvs. subconștiente Pasul 5
    2. Stabiliți-vă poziția. Găsiți un loc stabil. Stați într-un scaun liniștit, cu picioarele plantate ferm pe sol sau cu picioarele încrucișate pe o pernă pe podea. Îndreptați-vă spatele - curba naturală a coloanei vertebrale ar trebui să fie prezentă. Poziționați brațele superioare paralele cu părțile laterale ale corpului. Coatele voastre vor avea o îndoire ușoară și mâinile voastre vor cădea în mod natural cu ușurință în genunchi. Coborâți ușor bărbia și priviți la podea. Stabiliți-vă în poziție, deveniți conștienți de corpul vostru, înainte de a continua.
  • Imagine intitulată Controlați mintea dvs. subconștientă Pasul 6
    3. Concentrați-vă pe respirația și gândurile dvs. de trecere. Închideți ochii și începeți să vă urmați respirația. Concentrați-vă pe inspirația dvs. și expirarea dvs. Pe măsură ce vă relaxați, mintea voastră va rătăci. Gândurile vor curge de la mintea dvs. subconștientă în mintea voastră conștientă. Rețineți aceste gânduri, dar nu le judecați. Permiteți aceste gânduri să treacă. Când îți dai seama că mintea ta a rătăcit, întoarce-ți atenția asupra respirației tale. În timp, mintea ta va rătăci din nou. Întotdeauna continuați să vă întoarceți la respirație. Repetați acest proces până când sesiunea dvs. este completă.
  • Metoda 3 din 4:
    Practicarea fluxului de scriere a conștiinței
    1. Imagine intitulată Controlul minții dvs. subconștiente Pasul 7
    1. Pregatește-te. Adunați un creion sau un stilou și un tampon de hârtie. Găsiți un cronometru-un cronometru de ouă, opriți ceasul sau telefonul dvs. va funcționa - un set pentru 5 sau 10 minute se stabilește într-un mediu liniștit, fără distracție. Setați telefonul la tăcere. Evitați utilizarea unui computer sau a unei tablete - vă oferă prea multe distrageri!
  • Imagine intitulată Controlul minții dvs. subconștiente Pasul 8
    2. Începe să scrie. Stați într-o poziție confortabilă și respirați adânc pentru a vă centra. Porniți cronometrul și începeți să scrieți. Nu abordați niciodată fluxul de scriere a conștiinței cu o agendă, dar permiteți-vă gândurilor să curgă în mod natural de la unul la altul. Pe măsură ce gândurile vă intră în cap, înregistrați-le pe hârtie. Nu evitați scrierea gândurilor mundane sau ignorați gândurile ciudate - acestea pot apărea din mintea dvs. subconștientă. Nu judecați gândurile sau opriți-le să le analizați. Doar scrie. Continuați să înregistrați gândurile până la buzzele temporizatorului.
  • Imagine intitulată Controlul minții dvs. subconștiente Pasul 9
    3. Analizați-vă scrisul. Când sesiunea este completă, citiți-vă gândurile. Reflectă asupra cuvintelor tale. Identificați gândurile recurente sau frazele ciudate. Încercați să găsiți o legătură între două idei disparate. Notați de orice gânduri potențiale subconștiente. Pe măsură ce continuați să executați acest exercițiu, citiți-vă munca din sesiunile anterioare. Urmăriți-vă progresul cu fluxul de conștiință care scrie și evaluează dacă mintea dvs. inconștientă sa dezvăluit.
  • Metoda 4 din 4:
    Practicarea analizei de vis
    1. Imagine intitulată Controlul minții tale subconștiente Pasul 10
    1. Înregistrați-vă visele. Înainte de a adormi, puneți un stilou sau un creion și un jurnal de lângă patul dvs. Când vă treziți dimineața sau periodic pe parcursul nopții, înregistrați-vă visele în jurnalul dvs. Notați fiecare detaliu al viselor pe care le puteți aminti. Jot în jos detaliile minore, indiferent cât de mundane sau nesemnificative pot apărea. Dacă ați înregistrat visele dvs. pentru o vreme, notați orice concepte, caractere sau obiecte recurente.
    • Mintea ta subconștientă este dezvăluită în visele tale. Prin urmare, înregistrarea și studierea viselor vă oferă acces la mintea dvs. inconștientă.
  • Imagine intitulată Controlul minții dvs. subconștiente Pasul 11
    2. Decideți dacă visul dvs. a fost semnificativ și clasificați-l. Un vis nesemnificativ încorporează aspecte ale împrejurimilor dvs. fizice - puteți încorpora mirosuri, sunete și acțiuni fizice care apar în jurul vostru în visul dvs. - un vis semnificativ este derivat din mintea dvs. subconștientă - nu este un vis comun, ci un ciudat, ciudat, sau Visul de iluminare. Dacă visul dvs. a fost semnificativ, determinați care categorie de vise subconștiente în care se află sub. A fost un vis precognitiv care a dezvăluit detalii despre evenimentele viitoare? A fost un avertisment? A fost factual - a confirmat ceea ce deja știi? Visul ți-a inspirat sau să-ți îndeplinească una din dorințele tale? Visul vostru a îndeplinit dorința sau trebuie să vă reconciliați cu cineva sau ceva?
  • Visele vii sunt adesea mai semnificative.
  • Imagine intitulată Controlul minții dvs. subconștiente Pasul 12
    3. Interpretați visele dvs. semnificative. Nu trebuie să fii expert pentru a-ți analiza propriile vise! Tot ce este nevoie este un mic efort și cercetare. Există resurse utile online și la biblioteca locală! Când vă analizați visul, evaluați-l ca pe un întreg. Fiecare detaliu vă reamintiți are semnificație și vă va îmbunătăți interpretarea visului dvs., precum și înțelegerea minții dvs. subconștiente. Dacă definiția dicționarului de vis a unui simbol este inadecvată, încercați să evaluați visul în contextul propriului dvs. viață. Încercați să determinați pentru dvs. dacă există un motiv pentru care această imagine, persoană sau lucru apare în visele voastre.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar