Cum să faci temele în dimineața

Dacă vrei să faci o temă făcută dimineața, asta e minunat! Doar asigurați-vă că ați pregătit totul cu o noapte înainte, astfel încât să puteți obține dreptul de a lucra dimineața. Am creat o listă care să vă ajute să faceți asta! Vom începe să vă plimbați prin câteva modalități de a pregăti noaptea înainte și apoi să împărtășim câțiva indicii pentru a vă ajuta să aveți o dimineață fără stres.

Pași

Metoda 1 din 11:
Dați-vă mai mult de o zi pentru misiuni dure.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața 1
1. Așteptând până în ultimul minut este stresant, mai ales dacă nu aveți suficient timp. Nu puneți temele dure până în ziua în care se datorează, în special sarcini mari, cum ar fi proiectele științifice, eseurile și rapoartele de carte. Acesta poate ajuta la obținerea unui planificator sau pentru a face o listă de teme de lucru cu toate termenele limită, astfel încât să puteți lucra la lucrurile mari în bucăți mai mici.
  • Dacă sunteți procrastinatând pentru că nu înțelegeți cesiunea, nu vă fie frică să întrebați profesorul dvs. să clarifice! Cereți instrucțiuni și exemple clare, astfel încât să puteți începe.
Metoda 2 din 11:
Completați tot ce puteți acum.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața de dimineață 2
1. Cu cât poți face mai mult timp, cu atât mai bine! Completați semne de lucru pe foi de lucru, scrieți cuvinte vocabulare sau orice altceva pe care le puteți ieși cu ușurință din calea. Dacă aveți o perioadă de studiu un bloc gratuit de timp în orice moment în timpul zilei, încercați să furiți într-un timp mic de teme.
Sfat de experți
Jennifer Kaifesh

Jennifer Kaifesh

Academic Tutorjennifer Kaifesh este fondatorul de mare așteptare Prep, un serviciu de îndrumare și consiliere cu sediul în California de Sud. Jennifer are peste 15 ani de experiență care gestionează și facilitează îndrumarea academică și pregătirea standardizată, deoarece se referă la procesul de aplicare a colegiului. Ea este absolvent al Universității Northwestern.
Jennifer Kaifesh
Jennifer Kaifesh
Tutor universitar

Dacă nu sunteți sigur cât de mult timp va lua misiunea, luați în considerare o noapte înainte. Când un termen limită este iminent, este de obicei mai bine să stați în sus și să lucrați cu o noapte înainte, mai degrabă decât să vă treziți devreme pentru a încerca să o faceți bine înainte de școală. Dacă există mai multă muncă decât ați anticipat, aveți un tampon mai mare pentru a obține totul făcut și calitatea muncii dvs. poate fi mai bună.

Metoda 3 din 11:
Aflați cât timp aveți nevoie în dimineața.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața 3
1. Examinați-vă misiunile și estimați cât timp vă va lua pentru a termina fiecare. Odată ce știți cât timp trebuie să terminați totul, puteți decide la ce oră trebuie să vă ridicați dimineața.
  • Nu uitați să lăsați mult timp pentru a mânca micul dejun și pentru a vă pregăti!
Metoda 4 din 11:
Lăsați-vă temele, așa că este gata să plece.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața de dimineață 4
1. Organizați-vă munca acum, astfel încât să nu pierdeți vreun moment dimineața. Puneți manualele, foile de lucru, scrierea de ustensile, calculator și orice altceva aveți nevoie pentru temele dvs. pe biroul dvs. Asigurați-vă că spațiul de lucru este configurat perfect și totul este gata să meargă în dimineața.
  • Dacă credeți că ați putea avea nevoie de chestii ca un dicționar, hârtie grafică sau un conducător, mergeți mai departe și luați-o acum.
Metoda 5 din 11:
Împachetați prânzul și puneți-vă hainele pe timp de noapte.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața 5
1. Obțineți totul gata acum, așa că nu trebuie să vă gândiți mai târziu la asta. Du-te și împachetați rucsacul, faceți prânzul, faceți un duș și vă așezați la tinuta pentru mâine. Tot ce poți face acum, fă-o! În acest fel, puteți dedica cea mai mare parte a timpului în dimineața la temele.
Metoda 6 din 11:
Setați alarma să vă trezească dimineața.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața de dimineață 6
1. Puneți alarma la îndemâna, așa că trebuie să vă ridicați pentru ao opri. Dacă aveți tendința de a lovi butonul de amânare atunci când alarma dvs. se stinge, încercați să părăsiți telefonul sau ceasul deșteptător de pe cealaltă parte a camerei dvs. În acest fel, trebuie să ieșiți din pat pentru ao opri! Odată ce te-ai susținut, lupta cu dorința de a se întoarce în capacele.
  • Dacă aveți un membru al familiei care se trezește mai devreme, cereți-i să vă asigure că sunteți treaz dimineața și să vă treziți imediat dacă sunteți încă să vă loviți.
Metoda 7 din 11:
Du-te la culcare la o oră sensibilă, astfel încât nu vei fi obosit.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața treptat 7
1. Copiii au nevoie de 8-10 ore de somn pentru a se simți odihnit a doua zi. Dacă trebuie să te ridici mai devreme pentru temele, asigurați-vă că te duci la culcare destul de devreme că încă mai faci o mulțime de somn. Porniți laptopul dvs. și puneți-vă telefonul în cameră, astfel încât să nu fiți tentați să parcurgeți media socială sau să vă distrați de orice altceva înainte de culcare.
  • Puneți telefonul pe un cronometru de somn dacă prietenii dvs. au obiceiul de a vă chema sau de a vă trimite textul târziu în noapte.
Metoda 8 din 11:
Stați la un birou sau la masă pentru a vă termina temele dimineața.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața de dimineață 8
1. Este greu să te concentrezi și să faci lucruri făcute dacă încerci să faci temele în pat. Este devreme, iar patul tău este cald și moale - nu încercați să lucrați acolo! S-ar putea să fiți foarte obosiți sau chiar să vă întoarceți să dormiți. Ridicați-vă să lucrați la un birou sau la masă și să stați într-un scaun drept care nu este prea confortabil.
  • Dacă patul dvs. începe să se uite puțin prea atrăgător, pe măsură ce lucrați la birou, ridicați-vă și mergeți la masa de bucătărie, doar în caz!
Metoda 9 din 11:
Face ca temele la domiciliu pe bază de logică.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața de dimineață 9
1. Este mai ușor să vă concentrați pe o lucrare simplă și logică dimineața. Temele care necesită gândirea abstractă, cum ar fi scrierea sau opera de artă, pot fi greu de făcut dimineața, deoarece poate duce rapid la visul de vis. Face lucruri cum ar fi matematica, știința sau vocabularul pentru a vă ajuta să vă concentrați. Lăsați-vă munca creativă, ca și întrebările de eseuri, pentru ultimul.
Metoda 10 din 11:
Ridicați-vă și mutați-vă dacă începeți să vă simțiți somnoros.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața 10
1. Plimbați-vă sau faceți câteva întinderi rapide pentru a vă trezi. Dacă atenția începe să se deplaseze sau ochii tăi devin grei, ridică-te și petrece câteva minute în mișcare. Puteți merge de-a lungul camerei de câteva ori, obțineți o băutură de apă, stați și întindeți ușor, sau chiar faceți niște cricuri de sărituri!
  • Aveți grijă să nu vă distrați! Limitați pauza la 1-2 minute.
Metoda 11 din 11:
Lăsați suficient timp pentru a ajunge la școală înainte de primul clopot.
  1. Imaginea intitulată face temele în dimineața de dimineață 11
1. Înfășurați-vă munca la timp, astfel încât să nu întârzieți la școală. Nu uitați să vă dați timp să mâncați micul dejun, să vă spălați dinții și să vă îmbrăcați. Puteți face lucruri cum ar fi verificați-vă munca și fixați greșelile de ultim moment după ce ajungeți la școală.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar