Cum să dezvolți o bună rutină de dimineață înainte de școală (pentru fete)

Odată ce alarma dvs. se stinge, rutina dvs. de dimineață se poate simți ca o estompare. Nu vă faceți griji! Există tone de modalități rapide și ușoare de a profita la maximum de dimineața dvs. înainte ca ziua școlară să înceapă oficial. Am pus împreună câteva sfaturi, trucuri și alte sugestii ușoare care vă vor ajuta să vă puneți cel mai bun picior înainte în timpul săptămânii.

Pași

Metoda 1 din 13:
Ia-ți pregătirea cu o noapte înainte.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o rutină bună de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 1
1. Verificați prognoza meteo astfel încât să puteți alege hainele potrivite. Rămâneți cald într-un tee cu mânecă lungă și o pereche elegantă de blugi slabi, sau du-te pentru un aspect dramatic, dramatic cu tee preferat și o fustă maximă. Un pulover, panouri scurți și glezne ar putea fi un costum mare dacă nu este deosebit de cald sau rece afară.
  • S-ar putea să vă îmbrăcați pentru vremea răcoroasă cu un vârf solid și o pereche de pantaloni modelați sau să vă pregătiți pentru o prognoză caldă cu un vârf drăguț stratificat și câteva pantaloni scurți.
Metoda 2 din 13:
Ambalați prânzul înainte de timp.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o bună rutină de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 2
1. Umpleți cutia de prânz cu alimente hrănitoare, gustoase. Proteinele, boabele întregi, fructele și legumele sunt toate completările mari la prânzul tău. S-ar putea să vă bucurați de o ceașcă de iaurt sau un sandwich cu pâine de secară. Granola cu conținut scăzut de grăsime, brânză de șir, struguri, felii de mere și morcovi pentru copii sunt toate opțiunile fantastice.
  • Stick-uri de țelină, chipsuri de tortilla, felii de avocado și mixul de traseu sunt alte opțiuni minunate.
Metoda 3 din 13:
Mutați alarma departe de pat.
  1. Imagine intitulată Dezvoltați o bună rutină de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 3
1. Este mult mai greu să vă amânați alarma când este peste cameră. Pe măsură ce vă pregătiți pentru pat, mutați alarma în fața dormitorului dvs. sau un loc unde va trebui să vă ridicați și să opriți alarma. Ieșirea din pat este adevărata provocare - odată ce ați deja în sus și la el, este mult mai ușor să vă pregătiți pentru școală.
  • Faceți tot posibilul să vă treziți în același timp în fiecare zi. O rutină constantă vă va ajuta să dormiți mai bine și mai consistent.
Metoda 4 din 13:
Fă-ți patul de îndată ce te ridici.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o bună dimineață de bună dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 4
1. Credeți sau nu, făcându-vă patul să vă sporească starea de spirit. De fapt, unii experți cred că și că face patul dvs. vă ajută să vă îmbunătățiți stima de sine. Imediat după ce urcați din pat, vă lăsați foile și așternuturile înainte de a face orice altceva. Vedea? Ați realizat deja ceva în primele 5 minute ale zilei dvs!
  • Unele cercetări sugerează că oamenii care își fac paturile să doarmă mai bine și mai bine.
Metoda 5 din 13:
Hop în duș.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o bună rutină de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 5
1. Un duș rece este o modalitate excelentă de a te trezi. De fapt, experții sunt de acord că un duș rece vă poate ajuta să vă simțiți mai alertă dimineața. Dacă preferați dușul pe timp de noapte, este complet bine, de asemenea.
Metoda 6 din 13:
Doll Up părul tău.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o rutină bună de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 6
1. Luați câteva minute pentru a vă spăla părul și alegeți coafura perfectă. Nu răsturnați acest lucru - există tone de aspect super drăguț, ușor pe care îl puteți face fără a cheltui o oră în fața oglinzii. O simplă coadă de coadă laterală este o opțiune excelentă sau ați putea încerca să vă împrăștiați bangurile sau să alunecați pe o bandă elegantă.
  • Ai putea să-ți răsuci părul în chifle drăguțe, sau să-ți legăm părul în diferite tipuri de panglici.
  • Pentru un aspect simplu, purtați-vă părul în jos cu câteva păr de păr.
Metoda 7 din 13:
Faceți machiajul dvs.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o bună rutină de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 7
1. Există tone de machiaj ușor pe care le puteți face înainte de școală. Mișcați pe niște ochelari pentru a drăguț pisică, sau adăugați o atingere de Blush Pentru a da obrajii dvs. o culoare suplimentară. Pentru un aspect mai îndrăzneț, jucați cu ochii metalici și cu ochelari strălucitori.
  • Utilizați machiajul nud pentru un aspect mai natural.
  • Adăugați un pop de culoare la aspectul dvs. cu nuanțe de ruj îndrăzneț.
Metoda 8 din 13:
Mănâncă un mic dejun sănătos.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o bună dimineață de bună dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 8
1. Un mic dejun mare vă oferă o mulțime de energie pentru ziua școlii. Gustare pe alimente hrănitoare, cum ar fi cerealele integrale, proteinele și produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi. Fructele și legumele sunt alte opțiuni nutritive și delicioase pentru masă. Biciuiți un mic dejun clasic, cum ar fi pâine prăjită franceză, ouă amestecate sau un castron de cereale sau mergeți cu ceva mai neconvențional, ca un sandwich de fructe și cremă.
  • Un baghet de cereale integral sau brioșă engleză este o altă opțiune excelentă.
  • S-ar putea sa bucura, de asemenea, un smootie de fructe sau o ceașcă de iaurt amestecat cu fructe sau nuci tăiate.
  • Un castron de ovăz, un sandwich de curcan cu brânză cu conținut scăzut de grăsimi sau un grâu întreg, cu o ouă și spanac fierbinte, sunt alte alegeri excelente.
Metoda 9 din 13:
Periați și atașați dinții.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o bună rutină de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 9
1. Perie cu o pastă de dinți bogată în fluor pentru 2 minute. Încălcarea regulată a dinților vă ține dinții curată și sănătoasă și este ușor să se potrivească în rutina obișnuită de dimineață. Apoi, atașați între dinți pentru a vă aduce dinții curat.
Metoda 10 din 13:
Verificați dublu că aveți totul.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o bună rutină de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 10
1. Creați o listă scurtă de verificare pentru a vă asigura că sunteți ambalat și gata să mergeți. Aveți cutia de prânz sau banii de prânz? Am luat cărțile și temele ambalate? Asigurați-vă că totul este gata să plece, deci nu aveți surprize neplăcute în timpul zilei școlare.
Metoda 11 din 13:
Practicați recunoștința.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o rutină bună de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 11
1. Luați câteva minute să vă concentrați asupra a ceea ce sunteți recunoscător. Încercați să veniți cu cel puțin 3 lucruri pe care sunteți cu adevărat fericiți și recunoscători, chiar dacă nu sunt atât de mari. De asemenea, puteți scrie aceste gânduri pozitive într-un jurnal de recunoștință, dacă doriți. Practicarea recunoștinței este o modalitate excelentă de a vă începe ziua într-o notă fericită și încurajatoare.
  • S-ar putea să spuneți: "Sunt recunoscător pentru prietenii mei", "Mă bucur că am un acoperiș peste capul meu" sau "Sunt recunoscător că este aproape vineri."
Metoda 12 din 13:
Scrieți afirmații zilnice.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o bună rutină de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 12
1. Jot în jos cum ți-ar plăcea ziua să plece. Aveți vreun teste sau proiecte care vin sau poate un mare joc sportiv? Notați cum doriți ca toate aceste lucruri să meargă. Aceasta este o modalitate excelentă de a rămâne pozitiv și de a vă concentra pe tot ceea ce are ziua dvs.
  • S-ar putea să scrieți: "Voi face cel mai bine pe testul meu de matematică" sau "prezentarea istoriei de astăzi va merge fără probleme."
Metoda 13 din 13:
Meditați dacă aveți timp suplimentar.
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o rutină bună de dimineață înainte de școală (pentru fete) Pasul 13
1. Meditarea timp de doar 15 minute este o modalitate excelentă de a ameliora stresul. A primit un test sau un proiect mare? Meditaţie este calea de urmat. Încercați să urmați împreună cu o meditație ghidată sau repetarea unei mantre liniștitoare pentru tine. Orice fel de meditație vă va ajuta să vă simțiți centrate, pașnici și mai conștienți de sine.
  • Verificați YouTube pentru a găsi câteva videoclipuri de meditație ghidate.
  • Există câteva aplicații de meditație excelente, proiectate pentru o audiență mai mică. Check out aplicații precum capul capului, mintea zâmbitoare și puterile minunate pentru a vă ajuta să meditați.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Nu te uita la telefonul tău imediat când te trezești. În schimb, dați-vă mult timp să vă treziți și să vă concentrați în ziua următoare. Textele și notificările dvs. vor fi încă acolo când vă întoarceți!
Partajați pe rețeaua socială:
Similar