Cum să urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și pentru a rămâne mai subțire

Ai renunțat vreodată la micul dejun, sperând că te vei potrivi în blugi sau un costum mai bun? Este un gând natural, mai puțin calorii înseamnă mai puțină greutate. Cu toate acestea, pentru a rămâne subțire și a pierde în greutate, veți dori să mâncați un mic dejun echilibrat și să începeți ziua în mișcare cu exerciții fizice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alimentarea pentru ziua dvs
  1. Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și a ședea Slimmer Pasul 1
1. "Pauză" ta "rapid." Până când te trezești, ar fi plecat de la șase la nouă ore fără nici un fel de mâncare. O dimineață hectică ar putea să vă facă să doriți să luați o gogoșă rapidă și o cafea pentru a merge, dar veți fi mai bine să aveți o masă echilibrată care vă oferă nutrienți pentru această zi
  • În timp ce ar trebui să vă deplasați întotdeauna pentru un mic dejun echilibrat, având două sau mai puține pahare de cafea în plus față de alimentele bogate în nutrienți, vă pot aduce metabolismul pentru această zi. Cafeaua este, de asemenea, o sursă bogată de antioxidanți. Evitați crema și zahărul pentru ao menține mai jos în calorii.
  • Mâncarea dimineața vă poate ajuta să vă mișcați metabolismul și să vă mențineți să vă simțiți plin și energizat până la prânz. Sari peste micul dejun poate părea o modalitate de a vă tăia calorii, dar alimentarea metabolismului dvs. folosind opțiuni sănătoase este importantă pentru a începe obiectivele de pierdere în greutate.
  • Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și pentru a rămâne mai subțire Pasul 2
    2. Concentrați-vă pe proteină. Este foarte important să încărcați alimentele bogate în proteine ​​dimineața. Cercetătorii de la Universitatea din Missouri, de exemplu, au descoperit că persoanele care consumă un mic dejun de 35 de grame de proteine ​​sunt mai puțin susceptibile de a câștiga grăsime corporală spre deosebire de cei care ingest mai puțin. Proteina necesită muncă pentru a digera și va face ca metabolismul să ajungă la lucru mai devreme și vă va lăsa corpul să se simtă mai mult timp.
  • Lactat . Dairy este o sursă excelentă de proteine. Laptele, brânza și iaurtul sunt cretă pline de proteine ​​din zer. O ceașcă de iaurt grecești cu nuci poate produce 26 de grame de proteine ​​și adăugând un pahar de lapte vă poate pune la obiectivul dvs. de 35 de grame. Brânza de cabană este o altă opțiune excelentă cu o servire de 4 uncii care conține 13 grame de proteine. Proteina din zer, găsită în lactate, vă va ajuta să vă păstrați starea de zahăr din sânge și ajută la prăbușirea poftelor și alegerilor alimentare nesănătoase.
  • Ouă. Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine. Indiferent dacă le place să fiți fierți, amestecați sau prăjiți, ouăle pot fi o modalitate excelentă de a vă obține proteina de dimineață cu până la 6 grame pe ouă. Ele sunt, de asemenea, o astfel de mâncare versatilă pe care probabil că nu o veți ieși din noi modalități de a le pregăti delicios.
  • Carne slabă. Deși s-ar putea să fiți tentați să luați niște slănină, este mai bine să vă aduceți proteine ​​prin carne slabă. Puiul și somonul sunt opțiuni ideale. Dacă doriți să aveți cârnați sau bacon, faceți o carne de curcan pentru o opțiune mai slabă și mai sănătoasă.
  • Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și pentru a rămâne subțire pasul 3
    3. Urmăriți carbohidrații. În timp ce cartofii, prăjiturile, gogoșii și bagele sunt alimente comune de mic dejun, aceste carbohidrați înalte, alimente cu proteine ​​scăzute vor fi arse rapid de metabolismul dvs. și vă vor lăsa să vă simțiți foame și înfundați de energie.
  • Există carbohidrați buni și răi. Cercetarea medicală recomandă adulților să obțină 45-65% din calorii lor de la carbohidrați. Puteți obține beneficiile carbohidraților fără rău, făcând alegeri bune. Legume, fructe, cereale întregi și fasole au carbohidrați, dar sunt plini de fibre și vitamine importante. Alimentele bogate în carburi bogate în fibre pot avea beneficii de sănătate excelente, dar veți dori să evitați rafinate "alb" Cereale (cum ar fi orezul albă și pâinea albă) și alimentele pline de zahăr în favoarea opțiunilor pe bază de plante, integrale.
  • Metoda 2 din 3:
    Pornirea zilei în mișcare
    1. Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și a ședea Slimmer Pasul 4
    1. Să se deplaseze primul lucru dimineața. Exercițiul de dimineață are multe beneficii importante. Îți îmbunătățește somnul și devine metabolismul dvs. și alergând. În plus, cei care mențin rutinele de exerciții de dimineață sunt mult mai probabil să piardă și să țină în greutate decât cele care nu fac acest lucru.
  • Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și a ședea Slimmer Pasul 5
    2. Faceți-vă o parte din rutina dvs. de dimineață. Trezirea groggiei cu o zi de lucru de lucru poate face exercițiul unu din ultimele lucruri pe care doriți să le faceți. Va lua disciplina, dar obținerea primului lucru în mișcare poate construi un obicei sănătos. Veți dori să vă exercitați cel puțin trei ori pe săptămână pentru a face parte dintr-o rutină.
  • Tratați antrenamentul dvs. ca o obligație. Permiterea timpului în fiecare dimineață, veți fi mai probabil să vă lipiți și să îl încorporați în rutina zilnică.
  • Adu un prieten. Uneori poate fi greu să rămâi pe drumul cel bun și un Buddy de antrenament aduce responsabilitate. Dacă doriți să anulați, nu va fi doar pe voi înșivă și puteți oferi motivația unii pe alții.
  • Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și pentru a rămâne subțire pasul 6
    3. Începeți ziua cu Cardio. Fie că vă place de mers pe jos sau jogging pe o pistă locală, adăugând acest lucru în dimineața dvs. de trei până la patru ori pe săptămână este o modalitate excelentă de a pierde în greutate și de a începe ziua. Dacă sunteți nou la cardio, ați putea dori să începeți cu o combinație de mers pe jos și jogging până când construiți rezistența. Începeți cu mișcare continuă, un amestec de alergare și mers pe jos, timp de 15 minute pe dimineață și lucrați în sus.
  • Dacă aveți probleme de genunchi sau de alergare este dificil pentru dvs., mersul pe jos este o mare formă de cardio pe cont propriu. Nu trebuie să fugi pentru a obține un exercițiu valoros.
  • Există o dezbatere dacă cardio este mai bună sau mai rău pe un stomac gol. Probabil că este mai bine să mănânci mai întâi deoarece exercițiul prea mult fără combustibil poate avea efecte negative asupra sănătății dvs. generale.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unei rutine de dimineață vă place
    1. Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și pentru a rămâne Slimmer Pasul 7
    1. Face mese delicioase, sănătoase. Doar pentru că mâncați sănătoși nu înseamnă că aveți nevoie de mâncare bland dimineața. Vizitați site-urile de gătit și cumpărați cărți de bucate sănătoase care vă oferă o varietate la micul dejun.
    • Restaurante pot servi uneori alimente bogate în grăsimi gătite în uleiuri nesănătoase. Cu toate acestea, unele locuri de mic dejun oferă opțiuni sănătoase. Puteți lua presupunerea de a mânca prin cercetarea informațiilor de nutriție online înainte de a merge. Acest lucru poate elimina hassle de a-ți găti propria masă și, de asemenea, face experiența un pic mai plăcut dacă o faci cu prietenii.
  • Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și pentru a rămâne mai subțire Pasul 8
    2. Activitățile doriți. Dacă rutina devine plictisitoare și ceva ce vă temeți, este posibil să fiți mai puțin probabil să rămâneți cu el. Este important să găsiți activități de dimineață care vă vor începe metabolismul, dar și că vă place suficient să faceți un angajament pe termen lung. Există o mulțime de opțiuni pentru a începe ziua cu care sunt în afara exercițiului tradițional.
  • Sport. Indiferent dacă o faceți singur sau cu prietenii, sportul ca baschetul și racquetball-urile sunt mari cardio. Competiția poate fi minunată pentru a vă menține pe drumul cel bun și mișcările nestructurate sunt excelente pentru articulațiile și mușchii dvs. Faceți timp înainte de a lucra unde vă întâlniți cu prietenii pentru dvs. de alegere.
  • Yoga. Yoga poate arăta ca o mulțime de ședință și respirație, dar poate fi un mare arzător de calorii. Treizeci de minute de yoga pot arde până la 180 de calorii. Este, de asemenea, o mare întindere pentru mușchii dvs. și o modalitate excelentă de a se pregăti mental pentru această zi.
  • Plimbă câinele. Dacă aveți un partener cu patru picioare, veți beneficia de o plimbare de dimineață. Acest lucru vă va scoate și vă va mișca și vă va ajuta să vă păstrați câinele sănătos în acest proces. În plus, acei ochi speranță ai câinelui tău așteptând o plimbare pot fi ceasuri de alarmă excelente pentru a vă izbucni din pat.
  • Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și a ședea Slimmer Pasul 9
    3. Hop pe o bicicletă. Jogging-ul sau mersul pe jos poate fi greu pe genunchi. Dacă aveți o zonă frumoasă de bicicletă, începeți dimineața cu o plimbare, poate fi un început minunat la zi. Începeți cu o milă și construiți-vă rezistența de acolo.
  • Imagine intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și pentru a rămâne mai subțire Pasul 10
    4. A merge la sală. Dacă vă place exercițiile tradiționale, învârtindu-vă de sala de gimnastică locală pe drumul spre muncă poate fi o modalitate excelentă de a vă aduce în revigorat pentru această zi. Văzând aceiași oameni în fiecare dimineață poate fi un mare stimulent pentru a vă trezi și a vă face calea spre sala de gimnastică.
  • Mașini și benzi de alergare eliptice. Setați mașina cu un nivel cu care vă simțiți și mutați-vă în propriul ritm. Cele mai multe mașini vă vor spune cât timp ați folosit-o și caloriile au ars, astfel încât să vă puteți urmări progresul. Dacă sunteți scurt la timp, ciclismul prin intermediul a 30-60 intervale de intensitate ridicată, atunci intensitatea scăzută poate fi un antrenament excelent.
  • Bicicleta stationara. Acest lucru vă poate ajuta să ardeți calorii și să vă păstrați picioarele tonate fără uzura și ruperea benzii de alergare sau jogging. Asigurați-vă că ați setat rezistența pedalei suficient de mare pentru a vă oferi un antrenament excelent și păstrați mișcarea continuă. Dacă nu sunteți obișnuiți cu acest tip de antrenament, începeți mici cu zece minute și mutați-vă de acolo.
  • Imaginea intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde în greutate și pentru a rămâne mai subțire Pasul 11
    5. A lovit greutățile. Cardio și o dietă adecvată sunt minunate, dar mușchiul în grăsime este o modalitate excelentă de a vă menține corpul în mod natural arderea caloriilor. Chiar și în repaus, cei cu un procent mai mare de mușchi decât calorii arde de grăsime.
  • Începeți mici. Poate fi intimidantă pe jos într-o nouă sală de gimnastică, dar fiecare este în aceeași barcă de a încerca să-și îmbunătățească sănătatea. Nu încercați să faceți mai multă greutate decât corpul dumneavoastră se poate descurca pentru că vă este frică să arătați slab.
  • Repetări mari, greutate redusă. Un minunat pentru a vă menține corpul toned și slab este să faceți repetări de 20-25 pe set de exerciții fizice. Acest lucru vă va face și ritmul cardiac. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o greutate ușoară pentru a finaliza repetițiile.
  • sfaturi

    Există mic dejun rapid și ușor, care au toate recompensele de energie, vitalitate și o viață mai bogată, mai fericită.
  • Nu vă descurajați. Poate dura ceva timp pentru a vedea rezultatele și ar putea fi mai greu decât v-ați imaginat să intrați într-o rutină bună de dimineață. Nu te lua prea jos dacă ai set-o înapoi, lucrați doar la obținerea mai bună a doua zi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar