Cum să fii devreme pentru școală

Întotdeauna esti târziu pentru școală? Primul clopot inel întotdeauna la fel cum mergeți în ușă sau poate al doilea clopot? Te face să te simți conștient de sine în jurul colegilor de clasă? Te-a făcut în necazuri? Da, ajungerea la școală la timp poate fi o durere imensă. Dar există modalități de a vă gestiona dimineața - moduri care vă pot ajuta să economisiți timp, să fiți mai punctuali și să bateți ceasul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unor modalități ușoare de a economisi timp
  1. Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 1
1. Împachetați sacul de carte în prealabil. Stabilirea tuturor textelor și materialelor dvs. în avans vă va economisi timp. Să investească această energie seara și nu va trebui să căutați în mod frenetic temele științifice în dimineața sau panică, deoarece nu puteți găsi protractorul dvs. Doar împachetați înainte de timp și concentrați-vă pe ridicare, îmbrăcată și pe ușă.
  • Image denumită devreme pentru școala Pasul 2
    2. Alegeți dulapul înainte de timp. Deciziile de îmbrăcăminte, în timp ce sunt importante, nu sunt atât de importante încât să vă facă târziu. Plasați-vă tinuta în seara înainte. În acest fel, puteți încerca hainele pe calm și să luați o decizie. De asemenea, vă va oferi șansa de a vă asigura că îmbrăcămintea dvs. aleasă este ascuțită și potrivită. Nimeni nu-i place să se termine cu șosete nepotrivite!
  • Asigurați-vă că hainele dvs. sunt curate și clare. Alegeți elementele care au nevoie de rufe sau călcătoare în timpul de nefuncționare - aceste sarcini sunt prea consumatoare de timp pentru a gestiona în dimineața graba.
  • Verificați prognoza meteo pentru ziua următoare la televizor sau online și rochie pentru a se potrivi. Alegeți un costum pentru a se potrivi cu vremea, mai ales dacă ar putea fi rece sau ploioasă.
  • Image denumită devreme pentru școala Pasul 3
    3. Verificați o listă de sarcini. Urmăriți toate sarcinile minore de dimineață cu o listă zilnică sau săptămânală. Dacă aveți nevoie de o permisiune alunecă pentru a doua zi, primiți semnat și depozitat în sacul de carte. Dacă aveți nevoie de bani de prânz, obțineți-o cu o noapte înainte. Organizația este cheia. Țineți o evidență a ceea ce trebuie făcut în fiecare zi.
  • O listă de sarcini ar putea fi în capul dvs. sau o listă reală. În mod similar, ar putea fi o zi sau ceva ce treceți prin fiecare zi în fiecare zi.
  • Dacă păstrați o listă fizică, încercați să o puneți într-un loc proeminent în care îl veți vedea, ca și frigiderul sau oglinzia de baie.
  • Image denumită devreme pentru școala Pasul 4
    4. Păstrați articolele personale într-o locație setată. Nu există nimic ca consumatoare de frustrant și de timp ca căutarea cheilor pierdute sau a unui telefon mobil. Puneți toate acele mici obiecte personale într-un loc setat, acele lucruri pe care le aveți să le pierdeți. Încercați un coș pe un contor sau pe masa de capăt sau chiar buzunarul sacoului pe care îl purtați mereu. Puneți-le în același loc în fiecare zi, astfel încât să știți unde sunt.
  • Image denumită devreme pentru școala Pasul 5
    5. Stocați articole mai mari de către ușă. Fă-ți ușa zona de încărcare pentru Rush Morning. Puneți pantofii, haina, mănușile, pălăria, cutia de prânz, rucsacul și orice altceva de care aveți nevoie în intrare, astfel încât să puteți fi rapid în sus, rochie și out.
  • Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 6
    6. Pregătiți-vă micul dejun înainte de timp. Făcând alimente să mănânce o mulțime de timp, dar nu credeți că trebuie să alegeți între ceva rapid și ceva sănătos. Prezentați-vă micul dejun seara înainte sau păstrați-l gata în frigider. Dacă sunteți foarte scurt la timp, apucați ceva pentru a lua cu dvs. pe naveta dvs.
  • Ovăzul este atât de delicios, cât și nutritiv. Puteți face suficient o săptămână de o săptămână duminică și păstrați-o în siguranță în frigider. Pachetele unice de ovăz instant sunt, de asemenea, doar acele - instantanee. Durează doar un minut sau două pentru a găti.
  • Mic dejun Smoothies sunt și alimente excelente, de asemenea. Găsiți o rețetă echilibrată (încercați cele cu un bun echilibru de fructe și proteine), amestecați și bucurați-vă.
  • Oamenii spun adesea că fructele sunt fast-food-ul lui Nature. Se prepală, gata să mănânce și poate fi luată în mișcare. Banane, mere, portocale sau struguri sunt idei bune.
  • Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 7
    7. Setați alarma. Ridicarea târzii vă va pune într-un dezavantaj imediat în căutarea punctualității. Acesta va fuma toate cele mai bune planuri puse. Au un ceas deșteptător fiabil sau două. Știți cum să îl setați și să faceți acest lucru în fiecare noapte.
  • Pentru traversele grele, alarmele mai puternice ar putea fi mai eficiente. Alegeți o setare de alarmă care vă va scutura din pat.
  • Plasați alarma departe de pat, astfel încât trebuie să vă ridicați pentru ao opri.
  • Alarmele radio urmează această regulă. Alegeți o stație rock peste ascultarea ușoară sau radioul de discuții.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind o mai bună gestionare a timpului
    1. Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 8
    1. Planificați-vă dimineața înainte de timp. Poate fi greu să gândești în orele de dimineață, în special atunci când vă grăbiți sau fără fixarea zilnică de cofeină. Știind ce să vă așteptați înainte de timp vă poate ajuta să navigați pe aceste stresuri și să rămâneți la timp. O rutină poate fi foarte utilă.
  • Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 9
    2. Ridică-te la un moment potrivit. Setați alarma astfel încât să aveți suficient timp pentru a vă pregăti pe deplin pentru această zi. Timpul de trezire ar trebui să vă permită să vă completați rutina fără să vă simțiți grațiți sau panicați. În același timp, nu ar trebui să vă treziți atât de devreme încât veți fi obosiți.
  • Dă-ți o oră la o oră și jumătate, deci vei avea destul timp să te duci, să te pregătești și să mănânci micul dejun.
  • Evitați apăsarea butonului de amânare. Tentația de a culca doar cinci minute poate fi irezistibilă. Rezista lui! Te va face târziu. Mai rău, conduce adesea la multiple snooze.
  • Setați două alarme dacă sunteți o lovitură compulsivă, multiplă. Puneți unul la îndemână, poate chiar în cameră!
  • Image denumită devreme pentru școala Pasul 10
    3. Nu petreceți prea mult timp pe o singură activitate. Între duș, dressing, mănâncă și pune pe machiaj, nu vei avea luxul de timp suplimentar. Luați în considerare urmărirea dvs. în timpul acestor activități pentru a vedea cât timp cheltuiți pe fiecare.
  • Păstrați îngrijirea la un minim rezonabil. Făcând machiajul și părul și dressingul este un criminal de timp, iar ambițiile dvs. de a fi punctuale ar putea să moară în fața oglinzii de baie. Acest lucru nu înseamnă neglijare. Doar rezistă nevoii de a fi perfect.
  • Pot exista ocazii când ar trebui să vă arătați cel mai bine absolut. În acele zile, intenționați să petreceți timpul suplimentar. În caz contrar, scopul de eficiență.
  • Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 11
    4. Evitați să fiți aspirat în televiziune, dispozitive electronice sau alte distragere a atenției. Diminețile ar trebui să fie despre lux, despre vizionarea știrilor, citirea hârtiei, verificând textele dvs. sau alăptează o ceașcă de ceai sau cafea. Cei mai mulți dintre noi nu pot decât să-și permită o mică indulgență, din păcate. Rezista nevoilor. Te va costa timp prețios.
  • Limitați cu atenție televizorul de dimineață. Traficul local și vremea ar trebui să fie suficiente până când puteți prinde emisiunea de la ora 5.
  • Dacă doriți să citiți hârtia sau știrile online, lăsați-o ca un tratament pentru după-amiaza sau între clase. E, ca și televiziunea, va aștepta ca dvs.
  • Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 12
    5. Nu pierdeți călătoria. De multe ori un student a urmărit autobuzul școlar în jos pe bloc cel puțin o dată. Nu fi acea persoană. Fii afară și la oprirea la timp. Lipsesc autobuzul sau carpoolul dvs. vă poate pune înapoi cu un bun douăzeci de minute sau mai mult, în funcție de locul în care locuiți.
  • Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 13
    6. Colaborați-vă cu familia. Poate că întârzierea voastră vine de la a trăi într-o casă completă - de la confuzie zilnică, haos și blocaje pentru spațiu. Vorbiți cu părinții și frații dvs. cu sinceritate și încercați să veniți cu un sistem.
  • Se transformă în baie. Baia este imobiliară primară dimineața pentru spălarea, îmbrăcarea și periajul dinților. Să stabilească limite de timp pentru utilizarea sa, negociază sloturile sau o organizează mai bine.
  • Dacă aveți frați, ajutați-vă părinții. Mama și tatăl tău pot avea cele mai bune intenții, dar lupta pentru a-ți obține fratele mai mic sau sora adolescentă, în sus și în mișcare. Fi atenți. Încercați să vă ușurați munca și să o faceți o mână.
  • Image denumită devreme pentru școala Pasul 14
    7. Păstrați un ceas în fiecare cameră. Lăsați bifarea ceasului să fie mementoul dvs. constant. Păstrați ceasurile în fiecare cameră, dacă puteți, astfel încât întotdeauna este posibil să vedeți ora. Ceasurile impermeabile pot fi chiar instalate în duș.
  • Metoda 3 din 3:
    Concentrându-se pe punctualitate
    1. Image denumită devreme pentru școala Pasul 15
    1. Supraestimați cât timp veți lua. Cronic târziu sunt adesea optimiste cronic atunci când vine vorba de timp și cât de mult vor trebui să se pregătească. Intuiția dvs. poate fi greșită. Întotdeauna încercați să greșiți din partea mai mare de timp.
  • Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 16
    2. Setați-vă rapid ceasul. Te-ai înșelat devreme, mișcându-ți ceasul înainte de zece sau cincisprezece minute. Rezultatul ar trebui să fie că ajungeți mai devreme de această perioadă de timp.
  • Această tactică nu funcționează întotdeauna. Unii oameni scade automat timpul, știind că au mai multe minute în realitate.
  • Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 17
    3. Găsiți un program sănătos de somn. Ridicarea timpului nu implică doar setarea alarmei. De asemenea, implică un model bun de somn. Mergând la culcare în același timp, în fiecare noapte, vă va face corpul într-un obicei, un ritm care ar trebui să vă facă somnoros și să vă treziți în timpul potrivit.
  • Du-te la culcare la o oră rezonabilă. Unul dintre cele mai mari motive pentru a alerga târziu dimineața este că nu ai ajuns destul de somn cu o noapte înainte.
  • Faceți temele de îndată ce ajungeți acasă. Nu-l puneți de la locul de muncă până în seara sau orele de noapte ale nopții.
  • Scopul timp de cel puțin 8 ore în fiecare noapte. Acest lucru poate fi mai mare în cazul adolescenților. Din păcate, modelele de somn natural de adolescenți adesea nu se potrivesc cu cele ale școlilor. Aceasta poate face parte din motivul pentru care aveți tendința de a întârzia!
  • Imaginea denumită devreme pentru școala Pasul 18
    4. Nu transpirați mai devreme. Punctualitatea poate necesita o schimbare de bază a atitudinii. Unii oameni sabotați pentru că ei cred că este devreme va crea o situație ciudată, să fie necorespunzătoare sau doar să pierdeți timpul. Ei pot face acest lucru să sfideze autoritatea sau să se afirme. Nici unul dintre acestea nu este un motiv bun, totuși.
  • Timpul dvs. nu este irosit dacă știți cum să îl utilizați. Examinați-vă temele sau notele din ultima clasă. Aduceți o carte sau o revistă cu dvs. dacă vă temeți de interacțiunile sociale ciudate.
  • Lateritatea arată o ignorare a normelor sociale. Aceasta nu este într-adevăr o calitate dorită de a avea, dacă vă faceți să vă faceți întârziere din sfidare sau ego.
  • Image denumită devreme pentru școala Pasul 19
    5. Amintiți-vă de importanța punctualității. Timpul este aproape întotdeauna o trăsătură dorită - una care arată dependență, seriozitate și dedicare. Este apreciat de angajatori, profesori, colegi și alții. Ei o iau în serios.
  • Punctualitatea ajută organizațiile să funcționeze corect. Școala ta și mai târziu slujba ta, functioneaza prin a face anumite lucruri la anumite momente. Lateritatea Bogs în jos această mașină. Dacă o persoană întârzie, încetinește. Dacă toată lumea întârzie, mașina nu va funcționa deloc.
  • Fiind prea târziu, de multe ori poate duce la probleme. Vă poate ateriza în detenție. Mai târziu, poate scădea moralul de la locul de muncă, pentru ca colegii dvs. să vă reziste sau chiar mâniei angajatorului.
  • Dimpotrivă, studiile arată că punctualitatea este o trăsătură apreciată în lucrători. Managerii sunt adesea mai puțin probabil să promoveze angajații cronici târziu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar