Cum să vă clarificați mintea

Uneori, întrebările, ideile și planurile pot intra în gândurile noastre fără o comandă sau un scop. Gândurile pot fi bune și productive, dar ar putea fi, de asemenea, distragerea sau îngrijorarea dacă încercați să vă concentrați. Știind cum să vă clarificați mintea poate ajuta cu anxietate, depresie și chiar dificultăți de somn.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea clarității
  1. Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 1
1. Exprimați-vă gândurile în scris. Dacă mintea voastră este o mizerie încurcată, ea poate ajuta la scrierea lor. Începeți scrierea în formă liberă: înregistrați cum vă simțiți, de ce vă simțiți și ce vreți să faceți despre asta. După înregistrarea acestor informații, veți avea ceva concret pentru a reflecta - acest lucru vă va ajuta să simțiți un sentiment de realizare, chiar dacă nu ați făcut-o "Terminat" orice.
  • Acest truc cu adevărat interesant vă va ajuta să vă aruncați literalmente gândurile. Scrieți toate necazurile pe o bucată de hârtie, discuând de ce vă deranjează. Apoi se prăbușește și aruncați-o. Da, aruncați-o departe! Cercetătorii au descoperit că oamenii care și-au aruncat preocupările scrise au fost mai puțin probabil să fie îngrijorate de ei.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 2
    2. Exprimați-vă gândurile în desen. Deci, este posibil să nu fiți un van Gogh, dar nu trebuie să fiți să creați artă. Tot ce aveți nevoie este un mediu și o bucată de hârtie. Să se distreze decorarea cu Rainbow Creyons - Experimentați cu pictura in ulei- Obțineți doar umbrirea corectă cu cărbune. Eliberarea anxietatilor și curățarea minții prin desen poate fi o forță incredibil de puternică.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 3
    3. Au o discuție cu o altă persoană. Poate că ești un fel de persoană care își păstrează gândurile și emoțiile în interior. Acest lucru nu este un lucru rău, în mod necesar, dar înseamnă că preocupările mici pot fi rapid de zăpadă în cele aparent mari peste noapte. Pentru a vă elibera mintea de îngrijorări, puteți avea - îngrijorați de dragoste, stres despre sănătate, îndoieli cu privire la locul de muncă - Învață să vorbești cu cineva.
  • Ajungeți mai întâi prietenilor și familiei. Prietenii și familia ta te iubesc și te înțeleg. Ei nu au nevoie de raționalizări și nu vor fi sfaturi de zahăr. Spune-le despre ceea ce treceți și ascultați sfaturi.
  • Dacă prietenii și familia ta nu sunt genul de a sprijini o mână de ajutor, ia în considerare vorbind cu un terapeut. Un terapeut este instruit să asculte preocupările dvs. particulare și să găsească soluții bazate pe cercetarea calculată și pe trăsături de experiență. Nu vă simțiți ca și cum ați fi inferior pentru că ați căutat sfatul unui terapeut.
  • Ia o conversatie profunda cu cineva. Mai ușor a zis decât de făcut - dar total merită. Cercetătorii au descoperit că având conversații profunde, în care mergeți dincolo de superficial și împărtășiți ceva provocator sau intim, face ca oamenii să fie mai fericiți.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 4
    4. Stai cu un animal de companie. Deși nu există dovezi științifice care dețin un animal de companie, vă poate ajuta direct să vă clarificați mintea, există o serie de dovezi care merită să se uite la. Deținerea unui animal de companie scade riscul de depresie - scade tensiunea arterială - ridică serotonina și dopamina și scade riscul de a vizita medicul dacă sunteți mai vechi de 65 de ani.Dacă sunteți mai fericiți și mai sănătoși, nu ar fi mai ușor să renunțați la lucruri care vă deranjează și îmbrățișați ceea ce tu do au în viața ta?
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 5
    5. Amintiți-vă de lucrurile cu adevărat importante din viață. Uneori, mințile noastre devin inundate cu gânduri că, în retrospective, nu sunt foarte importante. Poate că ți-ai pierdut slujba, sau poate că prietena ta sa despărțit de tine. În timp ce cu siguranță importante, aceste lucruri nu sunt în nici un caz la sfârșitul lumii. Amintiți-vă creierului tuturor lucrurilor cu adevărat importante pe care le-a făcut:
  • Prietenii si familia
  • Sanatate si siguranta
  • Alimente și adăpost
  • Oportunitate și libertate
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea clarității în meditație
    1. Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 6
    1. Încercați medarea de mers pe jos. Meditația de mers pe jos este exact ceea ce sună: Folosind deschiderea și frumusețea naturii pentru a inspira gândurile calme și pozitive în creier. Fii ca Henry David Thoreau, mergând prin pustie și planificați site-ul cabinei dvs. de a fi. Sau imaginați că sunteți Carl Linnaeus, omul de știință suedez, care a clasificat multe plante și animale. Fiind în afara unei zile calde însorite, poate face minuni pentru dispoziția dvs.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 7
    2. Tot ochii tăi. Aceasta este o tehnică de meditație care vă ajută să vă ștergeți mintea prin ștergerea sentimentului de timp. Iată cum puteți să o faceți:
  • Concentrați-vă ochii pe un punct în depărtare. Orice obiect staționar de aproximativ 10 picioare (3.0 m) Lucrări departe cele mai bune obiecte care sunt prea departe sunt mai greu să se concentreze pe perioade mai lungi de timp. Obiectul ar putea fi un zid, o vază, o spectacolă de murdărie - atâta timp cât nu se mișcă.
  • Diminuați mintea dvs. conștientă și continuați să vă concentrați asupra obiectului. Brainpower-ul dvs. este toate canalizate spre o sarcină. Continuați să vă concentrați asupra obiectului, chiar dacă ochii dvs. încep să se rătăcească sau mintea dvs. începe să rătăcească.
  • După un anumit punct, timpul va începe să încetinească. Vei fi în zonă. Concentrația dvs. nu va fi waver. Nu veți începe să vă faceți griji cu privire la ceea ce vă îngrijorați, deoarece concentrarea dvs. este de 100% dedicată menținerii privirii asupra obiectului. Când sunteți gata, relaxați-vă concentrarea. Mintea ta ar trebui să se simtă puțin uzată, așa cum tocmai a trecut prin calisthenicii mentală. Ar trebui să vă simțiți mai bine.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 8
    3. Încercați exerciții de respirație. Respirația este o parte esențială a meditației, care poate fi o parte esențială pentru curățarea minții. Mastering mai multe tehnici de respirație diferite vă poate ajuta să obțineți claritatea deschisă care vine cu transcendență. Maestre această tehnică rapidă de respirație - respirația completă - pentru a mai bine meditația principală:
  • În picioare drept, expirați complet.
  • Relaxați-vă mușchii de burtă pe măsură ce începeți să inhalați. Concentrați-vă pe umplerea buricului cu aerul.
  • Odată ce burta dvs. este complet umplută cu aer, continuați să respirați, extindeți-vă pieptul și cușca.
  • Țineți momentan respirația, luptând cu instinctul de a expira.
  • Expirați încet - cât mai încet posibil. Simțiți-vă că aerul se mișcă din buze.
  • Relaxați-vă pieptul și coastele, trageți-vă în burtă pentru a forța orice aer rămas.
  • Închideți ochii, concentrați-vă asupra respirației dvs. normale și vă îndepărtați mintea.
  • Repetați procesul de 5 până la 30 de minute.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 9
    4
    Încercați diferite forme de meditație. Există multe modalități de a pielea o pisică, și nu toți implică un cuțit. Aflați diferitele forme de meditație, totul de la Mantra Meditație la zen meditație.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 10
    5. Odată ce ați început să meditați, să învățați să vă aprofundeți abilitățile de meditație. Odată ce ați avut o atârnă de elementele de bază ale meditației, învățați cum să îmbunătățiți efectele eforturilor dvs. Există mai multe modalități de a face acest lucru:
  • Relaxați corpul complet. Asigurați-vă că corpul dvs. nu este înclinat în mod inconștient în timp ce coborâți în minte. Încercați să vă trageți corpul în mod intenționat și apoi eliberați tensiunea. Repetați acest exercițiu până când știți că corpul dvs. este complet relaxat.
  • Încercați să rămâneți complet în timp ce meditați. Este greu realizarea unei stări de lipsă luminoasă atunci când corpul tău se mișcă, trimite senzație și răspuns solicitant din partea creierului tău. Faceți un efort pentru a rămâne complet în continuare.
  • Lăsați respirația să curgă în mod natural. După câteva exerciții inițiale de respirație, eliberați efortul conștient al respirației. Lăsați-o să facă ceea ce vrea. Concentrați-vă conștientizarea în punctele mai îndepărtate ale corpului dvs. și făcând acest lucru, eliminați această conștientizare.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unor modalități productive de a vă distrage atenția
    1. Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 11
    1. Joacă sport sau faceți un joc din ceva. Uneori, curățarea minții tale este de a vă distrage atenția de gândurile negative care se strecoară în conștiința voastră. Nimic nu este mai distragător decât să joci un joc absorbant sau să faci un joc din rutină obișnuită.
    • Obținerea exercițiilor fizice de către practicând sporturi este o modalitate excelentă de a vă simți mai bine și de a vă lua mintea de pe tot ceea ce vă deranjează. În plus, activitatea fizică este o modalitate excelentă de a vindeca afecțiunile fiziologice și de a calma tulburările psihologice.
    • Faceți un joc din orice activitate obișnuită pe care o efectuați la acea dată. Trebuie să Organizați-vă camera? Faceți un joc din el prin împușcarea rufelor murdare în Hamper. Trebuie să ruleze comisioane? Provocați-vă la dumneavoastră Fii frugal și petrece jumătate din ceea ce petreceți în mod normal.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. Pasul 12
    2. Provocați-vă la o sarcină deschisă. Ei spun că mâinile inactive sunt atelierul diavolului, deci cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă menține mintea clar este să vă păstrați mâinile ocupate. Mâinile metaforice. Și provocând-vă la o sarcină deschisă este o modalitate foarte bună de a face acest lucru. Iată câteva idei pe care le puteți încerca să stați ocupat:
  • Faceți o imagine a dvs. în fiecare zi timp de un an. Probabil ați văzut videoclipurile de montaj până acum - succesiunea imaginilor însoțite de muzică, cronică viața unei ființe umane în imagini. Este o idee minunată și oricine poate încerca. Dar aveți nevoie de răbdare și de persistență pentru a face acest lucru în fiecare zi timp de un an.
  • Faceți ceva ce vă este frică - în fiecare zi. Acesta a fost sfaturile celebre ale lui Eleanor Roosevelt și unul care lovește o coardă cu mulți oameni. Poate că ți-e frică să interacționezi cu alte persoane. (Mulți oameni împărtășesc această frică.) Ieșiți și opriți un străin pentru direcții și apoi loviți o conversație. Veți începe încet să vă cuceriți frica, ajutându-vă că mintea voastră să-și dea seama că poate să renunțe la alte necazuri, de asemenea.
  • sfaturi

    Relaxarea mușchilor / corpului poate spori curățarea minții și poate ajuta la promovarea somnului!
  • De-a lungul gândirii poate provoca migrene. Este ca un bec deschis la o centrală nucleară. Limpezeste-ti mintea.
  • Nu vă faceți griji cu privire la timpul necesar pentru a vă șterge mintea. Fiind prea conștient de timp poate submina procesul.
  • Au intenția. Utilizați că pentru a focaliza mintea.
  • Face o alergare. Exercitarea și aerul proaspăt vă vor relaxa corpul și mintea. Ascultați muzică în timp ce alergi.
  • Încercați să vă iertați și să vă iubiți și pe toți cei din jurul vostru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar