Cum să fii frugal

Frugalitatea este un stil de viață de a trăi bine în mijloacele dvs.Înseamnă a cheltui mai puțin decât faceți astfel încât atunci când apare o criză, puteți să vă simțiți calm, știind că aveți atât economiile pentru a supraviețui și a practica folosind banii cu înțelepciune.Multe decizii individuale se adresează unui stil de viață de frugalitate.În timp ce unele decizii pot salva sute de dolari, alții pot salva doar zece cenți.Cu toate acestea, țineți minte Dacă aveți grijă de banii, dolarii vor avea grijă de ei înșiși.

Pași

Partea 1 din 4:
Urmărirea cheltuielilor dvs
  1. Imaginea intitulată Be Frugal Pasul 1
1. Urmăriți cheltuielile dvs. Nu puteți să vă cheltuiți mai puțin decât dacă știți ce petreceți acum. În timp ce cheltuiți banii așa cum ați fi în mod normal, scrieți fiecare penny pe care îl cheltuiți și ceea ce îl cheltuiți timp de o săptămână, două săptămâni sau o lună pentru a obține o idee despre ceea ce vă petreceți banii.
Partea 2 din 4:
Reducerea cheltuielilor
  1. Imaginea intitulată Be Frugal Pasul 2
1. Examinați obiceiurile de cheltuieli. Fiecare cheltuială este fixată, variabilă sau discreționară. Cheltuielile fixe sunt cheltuieli obligatorii care sunt întotdeauna aceleași și nu pot fi influențate de deciziile dvs. Exemplele includ chiria și asigurarea de sănătate.Cheltuielile variabile sunt cheltuieli obligatorii pe care le puteți influența costul.Exemplele includ facturile de utilitate și costurile de transport. Cheltuielile discreționare sunt cheltuieli care ar putea fi eliminate în întregime dacă este necesar. Exemplele includ mesele de alcool, divertisment și restaurant.
  • Imaginea intitulată Fii frugal Pasul 3
    2. Reduceți-vă cheltuielile.
  • Eliminați cheltuielile discreționare care nu vă oferă plăcere. De exemplu, nu participați la schimbul de cadouri de birou dacă nu vă bucurați de ea.
  • Reduceți înapoi pe cheltuielile discreționare care vă oferă plăcerea de a maximiza raportul de plăcere la dolar.De exemplu, mănâncă o masă frumoasă în fiecare lună într-un restaurant de ședere în loc să ia o excursie săptămânală la McDonalds vă poate salva 10 $ și vă va oferi mai multă plăcere pentru banii pe care îi cheltuiți.
  • Gândiți-vă la modalități de a vă reduce cheltuielile variabile.Utilizați sfaturile de mai jos.Gândiți-vă creativ despre modalitățile de a reduce cheltuielile.
  • Imaginea intitulată Fii frugal Pasul 7
    3. Reduceți cheltuielile în continuare. Fiecare buget are puțină grăsime. Îndepărtați-vă puțin mai mult. Includeți un sfat nou la fiecare câteva săptămâni. Decideți ce funcționează pentru dvs. și rămâneți cu el.
  • Partea 3 din 4:
    Îndepărtarea datoriei
    1. Imaginea intitulată Be Frugal Pasul 4
    1. Ieși din datorii. Datoriile vă costă o mulțime de bani în plus. Este posibil să fie înțelept să eliminați toate cheltuielile discreționare până când nu sunteți datorii. Interesul la datorie nu vă oferă plăcere și intrările în datorie este opțională.
  • 2. Utilizați numai numerar pentru a efectua plăți. Elaborați cât de mult aveți nevoie pentru cheltuieli pentru alimente, combustibil și distracție pentru luna - aceasta este după ce ați plătit facturi și economii transferate. Odată ce ați făcut acest lucru, bateți 50 de lire sterline și transferați-l în economii - sunt doar 12 lire sterline pe săptămână că veți fi scurt și acest lucru poate fi ușor absorbit în unele cumpărături frugale - dacă nu aveți nevoie de ea, Don "Cumpărați-l.
  • Retrage suma stabilită de la bancă după fiecare zi de plată.
  • Împărțiți suma retrasă în numărul de săptămâni până la următoarea zi de plată și puneți-o în plicuri separate și sigilați-le. Făcând acest lucru, veți fi mai puțin probabil să vă dați în ele. (Fiecare plic este de a fi deschis doar la sfârșitul fiecărei săptămâni.)
  • Încercați să trăiți mai puțin decât ați bugetat pentru fiecare săptămână - tratați-l ca o competiție cu dvs. - economisirea de bani începe să devină dependentă, dar este importantă o dată pe lună pentru a face ceva frumos, care nu costă prea mult, atât de buget Acest lucru - mergeți la cinema - aveți o masă de masă cu prietenii sau familia - mergeți la plimbare și faceți o băutură în grădina de bere înainte de a merge la domiciliu - plătiți pentru un abonament la sala de gimnastică sau altceva care plutește barca dvs. - întotdeauna mergeți Olandeză.
  • Amintiți-vă - cumpărați numai lucruri pe care le aveți în banii în banii din acea săptămână sau, salvați până săptămâna viitoare ceea ce aveți față de element și cumpărați-l atunci... Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru pentru câteva săptămâni sau mai mult, până când aveți destui bani, dar există ceva foarte satisfăcător în cumpărare în numerar și știind că nu datorați nimănui nimic și că elementul este de 100% a ta.
  • La sfârșitul fiecărei săptămâni sau luna, plătiți ceea ce ați reușit să salvați ceva pe care îl datorați sau într-un cont de economii - veți fi surprins de cât de repede vă clarificați datoria sau cât de repede se adaugă la economii.
  • Partea 4 din 4:
    Economisire
    1. Imaginea intitulată Be Frugal Pasul 5
    1. Salvați pentru elementele pe care doriți să le cumpărați. Cumpărați numai articole în care aveți bani în mână. Nu finanțează, utilizați planuri de plată sau purtați un echilibru pe un card de credit. Plătirea numerarului vă va economisi bani.
  • Imaginea intitulată Be Frugal Pasul 6
    2. Sărbătoriți-vă succesul! Bucurați-vă de lucrurile pe care le cunoașteți că ați muncit din greu pentru ei. Observați-vă liniștea dvs. de spirit știind că există bani în bancă. Distribuiți sfaturile dvs. de tăiere cu alți oameni frugali. Gândiți-vă la stilul de viață frugal în moduri pozitive.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Evitați mărcile de nume. Brandurile celebre sunt de obicei mai scumpe. Există adesea alternative mai ieftine, de marcă, care pot fi de aceeași calitate sau superioară.
  • Utilizați transportul public. Veți salva benzina și purtați-vă pe vehiculul dvs. Dacă este posibil, eliminarea întregului vehicul este o măsură excelentă de economisire a costurilor.
  • Înlocuiți numai ceea ce trebuie să înlocuiți. Puteți cumpăra un kit pentru a vă reîncărca cartușul de cerneală în loc să cumpărați un cartuș de cerneală nou de fiecare dată când ați ieșit. Puteți cumpăra o nouă roată în loc să înlocuiți căruciorul.
  • Gatiți-vă propria mâncare. Restaurantele sunt scumpe deoarece plătiți pentru service, ambianță și spațiu pentru a mânca.Gătirea alimentelor proprii vă permite, de asemenea, personalizarea rețetelor pentru economii maxime.Dacă aveți spațiu, grădinăritul oferă o economie de costuri și mai mari atunci când este combinată cu gătitul dvs. alimente.
  • Nu utilizați niciodată un card de credit. Ei sună mult mai bine decât sunt, dar este exact la fel ca și împrumutul de la un prieten. Veți trebui întotdeauna să plătiți fiecare penny înapoi, reducând astfel practicile sale. Salvați banii și obțineți un card de cec și / sau card de debit dacă nu aveți adesea timp să faceți retrageri frecvente la banca dvs. locală.
  • Fixați articolele rupte. Deseori reparațiile sunt la fel de simple ca un dulap sau un lipici sau un strat de vopsea.Chiar dacă reparațiile necesită instrumente, poate fi mai ieftin să investească în instrumentele pentru reparații viitoare.
  • Utilizați ceea ce aveți deja. Nu cumpărați ceva este întotdeauna mai ieftin decât să cumpărați ceva. Uită-te în jurul casei tale.Aveți un alt element care va realiza același scop? Poți inginer o soluție din materiale pe care le dețineți deja?
  • Magazin de comparare. Comparați diferite mărci și dimensiuni de ambalare ale aceluiași produs. Uneori, un container mai mare va fi mai ieftin pe uncie.Comparați prețurile între magazine.Rareori o supermarket are cel mai bun preț pe tot. Cu achiziții mari, cum ar fi mașinile, economiile pot fi și mai substanțiale prin cumpărături de comparație.
  • Cumpărați articole care sunt reutilizabile. Pe termen lung, aruncând ceva departe și răscumpărarea de multe ori va fi, de obicei, mai scumpă decât cumpărarea unui element durabil.Un bun exemplu este de unică folosință vs. scutece de pânză.
  • Împrumută obiecte de la prieteni și vecini. În multe situații, nu este nevoie să dețineți un element, pur și simplu trebuie să îl utilizați ocazional.Dacă aveți o reputație ca un bun împrumutat (eu.E. Returnarea elementelor la timp și în reparații bune), veți putea împrumuta multe articole de la vecinii dvs. mai puțin frugali și prieteni.De exemplu, dacă nu sunteți un camper avid, veți folosi un cort de câteva ori pe an.Nu cumpărați unul, împrumutați unul de la liderul Boy Scout în biserica voastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar