Cum de a desena cu cărbune

Desenul cu cărbune este un mediu popular care poate crea opere uimitoare de artă care sunt dimensionale și versatile. Indiferent dacă sunteți nou în lumea artei sau explorarea alte medii, desenul cu cărbune poate dura ceva timp pentru a obține atârnă, dar poate ajunge să vă ajute să vă stăpâniți alte forme de artă. Este la fel de ușor ca selectarea materialelor dvs., învățând cum să țineți cărbunele și crearea desenului.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea materialelor dvs
  1. Imagine intitulată Draw cu carbune 1
1. Selectați o varietate de cărbune hard și moale. La fel ca orice alte medii de artă, cărbunele vine în multe soiuri. Cu toate acestea, fiecare tip de cărbune este clasificat dacă este greu sau moale. Carcoașele mai greu produc margini mai ușoare de curățare, în timp ce cărbunele mai moi sunt mai bune pentru amestecarea și făcând linii mai profunde.
  • Stickul de cărbune comprimat este un cărbune greu, care este minunat pentru a face linii mai întunecate. Carbunele comprimat vine, de asemenea, în alb pentru a ajuta la evidențierea.
  • Carbunele moi sunt minunate pentru amestecarea și crearea de murdărie în întreaga piesă. Cu toate acestea, acestea sunt unele dintre cele mai buni cărbune pentru a lucra cu.
  • Utilizați cărbune sub formă de pulbere pentru un aspect mai ușor și dacă sunteți tonifierea zonelor mai mari. Cu toate acestea, este, în general, foarte dezordonat.
  • Imagine intitulată trage cu carbune 2
    2. Alegeți hârtie albă simplă, hârtie de cărbune sau hârtie tonidă. Când vine vorba de hârtie, există o mare varietate de a alege de la. Alegerea hârtiei potrivite pentru piesa dvs. poate lua o încercare și eroare. Experimentați cu câteva stiluri de hârtie diferite și duritate de cărbune pentru a alege ceea ce funcționează bine pentru dvs.
  • Hârtie albă simplă, nou -spint, bord Bristol și placa de ilustrație sunt alegeri bune pentru un desen cu linii netede. Cartea albă simplă creează, de asemenea, evidențiate naturale cu ușurință, deoarece gri sau alb al hârtiei se combină cu culoarea cărbunelui.
  • Hârtie de carbune, hârtii pastelate și lucrările de acuarelă au o textura cu nervuri fine care ajută la crearea unor linii mai fragile.
  • Documente tonifiate care necesită o carbune alb și negru.
  • Imagine intitulată trage cu carbune 3
    3. Achiziționați un radieră frământată, amestecând ciocan și / sau cu cretă albă. Ștergătorii frământați pot șterge complet creta. Acestea, împreună cu amestecurile de amestecare și cretă albă, pot fi de asemenea folosite pentru a ajuta la crearea umbrelor și evidențiate în desenul dvs.
  • Imagine intitulată trage cu carbune 4
    4. Lucrați la un șevalet dacă începeți doar. Poate fi dificil să stăpânească desenul cu cărbune, deoarece orice contact accidental pe care îl aveți cu desenul dvs. de cărbune va face ca acesta să fie îngrozitor. Începeți prin a lucra într-o zonă în care vă puteți păstra desenul vertical și o zonă bine luminată.
  • Ar trebui să alegeți întotdeauna o zonă bine luminată, deoarece desenele de cărbune sunt pe partea mai întunecată, este dificil să vedeți evidențierea, umbrele și detaliile desenului dvs.
  • Imagine intitulată Desenează cu carbune 5
    5. Ridicați un fixativ pentru a ține cărbunele în poziție. "Fixarea" desenului dvs. odată ce ați terminat, va păstra praful din cărbune în loc. Fixativele vin ca un spray care este aplicat prin pulverizarea acestuia pe munca dvs.
  • Fixatele vin în 2 tipuri, finale și viabile. Mulți artiști folosesc spray-ul viabil pentru că puteți face mici modificări la locul de muncă după ce ați fost fixat. Nu vă puteți modifica munca după utilizarea fixativului final.
  • Puteți folosi hairpray ca o alternativă, dar fiți atenți deoarece poate provoca suprafața desenului dvs. să devină puțin mai întunecată.
  • Partea 2 din 3:
    Ținând cărbunele
    1. Imagine intitulată Desenează cu carbune 6
    1. Țineți cărbune ca un creion pentru a obține margini ascuțite. Dacă doriți să creați linii și margini bine definite, ținând-o ca și cum ați avea în mod normal un creion este cel mai bun pariu. Acest accident vascular cerebral vă permite să vă asigurați că numai punctul de cărbune vine în contact cu hârtia.
    • Aplicați mai multă presiune pentru stoke pentru a obține o linie solidă, mai întunecată.
  • Imagine intitulată Desenează cu pasul de carbune 7
    2. Plasați cărbunele pe partea sa pentru a crea curse mai largi. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a ține cărbunele cu degetul mare și arătătorul, cu palma îndreptată în jos. Acest lucru vă permite să creați curse mai largi fără să vă ștergeți munca.
  • Utilizați o mișcare largă și măturat pentru a completa zone mai mari pe hârtie.
  • Imagine intitulată Draw cu carbune 8
    3. Lăsați-vă umărul și cotul să vă conducă loviturile. Una dintre cele mai grele părți despre învățarea de a trage cu cărbune este să vă păstrați încheietura mâinii de pe pagină. Încercați să vă faceți loviturile cu ajutorul umărului și cotului în loc de încheietura mâinii pentru a vă oferi o gamă mai largă de mișcare și pentru a păstra accidental mângâierea dvs. de lucru.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea desenului
    1. Imagine intitulată Draw cu carbune 9
    1. Schițați orice forme geometrice cu creion de cărbune. Orice și totul conține forme geometrice. Cea mai ușoară modalitate de a începe desenul cu cărbune este de a identifica formele de bază și de a le schița ușor în desenul dvs.
    • Dacă desenați un subiect, asigurați-vă că ați schițat întreaga figură sau scenă înainte de a trece la detalii individuale. De exemplu, dacă desenați o față, începeți cu o schiță circulară sau pătrată. Sau utilizați o utilizare un oval pentru a începe desenul unei vaze.
    • Creioane de cărbune funcționează excelent pentru crearea unei schițe de bază.
    • Marcați toate zonele înalte de contrast cu o linie. Dacă desenați o față, trageți contururile ochilor, gurii și nasului pentru a vă oferi o mai bună contur a subiectului dvs.
  • Imagine intitulată Desenează cu carbune Pasul 10
    2. Utilizați cărbune comprimat pentru a adăuga margini definite în desenul dvs. După ce ați subliniat principalele forme din desen, reveniți și adăugați trăsăturile mai realiste. Asigurați-vă că ați revizuit munca dvs. și ascuțiți marginile pentru a ajuta la definirea fiecărei zone de desen.
  • Utilizați o eraser frământată pentru a ascuți contururile obiectelor dvs.
  • Imagine intitulată Draw cu un pas de cărbune 11
    3. Smudge carbunele cu un ciocan de amestecare pentru a adăuga umbre. Carbunele este grozav pentru crearea unor forme tridimensionale care vă permit să faceți opera de artă mai realistă. Pentru a adăuga aceste umbre, utilizați o bucată de hârtie laminată sau cu degetul pentru a mângâia și a amesteca cărbunele.
  • Smudge zonele din jurul conturului feței pentru a adăuga dimensiune, cum ar fi creasta într-un nas. De asemenea, puteți utiliza smudging-ul pentru a crea textura unei flori.
  • Imagine intitulată Draw cu un pas de cărbune 12
    4. Creați o gamă de întuneric și lumină folosind o radieră frământată. Ștergerii frământați sunt minunați deoarece pot acționa ca un instrument de amestecare sau amestecare. Dacă aveți o zonă mai deschisă în subiectul dvs., ar trebui să îl înconjați de un fundal întunecat și viceversa.
  • Puteți utiliza eraser pentru a trage albii pentru a crea contrastul și a evidenția zonele mai întunecate.
  • Dacă nu doriți să ștergeți cărbunele pentru a crea evidențiate, puteți utiliza CHALK sau CONTE CRAYON.
  • Conte Crayonii vin în alb și alb și vă vor îmbunătăți desenele.
  • Imagine intitulată trage cu carbune 13
    5. Umblați desenul cu un creion moale pentru ao face mai realist. Hatching-ul este o tehnică excelentă pentru a umbla zone mai largi. Puteți utiliza circulismul, umbrirea conturului sau incubarea încrucișată pentru a crea piele realistă.
  • Imagine intitulată Desenează cu carbune 14
    6. Pulverizați un fixativ pe desenul dvs. pentru a ține cărbunele în poziție. Întotdeauna doriți să fiți într-o zonă bine ventilată înainte de a utiliza un fixativ. Țineți-vă mai mult de 1 ft (12 in) din desenul dvs. Pulverizați fixativul peste întregul dvs. desen și lăsați-l să se usuce complet.
  • Dacă încă mai observați praful provenind din desenul dvs. de cărbune, re-aplicați fixativul.
  • Comunitatea Q & A

    Știați că puteți citi răspunsurile experților pentru acest articol?Deblocați răspunsurile experților prin sprijinirea WikiHow
    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum îmi pot îmbunătăți desenele cărbunelui?
      Kelly Medford
      Kelly Medford
      Artist profesionist
      Kelly Medford este un pictor american cu sediul în Roma, Italia. Ea a studiat pictura clasică, desen și imprimare atât în ​​u.S. și în Italia. Ea lucrează în primul rând aerul EN Plein pe străzile Romei, și călătorește, de asemenea, pentru colectorii internaționali privați la comisie. A fondat schițând tururi de la Roma în 2012, unde predă jurnalitatea de la Roma. Kelly este absolvent al Academiei de Artă din Florența.Kelly Medford
      Kelly Medford
      Artist profesionist
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Utilizați cărbune pe hârtie cu o textură brută. Lucrările cu texturi brute au puști mici și caneluri care sunt prea mici pentru a vedea, dar ele prind cărbunele și îl țin în loc.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 1
    • Întrebare
      Care este diferența dintre un creion de cărbune și un stick de cărbune?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Este exact același mediu, cu excepția formelor diferite. Creioanele de cărbune sunt doar mai ușor să se ocupe de a anticipa cărbunele de la obținerea peste tot pe mâini. Ele pot fi, de asemenea, ascuțite.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 6 copilul 19
    • Întrebare
      Ce tip de radieră este potrivit pentru utilizarea pe cărbune?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Utilizați o radieră frământată, astfel încât să nu aveți lucruri mici să vă spălați, ceea ce ar putea înghiți desenul.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 6 uimitor 25
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Lucrați de la mijloc.
  • Experimentați cu linii groase și subțiri în desenul dvs.
  • Purtați întotdeauna mănuși. Uleiul de pe mâini vă pot atașa hârtia și respinge cărbunele de la lipirea hârtiei.
  • Experimentați cu toate tipurile diferite de cărbune pentru a vă îmbunătăți desenele.
  • Continua sa te antrenezi. Lucrul cu cărbune poate fi dificil, dar ca și cu toate mediile, veți obține mai bine cu practica.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar