Cum să vă clarificați mintea pentru meditație

Nu este posibil să vă clarificați complet mintea. În schimb, puteți obține o stare mentală relaxată și calmă, care vă va permite să găsiți mai multă împlinire de la meditație. Începeți prin recunoașterea minții și a legăturii corpului. Tratați corpul în mod corect, luând o plimbare lungă sau răsfățați într-o ceașcă de ceai. Pentru a vă relaxa mintea, treceți prin câteva exerciții de jurnal. Apoi, când sunteți gata, începeți sesiunea de meditație într-un cadru liniștit, senin.

Pași

Metoda 1 din 3:
Relaxați-vă corpul
  1. Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 1
1. Fă o plimbare. Mergeți la o plimbare rapidă în jurul parcului cartierului dvs. Păstrați departe de locurile aglomerate sau cele cu trafic ridicat. Dacă mergeți mai lent, concentrați-vă asupra naturii din jurul vostru și vizualizați tensiunea care părăsește corpul. Dacă te duci mai repede, va primi pomparea sângelui și va provoca eliberarea endorfinelor, care vă va ajuta să vă ștergeți mintea.
  • Orice tip de exercițiu vă va ajuta să vă clarificați mintea. Puteți încerca să ridicați unele greutăți, să călătoriți cu bicicletă sau chiar să jucați un joc de baschet. Apoi, utilizați timpul de meditație pentru a decomprima.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 2
    2. Faceți niște exerciții profunde de respirație. Găsiți un număr care funcționează pentru dvs. și apoi repetați-l din nou și din nou în timp cu respirațiile. Respirați pentru patru conturi și apoi respirați pentru patru conturi. Asigurați-vă că plămânii se umflă complet și încercați să eliminați tot aerul de la ei cu fiecare expirație. Repetați acest proces timp de câteva minute până când vă simțiți calm și pregătiți să meditați.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 3
    3. Beți un pahar de lapte cald. Acesta este un instrument pe care mulți oameni îl folosesc pentru a se deplasa în somn - Cu toate acestea, ajută la relaxarea corpului pentru meditație. Se toarnă niște lapte într-o ceașcă de siguranță cu microunde și îl încălzește până la cald. De asemenea, puteți încălzi laptele de pe aragaz. Încetați încet laptele.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 4
    4. Luați un pui de somn scurt. Găsiți un loc liniștit, liniștit și așezați-vă timp de 30 de minute. Încercați să nu depășiți această limită de timp sau napul dvs. vă poate face mai obosiți decât să vă concentrați. Odată ce te trezești, luați câteva minute să vă întindeți înainte de a începe să meditați. Puiul tău poate servi ca o repornire pentru ziua ta și poate diminua nivelele de stres.
  • Luând NAP în timpul zilei, are ca rezultat dureri de cap pentru unii oameni. Dacă acesta este cazul pentru dvs., experimentați cu lungimile PNS-urilor sau încercați doar să vă închideți ochii pentru un pic.
  • Imagine intitulată Ștergeți-vă mintea pentru meditație Pasul 5
    5. Beți o ceașcă de ceai din plante. Alegeți un tip de ceai pe care îl preferați, fie că acesta este menta, mușețel sau altă opțiune. Amestecați o ceașcă și respirați aburul. Încetați încet ceaiul. Unele ceaiuri, cum ar fi mușeu, au proprietăți de sedare la nivel scăzut, care pot duce la o relaxare aproape imediată.
  • Pentru rezultate mai relaxante, vă puteți împerechea ceaiul cu o baie caldă. Doar asigurați-vă că nu vă relaxați prea mult sau vă puteți simți tentat să vă eliminați exercițiile de meditație.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 6
    6. Schimbați în haine confortabile. Cu cel puțin 15 minute înainte de a începe să meditezi, să puneți niște haine care nu vă distrag atenția. Du-te cu amestecuri naturale, cum ar fi bumbacul. Țesăturile sintetice pot fi zgâriate și mai puțin flexibile. Efectuarea ajustărilor de îmbrăcăminte vă pot scoate din meditație.
  • Unii oameni preferă să poarte ceva similar cu îmbrăcămintea de antrenament. Încercați pantaloni de bumbac montat sau slăbit cu un tricou de potrivire. De asemenea, puteți merge fără pantofi pentru un confort și mai mult.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 7
    7. Completați o scanare corporală. Stai liniștit și ia în considerare fiecare parte a corpului tău, începând cu vârful capului și se deplasează în jos. Fiți atenți la modul în care se simte fiecare zonă. Te confrunți cu orice durere acolo? O zonă se simte deosebit de puternică? Pe măsură ce terminați cu degetele de la picioare, spuneți-vă că veți lucra prin toate aceste informații mai târziu. Acum, sunteți gata să vă concentrați asupra minții voastre.
  • Metoda 2 din 3:
    Relaxați-vă mintea
    1. Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 8
    1. Face o listă de recunoștință. Alegeți o anumită persoană în viața voastră. Apoi, concentrați-vă pe acea persoană și scrieți tot ceea ce sunteți recunoscător pentru ei. Încercați să scrieți cel puțin zece observații. Repetați acest proces cu o nouă "persoană de focalizare" în fiecare zi imediat înainte de meditație. Acest lucru vă va pune într-o mentalitate pozitivă.
    • Dacă doriți să extindeți și mai mult energia pozitivă, puteți trimite lista persoanei în cauză și vă mulțumesc acelei persoane la telefon.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 9
    2. Notați o listă de sarcini. Dacă sunteți tipul de persoană care este extraordinar de ocupat, a pus deoparte cinci minute înainte de fiecare meditație pentru a sta jos și a scrie o listă de sarcini pe care trebuie să le finalizați ziua sau săptămâna respectivă. Odată ce acestea sunt pe listă, faceți tot posibilul să le eliminați din mintea voastră. Acum știți că vor fi tratați după ce ați terminat.
  • Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a nu vă simți vinovat de a lua ceva "Me" pentru meditație. Lista dvs. arată că vă veți ocupa de obligațiile dvs. față de ceilalți.
  • Spre deosebire de o listă, puteți, de asemenea, să vă scrieți Gândurile. Scrieți tot ce vine în minte. Puteți folosi acest lucru ca o modalitate de a evacua și orice energie negativă. De exemplu, ați putea scrie: "Sunt atât de obosit să fiu luat de la locul de muncă."
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 10
    3. Opriți și puneți-vă telefonul. Pe măsură ce porniți procesul de înfășurare, mergeți mai departe și plasați-vă telefonul departe de dvs. și tăceți-l. Telefonul dvs. are potențialul de a vă distrage atenția și de a vă trage înapoi în evenimentele de zi curente. Eliminarea telefonului vă permite să scăpați pentru un pic.
  • Dacă meditați cu un grup, este, de asemenea, o curtoazie comună de a tăcea toate dispozitivele electronice, cu excepția cazului în care grupul decide altfel.
  • Imagine intitulată Ștergeți-vă mintea pentru meditație Pasul 11
    4. Citiți dintr-un text calmant. Poartă o mică carte de poezii cu tine. Sau, poate o carte cu citate inspirationala. Unii oameni găsesc citirea biografiilor calmante, de asemenea. Există chiar și cărți de meditație speciale care vă pot ajuta să vă concentrați gândurile. Mergeți la librăria dvs. locală sau online și căutați câteva texte care vă atrag.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 12
    5. Concentrați-vă pe un singur lucru. Imagine în mintea ta o persoană, loc, eveniment, idee sau locație. Poate fi orice pe care îl alegeți. Împingeți toate energiile dvs. mentale spre această zonă și încercați să vă concentrați cât mai mult posibil. Du-te înapoi în această zonă ori de câte ori mintea ta încearcă să se rătăcească atunci când meditează.
  • De exemplu, s-ar putea să vă concentrați asupra cât de mult vă iubiți orașul Paris. Încercați să vă gândiți la tot ce vă placeți despre asta și apoi să vă îndreptați înapoi la o minte goală.# De blând cu tine însuți. Este bine să vă angajați într-un dialog cu dvs. în timpul pregătirii pentru a media. Dacă începeți să pierdeți focalizarea, spuneți-vă: "Să evităm distragerile. Concentrați-vă pe respirație."Dacă începeți să vă ataciți că sunteți" rău "la meditație, atunci veți pierde toate focalizările și controlul. Deci, păstrați comentariile mentale pozitive și înălțătoare.Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 13
  • Când aveți îndoieli, presupuneți că faceți totul corect. La urma urmei, dacă primești ceva din meditație, atunci ai reușit.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unui spațiu calmant pentru meditație
    1. Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 14
    1. Identificați un paradis de meditație. În mod ideal, ar trebui să încercați să meditați în aceeași zonă generală în fiecare zi. Localizați un loc care se simte senin pentru dvs. și unul în care vă simțiți confortabil. Havenul tău ar putea fi dormitorul tău, bucătăria sau chiar mansarda. Asigurați-vă că este undeva în siguranță.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 15
    2. Curățați spațiul din jurul vostru. Dacă descoperi că haven-ul dvs. este un pic dezorganizat într-o anumită zi, poate ajuta la petrecerea câtorva minute cu privire la totul înainte de a începe să meditezi. Este vă poate liniști mintea să știți că mediul dvs. este ordonat.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 16
    3. Setați temperatura la ușoară. Dacă sunteți prea rece, atunci veți pierde probabil atenția și mintea dvs. se poate rătăci puțin. Puteți, de asemenea, să vă bucurați sau să experimentați frisoanele, care sunt la fel de distragătoare. Dacă sunteți prea cald, atunci vă puteți transpira sau mânca. Alegeți o temperatură care este asclozată cât mai neobișnuită posibil. Deplasați termostatul în sus sau în jos în fiecare zi până când găsiți cea mai bună temperatură pentru dvs.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 17
    4. Încercați diferite poziții de meditație. Mulți oameni preferă să stea pe podea pentru a medita, uneori cu picioarele lor încrucișate. Cu toate acestea, puteți încerca, de asemenea, să stați cu picioarele întinse, așezându-vă în poziție verticală într-un scaun, așezându-vă pe spate sau pe stomac sau chiar mergând în jur. Rotiți prin aceste poziții până când găsiți unul care funcționează cel mai bine pentru a vă curăța mintea.
  • Dacă alegeți să vă așezați pentru a medita, s-ar putea ajuta să adăugați un prosop moale sau o pătură ușoară pentru a sta pe.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 18
    5. Reduceți lumina camerei. Creați o atmosferă calmantă prin instalarea becurilor DIMMER în zona de meditație. Sau, opriți luminile din cameră și luminează câteva lumânări mici. Dacă vă aflați distras, concentrându-vă asupra flacării vă va ajuta să vă concentrați.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 19
    6. Trecerea încet din meditație. Când ați terminat cu o sesiune, nu doar săriți și vă aruncați imediat în munca voastră. În schimb, ridicați-vă și luați o întindere lungă, relaxantă. Poate o altă plimbare scurtă. Creșteți treptat la nivelul normal de activitate.
  • Imagine intitulată Ștergeți mintea dvs. pentru meditație Pasul 20
    7. Practicați acest exercițiu zilnic. Face meditația o parte normală a rutinei zilnice. Este mai ușor să vă clarificați mintea dimineața, dar o sesiune de zi sau seara sunt, de asemenea, opțiuni bune. Stick la același interval de timp general, astfel încât mintea și corpul tău să se obișnuiască cu procesul.
  • sfaturi

    Luați câteva momente pentru a spune: "Mulțumesc", pentru fiecare sesiune de meditație.
  • De asemenea, îi ajută pe unii oameni să mențină un zgomot scăzut de umplut înainte și în timpul meditației. Sau, ați putea lua în considerare utilizarea muzicii liniștitoare.
  • De asemenea, vă puteți alătura unui grup de meditație sau puteți lucra cu un profesor de meditație care vă poate ajuta să vă concentrați și să vă clarificați mintea.
  • Avertizări

    Dacă sunteți prea frustrat și nu vă puteți șterge mintea, poate doriți să vă întârziați sesiunea de meditație timp de o oră și apoi încercați din nou.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar