Cum să faceți scrisul automat

Scrierea automată poate fi utilizată ca un exercițiu pentru a vă ajuta să vă măriți creativitatea sau să vă îmbunătățiți scrisul, dar poate fi folosit și ca un exercițiu în canalizarea mai multor gânduri subconștiente sau comunicarea cu alte entități. Indiferent de utilizarea dvs. pentru scrierea automată, poate fi un exercițiu excelent pentru a transfera ceea ce este în capul dvs. la pagină fără inhibiții.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea scrisului automat ca exercițiu de scriere
  1. Imagine intitulată Dă scrierea automată Pasul 1
1. Decide pe un mediu. Doriți să utilizați un computer pentru sesiunea dvs. automată de scriere sau doriți să utilizați stiloul / creionul și hârtia? Acest lucru se bazează complet pe preferința dvs. personală. Unii ar argumenta că stiloul și hârtia este singura modalitate bună de a utiliza scrisul automat, dar dacă puteți scrie mai repede decât puteți scrie (și sunteți mai confortabil cu acesta), poate fi mai util să utilizați un computer.
  • De asemenea, puteți încerca fiecare mediu pentru a vedea care dintre dvs. preferați sau vă puteți schimba între cele două dacă vă place.
  • Imagine intitulată face scrisul automat Pasul 2
    2. Dați-vă o întrebare sau un subiect pe care doriți să-l scrieți. Dacă practicați scrierea automată pentru a vă îmbunătăți creativitatea sau pentru a vă ajuta să începeți pe o misiune de scriere, atunci va fi util să aveți un motiv de un fel.
  • Ați putea, de exemplu, scrieți despre ceva care a fost în mintea voastră mult în ultima vreme sau despre un vis pe care l-ați avut recent care iese în minte. Poate o problemă pe care o ai sau ceva cu care ești încântat. Poate că aveți o idee o poveste în minte, caz în care poți folosi asta ca subiect. Dacă nu ați făcut destul de bine în minte toate detaliile povestirii pe care doriți să le scrieți, puteți scrie pur și simplu despre toate ideile și piesele de poveste pe care le aveți.
  • Ați putea, de exemplu, răspundeți la "5 W" despre subiectul dvs. Care este, cine? Ce? Cand? De ce? Cum? Sau ați putea avea subiectul pe care doriți să-l scrieți în minte.
  • Imagine intitulată face scrisul automat de scriere 3
    3. Setați un cronometru. 10 minute ar trebui să fie un bun punct de plecare.Setarea unui cronometru vă va ajuta să evitați întrebarea dacă ați scris suficient de mult timp.
  • Amintiți-vă că 10 minute este doar un punct de plecare sugerat. Dacă doriți să scrieți mai mult timp, atunci faceți acest lucru. Dacă vă stabiliți temporizatorul timp de 10 minute, dar simțiți că aveți mai mult de scris, ar trebui să continuați până când simțiți că ați obținut totul afară.
  • Pe de altă parte, nu trebuie să vă opriți să scrieți până la 10 minute. Chiar dacă simțiți că ați ieșit din lucruri de scris. Continuați să încercați și, în cele din urmă, mâna dvs. va scrie ceva.Amintiți-vă, puteți scrie orice, chiar dacă este un tangent sălbatic de la subiectul dvs. sau numai în legătură cu ușurință.
  • Imagine intitulată Dă etapa de scriere automată 4
    4. Închideți ochii dacă puteți. În mod tradițional, o parte esențială a practicării scrisului automat este de a închide ochii în timp ce scrieți. Acest lucru vă împiedică să vă gândiți la ceva pe care l-ați scris anterior sau să corectați ceva ce ați scris.
  • Dacă simțiți că veți fi tentați să vă uitați la munca dvs. în timpul acestui exercițiu, ați putea lua în considerare, de asemenea, punerea pe o orbire în timp ce lucrați și / sau înregistrați-vă gândurile (oral) pe telefon sau pe computer, pentru transcrierea ulterioară.
  • Dacă observați că nu puteți scrie cu ochii închiși, atunci faceți-o cu ochii deschiși, dar amintiți-vă că nu aveți voie să vă opriți să scrieți pentru a schimba ceea ce ați scris. Nu traversați nimic, nu ștergeți, nu vă opriți. Dacă mintea ta schimbă brusc indicațiile, atunci pur și simplu începe să scrieți tot ceea ce vă gândiți, chiar dacă înseamnă să începeți o nouă propoziție în mijlocul unei singure.
  • 5. Faceți o activitate calmantă dacă nu vă place să vă închideți ochii. Puteți asculta muzica instrumentală, medita, sau ascultați o meditație ghidată înainte și / sau în timpul sesiunii dvs. automate de scriere. Acest lucru vă va relaxa și face mai ușor cuvintele să curgă.
  • S-ar putea să meditați înainte de sesiunea de scriere, apoi ascultați muzica instrumentală în timp ce scrieți.
  • Imagine intitulată face scrisul automat Pasul 5
    6. Începeți să scrieți. Scrieți tot ce vă vine în minte, deoarece vine în mintea voastră. În mod ideal, va fi legată de subiectul dvs., dar dacă nu are legătură, ar trebui să o scrieți.
  • Nu plătiți absolut nici o atenție la gramatică, ortografie, structură de sentințe, stil sau orice altceva pe care în mod normal, în mod normal, în mod normal să vă îngrijorați când scrieți. Aceste lucruri nu sunt absolut nici o importanță în scrisul automat.
  • Imagine intitulată face scrisul automat Pasul 6
    7. Relaxa. După ce ați terminat o rundă de scriere, opriți-vă scrisul și vă dați o pauză pentru câteva minute.
  • Imagine intitulată Dă etapa de scriere automată 7
    8. Citiți ceea ce ați scris. Acum ar trebui să vă întoarceți la ceea ce ați scris și citiți prin ea. Nu te judeca aspru. Ceea ce ați scris poate să nu aibă nici un sens, și cu siguranță nu va fi frumos.
  • Imagine intitulată Do Start automat Pasul 8
    9. Evidențiați sau cercați orice este interesant pentru dvs. Pe măsură ce citiți, puteți găsi lucruri pe care le găsiți deosebit de interesante. Ar trebui să notați aceste lucruri prin evidențierea acestora sau înfășurați-i să se întoarcă la.
  • Folosind aceste idei, puteți completa o altă rundă de scriere automată, dacă simțiți că doriți să continuați exercițiul.
  • Imagine intitulată Dă etapa de scriere automată 9
    10. Continuați cu scrisul dvs. Dacă, după ce ați utilizat scrisul automat, simțiți că sunteți gata să treceți la următorul pas în procesul de scriere, atunci faceți acest lucru. Pe de altă parte, dacă simțiți că ați mutat înainte, dar încă nu ați obținut ceea ce ați vrut din exercițiu, nu vă simțiți liber să repetați cât de des este necesar.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea scrisului automat ca exercițiu spiritual
    1. Imagine intitulată Dă scrisul automat Pasul 10
    1. Găsiți un loc liber de distragere. Veți avea nevoie de un loc confortabil, unde nu veți fi întrerupt pentru a utiliza scrisul automat într-un mod mai spiritual.
    • Nu trebuie să faceți acest exercițiu pentru o anumită perioadă de timp, deci nu este nevoie să setați un cronometru. Cu toate acestea, unii recomandă să se opună deoparte 30-45 de minute pentru a vă scrie scrisul.
  • Imagine intitulată Dă etapa automată de scriere 11
    2. Decideți despre modul în care veți scrie. Sunteți mai confortabil scris cu stilou și hârtie sau preferați să tastați pe un computer?Acest lucru se bazează complet pe preferința dvs. personală. Deși există aceia care susțin că este mai bine să utilizați stiloul și hârtia, ar trebui să respectați în general ceea ce faceți mai confortabil.
  • Dacă nu sunteți sigur cum doriți să faceți acest lucru, încercați să faceți acest lucru și să alegeți oricare dintre acestea este mai confortabil pentru dvs.
  • Dacă utilizați un computer, utilizați orice procesor cuvânt pe care îl utilizați cel mai de obicei (e.G. Microsoft Word, Notepad, Textedit pe Mac, etc.)
  • Imagine intitulată face scrisul automat Pasul 12
    3. Limpezeste-ti mintea. Fă-ți cel mai bine limpezeste-ti mintea din toate gândurile, de exemplu, despre lucrurile pe care trebuie să le faceți mai târziu în această zi, lucrurile în care vă îngrijorați etc.
  • Dacă sunteți deosebit de stresat, supărați, supărați sau îngrijorați de ceva, apoi lăsați-vă sesiunea pentru un alt moment. Va fi dificil să vă clarificați mintea dacă aveți o problemă mare, vă concentrați.
  • Luați câteva respirații adânci, încercați să vă concentrați asupra aerului care intră și în afara nărilor dvs. și cum se simte. Este rece să intre și să se încălzească? Este superficial sau profund? Ștergerea minții tale este o abilitate pe care trebuie să o practici. Pe măsură ce practicați mai mult, vă veți îmbunătăți.
  • Imagine intitulată Dă etapa de scriere automată 13
    4. Apelați la entitatea pe care doriți să o faceți. Acest lucru ar putea fi "ghiduri spirituale", "îngerii" sau "sinele meu superior", de exemplu. Dacă doriți să faceți acest lucru, îl puteți face prin rugăciune sau prin meditație.
  • Unii sugerează că aceasta este o idee bună, în timp ce alții lasă-o cu totul. Fă ce simte potrivit pentru tine.
  • Imagine intitulată face automat etapa 14
    5. Inchide ochii. Păstrarea ochilor închiși vă va permite să vă lăsați mintea să comunice mai direct cu mâna (mâinile) și să vă împiedicați să judecați ceea ce iese pe hârtie sau pe ecran.
  • Pentru această metodă, este absolut imperativ să vă închideți ochii. Dacă vă simțiți frică să vă închideți ochii, atunci concentrați-vă ochii pe perete în fața dvs. Deși s-ar putea să ajungeți la nimic mai mult decât să marcheze pe o pagină, vă veți îmbunătăți cu timpul. Dacă entitatea pe care o conduceți dorește să scrieți cuvinte și propoziții, atunci vor face acest lucru.
  • Imagine intitulată Dă scrierea automată Pasul 15
    6. Puneți stiloul pe hârtie. Dacă utilizați un computer, puneți-vă mâinile pe tastatură ca și cum ați fi pe cale să introduceți ceva.
  • Imagine intitulată face scrisul automat de scriere 16
    7. Lăsați-vă mâinile să facă ceea ce vor. Introduceți, scrieți sau desenează ceea ce vă vine în mintea voastră. Dacă utilizați hârtie, acest lucru poate însemna simboluri de desen sau doodle.
  • Dacă doriți să aveți întrebări care au răspuns la channeling entități, puteți face acest lucru. Începeți prin scrierea întrebărilor pe care doriți să o răspundeți și apoi lăsați-vă mâna să vă ghideze liber la răspuns.
  • Nu încercați să interpretați nimic pe care îl desenați, scrieți sau tastați așa cum se întâmplă. Pur și simplu lăsați-o să se întâmple. Mintea ta poate încerca să se întoarcă în control, dar face tot posibilul pentru a lăsa pur și simplu gândurile să curgă liber.
  • Numai veți putea ști când se va încheia o sesiune de scriere automată. Continuați atâta timp cât se simte confortabil și opriți dacă / când începe să se simtă negativ sau incomod.
  • Imagine intitulată Dă etapa de scriere automată 17
    8. Respiră adânc. Când ați terminat cu sesiunea dvs., faceți câteva respirații adânci pentru a vă întoarce la dvs. Dacă doriți, puteți mulțumi entității pe care ați canalizat-o.
  • Imagine intitulată face scrisul automat de scriere 18
    9. Priviți ceea ce ați scris. În acest moment, puteți vedea ce a ieșit pe pagină / ecran. Sperăm că găsești ceva care are sens pentru tine. Dacă nu, încercați să nu vă faceți griji. Pune-l departe pentru zi și încercați din nou mâine. Aceasta este o abilitate care ia o mulțime de practici.
  • Amintiți-vă că, chiar dacă nu sunteți în măsură să atingeți rezultatul dorit, scrierea automată este încă minunată pentru întărirea creativității.
  • Imagine intitulată Do scriere automată Pasul 19
    10. Păstrați copii ale scrierilor. În timp, puteți vedea modele, mesaje în curs sau alte conexiuni care merită să fie împreună.
  • sfaturi

    Pentru cele mai bune rezultate, faceți acest lucru într-o cameră liniștită. Astfel nu vei fi distras.
  • Scrierea automată poate fi o modalitate excelentă de a depăși blocul scriitorului, dar poate fi, de asemenea, un exercițiu bun de a practica în mod regulat, de asemenea.
  • Avertizări

    Fiți conștienți de faptul că nu există dovezi științifice că scrierea automată are o valoare terapeutică.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar