Cum de a face față unei zile proaste

Zilele rele sunt o parte inevitabilă a vieții și afectează toată lumea la un moment dat. Zilele rele pot avea un motiv evident sau pot să se strecoare pe tine și să te deranjeze, chiar dacă nu poți să-ți pui degetul pe de ce. Puteți să transformați-o prin ziua voastră proastă dacă aveți grijă de voi și vă distrați de negativitate.

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind bun pentru tine
  1. Imagine intitulată face ca o zi proastă 1
1. Spune-ți că vei fi bine. Gândiți-vă la lucrurile bune din viața voastră și spuneți-vă că zilele rele sunt aici pentru a vă ajuta să apreciați pe cei buni. Amintiți-vă că puteți merge mai departe de ceea ce sa întâmplat care ți-a făcut ziua rea. Puteți face acest lucru cu voce tare sau în cap.
  • Spunând ceva asemănător, "Știu că astăzi este greu, dar voi trece peste asta." Sau "până mâine, această zi va fi în trecut."
  • Spun lucruri pozitive cum ar fi "Vei fi bine. Ești curajos și puternic și poate trece prin asta."
  • Imagine intitulată face față cu o zi proastă 2
    2. Au un strigăt bun. Uneori trebuie doar să-ți strigi ziua proastă. Du-te undeva sigură și confortabilă, ca patul tău, și pune pe un cântec trist și plânge-l afară. S-ar putea să fiți surprins de cât de mult vă simțiți când ați terminat.
  • Dacă simțiți nevoia de a plânge, nu rezista. Lăsați-vă să plângi fără judecată.
  • Imagine intitulată face față unei zile proaste 3
    3. Bucurați-vă cu înțelepciune. Este bine să vă recompensați pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine, atâta timp cât faceți acest lucru cu atenție. Uneori, sentimentul de plăcere după tratarea dvs. durează doar un minut, atunci te face să te simți mai rău. Așa că întrebați-vă dacă veți regreta înainte de a mânca desertul sau mergeți la un sindru de cumpărături sau să vă tratați la o singură țigară. În schimb, faceți masa preferată sau urmăriți filmul dvs. preferat pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine.
  • Imaginea intitulată face față unei zile proaste 4
    4. Răsfățați-vă. Uneori aveți nevoie doar de o baie sau un duș caldă cu săpunul dvs. preferat parfumat pentru a vă simți mai bine. După aceea, puneți loțiunile dvs. preferate, uscați părul și puneți-vă pijamalele preferate.
  • 5. Faceți ceva creativ. Lucrul la proiectele creative vă poate ajuta să vă relaxați și să vă dați un sentiment de realizare. Faceți o anumită artă, lucrați pe o ambarcațiune, faceți o mică grădinărit sau un proiect distractiv de îmbunătățire a casei sau încercați ceva cât mai simplu și practic ca să vă faceți o masă delicioasă de la zero.
  • Dacă nu sunteți tipul artistic, puteți obține încă unele dintre aceleași beneficii de stres-busting de la colorare. Investiți într-o carte de colorare a adulților și niște creioane sau creioane colorate sau descărcați o aplicație de colorat pentru telefonul sau tableta dvs.
  • Imagine intitulată face ca o zi proastă
    6. Scrieți-vă sentimentele. Scrierea unei intrări a jurnalului despre ziua dvs. și toate frustrările și sentimentele dvs. vă pot ajuta să vă simțiți mai bine. Obțineți hârtie și un pix sau deschideți un document pe computer și scrieți frustrările. Nu vă faceți griji cu privire la gramatică, ortografie sau dacă chiar are sens. Doar scrie exact ceea ce vine în minte. Lăsați deoparte un anumit slot de timp, cum ar fi la 15 minute după cină, pentru a vă face jurnalizarea.
  • Imaginea intitulată face ca o zi proastă
    7. Du-te la culcare. Uneori, o odihnă bună a nopții este exact ceea ce aveți nevoie pentru a face față zilei tale rele. La fel de prost ca suna, lucrurile se vor simta probabil mult mai bine dimineata. Du-te la culcare devreme și dormi departe ziua ta. Dacă nu dormi suficient, s-ar putea să vă facă ziua proastă și mai rău și să se simtă mai mult.
  • Partea 2 din 3:
    Păstrați-vă ocupat
    1. Imagine intitulată face ca o zi proastă
    1. Distrage-te cu o sarcină. Faceți ceva pentru a vă distrage atenția de la ceea ce vă face rău ziua. Concentrați-vă pe o activitate sau o sarcină care nu permite loc pentru a rătăci gândurile. Combaterea reorganizării dulapului sau în cele din urmă curățarea garajului. Veți simți mândru de tine când ați terminat și ați uitat de ziua voastră proastă în acest proces.
  • Imagine intitulată face față cu o zi proastă
    2. Exercițiu pentru a vă stimula starea de spirit. Exercitarea, în special în afara locului în care există aer proaspăt, este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți starea de spirit. Exercițiul vă determină creierul să elibereze substanțe chimice naturale "simt-bune" care vă pot ajuta starea de spirit proastă. De asemenea, reduce substanțele chimice ale sistemului imunitar care vă pot face să vă simțiți mai triste și vă crește temperatura corpului pentru a vă calma. Te vei simți mândru de tine când ai terminat cu antrenamentul tău.
  • Nu faceți un exercițiu care vă dă mintea dvs. timp să rătăcească, ca o plimbare. Faceți ceva care vă va ține ocupat și distras de situație.
  • Încercați o activitate fizică distractivă pe care o puteți face cu un prieten, ca un joc de squash sau racquetball. În acest fel, puteți obține beneficiile de creștere a dispoziției atât pentru exercițiu, cât și de socializare.
  • Imaginea intitulată face ca o zi proastă
    3. Faceți ceva cu alte persoane. Starea socială vă va ține mintea în afara zilei tale proaste și vă va înveseli. Stai cu cei mai buni prieteni sau familia dvs. și faceți activitățile preferate sau mergeți la restaurantul dvs. preferat. Întoarceți-vă ziua rea ​​în jur, completându-l cu distracție cu prietenii sau familia. Discutați cu prietenii, familia sau cu cineva în care aveți încredere în ceea ce vă supără. Ventilarea vă va ajuta să treceți peste ceea ce vă face supărat.
  • Imagine intitulată face față unei zile rea 10
    4. Concentrați-vă pe un aspect mai bun al vieții voastre. Amintiți-vă de ceea ce merge bine pentru tine. Spune-ți "cel puțin eu ..." despre lucrurile bune din viața ta. Lucrurile ar putea fi întotdeauna mai rele. De exemplu, problemele la locul de muncă care vă aduc în jos nu sunt întreaga dvs. viață - încă mai aveți o familie mare în afara muncii. Relația dvs. care se încheie nu este sfârșitul lumii. Cel puțin aveți încă o carieră excelentă și prieteni uimitoare.
  • Imagine intitulată face față unei zile rea 11
    5. Expuneți-vă la mass-media pozitivă. Dacă ziua dvs. este deja rău, transformând știrile și auzul despre tragedie în jurul lumii nu va ajuta. Vizionarea unui film trist sau ascultarea muzicii triste nu vă va distrage atenția de la ceea ce este greșit. Urmăriți comedia dvs. preferată sau ascultați muzică optimă și fericită despre cum puteți cuceri lumea.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând mâine mai bună
    1. Imagine intitulată face față unei zile proaste de zi 12
    1. Reflectă în ziua ta rea. Gândește-te la ce sa întâmplat că ți-a făcut ziua atât de rău. Ia o secundă pentru a analiza de ce lucrurile au mers prost și apreciază ceea ce a mers bine. Încercați să vă dați seama ce vă puteți schimba pentru a face mâine o zi mai bună. Nu vă pedepsiți-vă, dar direcționați-vă pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți ziua de mâine.
  • Imagine intitulată face față unei zile proaste 13
    2. Luați câteva minute pentru a medita. Clarificați-vă mintea de gândurile dvs. negative, izolând-vă de oricine și de orice distragere a atenției. Când un nou gând intră în mintea voastră, gândiți-vă la faptul că vă eliberați. Noțiuni de bază la o stare de spirit face practică, dar meditația poate ajuta cu adevărat să vă clarificați mintea.
  • Încercați casete de meditație ghidate sau o aplicație de meditație care să vă ajute. Acestea sunt deosebit de utile dacă sunteți un începător.
  • Imagine intitulată face față unei zile proaste de zi 14
    3. Planificați-vă ziua mâine. Luați o secundă la sfârșitul zilei pentru a vă gândi la ziua dvs. mâine. Faceți o listă cu ceea ce trebuie să faceți și cum veți realiza lista dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați mintea și să vă păstrați mâine de la întoarcerea haotică. Mâine va fi o zi mai bună dacă stați sarcini pentru a le realiza și a le atinge. Planificați când veți lua pauze de a face lucrurile pentru a vă relaxa. Mâine nu va fi o zi bună dacă lucrați prea tare, fie.
  • Imagine intitulată face față unei zile proaste de zi 15
    4. Setați alarma pentru mai devreme decât normal. Începeți mâine pe piciorul drept, prin setarea alarmei mai devreme decât normal. Nu prea devreme. Mai aveți nevoie de o odihnă bună. Nu vrei să începi mâine, grăbindu-se la ușă, uitând jumătate din lucrurile de care ai nevoie și întârzie. Ridică-te devreme, astfel încât să vă puteți relaxa în timp ce vă pregătiți, mâncați un mic dejun sănătos și realizați tot ce aveți nevoie pentru a realiza dimineața.
  • Imagine intitulată face ca o zi proastă
    5. Face un efort de a avea o zi mai bună. Având o stare de spirit mai bună vă va ajuta să aveți o zi mai bună. Încercați să fiți într-o stare bună și să nu lăsați lucrurile mici să vă scape. Veți fi surprinși cum încercați să aveți o zi mai bună vă poate face de fapt să aveți o zi mai bună.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că mâine va fi o zi mai bună.
  • Asigurați-vă că aveți grijă de sănătatea dvs. mintală.
  • Recrutați prietenii sau familia pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar