Cum să ajungi în școala de drept

Procesul de admitere la Școala de Drept este o întreprindere riguroasă care testează angajamentul și concentrarea oricărui ajutor.Este o provocare cu siguranță, dar dacă sunteți hotărâți să intrați în ea, atunci sunteți pentru el.Pentru a ajuta, iată a "Cum-To" Ghid pentru planificarea procesului, pregătirea materialelor dvs. și intrarea în școala de drept la alegere.

Pași

Metoda 1 din 4:
Absolvent al unei universități de licență
  1. Imagine intitulată ajunge în școala de drept Pasul 1
1. Alegeți partea dreaptă. Spre deosebire de școala medicală, nu există premise pentru școala de drept, astfel încât alegerea unui major poate fi deosebit de dură.De fapt, Asociația Baroului American însăși nu recomandă niciun cadru specializat sau grup de cursuri să se pregătească pentru o educație juridică și spune acest lucru pe site-ul său web.
  • Alegeți un mare cu un grad mai mare de acceptare a școlii de drept.Luați în considerare majoritatea în filosofie, economie sau jurnalism - într-o recentă revizuire a datelor de la Consiliul de admitere a școlii de drept (LSAC), acele specializări au o rată ridicată de acceptare.
  • Gândiți-vă de două ori despre prelaw.În timp ce numele pare să sugereze că ar fi o cale bună de urmărit pe drumul spre școala de drept, nu toată lumea este de acord. Verificați pentru a vedea cât de mult de cursurile din programul PRELAW de la școală pe care intenționați-l, pare legat de munca pe care o veți face în școala de drept.
  • Majors de licență care implică o mulțime de citire și de stres Gândirea critică oferă fundații bune pentru școala de drept. Gândirea critică, logica și abilitățile bune de scriere sunt esențiale pentru succesul în drept.
  • Nu alege doar un important pentru că sună ca o școală de drept va aproba alegerile dvs. Multe majori diferite de licențe de licență se hrănesc cu dreptate, iar faptul că sunteți pasionat de ceva și va apărea în modul în care vă prezentați experiențele.
  • Image denumită intra în școala de drept Pasul 2
    2. Concentrați-vă pe GPA. Obținerea celor mai bune clase posibile este esențială pentru o aplicare puternică a școlii de drept.Indiferent de importanța pe care o alegeți, concentrați-vă la excelența în toate clasele dvs.
  • GPA median pentru acceptarea școlii de drept este de 3.42.Școlile de nivel superior au cerințe mult mai riguroase.De exemplu, GPA median pentru acceptarea școlii de drept Yale este 3.9, Harvard este 3.89 și Stanford 3.85.
  • Începe puternic.Deoarece un bun GPA este atât de important, intenționează să lucreze imediat la gradele voastre. Participați la cursuri în mod regulat, anulați un timp amplu pentru a citi și a studia și dacă aveți nevoie de ajutor, lucrați cu un tutore.
  • GPA nu este singura considerație pentru acceptarea școlii de drept, dar este extrem de importantă și ar trebui să fie accentul dvs. principal în timpul anilor dvs. de licență.
  • Indiferent dacă faceți sau nu luați școala absolventă (înainte sau în timpul gradului dvs. de drept), GPA-ul dvs. de licență în continuare. Școlile de drept privesc totul - fi pregătit.
  • Imagine intitulată ajunge în școala de drept Pasul 3
    3. Integrați activitățile extracurriculare. În timp ce gradele bune sunt esențiale, doriți să vă prezentați ca un candidat bine rotunjit, deci intenționați să vă implicați în unele activități extracurriculare.
  • Implicați imediat. Comisiile de admitere vor dori să știe cât timp ați fost implicați în fiecare activitate și ce contribuții semnificative pe care le-ați făcut. Dacă așteptați până când anul senior să se alăture unui grup, acesta poate fi perceput ca o mișcare pe care o faceți pur pentru a vă mări șansele de acceptare mai degrabă decât o implicare care a izbucnit de la o pasiune sau interes real.
  • Limitați numărul de grupuri pe care le-ați alăturat.Adâncimea implicării dvs. este mult mai importantă decât numărul de activități în care sunteți implicat.
  • Explorați toate opțiunile dvs. - Cluburi de afinitate, sporturi intramurale, organizații de servicii - apoi se angajează la două sau trei pe care vă conectați cu adevărat.
  • Urmăriți orele de implicare, deoarece aplicațiile vă cer adesea să specificați câte ore ați cheltuit pe fiecare activitate pe săptămână.
  • Luați în considerare organizațiile mai mari, mai bine stabilite. Multe nonprofituri prestigioase, cum ar fi UNICEF și Habitat for Humanity, au capitole colegiu în campusuri din întreaga țară.
  • Să ia un rol în guvernul studenților sau la o publicație școlară (ziar sau jurnal).Acestea sunt foarte apreciate de comitetele de admitere a școlii de drept.
  • Asigurați o poziție de conducere.Orice organizare alegeți să vă implicați, asigurați-vă că intensificați și luați un rol de conducere.Este esențial să fiți văzuți ca pe cineva care poate prelua, să gestioneze mai multe responsabilități și oameni și să obțină rezultate.
  • Din nou, nu alege doar ceva pentru că sună bine. Implicați-vă și primiți pasionat de ceva pentru că puteți, deoarece aceste zone de interes pot fi, de asemenea, luate în considerare de firmele de avocatură pe măsură ce căutați un loc de muncă mai târziu.
  • Imaginea intitulată ajunge în școala de drept Pasul 4
    4. Ia un stagiu. Lucrul ca intern vă poate ajuta să vă familiarizați cu viața într-o firmă de avocatură sau altă afacere relevantă, vă oferă abilități valoroase și vă prezentați profesioniștii a căror sfat și îndrumare vă pot aduce beneficii.
  • Nu trebuie să stați la un birou de avocatură.Căutați stagii în domenii conexe, cum ar fi guvernul, activismul comunitar sau jurnalismul.Un stagiu de firmă de avocatură poate suna minunat, dar dacă tot ce ai făcut a fost răspunsul la telefoane și a face cafea, nu vă va oferi prea multe pentru a vorbi despre aplicațiile dvs.
  • Căutați internships online sau la școala dvs.Există o mulțime de site-uri care listați deschiderile de stagiu, iar biroul de orientare în carieră la universitatea dvs. ar trebui să aibă, de asemenea, liste pe care le puteți utiliza.
  • Planifica.Pozițiile stagiului se umple rapid. Aplicați pentru pozițiile de vară în cererile de iarnă pentru pozițiile de toamnă și primăvară cel puțin un semestru în avans.
  • Dacă nu vă puteți permite să mergeți neplătită, încercați pentru o slujbă cu fracțiune de normă sau de vară într-o zonă care vă interesează. Școlile de drept doresc ca solicitanții să aibă experiență, dar înțeleg că nu toată lumea își poate permite să o primească gratuit. În același sens, căutați pachete și programe care au alocat în plus, astfel încât să puteți obține experiența în timp ce nu intrați în datorii preemptivly. Acestea sunt experiențe minunate pentru a învăța dacă ceva este într-adevăr potrivit pentru dvs., dar nu închideți alte uși în proces.
  • Image denumită intra în școala de drept Pasul 5
    5. Minte cronologia. Dacă există un sfat care merită atenția atunci când vine vorba de a ajunge în școala de drept, este importanța planificării înainte.Nu numai că trebuie să vă gândiți la grade, activități și stagii chiar de la începutul carierei colegiului, trebuie să vă gândiți și la cerințele și termenele limită ale procesului de aplicare a școlii de drept.
  • Potrivit asistentului decan pentru admitere și ajutor financiar la școala de drept UCLA Rob Schwartz ", este mai bine să începem să ne gândim la obținerea de recomandări și Pregătirea pentru LSAT cu cel puțin un an în avans și de preferință chiar și cu doi ani în avans, deoarece recomandările reprezintă o parte foarte critică a procesului de admitere...."
  • Luați LSAT devreme.Pentru admiterea de toamnă, intenționați să luați LSAT până în decembrie a anului precedent. Dacă credeți că ați putea dori să luați examenul de mai multe ori, faceți prima dată de testare în iunie sau octombrie.
  • Metoda 2 din 4:
    Creați toate conturile necesare
    1. Image denumită intra în școala de drept Pasul 6
    1. Configurarea unui cont de admitere la școală de drept (LSAC). LSAC este grupul care administrează testul de admitere la școala de drept (LSAT), pe care trebuie să-l luați pentru a obține acceptarea în școala de drept.
    • Veți crea un nume de utilizator și o parolă pentru contul dvs. LSAC și apoi veți introduce informații de bază despre dvs.Veți continua să actualizați informațiile aici pe măsură ce treceți prin procesul de admitere.
    • Accesați contul dvs. LSAC pentru a vizualiza mementourile despre termenele importante de aplicare și înregistrare, aflați mai multe despre materialele de pregătire LSAT, achiziționarea de testare, înregistrați-vă pentru examen și primiți scorurile testelor devreme.
  • Image denumită intra în școala de drept Pasul 7
    2. Utilizați serviciul de asamblare a creditelor LSAC.Odată ce creați contul dvs. LSAC, veți avea, de asemenea, acces la serviciul de asamblare a credite al organizației (CAS). Acest serviciu ajută la simplificarea și eficientizarea procesului de aplicare a școlilor de drept prin crearea unui raport care rezumă lucrarea dvs. de licență și combină toate documentele dvs. cu scorul dvs. LSAT și eșantionul de scriere.Ei trimit apoi raportul la școlile de drept la care aplicați.
  • Utilizarea CAS este simplă - Odată ce ați configurat contul dvs. LSAC, este pur și simplu o chestiune de a trimite documentele corespunzătoare și de a plăti o taxă.
  • Asigurați-vă că există un scor LSAT raportabil în fișierul dvs. LSAC.
  • Furnizați informații despre școlile la care ați participat la LSAC.
  • Asigurați-vă că toate transcrierile necesare sunt trimise la LSAC.
  • Să fie sigur că toate scrisorile de recomandare și evaluările necesare sunt trimise la LSAC
  • Plătiți taxa pentru contul dvs., care va rămâne activă timp de cinci ani.
  • Metoda 3 din 4:
    Luați LSAT
    1. Image denumită intrarea în școala de drept Pasul 8
    1. Înregistrați-vă pentru LSAT. Testul de admitere la școala de drept (LSAT) este o jumătate de zi, un test standardizat, conceput pentru a măsura înțelegerea citirii, abilitățile critice și raționamente și abilitățile analitice.Testul este oferit de patru ori pe an (februarie, iunie, octombrie, decembrie) la centrele de testare desemnate la nivel mondial. Testul durează o jumătate de zi pentru a finaliza și constă în cinci secțiuni de 35 de minute de întrebare cu răspunsuri multiple și o probă de scriere temporală de 35 de minute.
    • Înregistrați-vă online Utilizarea contului dvs. LSAC - De asemenea, vă puteți înregistra prin telefon sau printr-un formular de înregistrare poștală.
    • Există o taxă de înregistrare pentru LSAT - puteți plăti cu cec, ordin de bani sau card de credit, dar nu numerar. O taxă suplimentară este percepută pentru înregistrarea târzie a examenului.
    • Dacă îndepliniți anumite criterii, puteți solicita o renunțare la taxa la taxa de înregistrare LSAT și la serviciul de asamblare a acreditării (CAS).
  • Vizualizarea calendarului de pe site-ul LSAC pentru notificările despre momentul începerii și se încheie pentru examen.
  • Imaginea intitulată ajunge în școala de drept Pasul 9
    2. Studiu pentru LSAT. LSAT este un examen riguros și veți funcționa mai bine dacă vă dați o mulțime de timp pentru a vă pregăti.Puteți studia pentru LSAT pe cont propriu sau puteți profita de serviciile și programele de îndrumare care se concentrează pe obținerea studenților pregătiți pentru acest examen.
  • Ia o clasă. Alegeți un curs LSAT proiectat profesional pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra examenului și a instrumentelor și a practicilor, va trebui să câștigați cel mai bun scor posibil.
  • Asigurați-vă că clasa este predată de un instructor cu înaltă calificare și este mic (sub 20 de studenți), astfel încât să puteți obține o atenție individuală.
  • Notă: Unele dintre aceste clase pot costa între 500 și 1.300 $. Bugetul cu atenție sau luați în considerare să mergeți la bibliotecă pentru a obține cărți de pregătire. O parte din recursul clasei este noțiunea pe care ați scufundat-o atât de mult în plăți pentru că știți că veți petrece atât de mult timp. Asigurați-vă că luați atât de mult timp.
  • Luați clasa cu câteva luni înainte de data dvs. LSAT - în acest fel, veți avea timp să studiați pe cont propriu, consolidând ceea ce ați învățat în clasa dvs.
  • Lucrați cu un tutore.Primirea instrucțiunilor unu-la-o singură pentru un tutore profesional LSAT poate ajuta la abordarea nevoilor dvs. specifice și să completați lacunele de cunoștințe pe care le puteți avea.
  • Alegeți un tutore care predă cel puțin doi ani și intenționează să se întâlnească cu câteva ori pe săptămână pentru beneficii maxime.
  • Luați examene de practică.Una dintre cele mai bune modalități de a vă pregăti pentru LSAT este să vă petreceți timp să răspundeți la tipurile de întrebări care vor fi pe examenul real. Familiarizarea cu întrebările și formatul testului vă va mări pregătirea și faceți mai confortabil atunci când ziua dvs. de testare se rostogolește în jur.
  • Puteți lua examenele de practică pe cont propriu. LSAC oferă un test gratuit de pregătire online și există teste de eșantion pe alte site-uri și în Ghidul de studiu LSAT puteți cumpăra.
  • Alăturați-vă unui grup.Luarea unui examen procentual cu alți studenți simulează mediul de testare din lumea reală. Testarea dvs. de pregătire va fi programată și veți avea un sentiment de a vă menține concentrarea într-o cameră aglomerată cu alți studenți.
  • Unele clase LSAT oferă teste practice ca parte a curriculumului. Dacă planul dvs. de a lua o clasă, alegeți unul care include o componentă de testare.
  • Nu subestimați importanța practicii.Într-un articol scris pentru u.S. Știri și raport mondial, autorul recomandă luarea a cel puțin 30 de teste de practică cu lungime întreagă în pregătirea pentru LSAT real.
  • Chiar dacă luați un test de practică și scoruiți înălțime, nu vă grăbiți să luați examenul. Dacă scoți de mare înainte de a studia, este mai probabil să obțineți un scor chiar mai mare dacă studiați timp de cel puțin trei luni. Cu un scor suficient de mare, puteți intra în cele mai bune școli de drept, iar ușile vă vor deschide peste tot după absolvire.
  • Image denumită intrarea în școala de drept Pasul 10
    3. Ia examenul. Anxietatea este frecventă atunci când se confruntă cu acest examen important, dar știind ce să așteptați și să fiți gata să vă aducă unele dintre temerile voastre să se odihnească.
  • Nu uitați biletul.Odată ce ați înregistrat cu succes pentru LSAT, veți primi un bilet de admitere pe care trebuie să îl prezentați în ziua examenului.Nu există nici o intrare în examen fără acest bilet.
  • Veți avea nevoie de identificare validă și o fotografie. Trebuie să atașați o fotografie (dimensiunea pașaportului) la biletul de admitere LSAT.Trebuie să fie o fotografie recentă a dvs. (nu mai mult de șase luni) și nu mai este mai mică de 1"X1" și nu mai mare de 2"X2".
  • Aduceți materialele de testare.Asigurați-vă că aveți creioane de lemn # 2 sau Hb, precum și un ascuțit de creion cu dvs. în zilele de testare.Creioanele mecanice sunt interzise, ​​dar puteți aduce lideri dacă doriți.
  • Nu veți putea să vă aduceți ceasul digital sau telefonul mobil pe site-ul de testare, dar dacă doriți să monitorizați timpul, puteți aduce un ceas analogic.
  • Verificați site-ul LSAC pentru alte elemente care sunt permise în ziua de încercare.
  • Metoda 4 din 4:
    Aplicați la școala de drept
    1. Image denumită intra în școala de drept Pasul 11
    1. Căutați școli de drept. Școala de drept este un angajament imens de timp, bani și efort.Asigurați-vă că alegeți cel care se potrivește cel mai bine obiectivelor de carieră.
    • Uită-te la specialități.Dacă doriți să practici dreptul familiei sau dreptul penal, de exemplu, este logic să se aplice școlilor care se specializează în aceste domenii. Faceți unele cercetări online pentru a verifica zona de expertiză a unei școli.
    • Luați în considerare șansa de acceptare.Școlile de top primesc mii de solicitanți și acceptă foarte puțini.Asta nu înseamnă că nu ar trebui să vizitați înălțime, dar trebuie să fiți reali.Alegeți unul sau două "a ajunge" Școlile (cele pe care le puteți intra), precum și școlile ale căror rate medii LSAT și GPA sunt în concordanță cu propria dvs.
    • Absolvirea unei școli de top se deschid ușile pentru dvs. în lumea profesională, dar nu este singurul factor.Nu fi prea influențată de clasamentul unei școli.
  • Vorbiți cu absolvenții.Nimeni nu vă poate da jos în jos despre o școală în modul în care alumni poate.Căutați oameni care au participat la școală interesați de o perspectivă asupra mediului academic și social al școlii.
  • Luați în considerare costurile.Școala de drept este scumpă, astfel încât costurile pot fi clar un factor atunci când decideți unde să aplicați.În cazul în care o școală care vă interesează pare să nu se realizeze financiar, verificați oportunitățile de bursă pe care le pot oferi.În general, școlile de stat sunt mai puțin costisitoare decât școlile private, astfel încât cei din partea de sus a listei dvs., dacă costul este o considerație majoră.
  • Fiți conștienți de faptul că veți plăti înapoi împrumuturile școlare de drept de ani de zile după absolvire.Cel mai bine nu trebuie să vă suprasolicitați cu împrumuturile pentru studenți - ar putea provoca stres considerabil sau chiar limitați opțiunile de carieră.
  • Uită-te la locație.Școala de drept este destul de dură, fără a fi izolată de familie sau trăiește într-un oraș care nu vă potrivește. Luați în considerare cât de departe puteți fi din grupul dvs. de asistență, cât de ușor vă faceți prieteni și dacă sunteți un iubitor de oraș sau mai mult dintr-un locuitor mic, atunci când vă uitați la școli.
  • De asemenea, luați în considerare locația după școala de drept. Unele școli au o plasare regională puternică, astfel încât participarea înseamnă că majoritatea locurilor de muncă pe care le veți găsi sunt în termen de 50 sau 150 de mile. Alte școli au o plasare mai mare sau internațională. Dacă sunteți setat pe o anumită zonă după absolvire, puteți alege o școală foarte diferită decât dacă doriți să explorați destinații diferite.
  • Image denumită intra în școala de drept Pasul 12
    2. Selectați toate școlile de drept pe care doriți să le aplicați. Câte școli solicitați depinde de o serie de factori, inclusiv scorurile LSAT, locația dorită și bugetul.
  • Lăsați-vă scorul LSAT să vă ghideze.O recomandare este să se aplice la două până la patru școli în care LSAT dvs. este la cel de-al 25-lea percentil - trei până la cinci școli în care LSAT dvs. este în mijlocul gama de solicitanți acceptați și două școli în care LSAT dvs. este la 75 de percentile.
  • Nu vă fie frică să cereți o scutire de taxe. Școlile de drept vă vor oferi adesea unul pentru a începe, fie pentru merit, nevoie economică sau alte motive - nu face rău să întrebi.
  • Dacă nu puteți să vă deplasați pentru a participa la școala de drept, aplicați școlilor din zona dvs. în care ați fi competitivi, plus a "a ajunge" și a "Siguranță" şcoală. Dacă puteți sau doriți să vă mutați, faceți același lucru în zona în care sperați să vă mutați.
  • Image denumită intra în școala de drept Pasul 13
    3. Aplicați prin contul dvs. LSAC. Acum veți întoarce la CAS asociate cu contul dvs. LSAC pentru a finaliza procesul de aplicare.După cum sa menționat mai sus, există mai multe MUT-DOS:
  • Asigurați-vă că există un scor LSAT raportabil în fișierul dvs. LSAC
  • Furnizați informații despre școlile la care ați participat la LSAC
  • Asigurați-vă că toate transcrierile necesare sunt trimise la LSAC
  • Asigurați-vă că toate scrisorile de recomandare și evaluările necesare sunt trimise la LSAC
  • Image denumită intra în școala de drept Pasul 14
    4. Plătiți comisioanele. Există o serie de costuri asociate cu solicitarea școlii de drept, deci este bine să știți că ați venit banii pe care trebuie să o investiți în acest proces.
  • Taxează o taxă globală plus o taxă suplimentară pentru fiecare școală la care aplicați.
  • Taxele de aplicare a școlii de drept variază de la 40 până la 100 $.
  • Nu uitați costul călătoriei. Puteți alege să vizitați școli de drept ca parte a procesului dvs. de luare a deciziilor. Aceste călătorii vor veni cu costuri pentru gaz, avionul, cazarea și alimentele, toate acestea ar trebui să fie luate în considerare în bugetul dvs.
  • Unele școli oferă burse pentru călătorie.
  • Image denumită intra în școala de drept Pasul 15
    5. Completați aplicațiile dvs. Este nevoie de câteva ore pentru a finaliza o cerere de școală de drept, deci intenționați să renunțați la timp pentru a vă concentra pe această sarcină. Nu doriți să vă grăbiți prin acest proces ca ceea ce scrieți și cât de bine scrieți că va fi examinat îndeaproape ca parte a procesului de aplicare.
  • Informațiile de bază ale aplicației sunt destul de dreptate.Au toate informațiile pe care ar putea fi nevoie să le referiți la îndemână pentru a eficientiza procesul.
  • Investiți timpul în eseul sau declarația personală.Declarația personală sau eseul vă poate permite să ieșiți din mulțime și merită timpul, luarea în considerare și revizuirile multiple. Printre altele, ofițerii de admitere vor dori să înțeleagă pe deplin ce vă atrase la lege și la domeniul dvs. de interes special.
  • Cereți oamenilor care vă cunosc bine și puteți da feedback constructiv pentru a vă crea declarația sau eseul.Cereți-i să judece dacă are sau nu succes în comunicarea caracterului dvs. și un sentiment clar de scop.
  • Dacă sunteți foarte interesat de o anumită școală, oferiți mai multe informații despre programele specifice, facultate sau alți factori care vă atrag.
  • Image denumită intra în școala de drept Pasul 16
    6. Solicitați-vă transcrierile.Trimiteți o cerere pentru transcrierile dvs. la biroul registratorului la Universitatea dvs. de licență.Asigurați-vă solicitarea de trei până la patru luni înaintea datei dvs. de aplicare.
  • Image denumită intra în școala de drept Pasul 17
    7. Cereți scrisori de recomandare.Comitetele de admitere doresc să audă despre dvs. de la ceilalți care vă cunosc bine.Obțineți scrisori de recomandare de la persoanele care pot oferi impresii pozitive ale dvs. și să vă preziceți succesul ca avocat.
  • Fiecare școală are o cerință diferită pentru numărul de recomandări pe care le doresc.Planificați cel puțin două și la mai mult de patru.
  • Cereți profesorilor care vă cunosc bine sau lideri de grup sau de grup cu care ați lucrat.Dacă este posibil, oferiți-le o copie a declarației dvs. personale, astfel încât comentariile lor să poată susține ceea ce ați împărtășit despre dvs. și să vă reflectați aspirațiile de carieră.
  • Imaginea intitulată intra în școala de drept Pasul 18
    8. Minte cronologia. În timp ce școlile de drept își enumeră adesea datele datorate, după cum se întâmplă cândva între ianuarie și aprilie, majoritatea școlilor utilizează un proces de admitere care favorizează foarte mult acei oameni care își prezintă cât mai curând posibil cererile.
  • Scopul de a trimite toate aplicațiile dvs. până la sfârșitul lunii noiembrie sau la începutul lunii decembrie, dacă nu mai devreme.
  • Dați-vă aproximativ un an pentru a finaliza toți pașii necesari.Nu este sfârșitul lumii dacă începeți un pic mai târziu, dar fiind pregătit și obținerea cererii dvs. în timpuriu vă va oferi un avantaj față de procrastinarea colegilor.
  • Imaginea intitulată intra în școala de drept Pasul 19
    9. Așteptați un răspuns. Poate dura oriunde de la câteva zile la săptămâni pentru a auzi dacă ați fost sau nu acceptați la școala de drept.Fă-ți cel mai bine să rămâi calm și să te concentrezi pe faptul că ai făcut cel mai bine absolut.
  • Deși este dificil să așteptați, puteți folosi acel moment pentru a reflecta de ce ați dorit să participați la școala de drept în primul rând.Aceste gânduri vă pot păstra spiritele în timp ce așteptați sau vă ajută să vă fortificați dacă nu primiți răspunsul pe care sperați.
  • Dacă nu sunteți acceptat la școala dorită, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă face un candidat dorit în viitor. Luați în considerare reluarea LSAT (le puteți lua de trei ori într-o perioadă de doi ani), care lucrează timp de un an sau două înainte de a reaplata, frecventam școala absolventă sau chiar transferați în școală cu grade bune din primul dvs. an la o altă instituție.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că faceți depunerea în școala la alegere după ce sunteți acceptat pentru a vă rezerva locul.
  • Începeți să completați informațiile dvs. de ajutor financiar odată ce sunteți acceptat pentru a vă ajuta să vă finanțezi școala.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar