Cum de a amâna acceptarea universității

Dacă ați fost acceptat la un colegiu sau universitate american și aveți nevoie să vă amânați înscrierea dvs. din orice motiv, majoritatea universităților vă vor permite să faceți acest lucru. Procesul poate fi ușor diferit în funcție de motivele pe care doriți să vă amânați acceptarea universității. Odată ce sunteți gata să vă întoarceți, verificați înapoi cu biroul de admitere pentru a afla ce trebuie să faceți pentru a vă asigura locul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aplicând pentru o amânareObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată de acceptare a Universității de amânare Pasul 1
1. Plătiți depozitul de înscriere. Majoritatea universităților solicită un depozit de înscriere atunci când acceptați inițial admiterea la universitate. De obicei, trebuie să aveți acest depozit plătit înainte de a putea solicita o amânare.
  • Multe școli vă permit să vă amânați până în ziua în care începe semestrul de toamnă. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri este mai bine dacă aplicați pentru amânare cât mai curând posibil după ce ați devenit conștient de motivele amânării dvs.
  • Imagine intitulată de acceptare a Universității Deman Pasul 2
    2. Contactați biroul universității de admitere. De îndată ce știți că va trebui să vă amânați acceptarea, trebuie să aflați politica universității privind amânarea și procesul de aplicare a acestora, astfel încât să puteți începe.
  • De obicei, trebuie să completați o aplicație și să descrieți motivul pentru care aveți nevoie pentru a amâna admiterea. Unele școli vă permit doar să vă amânați admiterea din motive specifice care sunt în afara controlului dvs., cum ar fi o situație de urgență a familiei sau o criză de sănătate.
  • Este posibil să plătiți o taxă pentru a-ți amâna înscrierea. Oficiul de admitere vă va informa dacă există bani implicați.
  • Imagine intitulată Acuzația Universității Deman Pasul 3
    3. Adunați documentația justificativă. La multe universități, deciziile privind amânarea sunt făcute de un grup individual sau de admitere de la caz la caz. Un consilier de admitere poate solicita documente sau informații pentru a vă sprijini motivele pentru amânarea acceptării.
  • Continuați și obțineți aceste informații împreună când depuneți aplicația dvs., astfel încât o veți avea dacă vi se cere. Unele documente, cum ar fi rapoarte medicale și forme, pot să ia puțin timp pentru a obține.
  • Imagine intitulată de acceptare a Universității de amânare Pasul 4
    4. Primiți decizia universității. Odată ce un consilier de admitere sau un grup a revizuit cererea dvs. și orice documentație justificativă, aceștia își vor lua decizia de a acorda sau de a vă refuza amânarea.
  • Dacă amânarea dvs. este acordată, urmăriți-vă cu biroul de admitere cu privire la orice regulă pe care trebuie să o urmați în timp ce admiterea dvs. este amânată și ceea ce trebuie să faceți atunci când sunteți gata să vă întoarceți la școală.
  • Dacă Universitatea neagă cererea dvs. de a-ți amâna acceptarea, poate exista un proces disponibil pentru a face apel la această decizie, de obicei directorului de admitere. În majoritatea cazurilor, dacă cererea dvs. de amânare este refuzată, aceasta ar însemna că va trebui să reaplicați la școală când ați fost gata să începeți.
  • Imagine intitulată de acceptare a Universității de amânare Pasul 5
    5. Urmați cerințele de amânare. Când o universitate este de acord să vă amâne acceptarea, această amânare vine în mod obișnuit cu restricții. În primul rând, nu vi se va permite să vă înscrieți sau să luați cursuri la o altă universitate în timp ce ați amânat admiterea.
  • Adresați-vă pe cineva din biroul de admitere pentru o listă de lucruri pe care nu le aveți voie să faceți în timp ce sunteți în amânare. Încălcarea acestor politici ar putea însemna că trebuie să reaplicați pentru admiterea la acea universitate.
  • Fiți atenți la termenele limită, în special spre sfârșitul amânării. Scrie-le jos sau setați-vă memento-uri, astfel încât să nu uiți.
  • Metoda 2 din 3:
    Luând un an decalajObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată de acceptare a Universității Deman Pasul 6
    1. Aflați dacă școala vă va permite să luați un an decalaj. În timp ce majoritatea universităților europene au acceptat de mult și au încurajat noi studenți să ia o "an bisect" Între studiile lor de liceu și universitate, nu toate școlile americane susțin ideea.
    • Puteți cerceta online pentru a afla dacă școala dvs. sprijină programele de decalare a anului sau puteți cere la biroul de admitere.
    • Multe școli au termene și cerințe limită specifice pentru ca studenții să-și amâne acceptarea pentru a lua un an decalaj.Veți urma de obicei un proces diferit decât dacă doriți să vă amânați acceptarea pentru un alt motiv.
  • Imagine intitulată Acuzația Universității Deman Pasul 7
    2. Scrie directorului de admitere. Pentru a lua un an decalaj, majoritatea universităților americane solicită să trimiți o scrisoare formală și scrisă directorului de admitere care solicită permisiunea de a-ți amâna acceptarea timp de un an.
  • Utilizați un format tradițional de scrisori de afaceri și corectați cu atenție. Faceți o copie a scrisorii dvs. după ce ați imprimat și l-ați semnat, apoi trimiteți-l la adresa directorului de admitere.
  • Așteptați o perioadă rezonabilă de timp, cel puțin două săptămâni, înainte de a încerca să urmați. Dacă nu auziți nimic de la biroul de admitere în acel moment, sunați și aflați dacă scrisoarea dvs. a fost primită sau dacă există altceva ce trebuie să faceți.
  • Imagine cu titlu de amânare a Universității Pasul 8
    3. Descrieți planurile de anul de decalaj. Pentru a aproba o cerere de amânare a acceptării pentru a lua un an decalaj, majoritatea școlilor doresc o schiță de bază a planurilor dvs. pentru anul și ce activități educaționale pe care le veți urmări.
  • Unele școli necesită o propunere completă scrisă cu informații detaliate și contacte. Asigurați-vă că aveți toate informațiile de care aveți nevoie.
  • De obicei, trebuie să trimiteți o propunere scrisă și, de asemenea, poate fi necesar să vă prezentați propunerea înainte de un grup de admitere.
  • Imagine intitulată de acceptare a Universității de amânare Pasul 9
    4. Contactați biroul de asistență financiară. Dacă universitatea dvs. aprobă amânarea admiterii dvs., astfel încât să puteți lua un an decalaj, unele burse și subvenții pot fi automat amânate. Cu toate acestea, responsabilitatea dvs. este să vă asigurați că ajutorul dvs. financiar nu încearcă să vă plătească studiile în timp ce nu sunteți în școală.
  • Planurile de urmărire a biroului de ajutor financiar după școală este în sesiune pentru a vă asigura că nu au fost primite bani în contul dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Revenind de la amânareObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată de acceptare a Universității de amânare Pasul 10
    1. Contactați biroul de admitere. Când sunteți gata să începeți școala, permiteți biroului de admitere să știe cât mai curând posibil înainte de data semestrului să înceapă. Cu cât le anunțați mai devreme, cu atât mai multe opțiuni veți avea - mai ales dacă aveți nevoie de locuințe în campus.
    • Dacă ați avut un contact specific atunci când ați aplicat să vă amânați admiterea, contactați direct persoana respectivă. Ei vor fi mai bine să vă ajute, deoarece vor fi familiarizați cu specificul situației dvs.
  • Imagine intitulată Acuzația Universității de Degivă Pasul 11
    2. Înregistrați-vă pentru orientare. Dacă v-ați amânat înscrierea inițială, de obicei, trebuie să completați un program de orientare în primul an înainte de a putea începe cursurile. Orientarea vă oferă o mai bună înțelegere a serviciilor, programelor și activităților Universității.
  • Orientarea vă permite, de asemenea, să vă familiarizați cu campusul și să vă întâlniți cu alți studenți.
  • Imagine intitulată de acceptare a Universității de amânare Pasul 12
    3. Aplicați pentru locuințe. Dacă intenționați să trăiți în campus, va trebui să începeți procesul de aplicare a locuințelor după ce vă întoarceți de la amânare. Porniți acest proces cât mai curând posibil pentru a vă asigura că aveți cele mai bune alegeri pentru locuințe.
  • Puteți primi informații despre aplicarea locuințelor la orientare sau este posibil să fie posibil să finalizați procesul înainte. Cineva din biroul de admitere vă poate ajuta să vă dați seama ce trebuie să faceți.
  • Imagine cu titlu de amânare a Universității Pasul 13
    4. Verificați ajutorul dvs. financiar. Majoritatea ajutoarelor financiare sunt, de asemenea, amânate atunci când vă amânați acceptarea universității, deci ar trebui să fie pregătită pentru dvs. când vă întoarceți de la amânare. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să recalificați pentru unele burse private.
  • Discutați cu cineva din biroul de ajutor financiar cât mai curând posibil după ce anunțați biroul de admitere că sunteți gata să începeți școala. În acest fel veți avea timpul maxim de timp pentru a avea grijă de orice aplicații sau documente necesare pentru a începe ajutorul financiar.
  • Imagine intitulată de acceptare a Universității de amânare Pasul 14
    5. Luați teste de plasare dacă este necesar. Scorurile testului atât pentru act, cât și pentru SAT sunt valabile doar timp de doi ani. Dacă ați luat actul sau ați stat pentru admitere, acesta poate fi expirat până când am încheiat amânarea dvs.
  • Dacă scorurile dvs. de testare de admitere au expirat, Universitatea poate solicita să luați alte evaluări sau teste de plasare pentru a determina ce clase necesare trebuie să luați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar