Cum să se aplice la o universitate străină (și să achiziționeze o viză)

Mergând la școală într-o țară nouă este o aventură distractivă și interesantă, dar poate fi cu siguranță un pic descurajator la început. Nu vă faceți griji! În timp ce cerințele de aplicare pot fi diferite în funcție de universitate și de țară, puteți rămâne organizat și în partea de sus a cererii dvs. cu formularele și documentele corecte. Ești un pas mai aproape de participarea la școala de vis!

Pași

Metoda 1 din 3:
Plan de joc de bază
  1. Imaginea intitulată se aplică unei universități străine 1
1. Verificați cerințele aplicației pentru diferite universități. Vizitați pagina "Admiteri" de pe site-ul universității. Vedeți ce este cerința GPA, ce scoruri de testare aveți nevoie pentru aplicația dvs. În plus, uitați-vă la cerințele pe program - unele universități necesită scoruri suplimentare și acreditări pentru anumite programe academice.
  • Cerințele de aplicare ar putea fi diferite pentru subclassmenii și cele superioare. Verificați dublu pagina "Admitere" pentru a clarifica cerințele universitare.
  • De exemplu, pentru a intra în câmpul biomedical la Universitatea din Oxford, trebuie să trimiteți un test de admitere biomedicală (BMAT) cu aplicația dvs.
  • Dacă aplicați la Universitatea din California ca un boboc, veți avea nevoie de cel puțin 3.4 GPA. Dacă sunteți un elev de transfer, aveți nevoie doar de un grad de trecere sau 2.0 GPA, de la vechiul tău universitate.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine 1
    2. Confirmați că universitatea predă cursuri în limba dvs. Barierele lingvistice sunt importante pentru a lua în considerare în timpul cererii dvs., mai ales dacă nu sunteți fluent în limba maternă a țării. Răsfoiți site-ul universității și vedeți dacă programul dvs. dorit este predat în limba țării gazdă. Dacă este, ați putea dori să aplicați în altă parte.
  • Unele universități străine ar putea să vă înregistrați pentru o clasă în limba țării lor.
  • De exemplu, dacă aplicați la o școală din Spania, verificați dacă clasele sunt predate în limba spaniolă sau engleză.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 3
    3. Scrieți termenele importante pentru diferite universități. Multe universități străine vor avea examene de admitere în plus față de termenele de aplicare. Scrieți toate aceste date și păstrați-le într-un loc sigur, deci nu pierdeți niciun termen important.
  • Dacă nu sunteți sigur de anumite termene sau cerințe, contactați Universitatea pentru mai multe informații.
  • Universitățile pot avea termene limită diferite pentru căderea versus admiterea la primăvară.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 4
    4. Derulați prin intermediul site-ului pentru a vedea dacă puteți aplica online. Aplicațiile online scot o mulțime de hassle și taxe suplimentare de trimitere pe plan internațional. Hop pe site-ul universității - multe școli au o platformă specială în care puteți trimite și aplica online.
  • Unele platforme online vă permit să aplicați la mai mult de o școală la un moment dat.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 5
    5. Trimiteți aplicații la cel puțin 3 universități. Este minunat să aveți un scop în minte, dar cu siguranță nu face rău să fie pregătit de-a lungul drumului. În afară de alegerea dvs. de vârf, aplicați cel puțin 2 alte școli străine, deci aveți o fotografie mai bună la a fi acceptată. Căutați ratele de acceptare online pentru a vă ajuta să obțineți o idee despre care școlile sunt mai selective, astfel încât să puteți planifica și să aplicați în consecință.
  • S-ar putea să aplicați la o școală selectivă ca la alegerea dvs. de top, apoi aplicați la 2 școli mai lenitoare ca opțiuni de back-up.
  • Metoda 2 din 3:
    Lucrări de aplicații
    1. Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 6
    1. Verificați site-ul universității pentru cerințele de admitere. În funcție de țară, diferite țări vor solicita diferite tipuri de documente, împreună cu aplicația dvs. de bază. Anumite școli solicită rezultate standardizate de testare, cum ar fi SAT, în timp ce alte școli preferă diferite documente și certificări. Împreună cu site-ul școlii, referindu-se la pașii de mai jos pentru documente, probabil că aveți nevoie de aplicația dvs. completă.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 7
    2. Completați aplicația de bază. Acest lucru poate obține un pic confuz - deși se numește "formular de cerere", acest document este doar o fracțiune din depunerea efectivă a aplicației. Răspundeți la toate întrebările despre acest document - acest formular colectează doar detaliile dvs. personale, precum și programul academic pe care doriți să-l aderați. Dacă este necesar, semnați partea de jos a aplicației cu semnătura dvs.
  • Aplicațiile vor fi diferite în funcție de universitate pe care o aplicați.
  • Aplicația comună vă ajută să aplicați la mai multe universități dintr-o dată. Găsiți mai multe informații aici: https: // comunap.Org.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 8
    3. Trimiteți în transcrierile dvs. de la liceu sau de la colegiu. Verificați dublu instrucțiunile de aplicare ale școlii - unele universități vă pot adresa școlii vechi să trimită înregistrările dvs. direct.
  • Afișarea cursurilor avansate de pe transcrierea dvs. este o modalitate excelentă de a ieși în aplicația dvs.
  • La Universitatea din Texas din San Antonio, universitatea dvs. de domiciliu sau liceul trebuie să trimită o copie sigilată a transcrierii dvs. către departamentul de admitere.
  • În Marea Britanie, grupul internațional de bacalaureat (IB) vă poate trimite transcrierile.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 9
    4. Scanați o copie a pașaportului dvs. Școala are nevoie de o copie a pașaportului dvs., astfel încât să vă poată trimite o scrisoare de viză. După cum sugerează și numele, o scrisoare de invitație de viză vă invită în mod oficial să stați într-o anumită țară și este foarte util să aveți la îndemână la trimiterea cererii de viză mai târziu.
  • De exemplu, la Universitatea Radboud, trebuie să scanați secțiunea pașaportului dvs. care vă afișează detaliile personale, împreună cu orice pagini care au vize sau ștampile.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 10
    5. Trimiteți rezultatele testului TOEFL sau IELTS dacă limba engleză nu este limba dvs. maternă. Universitățile australiene utilizează sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), în timp ce universitățile americane preferă testul limbii engleze ca un examen de limbă străină (TOEFL). Dacă nu ați luat încă acest test, programați un examen cât mai curând posibil, astfel încât să puteți completa cererea dvs.
  • Dacă limba dvs. maternă este engleza, nu trebuie să luați acest tip de examen.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 11
    6. Trimiteți rezultatele testului standardizat dacă aplicați la o școală americană. Dacă aplicați la un program de licență, este posibil să fie necesar să vă trimiteți scorurile vechi ale SAT. Dacă aplicați pentru un program de absolvent, este posibil să fie necesar să trimiteți scorurile GMAT sau GRE.
  • Alte țări ar putea solicita scoruri standardizate de testare, prea-verificați pagina de admitere de pe site-ul universității pentru a fi sigur.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 12
    7. Prezentați o situație financiară pentru a dovedi că puteți trăi într-o altă țară. Imprimați o declarație bancară, astfel încât școala să obțină o bună înțelegere a stării dvs. financiare. În plus, cereți-vă băncii să prezinte o scrisoare care descrie cât de mulți bani aveți și cum se corelează valutară în cauză. Verificați dacă această scrisoare este semnată și ștampilată de banca dvs. înainte de ao adăuga la aplicația dvs.
  • Dacă sunteți un student american care aplică pentru a studia în Franța, banca dvs. va descrie modul în care conturile dvs. bancare traduc de la USD la euro.
  • De exemplu, la Universitatea din Westminster, veți avea nevoie de suficienți bani pentru a acoperi taxele de școlarizare și costurile de viață.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine 13
    8
    Scrie o scrisoare de motivație pentru a merge cu aplicația dvs. Unele universități ar putea cere o scrisoare de motivație sau un document care vă descrie interesele și capacitățile dvs. ca student. Descrieți toate abilitățile diferite pe care trebuie să le oferiți și ceea ce puteți aduce la universitate ca potențial student.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 14
    9
    Proiectarea unui eseu Dacă cererea școlară necesită una. Alegeți un prompt pentru cele mai multe aplicații ale eseului vă oferă mai multe opțiuni pentru a alege de la. Notați toate ideile dvs. de pe pagină la început, editați și reglați-vă proiectul până când sună lustruit și profesional. Pentru o securitate suplimentară, cereți unui prieten sau unui membru al familiei să se uite peste eseul dvs. pentru dvs.
  • Un eseu bun vă ajută să vă prezentați individualitatea la universitate și reprezintă tot ce aveți de oferit.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine trepte 15
    10. Colectați scrisori de referință din partea profesorilor și mentorilor din trecut. Adresați-vă unora dintre instructorii dvs. preferați să scrie o scrisoare de recomandare sau o notă personală care descrie punctele forte și capabilitățile ca student. Cereți această scrisoare în avans, deci instructorul dvs. are o mulțime de timp pentru ao scrie.
  • Dacă este posibil, contactați un instructor care te-a învățat mai mult decât o dată - mărturia lor vă poate ajuta aplicația dvs. să iasă în evidență.
  • Metoda 3 din 3:
    Cererea de viză
    1. Imaginea intitulată se aplică unei universități străine
    1. Așteptați să vă acceptați la o universitate străină. Nu aplicați pentru viză prea devreme! În schimb, așteptați confirmarea că Universitatea a acceptat în mod oficial cererea dvs.
    • Obținerea unei vize poate fi un proces lung și mai important - nu doriți să sari până nu trebuie absolut.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine trepte 17
    2. Completați o aplicație de viză pentru țara dvs. de alegere. Majoritatea țărilor străine vor cere să completați o viză de student, care vă permite să trăiți și să studiați în țară pentru un timp stabilit. Vizitați site-ul guvernului universității dvs. pentru a găsi cererea de viză corespunzătoare.
  • Tipurile de vize pot diferi în funcție de țara în care speră să studiezi. Verificați site-ul sau sunați la ambasadă dacă aveți nevoie de orice ajutor suplimentar!
  • Cererea de viză va depinde de țara pe care o vizitați - verificați site-ul guvernamental al țării pentru informații specifice.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 18
    3. Configurați o întâlnire a vizelor. Apelați-vă la ambasada locală și vedeți dacă puteți programa o întâlnire. Aduceți toate documentele de aplicație de viză cu dvs., cum ar fi aplicația fizică, o declarație bancară, pașaportul, documentele medicale și multe altele.
  • În timpul Covid-19, este posibil să nu puteți programa o întâlnire în persoană.
  • În funcție de țară, unele numiri de viză pot fi diferite. De exemplu, la o întâlnire din Marea Britanie, veți obține fotografiile luate și amprentele digitale înregistrate.
  • Imaginea intitulată se aplică unei universități străine Pasul 19
    4. Așteptați ca viza dvs. să fie procesată. Din păcate, nu există timp de procesare stabilit pentru o viză de studenți - într-adevăr depinde de țara la care călătoriți. În unele locuri, viza dvs. va fi gata în câteva zile, în timp ce ar putea dura luni pentru alte țări.
  • sfaturi

    Double- și triple-verificați aplicația înainte de ao trimite. În acest fel, veți ști că totul este perfect!
  • Unele universități străine ar putea efectua un interviu ca o etapă finală a procesului de interviu. Acest lucru este mai frecvent în școlile competitive, cum ar fi Universitatea din Oxford, unde echipa de admitere îngustă un mic bazin de candidați.
  • Sunați la școală înainte de timp, astfel încât să vă puteți prezenta biroului de admitere, biroului internațional al studenților, împreună cu membrii facultății din programul dvs. academic.
  • Avertizări

    Nu dezactivați aplicația dvs. de viză până în ultimul minut! Obținerea vizei dvs. poate fi un proces lung și încet.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar