Cum să se aplice la universitatea din hawaii

Înconjurat de plaje, munți și "Spiritul Aloha", Mergând la colegiu în Hawaii sună ca un vis. Înființată în 1907 și cunoscută sub numele de "Uh" Pentru locuitorii și localnicii, oamenii din întreaga lume participă la diversele campusuri din statul 50. Iată cum să se aplice la Universitatea din Hawaii.

Pași

  1. Imaginea intitulată se aplică la Universitatea din Hawaii pas 1
1. Alegeți unul dintre cele 10 campusuri situate pe 4 insule.
  • Imaginea intitulată se aplică la Universitatea din Hawaii Pasul 2
    2. Cercetări privind diferitele majore și grade Fiecare facultate oferă. Unii pot fi mai puternici în contabilitate și afaceri, în timp ce altele sunt oferite mai multe grade pe bază de calculator și tehnologie. Colegiul Comunității Kapiolani este cunoscut pentru carierele lor culinare și medicale, spre deosebire de Colegiul Comunității Honolulu, care este mai orientat spre cariere mecanice și industriale.
  • Imaginea intitulată se aplică la Universitatea din Hawaii Pasul 3
    3. Cerințe complete de admitere. Fiecare universitate are propriile cerințe pentru studenți și absolvenți. Toate școlile au diferite categorii pentru rezidenți și nerezidenți ai Hawaii, studenți internaționali și studenți cu vize. Este foarte recomandat să verificați dublu pe site-ul colegiului.
  • Cerințele de sănătate includ un valid Tuberculoză (TB) Examinarea și o înregistrare de imunizare rujeolă, oreion și rubeolă (MMR) (MMR). Ambele înregistrări sunt obligatorii pentru fiecare aplicație colegiu.
  • Realizați cerințele minime pentru mediile punctelor de grad (GPA), Sat și scorurile acționează și alte teste. Fiecare colegiu UH are propriile cerințe de scor, în special transferând în cadrul sistemului și din alte școli. Există, de asemenea, cerințe diferite pentru testul oficial al limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) și scoruri de înregistrare absolventă (GRE).
  • Imaginea intitulată se aplică la Universitatea din Hawaii Pasul 4
    4. Finalizați formularul de cerere și trimiteți toate documentele la biroul de admitere corespunzătoare. Este important să se verifice dacă formularele de cerere sunt datorate pentru semestrul specific pe care doriți să îl introduceți. Taxele de înregistrare, precum și taxele de înregistrare târzie sunt diferite pentru fiecare școală și sunt nerambursabile și netransferabile. Dacă sunteți un boboc primit la Universitatea din Hawaii la Manoa, va trebui, de asemenea, să completați a "Supliment de aplicații auto-raportate" formă. Asigurați-vă că ați atașat transcrieri de liceu sau colegiu, dacă este cazul.
  • Imaginea intitulată se aplică la Universitatea din Hawaii Pasul 5
    5. Verificați dacă sunteți eligibil pentru ajutor financiar. Taxele de școlarizare, carte și taxele de cameră pot fi adăugate în fiecare an, iar toți elevii sunt bineveniți să vadă dacă sunt eligibili pentru asistență financiară. Toate campusurile folosesc Cerere gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți sistem.
  • Imaginea intitulată se aplică la Universitatea din Hawaii Pasul 6
    6. Aflați despre Myuh Portal. Portalul Myuh este sistemul Online al Universității din Hawaii, care este obligatoriu pentru toți elevii să aibă acces la. Crearea unui cont vă va permite să vizualizați toate înregistrările (aplicații, status de școlarizare, înregistrări de ajutor financiar, credite transferabile etc.), precum și toate clasele de clasă. Dacă transferați de la o școală la alta în cadrul sistemului universitar din Hawaii, înregistrările dvs. anterioare vor fi clasificate în secțiunea corectă.
  • sfaturi

    Sistemul University of Hawaii are o largă diversitate etnică de studenți, majoritatea fiind japoneză, filipineză, caucaziană și hawaiană.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar