Cum se aplică la universitatea de stat din dakota

Universitatea de Stat din Dakota (SDSU) a fost numită cea mai sigură campus de stat pentru doi ani consecutivi. Cu o multitudine de programe de diplomă și de certificate de a alege, devenind un jackrabbit poate fi un lucru perfect pentru tine. Iată cum se aplică la SDSU.

Pași

  1. Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 1
1. Răsfoiți în jurul Sdstate.edu.Cercetați diferite tipuri de grade și zone de interes pentru a găsi departamentul dvs. perfect și major. Unele specializări necesită un stagiu, iar alții pot necesita călătorii educaționale la absolvent. Și unele programe sunt complet online. Aflați cerințele pentru majoritatea care vă interesează cel mai mult.
  • Imaginea intitulată reușește în colegiu Pasul 09
    2. Aflați despre campus.Citiți despre tot ce este oferit în campus și ce viață a studenților este. Asigurați-vă că ați programat un tur campus pentru a vedea campusul pentru dvs. Verificați cele peste 200 de cluburi și organizații disponibile în campus sau idei de brainstorm pentru propriul dvs. club. Aflați cum să vă implicați în ziarul studențesc, colegianul, viața greacă, Ziua Hobo, stația de radio a studenților, KSDJ, consiliul de programe de Thon sau Universitatea.
  • Imaginea intitulată Fii un bun student de colegiu Pasul 11
    3. Completați documentele necesare necesare pentru aplicație.
  • Primul timp, bobocii domestici trebuie să îndeplinească una dintre următoarele cerințe: un scor compozit de act sau un act superscore de 18 sau SAT Math și citire / scriere subscore total de 970- sau nivel 3 sau mai mare pe matematica și limba engleză Arte mai inteligente Evaluarea balanței - sau o GPA cumulativă de liceu de 2.6 sau o clasament superior sau un clasament în primele 60% din clasa de absolvire.
  • Studenții internaționali de licență trebuie să îndeplinească cerințele lingvistice și academice. Un SAT 950 sau ACT 18 sau TOEFL IBT 61 sau IELTS 5.5. Pot aplica alte derogări. Vezi detalii. Un GPA de liceu minim 2.6 echivalent. A se vedea cerințele academice pentru anumite țări.
  • Studenții absolvenți internaționali trebuie, de asemenea, să îndeplinească cerințele lingvistice și academice. Un TOEFL IBT 71 sau IELTS 5.5. Unele programe au cerințe minime mai mari. Găsiți cerințele specifice programului prin selectarea programului de interes în catalogul de absolvent . Un GPA minim de licență de 3 ani.0 pentru admiterea necondiționată.
  • Elevii care se transferă la SDSU de la o altă instituție post-secundară sunt eligibili pentru admitere dacă au un APC cumulativ de 2.0 sau mai mare și sunt în stare bună cu toate instituțiile la care au participat. Elevii care au mai puțin de 24 de credite transferabile sunt, de asemenea, obligați să îndeplinească cerințele de admitere a bobocilor.
  • Asigurați-vă că aveți acces la transcrierile, documentele și alte informații necesare pentru a le trimite dacă este cazul.
  • Datorită pandemiei COVID-19, absolvenții Seniori de liceu sunt capabili să se aplice la SDSU fără a avea nevoie de un act sau un scor sat.
  • Imagine intitulată Scrieți un colegiu Admitere eseu Pasul 7
    4. Creați un cont de centru de autoservire.Completați toate câmpurile obligatorii pentru a începe contul Centrului de autoservire. Veți avea nevoie de acest cont pentru a completa aplicația dvs. online. Utilizați o adresă de e-mail pe care o veți avea acces la liceu sau după transferare.
  • Imaginea intitulată intra în MIT Pasul 9
    5. Completați aplicația.O aplicație online poate fi găsită pe site-ul SDSU. Alegeți ce semestru doriți să aplicați. Apoi, completați formularul și plătiți taxa de 20 USD. SDSU acceptă aplicații pe o durată de admitere la rulare - cu toate acestea, dacă sunteți un student internațional, păstrați aceste termene limită în minte:
  • Termenul limită pentru aplicarea semestrului de toamnă pentru studenții internaționali de licență este 15 iunie, iar termenul de aplicare al semestrului de primăvară este 15 noiembrie.
  • Termenul limită pentru aplicarea semestrului de toamnă pentru studenții internaționali din 15 aprilie și termenul limită de primăvară semestru este 15 octombrie.
  • Imagine intitulată Obțineți o bursă completă Pasul 3
    6. Aplicați pentru ajutor. Prețul taxelor de școlarizare, cărți și activități poate fi adăugat rapid în fiecare semestru. Mergeți la StudentAid.GVV pentru a începe procesul FAFSA (aplicația gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți) și a vedea dacă sunteți eligibil pentru ajutor financiar. De asemenea, asigurați-vă că completați cererea de bursă SDSU și aveți o transcriere de liceu prezentată pentru a fi eligibilă pentru bursele de bord pentru prima dată. Simțiți-vă liber să contactați biroul de ajutor financiar al SDSU dacă aveți întrebări suplimentare.
  • Imagine intitulată Scrie o absolvire Vă mulțumim pentru vorbirea Pasul 13
    7. Citiți despre succesul studenților SDSU. Cu peste 180 de zone de studiu pentru a alege, mulți studenți au găsit un succes academic și de carieră la SDSU. Check out interviuri cu studenții sau citiți despre Hattie Seten, recent Rhodes Scholar beneficiar și președintele asociației studenților.
  • Imaginea intitulată Câștigă un burlac
    8. Cunoașteți conturile MyState și D2L. MyState și D2L vor fi site-uri obișnuite pe care le vizitați ca student la SDSU. MyState este centrul vieții electronice pentru jackrabit. D2L este folosit pentru a oferi materiale de curs studenților.
  • Imagine intitulată Pack pentru colegiu Pasul 21
    9. Aplicați pentru locuințe. Navigați la MyState să aplicați pentru locuințe în campus și găsiți un coleg de cameră. SDSU oferă o varietate de opțiuni de locuit. De asemenea, puteți verifica costurile noastre de locuințe și de masă.
  • sfaturi

    Aveți pregătiți transcrierile de liceu și scorurile testului.
  • Final, Transcrierea oficială a liceului (nu trimiteți-vă singur - trebuie să o primim direct de la școala dvs.)
  • ACT OFICIAL SAU RAPORTUL DE SIT (dacă acestea se află în transcrierea liceului, este perfectă.)
  • Răsfoiți diverse oportunități de bursă pentru a reduce costul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar