Cum să facem față dacă nu reușiți primul an la universitate

Dacă ați eșuat primul an de colegiu, probabil că încercați să lucrați prin unele emoții destul de dificile chiar acum. Înțelegem și vrem să ajutăm! Am pus împreună o listă de sfaturi utile pe care le puteți folosi pentru a trece prin acest timp greu. Există lumină la sfârșitul acestui tunel, chiar dacă nu se simte ca el chiar acum și puteți ieși din cealaltă parte mai puternică și mai capabilă decât oricând.

Pași

Metoda 1 din 10:
Amintiți-vă că luptele din primul an sunt normale.
  1. Imaginea intitulată face ca să nu reușiți primul an la Universitatea Pasul 1
1. Tranziția de la liceu la facultate nu este ușoară pentru nimeni. S-ar putea să vă simțiți jenat sau vinovați de eșecul anului proaspăt, dar adevărul este că nu este atât de neobișnuit. De fapt, studiile arată că anxietatea, stresul și depresia sunt la un nivel superior în timpul primului an de colegiu al unui student.
  • Când vă simțiți copleșiți, amintiți-vă că nu sunteți singuri. Alți studenți se luptă prin primul lor an și continuă să aibă cariere de colegiu de succes.
Metoda 2 din 10:
Aveți grijă de tine în timp ce procesați emoțiile.
  1. Imaginea intitulată face ca să nu reușiți primul an la Universitatea Pasul 2
1. O bună rutină de auto-îngrijire vă poate ajuta prin încercări. Este normal să se simtă deprimat în fața eșecului. Nu renunțați sau vă pedepsiți din cauza acestui lucru, deși! Meriți să vă simțiți sănătoși și bine, indiferent de ce. Dacă stabiliți o bună rutină de auto-îngrijire, starea de spirit și perspectivele dvs. generale vor fi mult mai bune. Bun auto-îngrijire include:
  • Multă odihnă. Setați o perioadă de timp consistent și timpul de trezire în fiecare zi.
  • O dietă sănătoasă. Alegeți alimente sănătoase și nu săriți mesele.
  • Sport regulat. Încercați să vă deplasați timp de cel puțin 30 de minute pe zi.
Metoda 3 din 10:
Fii sincer cu tine despre ceea ce a mers prost.
  1. Imaginea intitulată face față dacă nu reușiți primul an la Universitatea Pasul 3
1. Este important să recunoaștem și să acceptați greșelile pe care le-ați făcut. Adânc în jos, probabil știți cum sau de ce ați luat drumul. Pentru majoritatea oamenilor, este o combinație de lucruri. Având o idee clară despre motivul pentru care ați eșuat vă poate ajuta să evitați să faceți aceleași greșeli în viitor. Cu cât accepți mai devreme ce sa întâmplat și să vă iertați, cu atât mai bine.
  • Ați sări peste clasă sau uitați să studiați? Se întâmplă cu o mulțime de studenți!
  • Te-ai îmbolnăvit sau ai avut o urgență de familie? Care ar putea arunca pe cineva de pe jocul lor.
  • Te lupți cu sănătatea ta mintală? Dacă da, nu vă fie rușine. O mulțime de alți studenți sunt în aceeași barcă.
Metoda 4 din 10:
Discutați cu profesorii dvs. despre motivul pentru care ați eșuat.
  1. Imaginea intitulată face față dacă nu reușiți primul an la Universitatea Pasul 4
1. Obținerea feedback-ului cu privire la deficiențele dvs. vă poate ajuta să le depășiți. S-ar putea să simtă puțin ciudat, dar să ajungeți la profesorii dvs. prin e-mail sau să le vizitați în timpul orelor de lucru pentru a discuta despre ceea ce sa întâmplat. Întreabă-le ce aspecte ale clasei lor ați luptat cu cele mai multe și aflați dacă au recomandări sau strategii pentru a vă ajuta să reușiți data viitoare.
  • Luați note în timpul întâlnirii dvs! Ne puteți uita mai târziu pentru a vă ajuta să decideți asupra unui curs realist de acțiune.
  • Anul viitor, nu vă fie frică să începeți un dialog cu profesorul dvs. devreme, mai ales dacă începeți să vă luptați. Profesorii dvs. vor să reușească și vă pot oferi sfaturi pentru a vă întoarce pe drumul cel bun înainte de a fi prea târziu.
Metoda 5 din 10:
Căutați resurse în campus pentru a vă ajuta să faceți față.
  1. Imagine intitulată face ca să nu reușiți primul an la Universitatea Pasul 5
1. Majoritatea școlilor oferă resurse gratuite academice și de sănătate mintală. Lupta în colegiu nu este mai puțin frecventă! De fapt, pentru că este atât de comună, majoritatea colegiilor oferă resurse precum consilierea academică, sprijinul de studiu, consilierea de la egal la egal și sprijinul pentru sănătatea mintală pentru a ajuta elevii să facă față problemelor pe care le experimentează. Nu ezitați să explorați opțiunile școlii dvs. și să obțineți ajutorul de care aveți nevoie.
  • De exemplu, vizitați clinica de sănătate și wellness din campus dacă vă luptați cu anxietate.
Metoda 6 din 10:
Discutați cu părinții dvs. când sunteți gata.
  1. Imagine intitulată face ca să nu reușiți primul an la Universitatea Pasul 6
1. Este mai bine să le spuneți mai devreme decât mai târziu, chiar dacă este înfricoșător. Nici un student de colegiu nu vrea să-și dezamăgească părinții cu această știre, mai ales dacă părinții lor și-au plătit taxele. Trebuie să fie făcut, totuși, cu atât mai mult așteptați, cu atât va fi mai greu. Da, părinții dvs. vor fi probabil supărați la început, dar vă iubesc. Vor dori să vă ajute în orice fel în care pot.
  • S-ar putea să spui ceva asemănător ", tată, vreau să fiu în avans cu tine. M-am simțit foarte copleșit la școală anul trecut. M-am străduit să studiez și să ajung la clasă la timp, și am ajuns în continuare a întregului an. Știu că vei fi supărat, dar vreau să mă întorc pe drumul cel bun și sper că mă vei ajuta să fac asta."
Metoda 7 din 10:
Ajungeți la prieteni pentru sprijin.
  1. Imaginea intitulată face acest lucru dacă nu reușiți primul an la Universitatea Pasul 7
1. Obținerea sentimentelor de pe piept poate fi o ușurare uriașă. Nu vă fie frică sau jenat să vă împărtășiți luptele cu prietenii dvs. Sunt șanse, se pot referi la problemele pe care le experimentați și chiar pot avea un sfat bun pentru dvs. Având un umăr pentru a se sprijini, poate face o lume de diferență atunci când vă simțiți jos.
  • Dacă prietenii dvs. sunt colegi, cereți-i să împărtășească sfaturi pe care le-au luat prin anul de boboc.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil discutarea problemelor cu prietenii sau familia, ați stabilit o întâlnire cu un consilier. Aproape toate universitățile oferă servicii de sănătate mintală gratuită studenților lor.
Metoda 8 din 10:
Faceți cunoștință cu consilierul dvs. pentru a afla un plan de joc.
  1. Imagine intitulată face față dacă nu reușiți primul an la Universitatea Pasul 8
1. Nu lăsați acest eșec să determine restul carierei dvs. academice! Faceți o programare cu consilierul dvs. academic pentru a discuta pașii următori. Advisorul dvs. vă va putea spune ce clase trebuie să repetați, vă oferă sfaturi utile pentru a vă deplasa înainte, și recomandăm resurse suplimentare pe care le puteți profita de. Ele vă pot ajuta, de asemenea, să vă ghideze dacă vă gândiți la comutarea majorelor sau să explorați alte opțiuni academice.
  • Adresați-vă consilierului pentru a vă ajuta să stabiliți obiective clare pentru anul viitor.
  • Aflați dacă îndrumarea individuală este disponibilă în campus.
Metoda 9 din 10:
Încercați să luați cursuri mai aproape de casă pentru o vreme.
  1. Imaginea intitulată face ca să nu reușiți primul an la Universitatea Pasul 9
1. Înscrierea în colegiul comunității vă poate ajuta să vă recâștigăm pe picior. Dacă v-ați îndepărtat de la școală pentru școală și simțiți copleșiți, sau dacă tocmai v-ați simțit pregătit pentru volumul de muncă, trecerea la un colegiu comunitar pentru câteva semestre ar putea fi benefică. Acest lucru vă poate oferi o șansă de a vă adapta la volumul de lucru într-un mediu cu cheie redusă și să vă pregătiți mental înainte de a vă întoarce la universitate.
  • Nu vă faceți griji - majoritatea colegiilor comunitare au politici deschise de admitere. În cazul în care anul dvs. de proaspăt nu vă va împiedica să intrați în.
Metoda 10 din 10:
Vorbește cu un terapeut dacă încă mai luptați.
  1. Imaginea intitulată face față dacă nu reușiți primul an la Universitatea Pasul 10
1. Nu este nimic în neregulă cu obținerea mai multor ajutor dacă aveți nevoie de ea. Nu vă luptați în tăcere sau vă internalizați emoțiile. Este de 100% normal să experimenteze obstacole sociale, emoționale și mentale la colegiu, mai ales după ce a experimentat un eșec. Căutarea ajutorului profesional vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin singuri și să vă întoarceți pe picioarele voastre.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar