Cum să devii profesor de lege

Poate ai avut un profesor deosebit de inspirat în școala de drept care ți-a motivat să urmezi pe pașii lor. Sau, după câțiva ani de practică, pierdeți școala de drept și decideți că mai degrabă să vă întoarceți și să învățați. Oricare ar fi motivația dvs., devenind profesor de lege poate fi o provocare - mai ales cu atât de puțini profesori angajați în fiecare an. Cu toate acestea, dacă aveți un fundal academic puternic și o expertiză într-un anumit domeniu de drept, există mai multe căi diferite pe care le puteți lua pentru a încerca să devii profesor de drept.

Pași

Metoda 1 din 4:
Luând calea tradițională
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 1
1. Du-te la una dintre școlile de drept de top din țară. Majoritatea profesorilor de drept au primit diploma de drept la Harvard, Yale, Stanford sau Chicago. Există o altă duzină de școli de drept proeminente care produc în mod regulat și profesori de drept. Dacă intenționați să luați calea clasică spre a deveni profesor de lege, trebuie să obțineți gradul dvs. de drept de la una din aceste școli.
  • Unele școli de rang înalt au o importanță mai mare la nivel regional. De exemplu, dacă ați vrut să predați la o școală de drept de sud, ați putea face probabil reducerea cu o diplomă de la Emory, Duke sau Vanderbilt.
  • Dacă intenționați să învățați pe Coasta de Vest, ați putea adăuga pe Berkeley și UCLA pe listă.

Bacsis: Pentru calea clasică, accentul se pune pe prestigiu. În timp ce această cale a devenit oarecum mai puțin relevantă ca școli de drept să se concentreze mai mult pe formarea clinică, este încă un mod viabil de a deveni profesor de lege.

  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 2
    2. Să funcționeze extrem de bine în mod academic în timp ce în școala de drept. Cât de bine ai face este determinat relativ în funcție de rangul tău de clasă. În timp ce nu trebuie neapărat să absolvi mai întâi în clasa ta, scopul de a fi în top 5%. Clasificat mai jos școala de drept, cu atât este mai mare clasa dvs. de clasă trebuie să fie dacă doriți să obțineți observații.
  • Indiferent de școala, există puțină speranță pentru a deveni un profesor de drept dacă nu sunteți în primele 25% din clasa dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 3
    3. Alăturați-vă revizuirii legii și organizați o poziție editorială senior. Dacă luați calea clasică spre a deveni profesor de lege, trebuie să fiți membru al celei mai importante revizuiri de lege la școala dvs. de drept. În timp ce majoritatea școlilor de drept au mai multe reviste care se concentrează pe un anumit domeniu de drept, pentru calea clasică, principala revizuire a legii este singura care contează.
  • De asemenea, trebuie să organizați o poziție editorială senior în al treilea an. În mod ideal, vei fi redactor-șef. Dacă nu reușiți să luați locul de sus, trebuie să fiți cel puțin responsabil de un anumit departament sau proces. De exemplu, ați putea fi editorul articolelor.
  • Image denumită devenind un profesor de drept Pasul 4
    4. Publicați cel puțin un articol în școala de drept. Dacă sunteți în personalul de revizuire a legii, veți scrie o notă de student și trimiteți-o pentru publicare. Nu toate notele studențești sunt publicate. Cu toate acestea, dacă doriți să deveniți profesor de lege, nota dvs. ar trebui să fie suficient de bună pentru a fi publicată.
  • În plus față de nota dvs. de student, începeți să lucrați la un articol pe care îl puteți trimite la alte reviste pentru publicare după absolvire a școlii de drept. În mod ideal, celălalt articol va fi în aceeași zonă de drept ca nota dvs. de student, astfel încât să puteți începe să construiți expertiză într-o zonă.
  • S-ar putea să vă gândiți, de asemenea, la scrierea unui articol despre un domeniu de drept pe care l-ați studiat primul an al școlii de drept, cum ar fi contractele sau dreptul penal. Noi profesori de lege predau adesea cursuri de prim an, deci este o idee bună să stabilească expertiză într-una din aceste zone.
  • Bacsis: Profesorii de drept pe metalul sunt, de obicei, cerute de școala de drept să publice articole în reviste de drept. Având articole publicate sub centura dvs. înainte de a deveni profesor, arată dedicarea dvs. la bursă juridică.

  • Imaginea intitulată devenind un profesor de drept Pasul 5
    5. Serviți ca un funcționar pentru un judecător după școala de drept. Candidații profesorii de drept de top petrec, de obicei, în primii câțiva ani după ce a absolvit curgerea pentru judecătorii de prestigiu. Curtea de Apel americană este un loc bun pentru a începe. Un clerkship cu o justiție pe Curtea Supremă este cel mai bun.
  • Noii absolvenți de obicei grefier pentru un judecător pe Curtea de Apel, apoi solicită un clerkship cu o justiție a Curții Supreme.
  • Circierul de stat, chiar și la nivelul apelului, nu sunt la fel de impresionante ca și Curții Federale.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 6
    6. Continuați să publicați după școala de drept. Un clerkhip vă oferă de asemenea posibilitatea de a cerceta și de a scrie. Veți vedea că cazurile provocatoare vin prin instanțe în fiecare zi și vor avea un sentiment de a dezvolta tendințe în lege. Veți avea, de asemenea, o perspectivă asupra problemelor butonului fierbinte care ar putea face pentru articole de jurnal convingătoare.
  • Căutați o problemă pe care circuitele federale sunt împărțite. Un caz care prezintă această problemă este coaptă pentru o hotărâre a Curții Supreme și ar putea servi drept bază pentru un articol puternic de jurnal care ar putea fi citat de judecătorii instanțelor de apel sau chiar de judecătorii Curții Supreme.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 7
    7. Practicați la o firmă de primăvară de 2 până la 5 ani. După clocerțele voastre, obțineți o experiență care practică legea - de preferință la o renumită la nivel național "White-pantofi" firmă de avocatură. Majoritatea acestor firme sunt situate în New York City, deși au de obicei birouri de sucursale din întreaga lume.
  • În timp ce doriți o experiență de experiență practică, prea multă experiență ar putea să vă scufundați șansele de a deveni profesor de drept. Școlile de drept favorizează bursa academică asupra practicii în comerțul juridic, în special pentru pozițiile de mandatare.
  • CARE CARE SERVICIILE COMPANIEI Publishează clasamentul firmei de avocatură în fiecare an, pe baza evaluărilor de practicare a avocaților. Dacă luați traseul clasic spre a deveni profesor de drept, scopul de a fi un asociat la una dintre primele 10 firme de avocatură de pe această listă.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 8
    8. Obțineți recomandări de la profesori. Pentru o cerere de profesor de drept, veți avea nevoie de cel puțin 3 sau 4 referințe. Ei ar trebui să fie de la profesori care înțeleg interesele dvs. de cercetare și bursă, nu neapărat profesori ale căror clase ați luat în școala de drept.
  • Profesorii pot fi de la orice școală. Cu toate acestea, de obicei, doriți cel puțin 2 profesori să fie de la școală în care ați absolvit.
  • Ajută dacă aveți un profesor celebru sau două, dar nu mergeți pentru prestigiu peste substanță.
  • Metoda 2 din 4:
    Mergând pe traseul post-doc
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 9
    1. Câștigați grade puternice în școala de drept. Dacă urmați calea post-doc, veți obține o altă diplomă după diploma de drept, astfel încât gradele și clasa dvs. de clasă în școala de drept nu sunt la fel de importante ca și cum ar fi dacă ați luat calea clasică. Cu toate acestea, încă mai aveți nevoie de grade puternice pentru a fi acceptate într-un program post-doc. Școlile de drept vor privi, de asemenea, clasele dvs. în școala de drept atunci când aplicați să fiți profesor, chiar dacă aveți un alt grad.
    • În general, ar trebui să fiți în top 25-30% din clasa dvs. dacă primiți un alt grad după școala de drept.

    Bacsis: În timp ce prestigiul școlii de drept pe care le participați nu este la fel de important pentru traseul post-doc ca pe traseul clasic, totuși trebuie să mergeți la o școală de drept renumită mai proeminentă.

  • Imagine intitulată deveni un profesor de drept Pasul 10
    2. Serviți pe consiliul editorial al unui jurnal de drept. Când primiți un alt grad după diploma de drept, este posibil să nu trebuie neapărat să fiți editor-șef al celei mai prestigioase revizuiri ale școlii. Cu toate acestea, o experiență de jurnal este încă importantă pentru a vă demonstra interesul față de bursă juridică.
  • Servirea pe placa editorială este de obicei mai puțin importantă decât publicarea articolelor. Cu toate acestea, fiind pe personalul unui jurnal vă oferă cea mai bună ocazie de a scrie un articol de jurnal.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 11
    3. Scrieți cel puțin un articol de cercetare legală în timpul școlii de drept. Dacă sunteți în personalul unui jurnal de drept, articolul dvs. ar putea fi nota dvs. de studenți. Cu toate acestea, este o idee bună să începeți pe un alt articol cu ​​scopul de ao trimite la jurnalele legale după absolvire.
  • Dacă tot ce aveți este nota dvs. de studenți, trebuie să aveți cel puțin o teză pentru un proiect de cercetare suplimentar aliniat, împreună cu unele cercetări preliminare.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 12
    4. Aplicați la programele de drept de absolvent la școlile de drept. Dacă primiți un alt grad după școala de drept, ați putea avea o șansă mai bună de a obține un loc de muncă ca profesor de lege dacă și de asemenea, de diplomă de drept. Studiile avansate de drept includ programele LLM, JSD sau SJD. Cu toate acestea, aceste grade nu vă vor ajuta prea mult în căutarea dvs. de a deveni un elev de drept, dacă nu sunt de la una dintre cele mai bune școli de drept din țară, cum ar fi Harvard sau Yale.
  • Yale are, de asemenea, un pH.D. În legea oferită de Școala de Drept Yale.
  • Programele de drept de absolvent vă oferă, de asemenea, oportunități suplimentare de a vă angaja în bursă juridică, astfel încât să puteți obține o altă publicație sau două sub centura dvs. până la absolvire.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 13
    5. Învățați cercetarea juridică și scrierea la o școală de drept. Cercetarea juridică și scrierea (LRW) Instructorii nu sunt de obicei profesori de mandatate care sunt angajați doar pentru a preda un semestru sau un an la un moment dat. Instructorii LRW predau în primul rând cursuri de scriere juridică din primul an, dar pot avea alte îndatoriri, cum ar fi supravegherea scrisului scurt pentru echipele Court a școlii.
  • Deoarece acestea sunt poziții non-mandatate, ele sunt de obicei mai ușor de obținut și să vă permită să vă umezi picioarele și să decideți dacă legea predării este ceea ce doriți cu adevărat să faceți.
  • Ca instructor LRW, utilizați pe deplin biblioteca școlii și accesul la cealaltă facultate. Acest lucru vă poate oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a scrie și a publica articole.
  • Avertizare: Deoarece LRW este o zonă mai clinică, ar putea fi dificil să treceți de la scrierea legală într-o pistă mai academică ("doctrinar") poziție.

  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 14
    6. Obțineți o părtășie pentru a vă mări cercetarea și scrierea. Multe școli de drept de top, inclusiv Harvard și Yale, oferă programe de părtășie care dau studenților care doresc să devină profesori de drept posibilitatea de a urmări bursa legală. De obicei, aveți nevoie de o propunere specifică pentru tipul de cercetare pe care intenționați să o faceți. Fellows pot ajuta, de asemenea, la predarea cursurilor la școala de drept sau studenții Mentor JD.
  • Fellowships sunt foarte competitive. S-ar putea să încercați, de asemenea, să obțineți un loc de muncă la o școală de drept ca profesor asistent vizitat (VAP). Aceste locuri de muncă vă permit, de asemenea, să continuați cercetarea și scrierea, deși munca dvs. va fi mult mai auto-îndreptată decât ar fi într-o părtășie.
  • Metoda 3 din 4:
    Încercând abordarea interdisciplinară
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 15
    1. Obțineți grade excepționale în școala de drept. Indiferent de abordarea dvs. de a deveni profesor de lege, este importantă o înregistrare academică puternică. La minim, ar trebui să clasificați în top 25-30% din clasa dvs. Cel mai înalt rang posibil este întotdeauna cel mai bun.
    • Clasa dvs. de clasă și gradele vor fi mai importante pentru școlile de drept atunci când aplicați ca profesor de lege decât vor fi atunci când veți aplica pentru gradul dvs. de absolvent. Personalul facultății și admiterii în alte discipline vor fi probabil necunoscute cu procesul de clasificare a școlii de drept.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 16
    2. Lucrați la un jurnal de drept pentru a vă arăta interesul față de bursă juridică. Mai ales dacă primești o diplomă într-o altă disciplină, școlile de drept ar putea pune la îndoială dacă sunteți mai angajați față de acea disciplină decât cu legea. Școlile de drept au tendința de a angaja profesori care sunt pasionați de studiul juridic și de bursă. Lucrarea dvs. la un jurnal de drept în școala de drept vă ajută să stabiliți și să demonstrați acest interes.
  • S-ar putea să considerați o poziție la un jurnal referitor la celălalt grad, dacă școala dvs. de drept are un astfel de jurnal. De exemplu, dacă intenționați să obțineți un pH.D. În economie, s-ar putea servi la editorialul unei jurnaluri de drept și de economie.
  • Bacsis: Chiar dacă nu sunteți selectat pentru un jurnal, încercați să scrieți cel puțin un articol în școala de drept pe care îl puteți trimite la jurnale după absolvire. De exemplu, puteți lua un seminar și apoi adaptați și extindeți hârtia de seminar pentru publicare.

  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 17
    3. Legea practică de 2 până la 5 ani înainte de a se întoarce la școală. În general, este o idee bună să obțineți o practică legală înainte de a obține gradul dvs. de absolvent într-o disciplină conexă, spre deosebire de a merge direct la școală. Va fi mai ușor să găsiți un loc de muncă la o firmă de avocatură în timp ce sunteți în școala de drept și puteți profita de resursele de carieră ale școlii dvs.
  • Când potențialii angajatori vă pun în legătură cu obiectivele dvs. de carieră, nu ar trebui să mințiți. Cu toate acestea, este probabil cel mai bine să scăpați faptul că intenționați să vă întoarceți la școală pentru a obține o diplomă într-o altă disciplină în câțiva ani.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 18
    4. Să urmărească o diplomă de absolvent într-o zonă academică legată de lege. Pentru a lua o abordare interdisciplinară față de a deveni profesor de drept, aveți nevoie de un pH.D. într-o disciplină care intersectează frecvent studiul juridic. Gradul specific ar putea, de asemenea, să dicteze tipurile de cursuri de școală de drept pe care le-ați fi calificați să predați.
  • De exemplu, mulți profesori de jurisprudență sau filosofie juridică au, de asemenea, un pH.D. în filosofie. Economia este o altă disciplină care se intersectează frecvent cu studiul juridic.
  • Bacsis: Prestigiul școlii de la care vă obțineți pH-ul.D. nu contează la fel de mult ca și prestigiul școlii de drept dacă vrei să fii profesor de drept. Cu toate acestea, de obicei doriți să încercați să obțineți diploma de la una dintre școlile de top pentru această disciplină.

  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 19
    5. Continuați să publicați în jurnalele legale în timp ce obțineți gradul dvs. de absolvent. Pericolul de a obține o diplomă într-o altă disciplină este că veți părea că ați abandonat legea de mai mulți ani. Deși accentul dvs. va fi în programele dvs. de studii, echilibrați studiul dvs. cu câteva publicații în reviste de drept.
  • Căutați jurnale interdisciplinare unde puteți scrie articole despre zonele în care cele două discipline intersectează sau se suprapun. Acest lucru va consolida ideea că primiți celălalt grad de completare și îmbogățiți gradul dvs. de drept și contribuiți la bursa dvs. legală.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 20
    6. Păstrați legătura cu profesorii de școală veche de drept. Pe măsură ce lucrați pentru gradul dvs. de absolvent, ajungeți în mod continuu la vechiul profesorilor școlii de drept și mențineți relațiile cu ei. Când intrați pe piața juridică de predare, veți avea nevoie de recomandări din partea profesorilor. Păstrarea acestor relații active demonstrează și angajamentul dvs. față de bursă juridică.
  • De exemplu, ați putea începe o corespondență prin e-mail cu un profesor pe care îl admirați. Când apar probleme juridice sau întrebări în studiul dvs. absolvent, ați putea să le scrieți pentru sfaturi.
  • Dacă aveți o idee pentru un articol pentru un jurnal de drept, scrieți unui profesor care a făcut cercetări în acea zonă și cere sfaturi sau asistență. Acest lucru se va asigura că profesorii pe care îi primești recomandări sunt familiarizați cu tipul de cercetare pe care doriți să o urmăriți ca profesor.
  • Metoda 4 din 4:
    Stabilindu-vă ca practicant expert
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 21
    1. Obțineți o experiență practică substanțială după școala de drept. Dacă intenționați să fiți profesor bazat pe experiența dvs. practică, doriți să deveniți un expert la orice nișă juridică pe care o practicați. Profesorii angajați pe baza experienței lor sunt de obicei profesori clinici, dar unii predau, de asemenea, clase academice în subiecți de nișă, cum ar fi dreptul de divertisment.
    • Tipul firmei de avocatură pe care îl practicați nu contează la fel de mult dacă urmați această cale. S-ar putea să vă începeți chiar și firma proprie, ceea ce poate fi util în special dacă practici într-o zonă de drept pe care oamenii au nevoie în mod regulat, cum ar fi dreptul penal sau dreptul familiei.
    • Păstrați-vă accentul pe cât mai restrâns și legat de tipul de cursuri de școală cu care v-ați învățat în cele din urmă. De exemplu, dacă doriți să învățați legea penală, ați putea lucra ca avocat de apărare.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 22
    2. Publicați articole în reviste de practică și jurnale academice. Școlile de drept privesc de obicei jurnalele practice sau revistele comerciale. Cu toate acestea, dacă încercați să deveniți profesor de lege pe baza experienței dvs., publicarea în reviste practice ajută la susține reputația dvs. ca expert.
  • De asemenea, ați putea lua în considerare scrierea unei cărți sau a unui capitol pentru o carte nonfiction legată de domeniul dvs. de expertiză juridică. Dacă vă aduceți numele acolo prin publicarea în reviste, aceste tipuri de oportunități pot apărea.
  • Bacsis: Cu cât practici mai mult, cu cât mai multe publicații pe care ar trebui să le aveți în reviste academice. Acest lucru demonstrează angajamentul dvs. față de bursă asupra practicii legii.

  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 23
    3. Faceți-vă disponibilă ca un comentator legal pentru a obține recunoașterea numelui. Începeți cu postul de știri locale. Trimiteți-vă de la CV-ul cu o scrisoare și explicați ce probleme aveți la dispoziție pentru a discuta ca comentator. În multe locuri, un bun comentatori legali locali sunt în mare cerere, deci nu ar trebui să dureze mult înainte de a vă contacta.
  • Dacă locuiți într-un oraș mai mare, ar putea fi un pic mai dificil să vă stabiliți ca comentator legal, chiar și pe stațiile de știri locale. S-ar putea să începeți cu orașe mai mici în apropiere.
  • De asemenea, puteți stabili un nume pentru dvs. ca comentator prin începerea unui blog sau a scrisului de articole și trimiteți-le la prizele de știri locale.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 24
    4. Învățați ca profesor adjunct în timp ce practicați legea. Puteți îmbunătăți reputația dvs. ca expert, precum și câștigarea experienței de predare lucrand ca profesor adjunct. Adjuvantele în mod obișnuit, în mod obișnuit, în mod obișnuit, un semestru de clasă un semestru, de obicei într-o zonă de nișă, cum ar fi divertismentul sau dreptul de mediu, pe care îl practică și ei.
  • Predarea ca adjuvant este de obicei mai ușoară dacă aveți propria firmă de avocatură, deoarece puteți ajusta consumul de clienți pentru a face timp pentru clasă.
  • În timp ce predarea chiar și o clasă poate avea timp și resurse semnificative, asigurați-vă că vă puteți ține pasul cu scrierea și publicațiile dvs. în același timp. Dacă doriți să vă angajați într-o poziție de facultate cu normă întreagă, publicațiile sunt esențiale, indiferent de calea pe care o luați pentru a ajunge acolo.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de drept Pasul 25
    5. Faceți prieteni cu profesorii de drept. Contactați profesorii de drept care predau același domeniu de drept pe care îl practicați (sau o zonă care se intersectează cu practica dvs.). S-ar putea să trimiteți un articol de jurnal pe care l-ați scris prin introducere sau oferiți-vă să veniți și să vorbiți cu studenții lor despre practica dvs.
  • De exemplu, dacă practicați legea muzicii, puteți ajunge la profesori de drept de drepturi de autor sau de drept intelectual și întrebați dacă ați putea veni la clasa lor pentru a discuta diferitele aspecte ale drepturilor de autor și a mărcilor pe care le întâlniți în practica dvs.
  • Dacă doriți să deveniți profesor de lege, nu numai practicanții, dar și profesorii trebuie să vă vadă ca expert în domeniul dvs. Recomandările din partea acestor profesori de drept vor face mult mai probabil ca dvs. să obțineți o poziție cu privire la o facultate de școală de drept.
  • sfaturi

    Înainte de a vă pune pe piață ca un candidat, ajungeți la școala de drept pe care ați absolvit. Școlile de drept de drept care produc profesori de drept au de obicei resurse disponibile care vă pot ajuta să aterizați poziția viselor dvs., inclusiv discuțiile și interviurile.

    Avertizări

    Piața profesorilor de drept este extrem de competitivă. Obținerea unei poziții de facultate cu normă întreagă, ca profesor de lege, poate fi mai dificilă decât să fie admisă la o școală de Ivy League, obținându-și un loc de muncă la o firmă de avocatură de cea mai bună persoană sau să obțină un clerkship în curtea supremă.
  • Acest articol discută cum să devii profesor de lege în SUA dacă ați fi fost educați în SUA. Dacă locuiți într-o altă țară, discutați cu un profesor de drept despre cum puteți obține un loc de muncă similar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar