Cum să participați la cursuri gratuite online

Învățarea online este proliferarea.Clasele bazate pe web sunt din ce în ce mai mult oferite de universități, alte instituții educaționale acreditate și comunități informale care susțin răspândirea competențelor specifice.Multe cursuri online sunt gratuite, iar calitatea acestor clase se îmbunătățește.Pentru a profita de aceste oportunități, găsiți o clasă, stick la planul de lecție și colaborați cu alții online pentru a învăța sau a înțelege mai bine aproape orice vă interesează.

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea cursului potrivit
  1. Imagine intitulată Participați la Cursuri gratuite Pasul 1
1. Decideți ce tip, desigur, sperați să luați. Aveți multe opțiuni. Unele dintre cele mai frecvente și accesibile cursuri vă vor ajuta să învățați o nouă limbă, să vă periați istoricul de artă, să câștigați cunoștințe de afaceri practice și chiar să învățați cum să codificați și să dezvoltați altfel World Wide Web.
  • Imagine intitulată Participați la Cursuri gratuite Pasul 2
    2. Check out Academia Khan.Academia Khan este o sursă globală de educație online, care poate fi utilă pentru persoanele de toate vârstele, oferind clase în matematică, știință, programare pe calculator, istorie, economie și multe altele.Academia Khan a fost unul dintre primii furnizori de cursuri online gratuite și a crescut constant. A fost întotdeauna liber pentru toată lumea. Ca organizație non-profit, aceasta se desfășoară pe voluntari și donatori care își împărtășesc cunoștințele și expertiza.
  • Cursurile includ exerciții de practică și videoclipuri instructive și le luați într-un ritm auto-direcționat.
  • Interfața online a Academiei Khan vă identifică punctele forte și punctele slabe și adaptează cursuri în mod specific la nevoile dvs.
  • Academia Khan oferă, de asemenea, materiale online special pentru profesori și alți educatori, care pot ajuta la monitorizarea performanțelor în clasă, sau să se concentreze asupra unui anumit progres al elevului.
  • Cursurile Academiei Khan au fost traduse în zeci de limbi, iar site-ul în sine poate fi setat în spaniolă, franceză, braziliană, engleză sau portugheză.
  • Imagine intitulată Participă la cursuri gratuite online Pasul 3
    3. Aflați o limbă nouă.Există o mulțime de oportunități de învățare de limbă online acolo, dar Duolingo oferă probabil cele mai prietenoase cursuri de limbi străine și plăcute care sunt în întregime gratuite.Duolingo literalmente o face distractiv să învețe o limbă oferind o platformă dependentă, de joc în care avansează pe baza unor realizări punct și nivel.
  • Lecțiile includ practica vorbind, ascultare, citire, scriere și întrebări cu răspunsuri multiple.
  • Munca dvs. este verificată instantaneu și ați spus imediat ce conținut ați pierdut.Apoi vi se va solicita să repetați o sarcină cu accent pe conținutul cu care vă luptați.
  • Duolingo oferă, de asemenea, o aplicație distractivă și interactivă de utilizat pe telefon, ceea ce înseamnă că puteți fi mai productiv în timpul dvs. de jos!
  • Imagine intitulată Participă la Cursuri online gratuite Pasul 4
    4. Luați cursuri de afaceri curtoazie de guvernul Statelor Unite!Administrația Small Business (SBA) este o agenție independentă a guvernului federal care a fost creată special pentru a sprijini și a susține în numele întreprinderilor mici.Scopul SBA este de a ajuta oamenii să construiască și să crească întreprinderile mici.Acestea oferă multe clase de afaceri, care pot fi găsite pe pagina Centrului de învățare al site-ului SBA.
  • Exemple de clase oferite în prezent includ "Înțelegerea clientului dvs.", "cumpărați o afacere" și "luarea produsului dvs. de înaltă tehnologie pe piață."
  • Imagine intitulată Participă la cursuri gratuite online Pasul 5
    5. Luați o clasă oferită de Universitatea Open.OpenLearn este un site web care găzduiește o colecție de clase în diferite discipline.Deși multe dintre clasele lui OpenLearn sunt în natură academică, unii sunt orientați spre dezvoltarea abilităților de zi cu zi.
  • Categoriile de clasă includ sănătate, sport, și psihologie - bani și management - oameni, politică și lege- și mai mult.
  • Câteva exemple de clase specifice includ "psihologia medico-legală", "începe să scrie ficțiune", "Introducere în securitatea cibernetică" și "Ce este poezia?"
  • Metoda 2 din 4:
    Luând cursuri universitare literale online
    1. Imagine intitulată Participă la Cursuri online gratuite Pasul 6
    1. Luați o clasă universitară gratuită! Multe universități extrem de respectate oferă materialele utilizate în cursurile lor online gratuit.Acestea includ unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, cum ar fi Universitatea din California de la Universitatea Berkeley și Yale.În timp ce puteți găsi informații despre cursurile și materialele disponibile gratuit pe site-urile web și alte site-uri ale Universității, universitățile se implică din ce în ce mai mult cu furnizorii de cursuri online colaborative.Mai mult, unele universități, cum ar fi Institutul de Tehnologie din Massachusetts, fac materiale disponibile prin mai multe organizații online diferite.
    • Găsiți o clasă cu consorțiul de învățământ deschis.Acest consorțiu este o rețea de indivizi și organizații care există pentru a oferi materiale educaționale deschise, colaborative și inovatoare - inclusiv cursuri complete - pentru oricine, gratuit.Ca un nonprofit, ei tratează educația ca un bun social și încearcă să facă cât mai mult conținut posibil pentru dvs. și oricine altcineva care este interesat să ia cursuri online.
    • Pe site-ul OEC, căutați clase bazate pe instituția care le facilitează, limba pe care doriți să o luați într-un curs sau categoria tematică a claselor pe care le găzduiesc.
  • Imaginea intitulată Participați la Cursuri online gratuite Pasul 7
    2. Luați o clasă cu EDX. Unele dintre cele mai respectate universități din lume oferă cursuri gratuite online. MIT, Harvard, și alte universități au colaborat împreună pentru a crea o platformă online numită EDX, care oferă tot felul de clase extrem de de înaltă calitate online - inclusiv instrumente de învățare online, videoclipuri, jocuri și chiar un constructor de molecule virtuale 3D - toate gratuit!
  • Cursurile EDX sunt luate în ritmul dvs., oriunde sunteți cel mai confortabil, iar sălile virtuale sunt deschise 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
  • Puteți oricili să audiți cursuri sau să câștigați un certificat de realizare bazat pe misiuni și alte cursuri.
  • EDX încorporează învățarea socială prin facilitarea cursurilor de peer-laer pentru a facilita cooperarea cu alți studenți care iau cursurile cu dvs.
  • Exemple de clase facilitat de Harvard includ prezentări generale ale cercetării efectuate de membrii comunității Harvard, concentrându-se asupra anumitor domenii de studiu.Acestea includ cursuri orientate spre lege, știința gătitului, neuroștiinței și a politicii.
  • Exemple de cursuri afiliate EDX (numite cursuri MITX) includ lecții privind aerodinamica, mecanica cuantică, biologia cantitativă și introducerea în designul jocului.
  • Imagine intitulată Participă la cursuri gratuite online Pasul 8
    3. Check out OpenCourseware.OCW este o inițiativă de a face toate materialele folosite în cadrul cursurilor de licență și absolvent ale MIT disponibile online. Suficient materialul este pus la dispoziție pentru a lua în mod eficient cursul, deși vă auto-direcționați progresul prin intermediul materialului. Puteți obține Syllabi, software-ul necesar, materialele rupte în unități și accesul la grupurile de studiu online.
  • Utilizați un ghid de studiu stabilit de un blog numit Agupieware pentru a vă ghida printr-un plan de patru luni pentru a completa MIT extrem de popular (și gratuit!) Introducere în cursul informaticii.
  • Imagine intitulată Participă la cursuri gratuite online Pasul 9
    4. Ia o clasă pe cursuri.Cursul oferă multe feluri de clase care sunt proiectate și conduse de profesori de la Universitatea din Michigan, Universitatea Stanford și Universitatea Johns Hopkins, printre altele.În timp ce experiența deplină (care include misiuni clasificate și un certificat de finalizare) are un cost, prelegeri de înaltă calitate și misiuni nerambursate sunt disponibile în mod liber pe site-ul Cursurilor.
  • Lista clasei cursului este extrem de substanțială.Acestea oferă cursuri în domeniul artelor și umaniste, al afacerilor, al informaticii, științei datelor, științei vieții, matematică și logică, dezvoltarea personală, știința fizică și inginerie, științe sociale și limbi.
  • Imagine intitulată Participă la Cursuri gratuite online Pasul 10
    5. Evitați universitățile online for-profit.Multe universități care sunt predominant sau exclusiv online sunt în primul rând întreprinderi ale căror obiectiv principal este de a câștiga un profit.Aceste universități nu sunt libere, dar adesea se publică agresiv, promițând cantități mari de ajutor financiar pentru studenți.Achiziționarea de bani federali ai ajutorului financiar este baza modelului financiar al acestor întreprinderi.
  • Calitatea cursurilor oferite de universitățile predominant on-line, cu profit este foarte scăzută.
  • Exemple de universități on-line de profit includ Universitatea Devry, Kaplan și Universitatea din Phoenix, care a fost găsită de o investigație federală pentru a funcționa sistematic într-o manieră înșelătoare și a fost amendată cu milioane de dolari pentru a face acest lucru.
  • Metoda 3 din 4:
    Învățarea la codul online
    1. Imagine intitulată Participă la cursuri gratuite online Pasul 11
    1. Cod cu Academia Khan! Academia Khan oferă mai multe cursuri de dezvoltare web și programe de calculator.Aflați cum să proiectați conținut creativ și să vă construiți propriile pagini web cu cele mai populare limbi online cele mai populare.
    • Aflați cum să atrageți și să animați cu un intro la jаvascript.În altă clasă, învățați cum să faceți grafică 3D, ecrane de meniu și jocuri.
    • Asigurați-vă propria pagină web în timp ce învățați să utilizați HTML și CSS. (HTML este limba cu care înconjoară conținutul paginii web pentru a determina titlurile, listele, tabelele și alte formate text.CSS este limba care ajută, de asemenea, paginile de stil prin specificarea culorilor, fonturilor, layout-urilor etc.) Mai târziu, puteți combina cunoștințele învățate în mai multe cursuri pentru a vă face web paginile dvs. interactive.
    • Aflați cum să depozitați, să căutați și să gestionați altfel datele cu SQL, un software popular de gestionare a datelor care este utilizat în mod obișnuit în ambele aplicații, cât și în cadrul instituțiilor generatoare de date.
  • Imagine intitulată Participă la cursuri online gratuite Pasul 12
    2. Planificați un curriculum complet de informatică cu Agupieware. Deși există o mulțime de cursuri și programe disponibile online, poate fi greu de organizat o serie de cursuri într-un curriculum coerent - acolo vine Agupieware.Acest site web este de fapt un blog pe aplicații, tehnologie și politică. Utilizați ghidul lor pentru a vă ajuta să completați toate cursurile online gratuite necesare pentru a câștiga abilitățile și cunoștințele echivalente pe care le-ați derivă dintr-o diplomă de licență în informatică.
  • Curriculumul propus al lui Agupieware se bazează pe listele de curs și pe cerințele de diplomă ale celor mai respectate departamentele de informatică din lume. Ele pur și simplu conturează cele mai bune cursuri de programare gratuite pe calculator pe care le puteți lua, de la cele mai bune instituții și recomandăm cea mai bună ordine pentru a face acest lucru.
  • Nu vă faceți griji că aveți o experiență prealabilă pentru informatică.Curriculumul propus al lui Agupieware presupune doar o dorință de a învăța, și abilități de matematică și de lectură egale cu cea a unei învățături de liceu.
  • Întregul curriculum propune 15 cursuri, inclusiv 3 clase introductive, 7 cursuri de bază și 5 electives.Curriculum-ul vă va familiariza cu domeniul informaticii și o înțelegere mai specifică a structurilor, algoritmilor, a limbajelor de programare, a sistemelor de operare, a rețelelor, a comunicațiilor de date, a ingineriei sistemelor, a dezvoltării de software și a mai mult.
  • Agupieware recomandă, de asemenea, o listă de elective care vă pot ajuta să vă promovați cunoștințele despre oricare dintre specializarea pe care o alegeți.Electives includ inginerie electrică și robotică, dezvoltare de software și programare, arhitectură de calculator și design hardware, matematică și criptografie sau rețele și aplicații.
  • Imagine intitulată Participă la cursuri gratuite online Pasul 13
    3. Înscrieți-vă în Academia de cod.Academia de cod vă poate învăța să codificați, cu cursuri interactiv ajustarea lor în ritmul dvs.Acesta oferă programe într-o mare varietate de limbi de programare, a fost folosită de peste 25 de milioane de oameni din întreaga lume și a fost recunoscută pe scară largă ca o sursă de încredere de expertiză.
  • Vedeți site-ul Academiei de cod pentru a citi scurte prezentări generale ale fiecăruia dintre cursurile pe care le oferă.Aceste prezentări generale conturează fluxul de lucru pe care îl veți urma în fiecare curs.
  • Cursurile includ instruirea cu privire la modul de programare cu jаvascript, imagini web gazdă pe Dropbox, Citiți și scrieți cu Ruby, Problema trage erori HTTP, utilizați Rails software-ul de date, faceți un site web cu HTML5 și CSS3, Aflați Python, utilizați SQL, utilizați DevTools, și Mai mult.
  • Metoda 4 din 4:
    Păstrarea cu cursurile online
    1. Imagine denumită Participarea la Cursuri online gratuite Pasul 14
    1. Rămâneți organizat. Este important să aveți un loc pentru a păstra toate materialele educaționale pe care le colectați în timpul cursului. Aveți un dosar clar numit pe desktop cu toate fișierele electronice pe care le achiziționați și aveți un dosar tangibil pentru a ține tipăriri și note.
  • Imagine intitulată Participați la Cursuri gratuite online Pasul 15
    2. Familiarizați-vă cu portalul. Cursurile online vor avea aproape întotdeauna un portal sau un tablou de bord care oferă o pagină personalizată pe care o puteți accesa prin înscrierea și / sau logarea.Platformele vor varia foarte mult.Obișnuiți-vă cu interfața online de îndată ce începeți o clasă petrecând timp pur și simplu examinând toate paginile, secțiunile și legăturile asociate cu clasa dvs.
  • Aceste pagini specifice (sau specifice specifice) cu probabil furnizarea materialelor de care aveți nevoie (sau informații despre modul de obținere a acestor materiale).
  • Profitați de materialul suplimentar. Acestea vor include legături către referințele externe și alte materiale utile.
  • Imagine intitulată Participă la cursuri gratuite online Pasul 16
    3. Participați la aspectul colaborativ al învățării online.Dacă dețin clase pe care le puteți conferința video, cu siguranță faceți acest lucru!Multe clase vor organiza, de asemenea, camere de chat sau bloguri care sunt deschise altora în același curs.Utilizați aceste lucruri pentru a pune întrebări sau pentru a începe conversații despre materialul cursului.
  • Alăturați-vă grupurilor de studiu. Grupurile de studiu vor include probabil întâlniri video sau sesiuni de chat live.Dacă nu există deja un grup de studiu de un fel sau altul asociat cu clasa dvs., începeți unul! Tu și mulți dintre colegii tăi vor beneficia de colaborarea și va învăța probabil materialul de curs mai repede.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar