Cum să fii avocat internațional

Avocații internaționali se concentrează asupra legilor care prezintă relațiile dintre țări. Domeniile de specializare pentru avocații internaționali includ tratate, maritimă, controlul drogurilor, drepturile omului și dreptul comerțului. "Dreptul internațional" cuprinde, de asemenea, legea "transnațională", în care vă ajutați entitățile (cum ar fi corporațiile) se ocupă de frontiere. Dreptul internațional este un domeniu extrem de competitiv și ar trebui să vă gândiți cu atenție înainte de a investi timpul și resursele necesare pentru a deveni un avocat internațional.

Pași

Partea 1 din 6:
Calificarea școlii de drept
  1. Image denumită un avocat internațional pas 1
1. Obțineți o diplomă de licență. Pentru a intra în școala de drept, aveți nevoie de o diplomă de licență (de 4 ani) de la un colegiu sau universitate acreditată. Nu contează ce fel de diplomă de licență. Cu toate acestea, dacă doriți să practicați legea pe plan internațional, atunci vă recomandăm să luați în considerare majoritatea într-o limbă străină, politică sau relații internaționale.
  • Asigurați-vă că școala pe care o alegeți este acreditată. Pentru a vă asigura că școala pe care o alegeți este acreditată, verificați U.S. Departamentul de Doe "(" Doe ") Baza de date a instituțiilor și programelor postsecondare acreditate pentru o listă.
  • Nu aveți nevoie să majorezi în "Justiția penală" ca un student. De fapt, specializările de justiție penală sunt admise la școli de drept sunt admise la o rată mai mică decât cei care au specializat în jurnalism, filozofie sau economie. Deși nu veți fi penalizați pentru majorarea în justiție penală, nu există beneficii automate în admiterile școlare de drept pentru a fi făcut acest lucru.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 2
    2. Participați la modelul Națiunilor Unite (ONU). Dacă sperați să lucrați pentru o organizație internațională, cum ar fi ONU, ați putea dori să vă implicați într-o echipă de model ONU. Programul model al modelului ONU oferă studenților un forum pentru abordarea preocupărilor globale. Echipele studențești participă la conferințe în care formează o adunare generală simulată la proiecte de rezoluții, negociază tratatele și rezolvă conflictele.
  • Acest Website oferă un ghid pentru compararea celor mai bune programe ONU la colegii și universități.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 3
    3. Construiți-vă abilitățile lingvistice străine. Ar trebui să începeți cât mai curând posibil să vă dezvoltați abilitățile lingvistice străine. Cu cât mai multe limbi sunteți fluent, cu atât mai mult trebuie să fiți angajat de o organizație internațională. Dacă doriți să lucrați pentru Națiunile Unite, atunci veți avea nevoie de fluență în două sau mai multe limbi oficiale.
  • Cele șase limbi oficiale ale ONU sunt arabe, chineze, engleză, franceză, rusă și spaniolă.
  • Ar trebui să vizați fluența în vorbire, dar și în scris și citiți.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 4
    4. A studia in strainatate. Organizațiile internaționale arată la o varietate de factori atunci când angajează cineva, iar experiența de lucru și de a trăi în străinătate este una dintre cele mai importante. În consecință, vă veți face un candidat mai atractiv dacă obțineți cât mai multă experiență internațională ca și în colegiu.
  • Studiind în străinătate vă va ajuta, de asemenea, să vă măriți fluența în limbi străine, care este, de asemenea, un angajator caracteristic important în avocații internaționali.
  • Image denumită un avocat internațional Pasul 5
    5. Păstrați-vă notele. Nu toată lumea ajunge în școala de drept. Pentru a vă mări șansele de a intra, păstrați-vă notele în sus. Vrei să absolvi cu cel puțin 3.0, dar, desigur, un 3.5 sau 4.0 ar fi chiar mai bună. Comitetele de admitere vizualizează un GPA ridicat ca indicator că sunteți un muncitor greu care este auto-motivat.
  • Cu cât este mai mare GPA-ul dvs. de licență, cu atât mai selectiv puteți fi despre ce școlile să se aplice. Chiar dacă nu-ți pasă de rangul școlii de drept, participanți, o GPA mai mare face ca bursele să fie mai ușor de obținut.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 6
    6. Construi relații cu profesorii. Când aplicați la școala de drept, va trebui să trimiteți scrisori de recomandare. Profitați la maximum de cei patru ani de la colegiu prin construirea de relații cu profesorii care vă pot scrie recomandări puternice.
  • O modalitate excelentă de a construi relații cu facultatea este de a lucra ca un asistent de cercetare sau de predare.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 7
    7. Studiu pentru testul de admitere la școala de drept (LSAT). LSAT este de departe cea mai importantă parte a aplicației dvs. și veți avea nevoie de un scor în jurul celor 50 de percentile pentru a intra într-o școală de drept acreditată.
  • Din cauza scăderii recente a solicitanților școlii de drept, școlile de drept dau mai multe burse decât oricând înainte. Un LSAT ridicat vă va ajuta să vă calificați pentru bani gratis de la școala de drept de la alegere.
  • Image denumită un avocat internațional Pasul 8
    8. Înregistrați-vă pentru testare. LSAT este oferit de patru ori pe an, în iunie, septembrie, decembrie și februarie. Este oferit sâmbătă, dar există sesiuni speciale pentru cei care observă un Sabbat Sâmbătă.
  • Creaza un cont gratuit La școala de drept Admitere Ajutor ("LSAC").
  • Găsiți o dată și o locație de testare. Pentru a face acest lucru, începeți pe site-ul web al site-ului web al școlii LSAC.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 9
    9. Învață pentru test. LSAT poate fi cel mai important factor în aplicația școlii dvs. de drept, deci luați-o în serios. Testează citirea înțelegerii, raționamentul analitic și raționamentul logic. Companiile de testare de testare oferă îndrumător, dar puteți studia și pe cont propriu.
  • Biblioteca locală sau librăria dvs. ar trebui să aibă copii ale examenelor vechi LSAT. Găsiți cele mai recente pentru a lua ca examene de practică.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 10
    10. A lua testul. LSAT are cinci secțiuni de alegere multiple și un eseu necorespunzător. Patru dintre cele cinci secțiuni de alegere multiple contorizează spre scorul dvs. Cea de-a cincea este experimentală și nu este luată în considerare spre scorul dvs. Din păcate, nu veți ști în prealabil ce secțiune este experimentală.
  • Urmați regulile pentru ziua de testare foarte atent. Dacă nu respectați oricare dintre regulile zilei de testare, este posibil să nu vi se permită să faceți testul.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 11
    11. Redați dacă scorul dvs. este scăzut. Solicitanții au voie să ia examenul de mai multe ori. Școlile pot alege să accepte scorul dvs. mai înalt sau pot alege să medieze cele două. Dacă luați LSAT de două ori, dar scorul dvs. nu se îmbunătățește, trebuie să vă reconsiderați înainte de a lua oa treia oară.
  • În medie, beneficiarii de testare sunt capabili să-și mărească scorul doar două până la trei puncte pe o re-luare.
  • Partea 2 din 6:
    Pregătirea de a aplica la școala de drept
    1. Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 12
    1. Decideți dacă sunteți un avocat de drept internațional este într-adevăr pentru dvs.Dreptul internațional este un domeniu extrem de competitiv. Avocații care practică în acest domeniu lucrează adesea pentru organizațiile internaționale, cum ar fi Organizația Națiunilor Unite sau Banca Mondială. Alternativ, avocații internaționali pot lucra pentru întreprinderi mari privind tranzacțiile transfrontaliere care implică corporații în diferite țări. Aceste locuri de muncă sunt greu de obținut. Chiar dacă absolvenți școala de drept și treceți barul, este foarte bine să nu puteți obține una din aceste locuri de muncă.
    • Concurența pentru a obține un loc de muncă cu o organizație internațională non-guvernamentală (ONG) va fi acerbă. Există foarte puține locuri de muncă internaționale privind drepturile omului, perioadă. De fapt, ruperea în acest domeniu este extrem de provocatoare.
    • În plus, cele mai multe oferte transfrontaliere se fac prin firme de avocatură mari, care sunt cele mai selective. Vă așteptați să vă apropiați de partea de sus a clasei dvs. și să fi absolvit o școală selectivă de drept pentru a fi angajată la firmele internaționale de avocatură.
    • Împotriva perspectivelor de muncă, trebuie, de asemenea, să cântăriți modul în care vă veți finanța educația juridică. Costul unei educații juridice a explodat în ultimul deceniu. Elevii plătesc în mod obișnuit peste 30.000 de dolari pe an numai în școlarizare, ceea ce nu include costuri suplimentare pentru cheltuielile de trai. Dacă nu sunteți atent, ați putea absolvi școala de drept 200.000 de dolari în datorii.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 13
    2. Înregistrați-vă la serviciul de asamblare a creditului (CAS). CAS este folosit de toate școlile de drept. Le trimiteți transcrierile, scrisorile de recomandare și evaluarea - creează un pachet și îl trimit la școala de drept. Serviciul necesită o taxă.
  • Înregistrați-vă devreme și asigurați-vă că ați primit transcrierile în timp în timp util.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 14
    3. Solicitați scrisori de recomandare. Acum este momentul să se bazeze pe relațiile pe care le-ați construit cu facultatea în timpul carierei dvs. de licență. Adresați-vă profesorilor dvs. dacă vă pot scrie o scrisoare puternică de recomandare. Urmați numai dacă profesorul spune "Da."
  • Dacă nu ați construit relații puternice cu facultatea, nu disperați. De asemenea, puteți solicita recomandări de la angajatorii actuali și din trecut, precum și de la persoane asociate cu organizațiile bisericești sau de voluntariat.
  • Este posibil ca unele recomandări să fie solicitate să completeze scrisoarea. Trimiteți un memento prietenos cu email sau opriți-vă la chat.
  • Imaginea denumită un avocat internațional Pasul 15
    4. Elaborarea unei declarații personale. Școlile de drept solicită să scrieți o scurtă declarație, de obicei pe un subiect al alegerii dvs. Declarația este de obicei doar 500 de cuvinte.
  • Urmeaza direcțiile. Dacă școala dorește să scrieți pe un anumit subiect, scrieți pe acest subiect. De asemenea, dacă vă dau o limită de cuvânt, rămâneți la limită. Trecând, chiar și câteva cuvinte, vă poate dăuna șansele de admitere.
  • Simțiți-vă liber să scrieți despre interesul dvs. în dreptul internațional. Poate doriți să scrieți despre experiența dvs. care studiază în străinătate. Indiferent ce scrieți, asigurați-vă că este proaspăt, angajat și memorabil.
  • De asemenea, trebuie să vă simțiți liberi să scrieți despre orice subiect pe care îl doriți. Nu trebuie să explicați de ce doriți să fiți un avocat (cu excepția cazului în care promptul specifică că trebuie să scrieți despre acest subiect).
  • Image denumită un avocat internațional Pasul 16
    5. Gândiți-vă la scrierea unui addendum. Un addendum poate fi o modalitate excelentă de a explica ceva care arată rău în cererea dvs. Un addendum solid va oferi context pentru orice informație care ar putea ridica "steaguri roșii."
  • Steagurile roșii includ condamnări penale, pedeapsă pentru înșelăciune sau plagiat sau semestre cu grade foarte scăzute.
  • Un addendum ar putea clarifica de ce un scor LSAT este mult mai mare decât altul. Nu uitați să explicați în addendumul dvs., nu faceți scuze.
  • Partea 3 din 6:
    Alegerea unei școli de drept
    1. Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 17
    1. Scopul pentru școlile cu cea mai mare clasament pe care îl puteți. Deoarece locurile de muncă internaționale de drept sunt rare, trebuie să fii admis în cea mai înaltă școală de drept pe care o poți. Obțineți cele mai recente clasamente de la u.S. Știri și raportul mondial. Clasamentele vor include LSAT MEDIAN și GPA din primul an de student.
    • Dacă nu puteți distinge diferențele în școli, atunci ar trebui să vă întâlniți cu consilierul pre-legal al școlii, care vă poate ajuta să distingeți între școlile de drept cu naționale (și internaționale) și acele școli cu mai multă recunoaștere a numelui regional.
    • Pentru a obține locuri de muncă internaționale, ar trebui să vă străduiți să participați la o școală cu o reputație națională.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 18
    2. Comparați costurile. Pe măsură ce comparați școlile de drept, ar trebui să aveți întotdeauna costuri în prim-planul minții voastre. S-ar putea să presupunem că școlile publice sunt întotdeauna mai ieftine decât școlile private, dar asta nu este întotdeauna cazul. Pregătirea pentru elevii în afara statului este adesea comparabilă cu școlile unei școli private.
  • Dacă doriți să vă mutați la un stat și sperați să vă calificați ca rezident în statul, contactați biroul de admitere al școlii de drept pentru informații.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 19
    3. Cercetare oportunități clinice. Unele școli de drept au clinici internaționale privind drepturile omului sau echivalentul acestora.În aceste clinici, elevii lucrează sub supravegherea unui membru al facultății de a oferi servicii juridice cetățenilor străini sau celor persecutați în națiunile străine. De asemenea, studenții pot face cercetări și lucrări privind propunerile de politică care afectează relațiile internaționale.
  • La Centrul de Drept al Universității Nord-Vest, studenții au vizitat țări străine, cum ar fi Malawi, Rwanda și Uganda să intervieveze prizonierii și să lucreze la eliberarea lor. De asemenea, studenții participă la cazuri de informare introduse în conformitate cu statutul de delictori străini sau în instanțele penale internaționale.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 20
    4. Școli de studiu. Pe măsură ce restrângeți lista școlilor, ar trebui să le comparați în conformitate cu criteriile relevante:
  • Curriculum. Curriculumul de bază pentru studenții de primul an este destul de mult la orice școală de drept, dar după primul an, clasele disponibile ar putea fi foarte diferite. Căutați un curriculum cu elective în legea comparativă internațională și în dreptul drepturilor omului.
  • Grade comune cu universități străine. Unele școli oferă diplome comune cu universități străine. De exemplu, Universitatea din Columbia oferă un an de patru ani.D./ Master în programul de drept francez cu Universitatea din Paris. Elevii din cadrul programului completează cursuri de fundație la Columbia și apoi iau drept civil și european francez în Paris.
  • Plasarea locurilor de muncă cu organizațiile internaționale. Având în vedere cât de greu este să obțineți un loc de muncă în dreptul internațional, trebuie să vă asigurați că școala de drept pe care o participați de fapt localizează absolvenți cu organizații internaționale sau firme mari care fac muncă transfrontalieră. În consecință, trebuie să contactați școli de drept și să cereți informații detaliate despre plasarea lor de locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 21
    5. Utilizați GPA și scorul dvs. LSAT pentru a găsi școlile corespunzătoare. Aceștia sunt cei doi factori cei mai importanți în admiterile școlii de drept, iar școlile se vor baza pe ele foarte mult. Deoarece taxele de aplicare pot fi scumpe (uneori aproape de 100 $), veți dori să fiți selectivi despre care aplicați școlile. Căutați școlile în care GPA și LSAT se încadrează în apropierea mediilor școlare.
  • Puteți măsura probabilitatea dvs. de a obține admiterea la anumite școli prin utilizarea Calculator LSAC. Introduceți scorul dvs. GPA și LSAC pentru a vă vedea șansele.
  • Dacă aveți 4.0 GPA și un LSAT de 170, atunci aveți o șansă de 75% de a intra în Georgetown și o șansă de 45% de a intra în Harvard.
  • Dacă aveți 3.6 GPA și un LSAT 160, atunci aveți o șansă de 10% de a intra în Georgetown și o șansă de 85% de a intra în Universitatea din Maryland.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 22
    6. Aplicați la mai multe școli de drept. Aplicarea la mai multe școli mărește șansele de a fi acceptat. Dacă nu intrați în nici o școală, atunci va trebui să așteptați un an înainte de a aplica.
  • Pentru câteva sfaturi excelente privind completarea aplicațiilor școlare de drept, consultați sfaturile Universității din New Mexico despre cum să vă faceți cât mai competitivă posibilă aplicația.
  • Partea 4 din 6:
    Câștigă o diplomă de drept
    1. Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 23
    1. Luați cursuri necesare. Școlile de drept au nevoie, în general, de 90 de credite, răspândite peste 3 ani. Primul dvs. an va consta în cea mai mare parte din cursuri de bază: delicte, contracte, proprietate, procedură civilă, drept penal și legea constituțională.
    • Ar trebui să vă străduiți să terminați lângă partea de sus a clasei dvs. Gradurile sunt importante în profesia juridică, mai ales când începeți cariera dvs. Dacă terminați prea mult în clasa dvs., ați putea să vă luați în afara oportunităților de angajare cu organizațiile internaționale sau cu firme de avocatură mari.
    • Vizitați biroul de servicii de carieră și întrebați ce firme vin în campusul dvs. pentru a intervieva. Serviciile de carieră ar trebui să aibă, de asemenea, informații despre GPA necesare pentru a fi angajate de aceste firme mai mari. Colectarea acestor informații vă poate oferi o idee despre cât de bine trebuie să faceți în studiile dvs.
  • Image denumită un avocat internațional Pasul 24
    2. Alăturați-vă unui grup de studiu. Școala de drept este stresantă și izolarea, iar un grup de studiu este o modalitate excelentă de a întâlni oameni. Grupurile de studiu ajută la pregătirea examenului, împărtășirea notelor și contururilor, precum și doar suflarea unor aburi.
  • Dacă vă alăturați unui grup de studiu, rămâneți cu el. Nimeni nu-i place oamenii care se alătură unui grup doar pentru a renunța după o lună.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 25
    3. Ia examenele în serios. Înainte de a putea deveni avocat, trebuie să treci școala de drept. Gradurile dvs. vă vor urmări, de asemenea, în jurul întregii cariere. Deși importanța clasei scade în timp, clasele slabe ar putea să vă țină blocate din locuri de muncă, cel puțin inițial.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 26
    4. Luați elementele corespunzătoare. Multe școli de drept permit studenților să înceapă să ia electives începând cu al doilea semestru. Ca un viitor avocat internațional, ar trebui să căutați cursuri de lege comparativă internațională, precum și legea drepturilor omului.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 27
    5. Căutați stagii. Agențiile guvernamentale și ONG-urile oferă adesea stagii. Viziteaza Website Pentru organizația internațională Cariere pentru informații privind oportunitățile de stagiu.
  • Multe stagii pot fi potrivite numai pentru vara, mai ales dacă frecventați școala de drept în afara orașului New York, Washington, D.C., sau un alt oraș foarte mare. Cu toate acestea, ar trebui să începeți să cercetați oportunitățile de stagiu cât mai curând posibil, astfel încât să puteți afla despre ce acreditări caută organizațiile.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 28
    6. Lucrează ca asociat de vară pentru o organizație internațională. În timpul școlii de drept, veți avea două veri pentru a lucra locuri de muncă legale, după anul dvs. de 1L și după anul 2. Puteți să vă planificați să lucrați pentru o organizație internațională în timpul unei singure veri.
  • Unii studenți încearcă, de asemenea, să lucreze pentru o firmă de avocatură în timpul verii lor 2. Dacă doriți să lucrați la o firmă de avocatură mare după absolvire, atunci este standard să lucrați pentru firmă în timpul verii 2. Dacă firma vă place, ei vor extinde o ofertă înainte de începerea anului 3.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 29
    7. Alăturați-vă Asociației studenților internaționali (ILSA). ILSA este o organizație umbrelă pentru asociațiile studențești la diferite școli de drept din țară. Ajută la educarea studenților cu privire la dreptul internațional și oportunitățile de angajare. Deși multe școli au capitole individuale, studenții se pot alătura ca membri individuali dacă școala lor nu are niciun capitol.
  • ILSA conduce, de asemenea, competiția Jessup Internațională. Școli de drept echipe de teren care concurează unul împotriva celuilalt într-un concurs de advocacy de apel în cazul în care echipele proiectează și susțin scurgeri privind o problemă de drept internațional public.
  • Jessup este deschis școlilor de drept din întreaga lume.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 30
    8. Treceți pe MPRE. Examenul multitat de responsabilitate profesională este obligat să practice în toate cele trei jurisdicții în Statele Unite. Examenul are 60 de întrebări și testează cunoștințele despre etica juridică. Veți lua examenul în cel de-al treilea an al școlii de drept.
  • Partea 5 din 6:
    Obținerea licenței dvs. de drept
    1. Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 31
    1. Solicitați admiterea la un bar de stat. Fiecare stat admite propriile sale avocați și administrează propriul său examen de bar, deci verificați cu barul statului în care doriți să practicați. Acestea vă vor oferi o listă a măsurilor necesare pentru a le lua.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 32
    2. Înregistrați-vă pentru examenul de bare. Aproape fiecare stat necesită trecerea unui examen scris. Examenul include în mod obișnuit o porțiune de eseu, precum și un test de alegere multiplă.
  • Examenul de bare este de obicei oferit de două ori pe an - o dată în timpul verii (iunie sau iulie) și o dată iarna (de obicei februarie). Dacă trebuie să luați examenul de bare, trebuie să plătiți de fiecare dată când o luați.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 33
    3. Pregătiți-vă pentru examenul de bare. Pregătirea cursurilor abundă. Ele durează de obicei câteva luni și vă pregătesc atât pentru eseul cât și pentru porțiunile de alegere multiple ale examenului de bare. Costurile pot rula până la câteva mii de dolari.
  • Dacă costurile sunt o preocupare, atunci puteți căuta ghiduri vechi de studiu publicate de companiile de la Bar Prep. Mulți oameni vinde ghiduri vechi pe eBay și alți comercianți cu amănuntul online.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 34
    4. Completați sondajul de fundal. În plus față de trecerea examenului de bare, trebuie, de asemenea, să treceți un caracter de caracter și fitness. Acest lucru necesită completarea unui sondaj detaliat pe fundal.
  • Problemele comune cu caracterul și fitness includ condamnări penale, iresponsabilitate financiară (cum ar fi falimentul) și acuzațiile de plagiat. Acestea nu vă pot bloca complet de admitere, ci să fiți pregătiți să le discutați cu Comitetul de caracter și fitness.
  • Fiți întotdeauna cinstiți la completarea sondajului de fundal. Adesea încercarea de a ascunde ceva este mai rău decât infracțiunea în primul rând.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 35
    5. Luați examenul de bare. Examenul de bare este de obicei ținut pe parcursul a 2 zile. Prima zi constă într-un examen cu mai multe opțiuni care acoperă subiecte precum contracte, drept constituțional, drept penal, dovezi și delicte. A doua zi, constând din eseuri, este adesea specifică de stat.
  • Așteptați să așteptați câteva luni pentru a primi scorul dvs. În Illinois, de exemplu, cei care iau examenul în iulie nu vor primi rezultatele lor până în primele două săptămâni din octombrie.
  • Partea 6 din 6:
    Începând ca avocat internațional
    1. Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 36
    1. Participați la interviurile campusului (OCI). Cele mai mari firme de avocatură care angajează absolvenți de la școala dvs. de drept vor veni probabil în campusul de a interviu pentru asociații de vară. Dacă doriți să lucrați pentru o firmă mare, atunci ar trebui să vă înregistrați pentru OCI, care va avea loc chiar înainte de începerea anului 2 (sau în toamna timpurie). Dacă vi se oferă un loc de muncă, veți lucra ca un asociat de vară în timpul verii dvs. 2L.
    • Biroul de servicii de carieră va trimite cerințe detaliate pentru participarea la OCI, cum ar fi pregătirea unui CV și comandarea copiilor transcrierii dvs. Asigurați-vă că urmați toate politicile la literă, altfel ați putea fi interzis să participați la interviuri.
  • Imagine intitulată Fii un avocat internațional Pasul 37
    2. Aplicați pentru o părtășie. Puteți începe cariera prin aplicarea pentru o părtășie postuniversitară. Fellowships oferă o bursă pentru unul sau doi ani de angajare cu diverse organizații.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 38
    3. Aplicați pentru un loc de muncă la nivel de intrare cu un ONG. Recrutarea la nivel de intrare este competitivă și nu este publicitată pe scară largă. Ar trebui să întrebați Biroul de servicii de carieră pentru informații despre cum să găsiți aceste locuri de muncă și cum să abordați ONG-urile care vă interesează cu privire la posibilele oportunități de angajare.
  • Programul de voluntariat ONU angajează noi avocați și le plătește o bursă. Angajații ajută la misiunile de menținere a păcii în țările în curs de dezvoltare.
  • Secretariatul ONU angajează ocazional americanii pentru afacerile sale juridice și diviziile privind drepturile omului. Trebuie să stați pentru examenul de recrutare competitiv.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 39
    4. Obțineți o primă slujbă. Chiar dacă dreptul internațional este visul tău, este posibil să trebuiască să luați un alt loc de muncă legal pur și simplu să plătiți facturile. În timpul liber, puteți lucra la probleme de drept internațional prin voluntariat cu o organizație internațională sau de a face o muncă de imigrare pro bono.
  • Proferarea de imigrare Pro Bono vă poate ajuta să vă folosiți abilitățile în străinătate și să vă permiteți să ajutați non-americanii să construiască viețile pe care le doresc.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat internațional Pasul 40
    5. Rămâneți conectat la comunitatea juridică. Ca și progresul carierei dvs., asigurați-vă că continuați să vă ridicați profilul oferind cursuri de învățământ juridic continuu și să se alăture comitetelor de asociere BAR. Unele state rulează, de asemenea, secțiuni separate de drept internațional, pe care le puteți alătura pentru a ajuta la crearea de rețele.
  • sfaturi

    Dreptul internațional este unul dintre cele mai grele domenii de rupere. Dacă nu credeți că aveți o șansă realistă de a obține un loc de muncă în domeniu, atunci este posibil să nu doriți să participați la școala de drept decât dacă sunteți confortabil practicând în alte domenii de drept, cum ar fi imobiliare, apărare penală sau dreptul familiei.
  • Acordați mai multă atenție statisticilor privind ocuparea forței de muncă decât dacă o școală oferă "certificate", "specialități" sau clinici în dreptul internațional. Școlile pot da impresia că sunt puteri de drept internațional când, de fapt, ei pun puțini studenți în organizațiile internaționale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar