Cum să fii motivat la locul de muncă

Lucrul la același loc de muncă în fiecare zi poate face dificilă să se simtă motivat vreodată dimineața, dar acest lucru este perfect normal din când în când. Motivația este ceva pe care mulți oameni se luptă cu un moment dat în cariera lor. Cu toate acestea, cu unele suflete și inițiative, ar trebui să vă întoarceți să vă bucurați de muncă în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 2:
Făcând munca dvs. semnificativă
  1. Imaginea intitulată să fie motivată la locul de muncă Pasul 1
1. Evaluați-vă rolul și rolul pe care sperați să îl completați la locul de muncă. Ce faci de fapt? Uneori, obținerea unui nou sens al slujbei dvs. vă poate ajuta să uitați neplăcerile zilnice care amenință să vă sapuze motivația și vă ajută să vă concentrați asupra faptului că faceți treaba. Există locuri de muncă pe care le simți că ați putea face bine? Există proiecte pe care doriți să le abordați? Gândiți-vă de ce lucrați și de ce sunteți bine potriviți pentru slujbă.
  • Unde vă vedeți că lucrați în 1-2 ani? Cum vă ajută munca curentă să atingeți acest obiectiv?
  • Imaginea denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 2
    2. Găsiți sau creați sarcini care vă utilizează abilitățile. Dacă slujba dvs. nu vă poate potrivi cu pasiune sau set de calificări, găsiți o modalitate de a se potrivi. De exemplu, dacă vă place să scrieți, puteți oferi să elaborați buletinul informativ al companiei sau să oferiți sugestii șefului dvs. despre modalități de îmbunătățire a copiei pe site-ul dvs. Web. Introduceți un pic de personalitate proprie în munca dvs. și veți descoperi că motivația are grijă de ea însăși.
  • Imaginea denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 3
    3. Urmăriți-vă sarcinile și treburile și marcați-le când ați terminat. O modalitate rapidă de a rămâne motivată la locul de muncă este să vă uitați la ceea ce ați terminat. Bifarea listei de sarcini este o modalitate bună de a vă arăta cât de mult ați făcut într-o zi. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a urmări obiectivele globale și de a vă arăta cât de mici, aparent neimportante să se reunească pentru a finaliza un proiect mai mare.
  • Imaginea denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 4
    4. Stabiliți obiective și sărbătoriți reperele. Lucrul nu este întotdeauna distractiv. Dar cel mai bun mod de a rămâne motivat atunci când faceți sarcini obositoare sau dure este să vă amintiți obiectivul final. Cele mai bune obiective sunt cele personale care înseamnă mult pentru tine, făcând mult mai ușor să te motivezi.
  • După ce ați completat o piatră de hotar, cum ar fi finalizarea primului capitol al unui manuscris sau completarea rapoartelor de cheltuieli la timp, recompensați-vă. Sărbătoriți realizările dvs. și vor deveni mult mai semnificative.
  • Obiectivele dvs. nu trebuie să fie legate de locul de muncă actual. Ați putea economisi să vă întoarceți la școală sau să lucrați în sus la scara companiei la o slujbă mai bună.
  • Imaginea denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 5
    5. Concentrați-vă pe motivele pentru a lucra, nu motivele pentru care nu trebuie să. Gândurile negative au o modalitate de a fi fistering, în creștere și se înrăutățește cu atât mai mult credeți și vorbiți despre ei. În loc să vă îndreptați întotdeauna despre un sef teribil, sarcini dificile și colegii enervanți, gândiți-vă la lucrurile pe care le faceți. Faceți o listă a pozitivelor în munca dvs. și încercați să vă gândiți la ele de fiecare dată când vă auziți să vă plângeți sau să vă gândiți la negative.
  • Imaginea denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 6
    6. Organizați și programați-vă munca. Nu vă forțați să vă retrimiteți pentru muncă în fiecare dimineață. În schimb, faceți munca dvs. o chestiune de obicei - ceva ce faceți și faceți-vă într-o perioadă stabilită de timp. Având lucrarea dvs. programată și lipiți de acest program învață corpul și mintea dvs. pentru a porni "Modul de lucru" Când trebuie să lucrați, ajungeți la biroul dvs. și completarea sarcinilor mult mai repede.
  • Organizarea biroului dvs. și cu atenuarea spațiului de lucru este o modalitate excelentă de a face munca mai ușor de gestionat. Un spațiu de lucru organizat este cheia unui spațiu central organizat.
  • Imaginea intitulată va fi motivată la locul de muncă Pasul 7
    7. Stai departe de ceas. Timpul va părea să se miște mai lent dacă verificați ceasul la fiecare 5 minute. În loc să numărați timpul în care ați lăsat în timpul zilei, utilizați lista de verificare pentru a vedea câte sarcini ați lăsat și cât de mulți puteți trece de. Fă-ți obiectivul orientat, nu orientat timpul, pentru a găsi mai multă motivație.
  • Imaginea denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 8
    8. Căutați munca pe care vă simțiți motivați să faceți. Dacă nu vă țineți nimic de la vechea ta slujbă și nu puteți găsi nici o motivație în ceea ce faceți, atunci este timpul să începeți să căutați în altă parte. Munca pe care vă bucurați sau găsiți semnificativă vă va motiva de la sine. Dacă nu găsiți voința de a vă menține munca timp de câteva săptămâni, și nu aveți perspective pe termen lung care ar putea îmbunătăți lucrurile, atunci ar trebui să luați în considerare trecerea la o nouă poziție.
  • Metoda 2 din 2:
    Bucurați-vă de muncă
    1. Imaginea denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 9
    1. Fă-ți fericit și pozitiv pentru a face motivația mai ușoară. Dacă vă puteți face munca plăcută, motivația va veni singuri. Aceasta începe cu găsirea de muncă și sarcini pe care le bucurați, dar nu se termină acolo. Petrecând ceva timp și luând pauze ocazionale în timp ce lucrați este o modalitate excelentă de a vă asigura că sunteți fericiți și motivați pentru orice.
  • Imaginea denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 10
    2. Spiceu-ți rutina în fiecare moment și apoi. Ieșiți și împingeți la prânz. Obțineți pe cineva să vă facă o listă de redare sau să sugerați o nouă trupă să ascultați în timp ce lucrați. Încercați o nouă cămașă sau cravată, ceva luminos și un pic ciudat. Preluați controlul vieții de lucru și injectați-l cu un pic de spontaneitate. Această explozie de personalitate vă va ajuta să vă simțiți mai personal în activitatea dvs.
  • Imaginea denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 11
    3. Ia pauze o dată la 1-3 ore. Nu trebuie să fie mai mare de 5-10 minute, dar aceste frâne vă vor da timp să vă reîncărcați creierul, să vă deplasați un pic și să vă tăiați ziua în bucăți mai ușor de gestionat. Ai putea:
  • Se îndreaptă spre camera de spargere și discutați cu un coleg.
  • Du-te la o scurtă plimbare pentru a obține cafea, sau un exercițiu simplu la birou.
  • Citiți 1-2 articole despre ceva ce vă place.
  • Image denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 12
    4. Aveți grijă de corpul vostru. O mulțime de probleme cu motivația nu sunt pentru că vă urați slujba sau colegii, ci pur și simplu pentru că corpul nu funcționează la fel de eficient cum ar putea fi. Senzație de oboseală, în afara energiei și în jos este un mod sigur de a ajunge nemotivat, dar poate fi ușor evitat.
  • Asigurați-vă că obțineți 6-8 ore de somn în fiecare noapte.
  • Aduceți o sticlă de apă cu dvs. și hidrați pe tot parcursul zilei.
  • Exercițiu timp de cel puțin 30 de minute 4-6 zile pe săptămână.
  • Imaginea denumită să fie motivată la locul de muncă Pasul 13
    5. Personalizați spațiul de lucru. Există o mulțime de modalități de a face acest lucru, desigur, dar toate au scopul de a vă face munca o extensie a dvs., nu ceva ce ați fost forțat să faceți. Aduceți fotografii, jucării și knickknacks care fac biroul dvs. un loc plăcut pentru a fi. Luați ceva timp pentru a vă aduce biroul în ordine și pentru a face lucrurile doar cum le place, astfel încât să nu vă așezați la biroul dvs. în fiecare dimineață.
  • Imaginea intitulată să fie motivată la locul de muncă Pasul 14
    6. Cunoașteți colegii dvs. Având un sistem de sprijin în locul muncii dvs., va ajuta pe toți să rămână motivați. Luați ceva timp pentru a vorbi cu colegii dvs. pentru a construi un simț al camaraderiei și a muncii în echipă. Dacă observați că cineva face o treabă minunată, spuneți-i să știe. Dacă cineva pare jos, întrebați-i ce se întâmplă. Veți începe să auziți comentarii similare și acest sentiment de comunitate este o modalitate excelentă de a păstra pe toți să lucreze împreună cu obiectivele comune.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu fiți tentați să faceți ceva prost pentru a vă distra. Pranks și rău ar putea afecta serios securitatea locului de muncă și privirea colegilor și șefilor dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar