Cum să fii o persoană

A deveni o "persoană" este mult mai ușoară decât a fost făcută, mai ales dacă nu vă place să vă puneți acolo. Totuși, nu este nevoie să vă faceți griji! Fiind o persoană care nu este vorba despre răsturnarea unui comutator și schimbarea personalității - este vorba despre a face schimbări mici și acționabile în rutina de zi cu zi. Am pus împreună câteva sfaturi, trucuri și idei pentru a vă ajuta să luați primul pas în călătoria dvs.

Pași

Metoda 1 din 11:
Porniți entuziasmul.
1. Persoanele pline de bucurie, entuziaști tind să facă o impresie mai puternică. Imaginați-vă că tocmai ați împărtășit niște știri minunate cu câțiva colegii dvs. O persoană spune: "Asta e fantastic! Sunt așa de bucuros pentru tine!"În timp ce celălalt spune:" Oh, este frumos."Reacția prima persoană este mult mai pozitivă și mai înălțătoare, dreapta? Fiind o persoană care este vorba despre a face o impresie pozitivă asupra oamenilor din jurul vostru, și a fi o persoană care se bucură de petrecerea timpului.
  • "Apreciere!"" Wow, este incredibil!"Sau" Asta e atât de interesant!"Sunt doar câteva modalități de a adăuga un entuziasm suplimentar în conversațiile dvs.
  • Încercați să păstrați energia pozitivă, chiar dacă aveți o zi brută. De exemplu, dacă vă depășiți alarma înainte de a lucra, ați putea să comentați cât de frumos este vremea în loc să vă plângeți de dimineața voastră dură.
Metoda 2 din 11:
Ditch Robotic, răspunsuri automate.
1. "Sunt bine" este un ucigaș adevărat de conversație. Data viitoare când cineva întreabă ziua ta, ia o clipă pentru a da un răspuns autentic. Această schimbare simplă vă poate ajuta să profitați la maximum de conversațiile dvs. și să vă conectați mai profund cu oamenii din jurul vostru.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Am avut cerealele mele preferate pentru micul dejun astăzi, așa că ziua mea merge destul de mare până acum!"Sau" Am pierdut următorul timp citind o carte mare aseară și am primit doar 4 ore de somn. A meritat în totalitate, totuși!"
Metoda 3 din 11:
Tweak tonul ta.
1. Urmăriți modul în care inflați cuvintele într-o propoziție. În conversațiile obișnuite, este ușor ca mintea noastră să meargă la autopilot. Ca popor persoană, luați un moment să vă gândiți înainte de a spune ceva. Încercați să vorbiți într-un ton chiar și consistent, deci nu sunați condescendenți din greșeală.
  • De exemplu, "a făcut-o tu într-adevăr face asta?"Poate suna condescendent, în timp ce" ai făcut cu adevărat asta?"Sună mult mai prietenos.
Metoda 4 din 11:
Acționați empatici în loc de simpatice.
1. Empatia se concentrează asupra conexiunii, în timp ce simpatia este mai detașată. Pentru a fi o persoană de oameni, concentrați-vă pe conectarea cu oamenii din viața voastră cât mai mult posibil, în loc să acționați ca un bystander. O simplă schimbare a răspunsurilor și reacțiilor zilnice pot face o diferență foarte mare!
  • De exemplu, ați putea spune că "trebuie să fiți atât de emoționați" în loc de "este bine să auziți."
  • Un răspuns simpatic ar putea fi ceva de genul "este prea rău", în timp ce un răspuns empatic ar putea fi "Oh nu. Trebuie să fii atât de dezamăgit!"
Metoda 5 din 11:
Fii un bun ascultator.
1. Credeți sau nu, fiind o persoană care nu implică o mulțime de discuții. Este vorba despre conectarea cu ceilalți într-un mod pozitiv și faceți o impresie bună. Fiind un ascultător activ este o modalitate ușoară de a face acest lucru. Faceți contact vizual cu partenerul dvs. de conversație și dați-le atenția deplină până când ați făcut discuții.
  • Încercați să faceți comentarii grijulii în întreaga conversație. S-ar putea să spuneți "mmm-hmm" în întreaga conversație sau repetați înapoi unele dintre ceea ce a spus persoana.
Metoda 6 din 11:
Întrebați o mulțime de întrebări.
1. Majoritatea oamenilor iubesc să vorbească despre ei înșiși. Când exprimați o mulțime de interes în viața unei alte persoane, ei încep să vă găsească interesant. Oferiți o mulțime de întrebări prietenoase în întreaga conversație - cealaltă persoană vă va aprecia cu adevărat interesul. La sfârșitul zilei, făcând conexiuni pozitive este ceea ce este o persoană care este vorba despre!
  • S-ar putea să întrebați: "Cum a fost weekend-ul tău?"" Ce faci peste sărbătorile?"Sau" ceva interesant vine?"
Metoda 7 din 11:
Amintiți-vă detaliile despre oameni.
1. Referință acele detalii mici într-o conversație ulterioară. Fiind o persoană care se află într-adevăr la lucrurile mici, cum ar fi cum vă conectați cu ceilalți. Încercați să luați note mintale despre detaliile mici din conversațiile dvs., chiar dacă ele par insemnificative la acea vreme. Apoi, data viitoare când discutați, întrebați despre detaliile mici pe care le-au menționat mai devreme.
  • De exemplu, ați putea întreba un prieten modul în care a mers testul său de matematică sau întrebați un coleg în cazul în care numirea medicului lor a mers bine.
Metoda 8 din 11:
Faceți mici discuții cu oamenii din jurul vostru.
1. Conversațiile mici, plăcute sunt o modalitate excelentă de a se rețea cu oameni noi. Cu cât sunt mai mulți indivizi, cu atât este mai ușor să devii o persoană. Încercați să vă loviți de o conversație cu un coleg de colaborare sau coleg de clasă pe care nu discutați de multe ori și să vedeți unde merge lucrurile.
  • S-ar putea să spuneți "Bună" unui coleg de clasă pe care îl așezați aproape sau faceți mici discuții cu persoana care stă lângă tine pe metrou.
  • Puteți face câteva cunoștințe profesionale prin schimbul de cărți de vizită.
Metoda 9 din 11:
Invitați oamenii la evenimente.
1. Construirea obiceiurilor sociale este o modalitate excelentă de a deveni o persoană populară. În săptămânile viitoare, încercați să vă invitați prietenii și cunoștințele la mai multe activități, cum ar fi un seminar profesionist. Chiar dacă nu pot participa la eveniment cu tine, ei vor aprecia încă faptul că te-ai întins.
  • Puteți lua pași pentru copii cu acest lucru, dacă doriți! De exemplu, ați putea trimite un e-mail prietenului dvs. un link către un articol interesant sau să le transmiteți un post pe social media.
Metoda 10 din 11:
Setați obiective specifice.
1. De-a lungul timpului, pașii mici pot face o mare diferență. În fiecare zi, faceți schimbări mici, intenționate, care vă forțează din zona dvs. de confort. Este în regulă dacă o luați lent - după toți, pașii bebelușului sunt încă progrese!
  • S-ar putea să decideți să discutați cu un co-lucrător într-o zi sau să salut la o persoană aleatorie pe stradă. Ceea ce contează cel mai mult este că te-ai pus acolo, chiar dacă luați pași pentru copii.
Metoda 11 din 11:
Fiți răbdători cu dvs.
1. Nu vă așteptați să deveniți o persoană peste noapte. Poate fi greu să vă puneți acolo, mai ales dacă preferați păstrați-vă. Este în regulă! Fii bun cu tine, și ia-o într-o zi la un moment dat.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar