Cum de a comunica în mod clar la locul de muncă

Comunicarea clară și eficientă este cheia succesului la locul de muncă. Este la baza fiecărui e-mail, prezentare și întâlnire. Lupta pentru a interacționa cu șeful dvs., colegii sau colegii pot provoca anxietate și poate afecta negativ munca dvs. Dar dacă folosiți bine cuvintele dvs., angajați limba corpului adecvat și vă dezvoltați încrederea în sine, vă veți bucura de mari abilități de comunicare pentru restul carierei dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind cuvintele tale
  1. Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 10
1. Vorbiți clar și asertiv. Când se angajează în conversație directă cu colegii dvs., utilizați verbe active și un limbaj simplu pentru a vă asigura că toată lumea este pe aceeași pagină.
  • Evitați cuvintele de umplere cum ar fi "uh" sau "um" și nu mormăi.
  • Fi concis. În timp ce ar putea fi tentant să spunem lucrurile într-un mod complex de a vă face sunetul mai competent, fiind prea Wordy poate observa sensul dvs. Nu face lucrurile mai complicate decât trebuie să fie.
  • Imaginea intitulată devine un rezident thailandez Pasul 9
    2. Ascultați colegii dvs. Comunicarea bună este o stradă cu două sensuri. Cereți întrebări deschise (în loc de da-sau nu) ale oamenilor cu care lucrați și luați notă de răspunsurile lor. Urmăriți-le cu ei și rămâneți angajați în conversații în curs de desfășurare.
  • Urmăriți întrebări deschise cu mai multe întrebări directe. Acest lucru vă poate ajuta să vă asigurați că dumneavoastră și colegii dvs. se înțeleg reciproc în mod clar.
  • Când un coleg sau un supraveghetor comunică ceva complex, încercați să repetați sau să rezumați punctele majore înapoi. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că ați înțeles ceea ce încearcă să vă spună.
  • Conversațiile personale pot oferi o bază bună pentru interacțiuni mai confortabile despre locul de muncă. Șeful tău vă poate spune că fiica lor participă la un turneu de fotbal. Câteva zile mai târziu, ia timp pentru a verifica cum a mers turneul.
  • Imaginea intitulată se comportă în mod profesionist Pasul 12
    3. Evitați bârfa. Ori de câte ori sunteți parte dintr-un grup de oameni care cunosc lucruri unul despre celălalt, poate fi tentant să vorbim despre ceilalți în spatele spatelui lor. Acest lucru poate crea doar sentimente negative la locul de muncă și, aproape sigur, va face mai dificil de comunicat cu colegii dvs. într-o manieră pozitivă. Dacă câștigi o reputație pentru a fi o bârfă, oamenii vor înceta să aibă încredere în tine și pot opta pentru a evita comunicarea cu tine cu totul. Comunicarea ar trebui să fie despre construirea de poduri între oameni, mai degrabă decât să le rupă în jos.
  • Imagine intitulată Cumpărați o afacere cu proprietarul de finanțare Pasul 7
    4. Asigurați precizia pentru a construi încredere. Luați timp pentru a corecta scrierea și verificați dublu informațiile dvs. Spellingul și erorile gramaticale pot fi un semn de lenea sau lipsa de îngrijire, în timp ce faptele înșelătoare greșite pot duce la rezultate jenante pentru dvs. și pentru colegii dvs. Dacă dezvoltați o reputație pentru inexactitate, colegii dvs. muncitori pot să nu mai aibă încredere în munca voastră.
  • Acest lucru este deosebit de important pentru comunicațiile scrise și prezentări vizuale. Când greșelile sunt scrise, sunt mai ușor pentru publicul dvs. să prindă și mai greu pentru ei să uite.
  • Dacă scrieți un mesaj sau un document cu adevărat important, întrebați unul sau mai mulți oameni să vă corecteze scrierea și să o verificați pentru acuratețe.
  • Imagine intitulată Cumpărați o afacere cu finanțarea proprietarului Pasul 15
    5. Partajați informațiile care sunt orientate specifice și detaliate. Indiferent dacă scrieți un e-mail supraveghetorului dvs. sau actualizați șeful dvs. cu privire la starea celei mai recente cesiuni, colegii dvs. doresc să aibă acces la cele mai recente și clare cunoștințe posibile. Dacă colegii dvs. știu că se pot baza pe tine pentru a oferi specificuri, vor veni la tine în primul rând cu întrebări.
  • Poate fi dificil să știți cât de specific este suficient de specific. Luați o privire critică asupra interacțiunilor dvs. și întrebați-vă dacă vă lăsați pe colegii voștri cu mai multe întrebări decât răspunsurile. Nu spuneți doar că un proiect merge bine. În schimb, informați managerul dvs. că ați atins sau ați depășit obiectivele dvs. de vânzare și le oferiți numere exacte.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de afaceri de franciză 13
    6. Păstrați-vă scurtă comunicațiile. Vechea zicală care este banii se aplică tuturor organizațiilor cu conținut de profit. Asigurați-vă că comunicațiile vocale vor transmite informații cât mai repede posibil. În timp ce ar trebui să împărtășiți detalii relevante, faceți acest lucru fără a face colegii să se ridice prin informații inutile sau redundante.
  • Gândiți-vă la publicul dvs. și cine are nevoie de ce informații. Șeful dvs. poate fi interesat numai de rezultatele liniei de jos ale muncii dvs., în timp ce colegii de la nivelul propriu ar putea avea nevoie să cunoască provocările pe care le-ați întâlnit de-a lungul drumului.
  • Imagine intitulată Cumpărați o stație de radio Pasul 18
    7. Răspundeți rapid la e-mailuri. În locul de muncă de astăzi, apare o cantitate mare de comunicare prin e-mail. Răspundeți la e-mailuri în cadrul unuia la două zile lucrătoare și nu lăsați-vă căsuța de e-mail este susținută. Dacă colegii dvs. știu că se pot baza pe dvs. pentru un răspuns rapid, vor fi mai probabil să ajungă la întrebări sau comentarii.
  • De asemenea, trebuie să găsiți un sistem eficient pentru a răspunde la apeluri și mesaje vocale. Nu trebuie să fiți disponibilă în orice moment sau să returnați imediat apelurile. Cu toate acestea, ar trebui să desemnați un timp regulat pentru a face față comunicațiilor telefonice și pentru a fi consecvent despre aceasta.
  • Imagine intitulată Verificați starea aplicației pentru imigrația americană Pasul 3
    8. Urmăriți conversații importante în scris. Dacă aveți o conversație importantă în legătură cu telefonul sau în persoană, trimiteți un e-mail sau o notă de urmărire. În acest fel, veți avea o înregistrare scrisă a ceea ce a fost decis sau discutat în timpul conversației verbale.
  • Imagine intitulată Schimbați un nume pe o licență de driver Texas Pasul 2
    9. Întreabă întrebări. Dacă nu înțelegeți ceva, mai ales dacă este ceva ce se referă să vă facă treaba, nu ezitați să cereți clarificări.
  • De exemplu, dacă șeful dvs. tocmai ți-a dat o alocare complicată și nu sunteți sigur că înțelegeți instrucțiunile dvs., întrebați despre anumite părți ale procesului cu care aveți nevoie. E.G., "Poți să-mi spui puțin mai mult despre ceea ce trebuie să fac după depunerea raportului?"
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind corpul tău
    1. Imagine intitulată Anulează o comandă de bani Pasul 6
    1. Mentine contactul vizual. Când aveți o conversație față-în-față cu un coleg, concentrându-se pe ochi și față lor este cel mai bun mod de a le spune că asculți. Dacă vă prelungiți colegii dvs., această curtoazie, ei vor face același lucru pentru dvs.
    • Unii oameni pot găsi dificil sau incomod să se uite direct în ochii altora. Încercați să practici prietenii și familia sau concentrați-vă pe un loc pe fața colegului dvs., care este foarte aproape de ochii lor.
  • Imagine intitulată Comparați decontarea datoriei vs. Falimentul Pasul 13
    2. Mențineți o poziție bună. Slauching nu numai că vă închide corpul, dar este, de asemenea, asociat cu lenea și neprofesionalism. Încercați să vă rulați umerii înapoi de câteva ori și să vă deschideți pieptul când stați și în picioare. Veți arăta mai abordabil, iar spatele nu va face rău la sfârșitul zilei de lucru.]
  • Dacă nu sunteți sigur de ce să faceți cu mâinile în timp ce vorbiți cu o altă persoană, încercați să le odihniți confortabil în poală sau pe masă sau la birou în fața dvs. Dacă stați, încercați să le strângeți în fața dvs.
  • Întotdeauna pătrați umerii și fața directă spre persoana cu care comunică.
  • Imagine intitulată Recuperare din spate la locul de muncă Blues Pasul 5
    3. Ditch Electronics înainte și în timpul întâlnirilor în persoană. Dacă așteptați să începeți o întâlnire, luați în considerare jotting câteva note, mai degrabă decât îngroparea nasului în telefon. Acest lucru vă va face ușor să angajați imediat pe alții într-o conversație atunci când intră în cameră. Țineți întotdeauna atenția asupra oamenilor cu care comunicați.
  • Nu, în niciun caz, verificați electronica, în timp ce alții vorbesc. Acesta este cel mai rapid și mai ușor mod de a închide respectul reciproc și vă va afecta cu siguranță viitoarele interacțiuni cu colegii dvs.
  • Imagine intitulată se aplică pentru compensarea șomajului în Florida Pasul 25
    4. Zâmbet pentru a încuraja interacțiunea deschisă. Zâmbind va face pe colegii dvs. să se simtă mai confortabil în jurul vostru, iar psihologii sugerează că vă face mai fericiți pe o bază de zi cu zi. În timp ce nu ar trebui să lipiți un zâmbet fals pe fața ta de fiecare dată când intrați în birou, puteți zâmbi când salutați și mulțumiți oamenilor sau când vă întreb cum faceți. Aceasta va injecta pozitivitatea și deschiderea la locul de muncă.
  • Imagine intitulată Evitați entanglementele romantice la locul de muncă Pasul 3
    5. Utilizați limbajul corpului activ la ascultare. DOD și înclinați-vă capul când alții vorbesc astfel încât să le ofere indicații vizuale constante pe care le urmăriți și angajați cu materialul. De asemenea, puteți lua note, asigurându-vă că ați căutat periodic de la notebook-ul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un colector de gunoi Pasul 6
    6. Îmbracă-te pentru succes. În timp ce toată lumea are dreptul la propriul lor stil personal, purtarea de îmbrăcăminte oficială la locul de muncă poate duce la o mai bună comunicare între colegii. Superiorii dvs., în special, pot fi mai probabil să vă ducă serios și să interacționați cu dvs. ca o egală dacă vă îmbraciți cu grijă în timp ce vă aflați la locul de muncă.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea încrederii la locul de muncă
    1. Imaginea intitulată Recuperarea din spate la locul de muncă Blues Pasul 14
    1. Uita-te în jurul valorii de obiceiurile de lucru alții. Unul dintre cele mai grele aspecte de a fi încrezător la locul de muncă se simte ca și cum nu vă măsurați. Observați colegii la nivelul dvs. și luați în considerare ceea ce fac. Întrebați-vă dacă puneți îngrijiri și eforturi similare în propriile sarcini.
    • Dacă sunteți, vă asigurați-vă că faceți ceea ce trebuie să faceți pentru a contribui la succesul organizației dvs.
    • Dacă vă temeți că nu puneți suficient eforturi, selectați un model de rol sau un mentor printre colegii dvs. și modelați-vă performanța de lucru după a lor. Cereți-le sfaturi, dacă sunt deschise.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă finanțele pentru un loc de muncă Pasul 16
    2. Cred că complimentele pe care le primiți. Majoritatea supervizorilor nu au laudă liber. Dacă vă dau accoluri pentru munca dvs., nu vă îndoiți că simt că meritați. Asigurați-vă că nu diminuați ceea ce ați realizat prin acordarea de credit altcuiva sau prin a spune că sarcina "nu a fost atât de dificilă."
  • Imagine intitulată oferă referințe Pasul 20
    3. Faceți o listă a punctelor forte și a succeselor. Scrierea lucrurilor la care vă va aminti de ce v-ați oferit slujba în primul rând. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă amintiți ce aveți de oferit colegilor dvs. A fi înarmat cu această cunoaștere vă va face mai ușor să interacționați cu ei ca co-contribuitori la misiunea companiei dvs.]
  • Faceți un punct de a vă sărbători succesele. Nu trebuie să fie ceva elaborat. Ați putea să vă tratați la o băutură cu prietenii sau la un desert frumos după muncă, sau doar să marcați ocazia cu o notă pozitivă în jurnalul sau calendarul dvs.
  • Imaginea intitulată Păstrați un loc de muncă cu ADHD Pasul 4
    4. Faceți o listă diferită a slăbiciunilor dvs. Este la fel de important să fiți umiliți cum vă puteți îmbunătăți cum este să vă recunoașteți capabilitățile. Dacă sunteți conștient de sarcinile și abilitățile pe care le găsiți o provocare, le puteți adresa cu un sentiment de pregătire calmă. Dacă colegii tăi văd că sunteți conștienți de defecțiunile dvs., vor avea mai multe șanse să împărtășească feedback-ul constructiv cu dvs. și să-l provoace astfel încât să se pot îmbunătăți și ei!
  • Discutați cu colegii dvs. despre obiectivele pe care le stabiliți pentru dvs. S-ar putea chiar să le cereți feedback despre progresul dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți o lucrare de inginerie civilă Pasul 10
    5. Invata din propriile greseli. Pe parcursul carierei tale, este aproape inevitabil ca să faci o greșeală sau să ai o zi proastă. Mai degrabă decât să locuiască pe aceste greșeli, să le adaugi în lista dvs. de spoturi viitoare pentru îmbunătățire și le văd ca oportunități de învățare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar