Cum să tăiați dovlecei

Zucchini este o adăugare sănătoasă și delicioasă la multe feluri de mâncare, mai ales atunci când aceasta lovește sezonul de vârf în timpul verii. Este o legumă destul de simplă de a tăia și de a găti și poate adăuga o stropire rapidă de verde și un gust plăcut la masă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Slicing
  1. Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 1
1. Clătiți dovleacul pentru a elimina orice murdărie. Înainte de a începe să vă tăiați dovlecei, pur și simplu o rulați sub apă rece. Puneți-l ușor cu mâinile pentru a îndepărta excesul de murdărie.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 2
    2. Tăiați tulpina și blestemul se termină cu un cuțit ascuțit. Tăiat /2 Inch (1.3 cm) de la fiecare capăt al dovlecei cu cuțitul unui bucătar și aruncați piesele.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 3
    3. Tăiați cilindrii mici de grosime dorită. Pornind la fiecare capăt, țineți celălalt capăt într-o mână și tăiați în jos cu un cuțit ascuțit al bucătarului. Țineți-vă vârful degetelor în jos, mai degrabă decât pe zucchini, pentru a preveni accidentele.
  • Cele mai groase felii, cu atât vor dura mai mult pentru a găti. Piesele mai groase ar putea fi cele mai bune pentru mâncăruri de gătit mai lungi, cum ar fi tocană, în timp ce s-ar putea să mergeți mai subțiri dacă vă întăresc pur și simplu zucchini.
  • Pentru o tăietură mai curată, utilizați o mișcare de balansare cu capătul mânerului cuțitului, menținând vârful îndreptat în jos.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 4
    4. Tăiați dovleacul în jumătate înainte de a tăia pentru un vas de gătit mai repede. Pentru a face felii de jumătate de cerc, tăiați dovlecei în jumătate de lungime după ce ați îndepărtat capetele. Întoarceți o jumătate orizontală și tăiați în jos cu un cuțit.
  • Semi-felii sunt minunate dacă doriți bucăți de dimensiuni de mușcătură sau bucăți care vor găti mai repede.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 4:
    Joc cu zaruri
    1. Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 5
    1. Spălați zucchini înainte de a tăia. Clătiți-vă dovleacul sub apă rece pentru a scăpa de murdăria rătăcită. Uscați-l ușor cu un prosop de hârtie și uitați-vă pentru a vă asigura că nu ați pierdut nici un fel de pete de murdărie.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 6
    2. Tăiați tulpina și capetele de flori. Folosind cuțitul unui bucătar, tăiați /2 Inch (1.3 cm) de la fiecare capăt al dovleacului. Capetele nu au gust sau arata la fel de bine, asa ca le va taia pentru aproape fiecare fel de fel de fel de mâncare pe care o faci.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 7
    3. Tăiați cu atenție dovleacul în 3-4 benzi verticale. Folosind același cuțit al bucătarului lung, tăiați zucchini în lungime în câteva benzi. Țineți-l cu o mână în timp ce tăiați, menținându-vă vârful degetelor să-i protejeze de cuțit.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 8
    4. Slice fiecare bandă în 3 benzi mai subțiri. Plasați fiecare bandă plat pe placa de tăiere. Utilizați aceeași tehnică de tăiere pentru a tăia fiecare bandă în felii lungi și subțiri.
  • Când tăiați benzile care erau pe marginea dovlecei, puneți partea plat în jos și partea rotunjită în sus pentru cea mai ușoară tăiere.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 9
    5. Rotiți dovleacii și tăiați în cruce pentru a face cuburi. Țineți 3-4 benzi subțiri, împreună cu o singură mână, curlând vârfurile degetelor pe suprafață. Rotiți benzile astfel încât să puteți tăia într-o direcție transversală, apoi tăiați în jos cu cuțitul. Împingeți bucățile de cuten mici în lateral cu apartamentul lamei dvs. și continuați până când ați tăiat întregul dovlecel.
  • În funcție de cât timp este cuțitul dvs., este posibil să fiți capabili să tăiați prin 4-6 benzi simultan. Cele mai multe fâși de zucchini pe care le puteți tăia imediat, cu atât mai puțin timp va dura.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 4:
    Julienning
    1. Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 10
    1. Clătiți dovleacii și tăiați capetele. Rulați dovleacul sub apă rece și se usucă cu un prosop de hârtie. Utilizați cuțitul unui bucătar pentru a tăia tulpina și capetele de flori, despre /2 Inch (1.3 cm) de la fiecare vârf.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 11
    2. Tăiați zucchini în lungime în /4 inch (0.64 cm) scânduri groase. Slice în jos prin dovlecei cu cuțitul tău. Ușor înclinați vârfurile degetelor din mâna dvs. de stabilizare pentru a le ține departe de lama cuțitului. Veți avea 3-4 benzi de zucchini odată ce ați terminat.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 12
    3. Așezați o placă plată și tăiați partea de sus la un unghi. Transformați cuțitul astfel încât lama să fie la aproximativ un unghi de 45 de grade în colțul din stânga sus al plăcii dvs. Se taie în jos cu atenție. Ar trebui să tăiați o bucată de zucchini în formă de triunghi.
  • Puteți renunța la această primă piesă mică - trebuie doar să înființeze tăieturile Julienne.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 13
    4. Continuați să tăiați în același unghi, făcând piese de dimensiuni de potrivire. Țineți cuțitul în aceeași poziție, menținând lama paralelă cu linia primei tăieri, dar despre /4 inch (0.64 cm) departe. Tăiați în jos pentru a crea felii subțiri care arată un pic ca niște cartofi francezi mici. Repetați pe restul scândurilor dovlecei.
  • Tăierea Julienne este minunată dacă doriți să adăugați o atingere fantezie, dar simplă la o salată sau o farfurie laterală.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 4 din 4:
    Grătare
    1. Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 14
    1. Clătiți dovleacul și tăiați ambele capete. Spălați zucchini sub apă rece, rulându-vă mâinile peste el pentru a spăla orice stânga peste murdărie. Uscați-l ușor cu un prosop de hârtie, apoi puneți-l pe o placă de tăiere și tăiați ambele capete cu cuțitul unui bucătar.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 15
    2. Tăiați dovlecei în sferturi și scoateți semințele. Utilizați cuțitul bucătarului dvs. pentru a tăia dovlecei în jumătate orizontal, apoi tăiați ambele jumătăți longitudine. Utilizați o lingură pentru a scoate semințele.
  • Semințele și apa din mijlocul dovlecei nu se vor grăbi bine, deci este mai bine să le îndepărtați în prealabil.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă dovlecei dvs. cântărește 1 lire (0.45 kg) sau mai mult, deoarece mijlocul dovlecei mai mari tinde să fie destul de amar.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 16
    3. Grăbiți un sfert la un moment dat împotriva găurilor mari de pe o cutie de caractere. Țineți caseta cu o singură mână, înclinați partea cu găuri mai mari ușor în sus pentru accesul mai ușor. Așezați zucchini ferm pe partea laterală și o rulați în sus și în jos pe cel glorezi până ajungeți până la capăt.
  • Dacă aveți un procesor de alimente, puteți folosi lama de grătare pentru a vă tăia și dovlecei.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 17
    4. Așezați dovleacul rasă într-o colandere. Pe măsură ce terminați grătare în fiecare sfert din dovlecei, puneți pietrele rasă într-un set de colandere în interiorul unui castron. Colanderul, care are găuri în partea de jos, va permite excesul de umiditate să se scurgă din dovleac.
  • Dacă doriți să salvați sucul de zucchini, setați-vă colanderul într-un castron mare. Puteți utiliza sucul ca o adăugare rapidă și sănătoasă în supe sau pentru orez de gătit.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 18
    5. Se amestecă în 1 linguriță (4.9 ml) de sare și lăsați-o să stea. Se amestecă sarea cu o lingură pentru ao răspândi uniform. Lăsați dovleacul să se scurgă încet timp de 15-20 de minute, apoi stoarceți orice ultima umiditate cu mâinile.
  • Utilizați 1 linguriță (4.9 ml) de sare pe 1 lire (0.45 kg) de zucchini.
  • Sarea va ajuta la tragerea apei din dovleac chiar mai repede.
  • Imagine intitulată Cut Zucchini Pasul 19
    6. Așezați dovlelele rase pe o placă acoperită cu prosop de hârtie. Răspândiți dovleacul rasă în mod egal, astfel încât prosopul de hârtie poate să se înmulțească mai mult de umiditate. Eliminarea ultimilor biți de umiditate va ajuta dovleacul să fie soggy, în timp ce păstrați-o în stare proaspătă pentru gătit.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă dovlecei dvs. cântărește mai mult de 1 lire (0.45 kg), este mai bine să scoateți semințele în prealabil, indiferent de stilul de tăiere pe care îl utilizați. Semințele din aceste dovlecei mai mari tind să fie amare și ar putea ruina aroma felului tău.
  • Zucchini felii, tăiate și juliened, sunt minunate pentru a mânca și a adăuga la mâncăruri de legume laterale. Zucchini rasă este delicioasă într-o quiche savuroasă sau cu sos de marinara ca înlocuitor de paste.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar