Cum să tăiați o ceapă în pene

Ceapă sunt o legumă versatilă care oferă aromă, culoare și textura oricărei retete. Dacă felul dvs. de mâncare solicită pene de ceapă, s-ar putea să vă întrebați cum să vă tăiați corect ceapa. Pur și simplu tăiați ceapa în jumătate, îndepărtați pielea de hârtie și asigurați-vă că cuțitul dvs. este ascuțit pentru a obține pene de ceapă perfectă de fiecare dată.

Pași

Partea 1 din 2:
Peeling și spălarea cepei
  1. Imaginea intitulată reduce o ceapă în pene Pasul 1
1. Tăiați ceapa la jumătate de bec la vârf. Plasați ceapa pe o placă de tăiere sau pe o altă suprafață plană, ca un blat sau o masă, astfel încât să nu se îndepărteze. Țineți cuțitul în mâna dvs. dominantă, apoi țineți ceapă în siguranță cu mâna liberă. Asigurați-vă că păstrați degetele mâinii libere ascunse din calea cuțitului dvs., astfel încât să nu vă tăiați accidental. Apoi, utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia ceapa în lungime de la bec la vârf într-o tăietură.
  • Găsiți becul caută capetele ascuțite ale ceapa care are de obicei pete maro
  • 2. Scoateți pielea de hârtie de la ceapa și aruncați-o departe. Îndepărtați hârtia din afara cepei și puneți-o în gunoi sau compost. Pielea de ceapă nu este comestibilă și nu are gust foarte bun, nici.

    Bacsis: Uneori, straturile de ceapă reală au ieșit cu stratul de hârtie. Puteți scoate stratul superior al cepei cu hârtia, dacă este mai ușor.

  • 3. Tăiați becul și aruncați-l departe. Bulbul cepei este partea de la capăt care are un buton mic maro. Această parte a ceapa nu poate fi mâncată. Utilizați cuțitul pentru a tăia și aruncați-l în coșul de gunoi sau compost.
  • Cealaltă parte a cepei dvs. ar putea fi, de asemenea, să fie întreruptă și aruncată, dacă are un alt buton brun pe el.
  • 4. Clătiți ceapa în apă rece. Uneori, ceapă pot dezvolta ciuperci mici sub pielea lor de hârtie. Clătiți ceapa sub apă rece în chiuvetă pentru a spăla orice activitate fungică care ar fi putut să se dezvolte.
  • Dacă aveți o mulțime de ceapa, puteți umple un castron cu apă rece și puteți să le clătiți în acest fel.
  • Partea 2 din 2:
    Îndepărtați-vă ceapa
    1. Imaginea intitulată reduce o ceapă în pene Pasul 5
    1. Plasați ceapă tăiată în jos pe o placă de tăiere. Asigurați-vă că placa de tăiere este pe o suprafață plană, stabilă, ca o masă sau un blat. Plasați-vă jumătatea vârfului cu partea tăiată în jos, astfel încât să se odihnească pe placa de tăiere.
    • Ceapa au o aromă foarte puternică, deci dacă intenționați să tăiați alte elemente și nu doriți să gustați ca ceapă, utilizați o placă de tăiere separată.
  • 2. Tăiați ceapa jumătate în treimi. Utilizați cuțitul dvs. pentru a vă tăia jumătatea de ceapă în 3 felii. Porniți de la bulb și tăiați spre partea inferioară a cepei. Dacă ceapa dvs. este deosebit de mare, este posibil să fie nevoie să o tăiați în al patrulea în schimb.

    Bacsis: Curge degetele mâinii care țin ceapă, astfel încât articulațiile să se confrunte cu cuțitul în loc de vârful degetelor. Acest lucru vă va proteja de tăierea accidentală în timp ce vă tăiați.

  • Imaginea intitulată reduce o ceapă în pene Pasul 7
    3. Utilizați pene de ceapă în termen de 7 zile de la tăierea lor. Odată ce ceapă sunt tăiate, ei se vor strica mai repede decât dacă sunt gaură. Dacă doriți să salvați pene de ceapă, păstrați-le într-un recipient etanș în frigider timp de până la 7 zile până când sunteți gata să le utilizați.
  • Utilizați pene la face o ceapă înflorită, sau le puneți într-o Legume se amestecă Fry.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Utilizați întotdeauna un cuțit ascuțit pentru a tăia ceapa. Acest lucru va face ca ceapă să fie mai rapidă și va fi mai sigură.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar